Dodaj do ulubionych

Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy?

IP: 83.142.198.* 25.02.09, 07:50
to byly wspaniale czasy... sam nie zlicze nocy spedzonych nad C64 ze
srubokretem w reku, wpatrujac sie w ekran telewizora z jednym pytaniem w
glowie "wgra sie czy nie?" :) to se ne vrati.
Obserwuj wątek
    • Gość: Juna Co też pani opowiada. Studia nierealne dla plebsu? IP: 94.246.152.* 25.02.09, 10:56
      Właśnie w czasach PRL najwięcej plebsu skończyło studia. Były punkty za
      pochodzenie, akademiki z dopłatami i stypendia dla biednych. Teraz jak ktoś nie
      ma pieniędzy musi studiować tylko zaocznie. Dlaczego ludzie teraz tak wypaczają
      niektóre fakty z tamtych czasów. Dorobienie się jakiegoś bogactwa przycmiło im
      pamięć.
    • Gość: alamaut To nudne.Kto zada sobie trud .. IP: *.chello.pl 25.02.09, 13:37
      żeby dokładnie przeczytać te wynurzenia?Zaśnie zanim dotrze do połowy!
    • Gość: lemur Re: Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.elb.vectranet.pl 25.02.09, 16:56
      Tekst dobry, tylko tytuł nieodpowiedni, sugeruje tekst o czym innym, i jeszcze
      to zdjęcie stringów...
    • Gość: yxz Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.09, 20:55
      Majciochy nie majtochy.
    • Gość: farona kandego Polityczna poprawność IP: 59.177.65.* 26.02.09, 09:25
      Pisze Pani: Wtedy jeszcze wpływy Kościoła były znaczące, a ludzie zdecydowanie
      mało tolerancyjni. W zasadzie kto wtedy słyszał czy mówił o tolerancji?!
      Coś za dużo w tym politycznej poprawności. Wg mnie dzisiaj jest o wiele więcej
      nietolerancji niż kiedyś. Również w stosunku do Kościoła i wierzących. Sam
      jestem niewierzący, ale martwi mnie, że wychowanie bez religii produkuje takie
      chamstwo, nietolerancję, brak szacunku dla drugiego człowieka, cynizm i
      okrucieństwo.
      • polsz Re: Polityczna poprawność 17.03.09, 15:06
        raczej wychowanie z religią. Bo religii nauczają już od przedszkola
    • Gość: karlik Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.tor-proxy.org 17.03.09, 14:51
      Odwiedziłem Polskę w ubiegłym roku. Z tego co widziałem to prawie się nic nie
      zmieniło od 10 lat. Ten sam syf, te same ponure zapite gęby, ci sami żebracy
      na głównych ulicach miast, głodne dzieci. Żal patrzeć. Myślę, że choćby nie
      wiem ile wpomwopało się w ten kraj to i tak to nie zmieni ludzi, nie zmieni
      ich sowieckiej mentalności. Polska w odróżnieniu np. o Czech nie pasuje do
      Europy, Polska to Azja i bardziej jej po drodze z Rosją niż z Europą. Smutne
      ale prawdziwe.
    • Gość: super Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 20:26
      hahah, uśmiałam się do łez. Faktycznie , wypisz wymaluj ostatnie 20 lat. Tak
      naprawdę było w bardzo wielu rodzinach. Wszystkiego Dobrego, Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: fre Stringi?! A gdzie te nasze babcine majtochy? IP: *.s11.a040.ap.plala.or.jp 22.03.09, 18:28
      Ja tez sie usmialam. A te majciochy to sie "reformy" nie nazywaly
      przypadkiem? Pamietam jak stalam w kolejce za nimi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka