Gość: kasia IP: 81.219.121.* 06.09.08, 21:53 uważacie za spokojną dzielnicę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: życzliwy Re: CZy osiedle kukuczki IP: *.chello.pl 08.09.08, 17:02 Omijaj to osiedle z daleka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brava Re: CZy osiedle kukuczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:23 tak tak. mieszkam tu od 20 lat i tez ci tak radze. Omijaj z daleka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: CZy osiedle kukuczki IP: 81.219.121.* 10.09.08, 17:08 a możecie uzasadnic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: CZy osiedle kukuczki IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 21:05 własnie dlaczego jest niebezpiecznie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: CZy osiedle kukuczki IP: *.siec2000.pl 11.09.08, 17:30 tak ,zwlaszcza w sobote wieczorem jezdzi jakis wariat bez tlumika pod prad tam i spowortem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brava Re: CZy osiedle kukuczki IP: *.chello.pl 11.09.08, 20:05 tak tak;) Może kogoś pozabijać. mnie tez wk.... Ale tak ogólnie osiedle jest przereklamowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: CZy osiedle kukuczki IP: *.chello.pl 25.10.08, 14:21 wszystko zależy od tego jakiego typu zachowania ludzi się toleruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: CZy osiedle kukuczki IP: *.chello.pl 17.11.08, 09:16 Ja mieszkam na nim od urodzenia. Mam 18 lat. moze moja opinia mało znaczy ze względu na wiek.otóz jakoś dobrze mi sie tu mieszka, nie chodzą żadne menele, jedynie czasem w klatkach, i na "dużej" lubuskiej bywa 'dziwnie' ale generalnie jest ok. Koleś bez tłumika-nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka osiedla Re: CZy osiedle kukuczki IP: *.siec2000.pl 17.11.08, 18:56 nie słyszałaś, bo facet jeździ po wrocławskiej, a to po drugiej stronie osiedla ja również mieszkam ok 20 lat na tym osiedlu i uważam, że biorąc pod uwage pozostałe osiedla w Katowicach, to naprawde nie jest źle zdarzają się oczywiście oszołomy, które np z nudów rysują znak "Z" na masce samochodu, a czasem wyładowują agresje na przystankach autobusowych, ale porównując kukuczki np z tysiącleciem lub paderewskiego, to zdecydowanie wolę mieszkać tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elope Re: CZy osiedle kukuczki IP: *.orbis-transport.pl 17.11.08, 23:19 oj tu się nie zgadzam ! tysiąc lecie jest akurat bardzo spokojne i bezpieczne (powstał nie dawno komisariat), co do niebezpiecznych to ja szczerze odradzam oś. Witosa ;] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś