Gość: Z Katowic IP: *.centertel.pl 10.04.09, 17:22 Szukam pomysłu na biznes. Napiszcie z jaką usługą w Katowicach jest problem lub jej brakuje? Widzieliście coś ciekawego w innym miescie a brakuje Wam tego u nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asz Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 13:20 ZDECYDOWANIE pralni na żetony ;// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaska Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 13:34 o tak pralnia na zetony! i prawdziwego salonu kosmetycznego gdzie mozna isc np na manicure i sie odprezyc, czy masaz, owszem sa takie salony ale zdzieraja kase i robia "na szybko..." albo jakiegos miejsca, gdzie mozna isc i zabawic sie, odpoczac od codziennosci:-))malo takich miejsc w katowicach..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:50 Brakuje fajnej pływalni :( Nie ma gdzie iść :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Basen IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.09, 16:19 Brakuje siłowni dla pan w okolicach ligoty. tyle akademików i chetnych w około a nie ma gdzie pocwiczyc. Co do basentu, to faktycznie brakuje porzadnej pływalni:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Re: Basen IP: *.chello.pl 14.04.09, 20:49 ale basen ma chyba w katowicach powstać, coś słyszałam o takich planach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Katowic Re: Basen IP: *.centertel.pl 14.04.09, 21:09 Hehe mówmy o czymś realnym.Basen w Katowicach to jak zamki z piasku... Co sądzicie o tropikalnych klimatach na imprezie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Re: Basen IP: *.chello.pl 14.04.09, 22:08 dobry pomysł, ale jako impreza przebierana i to niezbyt częsta. mam znajomego, który organizuje tego typu imprezy i z jego i z własnego doświadczenia wiem, że jak to zbyt często się powtarza, to ludziom się... nudzi, traci to klimat wyjątkowości. i zupełnie nie wiem, o co ci chodzi z tymi zamkami... że niby nie powstanie ten wymarzony basen? ;PP całe szczęście, że niczym za płotem mam osiedlowy ;p ale pralnia, PRALNIA to jest świetny pomysł, wiesz? ;> (boże jak tak dalej pójdzie, to zacznę dostawać oferty w stylu "dobrze zrozumieliśmy, wpadnij do nas zrobić pranie!") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Katowic sie powtarza ale ludzie nie IP: *.centertel.pl 15.04.09, 09:25 Letni czas to miejsce na tropikalne imprezy.Ja bym na takie chodził nawet gdyby się powtarzały... Ale w Polsce ludzie nie potrafią się dobrze bawić. Nie trzeba się przebierać by było wesoło... Po drugie te pseudo imprezy tropikalne to nie to samo.Co z tego ,ze ktoś wysypie na parkiet troche piasku jak muzyka dalej disco? Klimat ma być odwzorowany w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Re: sie powtarza ale ludzie nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 12:01 a co zrobisz z knajpą zimą, skoro sam piszesz, że czas letni to miejsce na tropikalne imprezy? ;-))) a, i moim zdaniem ludzie POTRAFIĄ się bawić, troszkę generalizujesz. ale tak bywa. rozumiem, życie cię doświadczyło, masz niezabawowych znajomych ;pppp i nie mówiłam o pseudo tropikalnych imprezach przy disco muzyce. zostaw mi maila, prześlę ci coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Katowic Nie chodiz o generalizowanie i znajomych IP: *.centertel.pl 15.04.09, 16:28 Ale tak już niestety w Polsce jest ,że ludzie tanim nakładem kosztów robią podróby prawdziwych imprez.Kilka papierowych palm zastępuje konkretną dekorację i t.p. jezdzacy@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.chello.pl 14.04.09, 20:48 ta pralnia to mój typ numer 1 - od kiedy mieszkam w katowicach w mieszkaniu bez pralki, to każdej soboty do domu wracając i wyglądając niczym mały wielbłąd modlę się, żeby taka powstała ;-))) z manicure czy masażem, to trzeba pewnie strzelać w jakieś małe, prywatne zakłady. faktycznie, w salonach któe ja znam, czułam się niby dobrze obsłużona, ale jakoś tak mało... dopieszczona ;-))) może ktoś jednak zna np. ciocię jadzię, która - jak już się zabierze za masaż, to człowiekowi się wydaje, że świat poza nim nie istnieje? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Katowic A jak wyobrażacie sobie lokal w którym IP: *.centertel.pl 14.04.09, 20:18 chcielibyście posiedzieć z bliska osobą/znajomymi? Co wpływa na Wasz wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Re: A jak wyobrażacie sobie lokal w którym IP: *.chello.pl 14.04.09, 20:40 koniecznie sala dla niepalących. najlepiej ładnie zaadoptowana piwnica (wtedy surowe, czerwone cegły na ścianach i przyćmione światła), albo jakiś strych (w tym przypadku absolutnie wymagane duże, drewniane okna i przestrzeń). wygodne, miękkie obijane materiałem kanapy (skóropodobnym mówimy NIE) sprawiające wrażenie, jakbym we własnym salonie, nie poza domem była... ale pralnia to też dobry pomysł, wiesz? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.siec2000.pl 14.04.09, 21:09 silowni - klubu fitness z opieka dla malutkich dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxd Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 09:42 pracy brakuje!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihacz Pracy buahahahaaa IP: *.centertel.pl 15.04.09, 09:58 <Smieszny jesteś gościu i piszesz nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś