lolitka861 13.08.08, 09:30 co sądzicie o tym salonie, klientki wychodza zadowolone? nie słyszałam jeszcze o nim, a wybieram sie "w ciemno" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klaudia Re: extreme nails - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 10:13 ja nie próbowałam, radze isc albo do www.nailcenter.pl/index.php albo moge dac numer do jednej babki co robi swietne paznokcie, tez mozna sie umowic "na zaraz" tu i tu paznokcie robili mi super! Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka861 Re: extreme nails - opinie 13.08.08, 10:23 a ile kosztuje nakładanie zelu na paznokcie u stóp? czy w tym centrum paznokci tez mozna sie umowic tak "na juz"? jutro jade na weekend wiec potrzebuje szybko:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: extreme nails - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 10:41 u tej babki www.paznokcie.private.pl/galeria.htm tu masz cennik, z nia mozesz sie dogadac a co do tego salonu to nie robilam tam na stopach jedynie u dłoni, co do zapisu czasem przyjma, zalezy ile osob maja zapisanych.Najlepiej zadzwonic:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka861 Re: extreme nails - opinie 13.08.08, 10:44 oki, mowisz ze fajnie robi? w takim razie nic tylko zaufac:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka861 Re: extreme nails - opinie 13.08.08, 10:47 niestety, Pani na urlopie:) a może jakkas inna kosmetyczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: extreme nails - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 10:53 Salon Crystal Nails na ulicy Żwirki i Wigury 26 (boczna Kościuszki) Salon zajmuje się głównie stylizacją paznokci, ale ceny maja wysokie dosc:( i tu www.anette.com.pl/index_pl.php?mod_left=pielegnacja/left&mod_center=pielegnacja/stopy&mod_right=pielegnacja/right tylko te 4 znam osobiscie, gdzie robilam i jestem zadowolona, bo innych jest w cholere, np na staromiejskiej, ale po 2 dniach mi polowa odleciala, nie mowiac, jakie krzywe mialam... Odpowiedz Link Zgłoś