Gość: busco IP: *.mtvk.pl 11.10.07, 21:37 Ale afera - PIS się po tym chyba nie podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamerton Re: Polityka kadrowa ..Bolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 22:03 Ej Bolek, Bolek...szpital to nie fortepian albo inny bubel, ty już na zawsze zadekretowałeś sie na ten Rybnik, ale jako pacjent - penitent! Nawet akowcy oćca ci w tym pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walkiria Re: Polityka kadrowa ..Bolka IP: *.centertel.pl 12.10.07, 04:17 Pan dyrektor Bola był kiedyś dyrektorem w Szpitalu Sw. Barbary w Sosnowcu-tam dopiero narozrabiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.domainunused.net 12.10.07, 07:14 OOOO A co to za zmiana polityki w redakcji gazety???? Teraz przed wyborami ktos stwierdził dopiero ze trzeba pokazać wicemarszałka od zdrowia. tak? Co robiliście wczesśniej? Nie wiedzieliście o tym co się dzieje? doskonale wiedzieliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 08:02 Ale o co chodzi, właściwie co mu się zarzuca......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butter Re: Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 09:40 Zyta, prawie nic, tylko to, ze jest ' w ukladzie ', ktory przeprowadzi na slasku ' dzika prywatyzacje', ale to drobiazg, zwyklych ludzi to nie powinno interesowac, caluc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butter Re: Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 09:40 Zyta, prawie nic, tylko to, ze jest ' w ukladzie ', ktory przeprowadzi na slasku ' dzika prywatyzacje', ale to drobiazg, zwyklych ludzi to nie powinno interesowac, caluc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 10:43 W tym artykule nie opisano wszystkich "dziwnych" decyzji kadrowych marszałka Szpyrki. Pracownicy Zespołu Wojewódzkich Przychodni Specjalistycznych w Katowicach i Wojewódzkiego Zespołu Ochrony Zdrowia Matki, Dziecka i Młodzieży również nie rozumieją dlaczego odwołano dotychczasowych dyrektorów, skoro dobrze wykonywali swoje obowiązki. Nowy dyrektor pracujący tylko na 1/2 etatu jest dyrektorem w trzech różnych jednostkach jednoczesnie i jest to niekorzystna sytuacja dla wszystkich. Generalnie nikt nic nie wie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.jaskom.pl 12.10.07, 13:37 Panie Szpyrka ! czas odejść,dosyć już pana kombinacji i machlojek.Pan tylko szkodzi służbie zdrowia na Śląsku i ją całkiem rozłoży.Zwalnia pan najlepszych menadżerów a powołuje miernoty ale za to wierne jak psy.Dosyć prywaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW Re: Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 15:35 Sliski ten Szpyrka oj sliski tyle lat kreci maci ta pseudo gwiazda z akademi Medycznej Kuraszewska to tez jego dzielo stad widac ten oplakany efekt , maly karierowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "wielbicielka" Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.jaskom.pl 12.10.07, 13:42 Panie Szpyrka kiedy pan dołączy do Wacława Sz. który siedzi w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 15:43 a co w innych placówkach w naszej poradni dyrektorem jest filozof natomiast w pogotowiu dyrektor wozi się do domu i pracy sluzbowym samochodem prawie jak ministrowie ale to też kolega marszałka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.domainunused.net 12.10.07, 19:05 O tym co dzieje sie w wojewódzkim pogotowiu wszycy wiedza. nie sądze aby nie wiedzieli o tym dziennikarze. a miłosciwie panujacy dyrektor Borowicz jest nie tylko kolegą milosciwie panujacego wicemarszałka ale wszystkich waznych. tak przynajmniej mu sie wydaje. pewnie dlatego jezdzi słuzbowym autem, a moze dlatego ze nigdy nie udało mu sie zrobic prawa jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Na przyjęcie w Rybniku czekam od września IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 16:35 Czekam od września na przyjęcie do szpitala w Rybniku ale ciągle psuje się aparat do badania jelita grubego. Ostatnio nawet mnie przyjęto na oddział, przygotowano do badania które miałem mieć następnego dnia ale jak przyszła moja kolejka badania to na salę wpadła doktorka która mi oświadczyła że jestem pechowy bo aparat znów się zepsuł, zostanę wypisany a ponownie mam się zgłosić na koniec października do tego nieszczęsnego badania.Znając przysłowie że nieszczęścia chodzą parami to może się okazać po przyjęciu w końcu i badaniu że mam raka jelita grubego. Pisząc powyższe chciałem dodać że personel szpitala twierdzi że gdyby nie szkodliwe działania dyrektora to byłyby pieniądze na aparaturę który jest niezbędna do badań aby po tym skutecznie leczyć pacjentów. A powyjmowane klamki z okien to fakt, widziałem na własne oczy. Idąc tokiem rozumowania dyrektora Rybnickiego szpitala trzeba by powyciągać wszystkie klamki w blokach w Rybniku a Tatry ogrodzić i nie wpuszczać na żdną górkę nikogo bo może tam wejść i skoczyć w dół. Muszę spytać brata który jest USA czy na Manhattanie okna są bez klamek, jest tam zdecydowanie wyżej jak okna Rybnickiego szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemks Polityka kadrowa marszałka Szpyrki IP: *.chello.pl 12.10.07, 18:50 Pamiętam jak w 2001 roku Pan Szpyrka wpadł na pomysł likwidacji Wojewódzkiego Pogotowia Ratunkowego, na szczęście wybory zmyły go razem z pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś