Gość: gosc IP: *.chello.pl 17.04.08, 16:16 co jest z ta firma ????? ciągle widze ogloszenia z tej firmy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawa Re: Praca w Demico ul śląska IP: *.gprs.plus.pl 28.04.08, 23:48 No właśnie co jest z ta firmą, bo ja też ciągle widze ich ogloszenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Praca w Demico ul śląska IP: *.chello.pl 29.04.08, 19:15 Lepiej jest w Biedronce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Praca w Demico ul śląska IP: *.gprs.plus.pl 30.04.08, 13:27 No a ja własnie zamierzałam tam aplikowac. Wiec moze jednak sie powstrzymam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Praca w Demico ul śląska IP: *.chello.pl 30.04.08, 16:16 powiem tak dostalam skierowanie z urzedu pracy do pracy w tej firmie...na dzien dobry wypelniasz ankiete ktora sie zaczyna na umiejetnosciach a konczy pytaniem o wyksztalcenie rodzicow i zawod ...szczerze nie powinno ich to wcale interesowac bo to przeciez nie oni beda tam pracowac....a zarobek najnizszy a wymagania takie ze watpie ze tam kto przyjdzie co spelnia te wymagania za taka place...a jest jeszcze jedna sprawa ta firma doslownie jest w lesie... autobus tam nie jedzie mozna dojechac tylko na petle na zadolu i potem z buta walisz...to taki spacer ok 20 min... Odpowiedz Link Zgłoś