Gość: xxx IP: 213.227.98.* 17.10.03, 09:17 Szkoda miejca na łamach "Gazety" na takie informacje o oszołomach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Ja Wielki Buzdygan Eurazji, Jasny Sęp Atacamy IP: sala:* / 192.168.2.* 17.10.03, 12:03 mam w nosie to z kim spotyka sie chory facet. niech lepiej spotka sie z doktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron von Duperstein Re: Spotkanie monarchistów w Katowicach IP: 62.233.241.* 17.10.03, 16:47 Temat trochę wiąże się z kynologią. Tam też są rodowody, szlachetne pochodzenia etc. etc. Może by połączyć obie dziedziny i nadawać "nowe tytuły", zaspokajające potrzeby PSY-chologiczne niedowartościowanych cudaków: Książe, co psy wiąże. Hrabia , co psy obrabia. i jeszcze proponuję stosowny HERB albo GODŁO: Dwa psy na tarczy: jeden sra, a drugi warczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piernik Re: Spotkanie monarchistów w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 19:59 Jesli ktokolwiek wierzy ze możliwe jest przywrócenie w polsce monarchii to musi mieć nierówno pod sufitem. Takie artykuły powinniście zamieszczać w dziale nazwanym "Humor". Odpowiedz Link Zgłoś
freedom_fighter Re: Spotkanie monarchistów w Katowicach 18.10.03, 00:04 A mi wyrsato zoumb moundrosci i bardzo cierpia :-))) Mozno GW zrobi ze mnoum wywiod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Spotkanie monarchistów w Katowicach IP: *.crowley.pl 18.10.03, 10:12 jak ostatnio widziałam księciunia to był tylko polski księciuniem a tera prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klezmer tak,tak... IP: *.vline.pl 18.10.03, 10:19 ....wielkomozna zebrota oto czym byla polska szlachta. To byla tylko arystokracja z nazwy,w rzeczywistosci od chlopow panszczyznianych roznili sie tylko posiadaniem wolnosci osobistej. Byli to ludzie prymitywni i zyjacy ciagle pod zastaw,na kredyt u polskich Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś