kika_5 11.12.08, 13:55 Mam propozycję pracy w Link 4 jako konsultant ds. sprzedaży w call center. Czy możecie mi poradzić czy warto a może ktoś już pracował czy to praca od pon- pt i wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Konsultant w Link4 IP: *.chello.pl 11.12.08, 20:01 moja siostra tez miala taka propozycje. zrezygnowala po paru dniach. daj sobie spokój jezeli tylko sie cenisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz85_0 Re: Konsultant w Link4 12.12.08, 16:43 to chyba jakas cienka musialabyc bo moja dziewczyna pracuje u nich juz jakis czas i jest zadowolona......praca jej nie stresuje a jak wroci to jeszcze ma czas i sile obiad ugotowac wiec raczej nie jest tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n23 Rekrutacja do link 4 - konsultant ds. sprzedaży ub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 18:52 Chciałabym podzielić się opinią na temat rekrutacji do Link4 na stanowisko konsultanta w Call Center. Niczego nie świadoma udałam się na umówioną rozmowę, po przybyciu okazało się,że na miejscu jest już około 20 osób i wszyscy wspólnie będziemy brać udział w rekrutacji.Rekrutacja składała się z trzech etapów:Zadanie1)Każda z przybyłych osób musiała przez jedną minutę opowiadać na środku sali o swoich wadach, następnie Panie prowadzące rekrutację poszły na naradę i odrzuciły parę osób, reszta "szczęśliwców" rozpoczęła zadanie nr 2:każdy z nas musiał wylosować jeden obrazek przedstawiający dany przedmiot np.buda dla psa i w ciągu jednej minuty należało zachęcić uczestników do zakupu danej rzeczy używając języka korzyści, po 5 minutach narady okazało się, że nikt nie odpadł i tym sposobem wszyscy znaleźliśmy się w 3 etapie i coraz bliżej upragnionego stanowiska:-)Etap trzeci - grupowy polegał na wybraniu odpowiedniego prezentu urodzinowego dla naszego wspólnego kolegi. Podczas tego zadania Panie chodziły i obserwowały każdą z grup zapisując sobie na pewno cenne uwagi.Wreszcie przyszedł czas na wybranie ostatecznych kandydatów.Po chwili narady Panie ogłosiły werdykt:-)Rekrutacja sama w sobie przeprowadzona nieprofesjonalnie, ubiór oraz zachowanie Pań z Link 4 może nam już bardzo dużo powiedzieć o samej firmie, panujących tam zasadach i mentalności pracowników. Po tym, co zobaczyłam odradzam wybór Link4 na swojego przyszłego pracodawcę, a do udziału w rekrutacji zapraszam wszystkich pragnących zdobyć nowe, "ciekawe" doświadczenie oraz trochę się pośmiać, a nie ma z czego.Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wala Re: Rekrutacja do link 4 - konsultant ds. sprzeda IP: 94.254.165.* 19.01.09, 19:29 3 etapy za prace za 1200 to chyba jakas pomylka.Ludzie!!!!!!!!!!! Cencie sie troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Rekrutacja do link 4 - konsultant ds. sprzeda IP: 83.143.98.* 19.01.09, 22:12 "Rekrutacja sama w sobie przeprowadzona nieprofesjonalnie" Przesadzasz. W większości firm porozmawiała by z tobą 20-letnia paniusia, która nie patrząc w cv zadała by ci trzy pytania w stylu "Proszę wymienić swoje trzy zalety",a potem nawet nie doczekałabyś się telefonu zwrotnego z odpowiedzią. Jak się nie dostałaś to zachowaj przynajmniej klasę i godność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n23 Re: Rekrutacja do link 4 - konsultant ds. sprzeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 13:23 HejSeb:-)nie irytuj się tak moim komentarzem, ale jeśli byłeś na rekrutacji to raczej powinieneś mieć podobne odczucia,a skoro na Tobie to zrobiło wrażenie to w porządku.Powodzenia w pracy, jeśli się dostałeś:-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajaca pracy Re: Rekrutacja do link 4 - konsultant ds. sprzeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 19:31 Witam, też byłam na tej rozmowie, chyba w ten sam dzień :-) Szczerze powiedziawszy to jakaś pomyłka jak dla mnie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilsner-net Re: Rekrutacja do link 4 - konsultant ds. sprzeda IP: *.chello.pl 26.01.09, 22:06 Moze sie bałas tych 20 osób he?? Dlatego tak odradzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrrrr Re: Rekrutacja do link 4 - konsultant ds. sprzeda IP: *.chello.pl 27.01.09, 10:29 i pewnie jeszzcze napiszesz z gdybys dostala ta prace to i tak bys zrezygnowala tak? Ludzie czasy sie zmienily, pracodwacy chca byc pewni swoich pracownikow, wiedziec o nich jak najwiecej, po to wlasnie jest rekrutacja, jakbys przeczytala choc jedna ksiazke z psychologii to bys wiedziala ze przy najprostszych czynnosciach poznaje sie nature czlowieka.....zreszta do tego wcale nie potrzeba ksiazek zeby to wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siedziałem obok Re: Rekrutacja do link 4 - konsultant ds. sprzeda IP: 77.79.241.* 29.01.09, 15:34 Cienka byłaś to tak smarujesz. Szukaj roboty na kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw ;) Re: Konsultant w Link4 IP: *.chello.pl 22.01.09, 11:57 ja mam dwa linki które mówią wszystko o pracy w Link4: www.trybuna-robotnicza.pl/content/view/2650/41/ www.trybuna-robotnicza.pl/content/view/3022/5/ Zapraszam do lektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: Konsultant w Link4 IP: 82.160.198.* 30.01.09, 20:16 Jeszcze jedna sprawa .Reklamy , które widzimy w tv które robią idiotę z tradycyjnego agenta ubezpieczeniowego też świadczą o link4 nie najlepiej.Dwa, sama byłam ubezpieczona w link i w czasie ostatneigo gradobicia latem ,pomimo że miałam AC nie wypłacili mi odszkodowania bo małym druczkiem zrobili wyłączenie na gradobicie. Błam z tą sprawą w sądzie ale nic nie wskórałam.Tak na marginesie właścicielem link4 są inwestorzy z Izraela . Podsumowując pracować w firmie , która jest nieuczciwa to żadna satysfakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościaczek Re: Konsultant w Link4 IP: *.aster.pl 16.03.09, 22:39 a propo gradobicia...Zlituj się, każdy wie, że na każdej umowie najważniejsze rzeczy są napisane najmniejszym drukiem-żeby je tylko przeoczyć. Podpisałeś, możesz mieć pretensje tylko do siebie. Z każdą inną firmą ubezpieczeniową byś przegrał. Tylko po co przez swoją głupotę oczerniać właśnie link4? Odpowiedz Link Zgłoś