arnold7 06.08.03, 19:28 Czy nie uwazacie, ze najbardziej uciazliwy sasiad to Polska? Ja mam takie bardzo niecenzuralne mysli, placac 15, 20 i 25 dnia kazdego miesiaca do zlodziejskiej warsiawskiej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: settembrini Re: Sasiedzi Slaska IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 21:19 Arnold, do publicznej skarbonki placisz nawet gdy kupujesz pifko tyskie... 22% VAT Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Sasiedzi Slaska 06.08.03, 21:22 Gość portalu: settembrini napisał(a): > Arnold, do publicznej skarbonki placisz nawet gdy kupujesz pifko tyskie... 22% > VAT Ale w te 3 wyjatkowe dni jestem wyjatkowo negatywnie do tej dziury bez dna ustosunkowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Sasiedzi Slaska IP: *.rednet.com.pl 06.08.03, 21:27 nu wlosnie, ala idzie ou to coby ta publiczna skarbonka bylaby Sloonska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Sasiedzi Slaska IP: *.rednet.com.pl 06.08.03, 21:45 heheeheheheh ja, zaro to pewnie ftorys powiy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 23:11 Jak to je hitlerowsko propaganda, to by znaczoouo, rze rzeh je hitlerowiec. Pierona, zas' rzeh sie czegos' uo sobie dowiedziou. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 07:44 A na waszym śląsku nie będzie podaków. Antyle za dyche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:46 Podatki bydom, ino ty jurz nic z tego niy bydziesz miou. Biyda zaklupie do twoih dz'wiyrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 13:37 I wy wszyscy będziecie je dzielnie płacić ku chwale śląskiej ojczyzny. Na rogatkach miast wystawicie znaki drogowe z przekreślonym gorolem i oczywiście nie wejdziecie do strefy euro. Będziecie mieć swoją walutę i jak ona się będzie nazywać, niech zgadnę. Na pewno nie marka bo ślązacy w żadnym wypadku nie utożsamiają się z germanią. Może karolinka ? I będziecie sobie żyli w śląskim kociołku bez goroli, w idealnym porządku. Zaczniecie zapewne od testów językowych, w ten sposób żaden gorol nie będzie już żądził porządnymi ślązakami, bo przecież na śląsku są tylko porządne ślązaki. I to nie będzie mieć nic wspólnego z faszyzmem. To będzie tylko porządkowanie kadr. Głupie gorolskie ciule nie se rządzą gorolami. Rozpacz mnie ogarnia jak to wszystko czytam. Kiedy miałem 16 lat i matka mnie lała to marzyła mi się komuna hipisów w lesie. I gotów byłem nawet sam ją założyć. Wy robicie tak samo. Ot choćby grypsera, którą wy nazywacie językiem. Zbierzcie te wasze posty i porównajcie pisownię, wymowę. Każdy z was bełkocze inaczej a wszyscy to nazywacie śląskim językiem. I kłócicie się między sobą , który ładniej bełkocze. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Sasiedzi Slaska IP: *.GI1.srv.t-online.de 07.08.03, 14:37 Gos´c´ portalu: olo napisa?(a): > I wy wszyscy be˛dziecie je dzielnie p?acic´ ku chwale s´la˛skiej ojczyzny. Na > rogatkach miast wystawicie znaki drogowe z przekres´lonym gorolem i oczywis´cie > nie wejdziecie do strefy euro. Be˛dziecie miec´ swoja˛ walute˛ i jak ona sie˛ > be˛dzie nazywac´, niech zgadne˛. Na pewno nie marka bo s´la˛zacy w z˙adnym wypadku > nie utoz˙samiaja˛ sie˛ z germania˛. Moz˙e karolinka ? I be˛dziecie sobie z˙yli w > s´la˛skim kocio?ku bez goroli, w idealnym porza˛dku. Zaczniecie zapewne od testów > je˛zykowych, w ten sposób z˙aden gorol nie be˛dzie juz˙ z˙a˛dzi? porza˛dnymi > s´la˛zakami, bo przeciez˙ na s´la˛sku sa˛ tylko porza˛dne s´la˛zaki. I to nie be˛dzie > miec´ nic wspólnego z faszyzmem. To be˛dzie tylko porza˛dkowanie kadr. G?upie > gorolskie ciule nie se rza˛dza˛ gorolami. Rozpacz mnie ogarnia jak to wszystko > czytam. Kiedy mia?em 16 lat i matka mnie la?a to marzy?a mi sie˛ komuna hipisów > w lesie. I gotów by?em nawet sam ja˛ za?oz˙yc´. Wy robicie tak samo. Ot choc´by > grypsera, która˛ wy nazywacie je˛zykiem. Zbierzcie te wasze posty i porównajcie > pisownie˛, wymowe˛. Kaz˙dy z was be?kocze inaczej a wszyscy to nazywacie s´la˛skim > je˛zykiem. I k?ócicie sie˛ mie˛dzy soba˛ , który ?adniej be?kocze. Z˙a?osne. Prosze was, nie badzcie tacy srodz ywobec nas Slazakow, mamy co prawda swoje wady, ale badzcie wyrozumiali i pozwolcie nam byc nadal czescia tego wspanialego panstwa, naszej macierzy Polski. Jezeli jednak uznajecie nas za tak zlych wspolobywateli, to chyba bedziemy musieli sie z tym pogodzic ze chcecie nas odlaczyc od waszego imperium dobra. Pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sasiedzi Slaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 16:32 Gość portalu: ROW napisał(a): Jezeli jednak > uznajecie nas za tak zlych wspolobywateli, to chyba bedziemy musieli sie > z tym pogodzic ze chcecie nas odlaczyc od waszego imperium dobra. > > Pyrsk. Chyba żeś czegoś nie doczytał. My , to znaczy kto.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Sasiedzi Slaska IP: *.GI1.srv.t-online.de 07.08.03, 17:03 Gos´c´ portalu: olo napisa?(a): > Gos´c´ portalu: ROW napisa?(a): > > Jezeli jednak > > uznajecie nas za tak zlych wspolobywateli, to chyba bedziemy musieli sie > > z tym pogodzic ze chcecie nas odlaczyc od waszego imperium dobra. > > > > Pyrsk. > > Chyba z˙es´ czegos´ nie doczyta?. My , to znaczy kto.? Wy Gorole, Rosjanie...skoro sie tak skarzycie jacy zli i daremni sa ci Slazacy, to wnioskuje z tego ze nie chceci enas dluzej znosic w swej wspanailej ojczyznie. Bedzie nam trudno sie z tym pogodzic, ale damy sobie jakos samemu rady choc trudno bedzie nam wydawac te pieniedze ktorymi dotychczas wy jestescie laskawi gospodarowac. Pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś