Dodaj do ulubionych

Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie?

IP: *.centertel.pl 10.04.09, 17:22
Szukam pomysłu na biznes.

Napiszcie z jaką usługą w Katowicach jest problem lub jej brakuje?

Widzieliście coś ciekawego w innym miescie a brakuje Wam tego u nas?

Obserwuj wątek
    • Gość: asz Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 13:20
      ZDECYDOWANIE pralni na żetony ;//
      • Gość: Joaska Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 13:34
        o tak pralnia na zetony! i prawdziwego salonu kosmetycznego gdzie mozna isc np na manicure i sie odprezyc, czy masaz, owszem sa takie salony ale zdzieraja kase i robia "na szybko..." albo jakiegos miejsca, gdzie mozna isc i zabawic sie, odpoczac od codziennosci:-))malo takich miejsc w katowicach..:(
        • Gość: Ja Basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:50
          Brakuje fajnej pływalni :( Nie ma gdzie iść :(
          • Gość: Ania Re: Basen IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.09, 16:19
            Brakuje siłowni dla pan w okolicach ligoty. tyle akademików i
            chetnych w około a nie ma gdzie pocwiczyc.

Co do basentu, to faktycznie brakuje porzadnej pływalni:((
            • Gość: asz Re: Basen IP: *.chello.pl 14.04.09, 20:49
              ale basen ma chyba w katowicach powstać, coś słyszałam o takich planach?
              • Gość: Z Katowic Re: Basen IP: *.centertel.pl 14.04.09, 21:09
                Hehe mówmy o czymś realnym.Basen w Katowicach to jak zamki z
                piasku...

Co sądzicie o tropikalnych klimatach na imprezie?
                • Gość: asz Re: Basen IP: *.chello.pl 14.04.09, 22:08
                  dobry pomysł, ale jako impreza przebierana i to niezbyt częsta. mam znajomego, który organizuje tego typu imprezy i z jego i z własnego doświadczenia wiem, że jak to zbyt często się powtarza, to ludziom się... nudzi, traci to klimat wyjątkowości.

i zupełnie nie wiem, o co ci chodzi z tymi zamkami... że niby nie powstanie ten wymarzony basen? ;PP całe szczęście, że niczym za płotem mam osiedlowy ;p

ale pralnia, PRALNIA to jest świetny pomysł, wiesz? ;> (boże jak tak dalej pójdzie, to zacznę dostawać oferty w stylu "dobrze zrozumieliśmy, wpadnij do nas zrobić pranie!")
                  • Gość: Z Katowic sie powtarza ale ludzie nie IP: *.centertel.pl 15.04.09, 09:25
                    Letni czas to miejsce na tropikalne imprezy.Ja bym na takie chodził
                    nawet gdyby się powtarzały...
                    Ale w Polsce ludzie nie potrafią się dobrze bawić.
                    Nie trzeba się przebierać by było wesoło...
                    Po drugie te pseudo imprezy tropikalne to nie to samo.Co z tego ,ze
                    ktoś wysypie na parkiet troche piasku jak muzyka dalej disco?
                    Klimat ma być odwzorowany w całości.
                    • Gość: asz Re: sie powtarza ale ludzie nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 12:01
                      a co zrobisz z knajpą zimą, skoro sam piszesz, że czas letni to miejsce na tropikalne imprezy? ;-)))
                      a, i moim zdaniem ludzie POTRAFIĄ się bawić, troszkę generalizujesz. ale tak bywa. rozumiem, życie cię doświadczyło, masz niezabawowych znajomych ;pppp

i nie mówiłam o pseudo tropikalnych imprezach przy disco muzyce. zostaw mi maila, prześlę ci coś.
                      • Gość: Z Katowic Nie chodiz o generalizowanie i znajomych IP: *.centertel.pl 15.04.09, 16:28
                        Ale tak już niestety w Polsce jest ,że ludzie tanim nakładem kosztów
                        robią podróby prawdziwych imprez.Kilka papierowych palm zastępuje
                        konkretną dekorację i t.p.

jezdzacy@gmail.com
        • Gość: asz Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.chello.pl 14.04.09, 20:48
          ta pralnia to mój typ numer 1 - od kiedy mieszkam w katowicach w mieszkaniu bez pralki, to każdej soboty do domu wracając i wyglądając niczym mały wielbłąd modlę się, żeby taka powstała ;-)))

z manicure czy masażem, to trzeba pewnie strzelać w jakieś małe, prywatne zakłady. faktycznie, w salonach któe ja znam, czułam się niby dobrze obsłużona, ale jakoś tak mało... dopieszczona ;-))) może ktoś jednak zna np. ciocię jadzię, która - jak już się zabierze za masaż, to człowiekowi się wydaje, że świat poza nim nie istnieje? ;-))
    • Gość: Z Katowic A jak wyobrażacie sobie lokal w którym IP: *.centertel.pl 14.04.09, 20:18
      chcielibyście posiedzieć z bliska osobą/znajomymi?

Co wpływa na Wasz wybór?
      • Gość: asz Re: A jak wyobrażacie sobie lokal w którym IP: *.chello.pl 14.04.09, 20:40
        koniecznie sala dla niepalących. najlepiej ładnie zaadoptowana piwnica (wtedy surowe, czerwone cegły na ścianach i przyćmione światła), albo jakiś strych (w tym przypadku absolutnie wymagane duże, drewniane okna i przestrzeń). wygodne, miękkie obijane materiałem kanapy (skóropodobnym mówimy NIE) sprawiające wrażenie, jakbym we własnym salonie, nie poza domem była...

ale pralnia to też dobry pomysł, wiesz? :-)))
    • Gość: . Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.siec2000.pl 14.04.09, 21:09
      silowni - klubu fitness z opieka dla malutkich dzieci :)
      • Gość: xxd Re: Jakich usług brakuje Wam w Naszym miescie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 09:42
        pracy brakuje!:P
        • Gość: Hihacz Pracy buahahahaaa IP: *.centertel.pl 15.04.09, 09:58
          <Smieszny jesteś gościu i piszesz nie na temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka