moze_to_ja 30.10.03, 17:13 Masz zieloną torbę na ramię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naphta Re: settembrini ! 30.10.03, 17:55 O ile sobie przypominam to Settembrini chodził zawsze ubrany w ten sam surdut. O torbie mowy nie było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: settembrini ! 30.10.03, 21:36 jak juz rzekł Naphta, chadzalem niegdys w surducie, raczej bez torby. Niestety po latach surdut sie przetarl, moda sie zmienila i obecnie raczej uzywam bardziej konwencjonalnych wdzianek. bez zielonej torby. a skad taki pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
moze_to_ja Re: settembrini ! 31.10.03, 18:10 Nie, no nic...ja Cię poprostu najprawdopodobniej znam, tylko nie wiem,że to Ty jesteś settembrini, to znaczy na 100% z widzenia, tyle,że nie wiem,że Ty, to Ty:) I tak sobie od czasu do czasu strzelam...niecelnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: settembrini ! 31.10.03, 20:05 chmm, powiedz w jakich okolicznosciach mnie widywalas. ewentualnie potwierdze :) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: settembrini ! 03.11.03, 18:23 skoro zaczelas(ales) ten watek, czekam az go zakonczysz. czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: settembrini ! 04.11.03, 14:17 ahahah, na osemce juz nie bylem od... dawna( teraz raczej bankowa 11b). zreszta tam bywa mnostwo ludzi. wiec raczej sie nie znamy :( ale moze wszystko jest jeszcze do naprawienia. pozdr settembrini Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: settembrini ! 05.11.03, 14:45 moze_to_ja napisała: > Masz zieloną torbę na ramię? Ludzie mowia ,ze Settembrini jak na "akademicka elite" pszystalo nosi czerwone skarpety,sweter z gruszkom wyszytom na srodku,szalik legi = kosmopolityczny gej Odpowiedz Link Zgłoś
naphta Re: settembrini ! 05.11.03, 14:59 willi2 napisał: > Ludzie mowia ,ze Settembrini jak na "akademicka elite" pszystalo nosi czerwone > skarpety,sweter z gruszkom wyszytom na srodku,szalik legi = kosmopolityczny gej Bardzo błyskotliwe te twoje uwagi. Trochę się tu marnujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: settembrini ! IP: *.pl 05.11.03, 16:20 willi2 jako desperat probuje kazdemu przypisac swoje wlasne przywary. w takiej wyimaginowanej rzeczywistosci czuje sie znacznie mniej wyobcowany. zycze ci wiele szczescia willi2, na pewno ci sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
willli2 Re: settembrini ! 05.11.03, 15:03 willi2 napisał: > moze_to_ja napisała: > > > Masz zieloną torbę na ramię? > > > Ludzie mowia ,ze Settembrini jak na "akademicka elite" pszystalo nosi czerwone > skarpety,sweter z gruszkom wyszytom na srodku,szalik legi = kosmopolityczny gej www.vinlandwinds.com/graveland/thetrue.html Odpowiedz Link Zgłoś