willi2 10.08.03, 00:19 A gieksa to gorolski klub :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 11:34 Powiydz ino czy t ytyz trzymosz kciuki za blank "slonski" klub Wisloka Debica, bojo wola juz za GKS. Pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Gorole som we Katowicach 10.08.03, 14:54 ROW Rybnik to jest polski klub,nawet nie tak slonski jak Ruch Chorzow :)) Sztamy sa z gorolskimi klubami potrzebne na wyjazdach,w koncu to Polska liga. To tela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 18:18 Polski klub ? A z jakiej racji ? Chyba tylko dlatego ze jacys gorole wymyslili kumplowanie sie ze swoimi krewnymi z Debicy. Pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Gorole som we Katowicach 10.08.03, 18:22 A z takiej racji,ze nie gada sie tam po niemiecku,tylko po polsku.Dlatego to polski klub.Fany tez wisza polskie,a nie niemieckie albo slonskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 18:30 A w Zabrzu sie godo po niemiecku, czy to tez polski klub ? Wywies slonsko fana, to bydzie. A w Rybniku tyz sie godo po polsku, i co ? To juz nima slonskie miasto ??? Pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
gebels25 Re: Gorole som we Katowicach 10.08.03, 22:25 Chłopie o nicku ROW nie zabieraj głosu w sprawie o ktorej nie masz pojecia.Jak nie wiesz jak powstaja zgody miedzy kibicami to sobie poczytaj www.wisloka.friko.pl/gornik.htm Pozdro dla kibicow Wisłoki,Petry Płock,ROWu,Concordi i całej reszty przyjaciół Gornika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 22:37 " Pierwszy kontakt z Górnikiem nawiazalismy na Swietej wojnie w Krakowie, kiedy to jeszcze zarówno oni jak i my trzymalis´my z Cracovia˛. " hoho, brawo brawo. Gdybym wiedzial ze tu chodzi o swieta wojne to bym sie wcale nie odzywal. Chlopie o nicku Gebbels, nie piernicz mi tu o jakichs bajkach niewyroslych hlystkow ktorzy na stadionie zachowuja sie jak malpy ! Dla mnie licza sie slaskie kluby, a jakies uklady jakichs debili z innymi gorolskimi debilami mam gdzies. Wiec tniech sie malpy nadal kolegoja z swymi krewnymi z Debicy i Plocka, ale nie piernicz ze to sa tradycje slaskich klubow sportowych ! Odpowiedz Link Zgłoś
gebels25 Re: Gorole som we Katowicach 10.08.03, 22:52 Gość portalu: ROW napisał(a): > " Pierwszy kontakt z Górnikiem nawiazalismy na Swietej wojnie w > Krakowie, kiedy to jeszcze zarówno oni jak i my trzymalis´my z Cracovia˛. " > > hoho, brawo brawo. Gdybym wiedzial ze tu chodzi o swieta wojne to bym > sie wcale nie odzywal. Chlopie o nicku Gebbels, nie piernicz mi tu o > jakichs bajkach niewyroslych hlystkow ktorzy na stadionie zachowuja sie > jak malpy ! Dla mnie licza sie slaskie kluby, a jakies uklady jakichs debili z > innymi gorolskimi debilami mam gdzies. Wiec tniech sie malpy nadal > kolegoja z swymi krewnymi z Debicy i Plocka, ale nie piernicz ze to sa > tradycje slaskich klubow sportowych ! Pokoz mi chłopie kaj napisalem ze to sa tradycje. A myslisz ze tylko ze slaskich klubow tylko Gornik ma zgody poza slaskiem Ruch ma zgody z Toruniem,Lubinem,Myszkowem,ostatnio układ z Widzewem i Lechem. GKS ma zgode z pepikami z ostrawy. I nie zabieraj wiecej głosu w sprawach ktore cie nie dotycza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 23:04 Ty nie bedziesz mi mowil gdzie mam zabierac glos a gdzie nie, co mnie dotyczy a co nie decyduje sam, to po pierwsze. A po drugie to wiem ze takze inne slaskie kluby maja uklady z reszta Polski i wiem ze maja na siebie "kosy". Ale jako milosnik sportu i regionu mam wiecej sentymentu do Ruchu lub Gieksy niz Wisloki (hahaha) z "Debicy". Po prostu uklady "kibicow" (nie chce wnikac w to o jaki typ kibicow chodzi) nie maja jakiegokolwiek znaczenia dla innych kibicow. Wiec jak ci przeszkadzaja moje poglady to ich nie czytaj, macie wlasne fora "kibicow" i tam wam sie nie wtracam. Pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Gorole som we Katowicach IP: *.GI1.srv.t-online.de 10.08.03, 23:32 Bo "uklady" z Debica to istny znak mlodosci i pomyslowosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukunamuniu Re: Gorole som we Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:52 Ostrawa rules! Odpowiedz Link Zgłoś