Gość: karolina IP: 217.153.168.* 19.07.09, 13:03 Witam . Jak w temacie , kurde wszystkie numery co sa na necie na ,ktore dzwonie ,sa nieaktualne. Macie jakiś aktualny numer na informacje pkp w Katowicach? A moze wiecie ile kosztuje bilet za psa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczenię Re: witam czy macie moze numer do pkp IP: 89.174.8.* 19.07.09, 14:58 połowe ceny dorosłego. Z przodu jest 710 ... Odpowiedz Link Zgłoś
maisiaczek Re: witam czy macie moze numer do pkp 19.07.09, 22:43 dzieki wielkie , kurde ale se cenia ;-( ja powiedzcie jak mam małego yoreczka i se go skitram w torbie ? da rade? jade z małym dzieckiem 2,5 może przymkna oko? co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza [...] IP: *.centertel.pl 20.07.09, 08:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: znowu prymit małoważny :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:12 biedactwo musi bieliznę zmieniac kilka razy dziennie ! Wybaczcie mu ten przykry zapach ze spodni,to ze strachu :)!!!!!!!!! :)))))))) Psy ,psy w pociagu ,psy bez kagańca ,psy w dresach ,psy bez dresów ,psy z zębami niegumowymi ,psy szkolone przeze mnie ..:)) ha ha ha :))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusia Re: znowu prymit małoważny :( IP: 217.153.168.* 20.07.09, 14:33 ciekawe czemu sie nie ujawnisz , tylko piszesz jako gosc. Ten slownik to se wsadz. A ty myslisz ze jak ktos ma yorka to co jest jakis dupny Pan? Idiotka z Ciebie .Nudzi ci sie to se roboty lepiej poszukaj .A nie caly czas na forum siedzisz i pierd.......... bez sensu ,no ale z kims trzeba pogadać .Musisz byc samotna osoba ,ktorej nikt nie lubi i dodatkowo wyzywasz sie na innym.Spadaj stad!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusia Re: znowu prymit małoważny :( IP: 217.153.168.* 20.07.09, 14:35 acha a Tobie zal dupe sciska bo na takiego yoreczka nawet cie chyba nie stac ,tyle osob ma Cie dosc a ty tu dalej siedzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: zjawa ,martusia,magdusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 15:16 ograniczona umysłowo magdusiu ,a dlaczego tym razem nie zalogowałaś się jako zjawa 1 ? Tyle osob ma mnie dosyc ? :))) Fajne . Ja zawsze piszę jako ja natomiast ty się przez pączkowanie chyba rozmnażasz ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: magdusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 16:54 zdrowie kobiety 15.07.09 magdusia leczy się na nerwicę ,to niby nic takiego ale wszystko tłumaczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: witam czy macie moze numer do pkp IP: *.cable.smsnet.pl 20.07.09, 14:39 Kiedyś zmieniłem prefix do informacji kolejowej i zamiast z kierunkowego 32 lub 22 zadzwoniłem na 42 (Łódź) i o dziwo miła pnai podała mi z komputera przydatne informacje. Ale to było parę lat temu i nie było tyle kafejek internetowych:) Jeśli dobrze pamiętam 9436 a przed tym 42, masz internet to znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: witam czy macie moze numer do pkp IP: 81.219.121.* 20.07.09, 16:52 droga karolino telefonicznej informacji na dworcu w katowicach nie ma takie informacje najlepiej sprawdzać na stronie przewoźnika w zaleznosci od tego pociagiem jakiego przewoznika sie wybierasz taka bedzie cena ale takie wiadomosci sa na stronach internetowych czy to pkp regionalne czy intercity co do telefonowania to jakis czas temu zmieniono zasady i przed numerami czterocyfrowymi nalezy wybierac 1 wiec teraz numer o którym pisal kolega wyzej teraz wyglata tak 19436 mozesz probowac ale to wymaga nie lada cierpliwości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś