Gość: lilka IP: *.c201.msk.pl 27.09.07, 19:47 Piszcie wszystko co wiecie o tej uczelni, szczególnie interesuje mnie wydział Turystyki i Rekreacji, gdyż tam rozpoczynam niedługo naukę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia2506 Re: czy są tu studenci GWSH? 28.09.07, 08:53 hej ja jestem byłą studentka skonczyłam tur i rek właśnie tam, jesli chodzi o uczelnie nie jest źle,ale jak w każdej uczelni znajda sie minusy:( mam pare materiałów jakby ci interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: czy są tu studenci GWSH? 28.09.07, 22:32 Ja jakiś czas temu skończyłam ten kierunek,wspominam całkiem dobrze.Chociaż wcale nie było lekko(szczególnie utkwiła mi w pamięci ekonomia). Odpowiedz Link Zgłoś
pupkowizna Re: czy są tu studenci GWSH? 29.09.07, 05:21 ano jesteśmy i tu:) Szkoła jak szkoła- jak w każdej machlojki :) Da się przeżyć, jak się ma anielską cierpliwość :P. www.gwsh.one.pl to nasze forum - tam dowiesz się więcej, no i troszkę materiałów zdobędziesz:). Jak sama zobaczysz na w/w forum radzę uważać na statystykę:)- przedmiot najbardziej oblegany.. a dokładnie terminy 3 i 4(warunek):). Pozdrawiam i życzę szybkiego ukończenia tejże szkoły:) uff mi został ten rok (aż...;)) Odpowiedz Link Zgłoś