Dodaj do ulubionych

Sasiedzi Slaska

06.08.03, 19:28
Czy nie uwazacie, ze najbardziej uciazliwy sasiad to Polska?
Ja mam takie bardzo niecenzuralne mysli, placac 15, 20 i 25 dnia kazdego
miesiaca do zlodziejskiej warsiawskiej kasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: settembrini Re: Sasiedzi Slaska IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 21:19
      Arnold, do publicznej skarbonki placisz nawet gdy kupujesz pifko tyskie... 22%
      VAT
      • arnold7 Re: Sasiedzi Slaska 06.08.03, 21:22
        Gość portalu: settembrini napisał(a):

> Arnold, do publicznej skarbonki placisz nawet gdy kupujesz pifko tyskie...
        22%
        > VAT

Ale w te 3 wyjatkowe dni jestem wyjatkowo negatywnie do tej dziury bez dna
        ustosunkowany.
        • Gość: GOSC Re: Sasiedzi Slaska IP: *.rednet.com.pl 06.08.03, 21:27
          nu wlosnie, ala idzie ou to coby ta publiczna skarbonka bylaby Sloonska!
          • arnold7 Re: Sasiedzi Slaska 06.08.03, 21:30
            To jes hitlerowsko propaganda:))))
            • Gość: GOSC Re: Sasiedzi Slaska IP: *.rednet.com.pl 06.08.03, 21:45
              heheeheheheh ja, zaro to pewnie ftorys powiy....
              • Gość: Hermann Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 23:11
                Jak to je hitlerowsko propaganda, to by znaczoouo, rze rzeh je hitlerowiec.
                Pierona, zas' rzeh sie czegos' uo sobie dowiedziou.
    • Gość: olo Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 07:44
      A na waszym śląsku nie będzie podaków. Antyle za dyche
      • Gość: Hermann Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:46
        Podatki bydom, ino ty jurz nic z tego niy bydziesz miou. Biyda zaklupie do
        twoih dz'wiyrzy.
        • Gość: olo Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 13:37
          I wy wszyscy będziecie je dzielnie płacić ku chwale śląskiej ojczyzny. Na
          rogatkach miast wystawicie znaki drogowe z przekreślonym gorolem i oczywiście
          nie wejdziecie do strefy euro. Będziecie mieć swoją walutę i jak ona się
          będzie nazywać, niech zgadnę. Na pewno nie marka bo ślązacy w żadnym wypadku
          nie utożsamiają się z germanią. Może karolinka ? I będziecie sobie żyli w
          śląskim kociołku bez goroli, w idealnym porządku. Zaczniecie zapewne od testów
          językowych, w ten sposób żaden gorol nie będzie już żądził porządnymi
          ślązakami, bo przecież na śląsku są tylko porządne ślązaki. I to nie będzie
          mieć nic wspólnego z faszyzmem. To będzie tylko porządkowanie kadr. Głupie
          gorolskie ciule nie se rządzą gorolami. Rozpacz mnie ogarnia jak to wszystko
          czytam. Kiedy miałem 16 lat i matka mnie lała to marzyła mi się komuna hipisów
          w lesie. I gotów byłem nawet sam ją założyć. Wy robicie tak samo. Ot choćby
          grypsera, którą wy nazywacie językiem. Zbierzcie te wasze posty i porównajcie
          pisownię, wymowę. Każdy z was bełkocze inaczej a wszyscy to nazywacie śląskim
          językiem. I kłócicie się między sobą , który ładniej bełkocze. Żałosne.
          • Gość: ROW Re: Sasiedzi Slaska IP: *.GI1.srv.t-online.de 07.08.03, 14:37
            Gos´c´ portalu: olo napisa?(a):

> I wy wszyscy be˛dziecie je dzielnie p?acic´ ku chwale s´la˛skiej ojczyzny.
            Na
            > rogatkach miast wystawicie znaki drogowe z przekres´lonym gorolem i
            oczywis´cie
            > nie wejdziecie do strefy euro. Be˛dziecie miec´ swoja˛ walute˛ i jak ona
            sie˛
            > be˛dzie nazywac´, niech zgadne˛. Na pewno nie marka bo s´la˛zacy w
            z˙adnym wypadku
            > nie utoz˙samiaja˛ sie˛ z germania˛. Moz˙e karolinka ? I be˛dziecie sobie
            z˙yli w
            > s´la˛skim kocio?ku bez goroli, w idealnym porza˛dku. Zaczniecie
            zapewne od testów
            > je˛zykowych, w ten sposób z˙aden gorol nie be˛dzie juz˙ z˙a˛dzi?
            porza˛dnymi
            > s´la˛zakami, bo przeciez˙ na s´la˛sku sa˛ tylko porza˛dne s´la˛zaki. I to
            nie be˛dzie
            > miec´ nic wspólnego z faszyzmem. To be˛dzie tylko porza˛dkowanie
            kadr. G?upie
            > gorolskie ciule nie se rza˛dza˛ gorolami. Rozpacz mnie ogarnia jak to
            wszystko
            > czytam. Kiedy mia?em 16 lat i matka mnie la?a to marzy?a mi sie˛
            komuna hipisów
            > w lesie. I gotów by?em nawet sam ja˛ za?oz˙yc´. Wy robicie tak samo. Ot
            choc´by
            > grypsera, która˛ wy nazywacie je˛zykiem. Zbierzcie te wasze posty i
            porównajcie
            > pisownie˛, wymowe˛. Kaz˙dy z was be?kocze inaczej a wszyscy to
            nazywacie s´la˛skim
            > je˛zykiem. I k?ócicie sie˛ mie˛dzy soba˛ , który ?adniej be?kocze.
            Z˙a?osne.

Prosze was, nie badzcie tacy srodz ywobec nas Slazakow, mamy co
            prawda swoje wady, ale badzcie wyrozumiali i pozwolcie nam byc nadal
            czescia tego wspanialego panstwa, naszej macierzy Polski. Jezeli jednak
            uznajecie nas za tak zlych wspolobywateli, to chyba bedziemy musieli sie
            z tym pogodzic ze chcecie nas odlaczyc od waszego imperium dobra.

Pyrsk.
            • Gość: olo Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 16:32
              Gość portalu: ROW napisał(a):

Jezeli jednak
              > uznajecie nas za tak zlych wspolobywateli, to chyba bedziemy musieli sie
              > z tym pogodzic ze chcecie nas odlaczyc od waszego imperium dobra.
              >
              > Pyrsk.

Chyba żeś czegoś nie doczytał. My , to znaczy kto.?
              • Gość: ROW Re: Sasiedzi Slaska IP: *.GI1.srv.t-online.de 07.08.03, 17:03
                Gos´c´ portalu: olo napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: ROW napisa?(a):
                >
                > Jezeli jednak
                > > uznajecie nas za tak zlych wspolobywateli, to chyba bedziemy musieli
                sie
                > > z tym pogodzic ze chcecie nas odlaczyc od waszego imperium dobra.
                > >
                > > Pyrsk.
                >
                > Chyba z˙es´ czegos´ nie doczyta?. My , to znaczy kto.?

Wy Gorole, Rosjanie...skoro sie tak skarzycie jacy zli i daremni sa ci
                Slazacy, to wnioskuje z tego ze nie chceci enas dluzej znosic w swej
                wspanailej ojczyznie. Bedzie nam trudno sie z tym pogodzic, ale damy
                sobie jakos samemu rady choc trudno bedzie nam wydawac te pieniedze
                ktorymi dotychczas wy jestescie laskawi gospodarowac.

Pyrsk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka