Gość: rez IP: 83.142.198.* 25.02.09, 07:50 to byly wspaniale czasy... sam nie zlicze nocy spedzonych nad C64 ze srubokretem w reku, wpatrujac sie w ekran telewizora z jednym pytaniem w glowie "wgra sie czy nie?" :) to se ne vrati. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Juna Co też pani opowiada. Studia nierealne dla plebsu? IP: 94.246.152.* 25.02.09, 10:56 Właśnie w czasach PRL najwięcej plebsu skończyło studia. Były punkty za pochodzenie, akademiki z dopłatami i stypendia dla biednych. Teraz jak ktoś nie ma pieniędzy musi studiować tylko zaocznie. Dlaczego ludzie teraz tak wypaczają niektóre fakty z tamtych czasów. Dorobienie się jakiegoś bogactwa przycmiło im pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamaut To nudne.Kto zada sobie trud .. IP: *.chello.pl 25.02.09, 13:37 żeby dokładnie przeczytać te wynurzenia?Zaśnie zanim dotrze do połowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur Re: Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.elb.vectranet.pl 25.02.09, 16:56 Tekst dobry, tylko tytuł nieodpowiedni, sugeruje tekst o czym innym, i jeszcze to zdjęcie stringów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yxz Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.09, 20:55 Majciochy nie majtochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farona kandego Polityczna poprawność IP: 59.177.65.* 26.02.09, 09:25 Pisze Pani: Wtedy jeszcze wpływy Kościoła były znaczące, a ludzie zdecydowanie mało tolerancyjni. W zasadzie kto wtedy słyszał czy mówił o tolerancji?! Coś za dużo w tym politycznej poprawności. Wg mnie dzisiaj jest o wiele więcej nietolerancji niż kiedyś. Również w stosunku do Kościoła i wierzących. Sam jestem niewierzący, ale martwi mnie, że wychowanie bez religii produkuje takie chamstwo, nietolerancję, brak szacunku dla drugiego człowieka, cynizm i okrucieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Polityczna poprawność 17.03.09, 15:06 raczej wychowanie z religią. Bo religii nauczają już od przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.tor-proxy.org 17.03.09, 14:51 Odwiedziłem Polskę w ubiegłym roku. Z tego co widziałem to prawie się nic nie zmieniło od 10 lat. Ten sam syf, te same ponure zapite gęby, ci sami żebracy na głównych ulicach miast, głodne dzieci. Żal patrzeć. Myślę, że choćby nie wiem ile wpomwopało się w ten kraj to i tak to nie zmieni ludzi, nie zmieni ich sowieckiej mentalności. Polska w odróżnieniu np. o Czech nie pasuje do Europy, Polska to Azja i bardziej jej po drodze z Rosją niż z Europą. Smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 20:26 hahah, uśmiałam się do łez. Faktycznie , wypisz wymaluj ostatnie 20 lat. Tak naprawdę było w bardzo wielu rodzinach. Wszystkiego Dobrego, Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fre Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.s11.a040.ap.plala.or.jp 22.03.09, 18:28 Ja tez sie usmialam. A te majciochy to sie "reformy" nie nazywaly przypadkiem? Pamietam jak stalam w kolejce za nimi:) Odpowiedz Link Zgłoś