Dodaj do ulubionych

Gorole som we Katowicach

10.08.03, 00:19
A gieksa to gorolski klub :))
Obserwuj wątek
    • Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 11:34
      Powiydz ino czy t ytyz trzymosz kciuki za blank "slonski" klub Wisloka
      Debica, bojo wola juz za GKS.

Pyrsk.
      • willi2 Re: Gorole som we Katowicach 10.08.03, 14:54
        ROW Rybnik to jest polski klub,nawet nie tak slonski jak Ruch Chorzow :))
        Sztamy sa z gorolskimi klubami potrzebne na wyjazdach,w koncu to Polska liga.
        To tela.
        • Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 18:18
          Polski klub ? A z jakiej racji ? Chyba tylko dlatego ze jacys gorole wymyslili
          kumplowanie sie ze swoimi krewnymi z Debicy.

Pyrsk.
          • willi2 Re: Gorole som we Katowicach 10.08.03, 18:22
            A z takiej racji,ze nie gada sie tam po niemiecku,tylko po polsku.Dlatego to
            polski klub.Fany tez wisza polskie,a nie niemieckie albo slonskie.
            • Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 18:30
              A w Zabrzu sie godo po niemiecku, czy to tez polski klub ? Wywies
              slonsko fana, to bydzie. A w Rybniku tyz sie godo po polsku, i co ? To juz
              nima slonskie miasto ???

Pyrsk.
              • gebels25 Re: Gorole som we Katowicach 10.08.03, 22:25
                Chłopie o nicku ROW nie zabieraj głosu w sprawie o ktorej nie masz pojecia.Jak
                nie wiesz jak powstaja zgody miedzy kibicami to sobie poczytaj
                www.wisloka.friko.pl/gornik.htm
                Pozdro dla kibicow Wisłoki,Petry Płock,ROWu,Concordi i całej reszty przyjaciół
                Gornika
                • Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 22:37
                  "   Pierwszy kontakt z Górnikiem nawiazalismy na Swietej wojnie w
                  Krakowie, kiedy to jeszcze zarówno oni jak i my trzymalis´my z Cracovia˛. "

hoho, brawo brawo. Gdybym wiedzial ze tu chodzi o swieta wojne to bym
                  sie wcale nie odzywal. Chlopie o nicku Gebbels, nie piernicz mi tu o
                  jakichs bajkach niewyroslych hlystkow ktorzy na stadionie zachowuja sie
                  jak malpy ! Dla mnie licza sie slaskie kluby, a jakies uklady jakichs debili z
                  innymi gorolskimi debilami mam gdzies. Wiec tniech sie malpy nadal
                  kolegoja z swymi krewnymi z Debicy i Plocka, ale nie piernicz ze to sa
                  tradycje slaskich klubow sportowych !
                  • gebels25 Re: Gorole som we Katowicach 10.08.03, 22:52
                    Gość portalu: ROW napisał(a):

> "   Pierwszy kontakt z Górnikiem nawiazalismy na Swietej wojnie w
                    > Krakowie, kiedy to jeszcze zarówno oni jak i my trzymalis´my z Cracovia˛. "
                    >
                    > hoho, brawo brawo. Gdybym wiedzial ze tu chodzi o swieta wojne to bym
                    > sie wcale nie odzywal. Chlopie o nicku Gebbels, nie piernicz mi tu o
                    > jakichs bajkach niewyroslych hlystkow ktorzy na stadionie zachowuja sie
                    > jak malpy ! Dla mnie licza sie slaskie kluby, a jakies uklady jakichs debili
                    z
                    > innymi gorolskimi debilami mam gdzies. Wiec tniech sie malpy nadal
                    > kolegoja z swymi krewnymi z Debicy i Plocka, ale nie piernicz ze to sa
                    > tradycje slaskich klubow sportowych !

Pokoz mi chłopie kaj napisalem ze to sa tradycje.
                    A myslisz ze tylko ze slaskich klubow tylko Gornik ma zgody poza slaskiem
                    Ruch ma zgody z Toruniem,Lubinem,Myszkowem,ostatnio układ z Widzewem i Lechem.
                    GKS ma zgode z pepikami z ostrawy.
                    I nie zabieraj wiecej głosu w sprawach ktore cie nie dotycza
                    • Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 23:04
                      Ty nie bedziesz mi mowil gdzie mam zabierac glos a gdzie nie, co mnie
                      dotyczy a co nie decyduje sam, to po pierwsze. A po drugie to wiem ze
                      takze inne slaskie kluby maja uklady z reszta Polski i wiem ze maja na
                      siebie "kosy". Ale jako milosnik sportu i regionu mam wiecej sentymentu
                      do Ruchu lub Gieksy niz Wisloki (hahaha) z "Debicy". Po prostu uklady
                      "kibicow" (nie chce wnikac w to o jaki typ kibicow chodzi) nie maja
                      jakiegokolwiek znaczenia dla innych kibicow. Wiec jak ci przeszkadzaja
                      moje poglady to ich nie czytaj, macie wlasne fora "kibicow" i tam wam sie
                      nie wtracam.

Pyrsk.
                      • gebels25 Re: Gorole som we Katowicach 10.08.03, 23:17
                        ehh te stare zgredy.

• Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 23:32
                          Bo "uklady" z Debica to istny znak mlodosci i pomyslowosci...
                    • Gość: kukunamuniu Re: Gorole som we Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:52
                      Ostrawa rules!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka