Gość: Baloo IP: *.ne.ch 18.02.02, 12:34 .. a wraz z nim PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA !!!!!! OK, wiadomosc cokolwiek nieswieza (z piatku), ale teraz dopiero tam wlazlem i tak sie ucieszylem, jakby mi ktos do kieszeni narobil ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drapieznik Baloo, 18.02.02, 13:58 myslalem, ze mowisz o 'refund" i cos klawisze poprzeskakiwaly ci nie tak. Podskoczylem do gory, myslac: MA RACJE! AKURAT POWINIEN NADEJSC! (tax refund...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: RIFUN - do drapieznika IP: *.ne.ch 18.02.02, 14:08 RIFUN, czyli autor watku o dyr. Buraku - patrz forum "Dilbertoza". Znalazles ? przeczytales ? podobalo sie ? To watek, ktory w swoim czasie najbardziej "naganial" czytelnikow na to forum, potem dopiero przejal paleczke szczurbiurowy, ktorego jestes drapieznym milosnikiem .. Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: RIFUN WROCIL !!!! 18.02.02, 15:06 Gdzie szukac tej Dilbertozy? Masz racje, ze nieomal codziennie mysle o tym szczurze biurowym. Zastanawiam sie czy jest ze mna cos zle, ze tak mi sie to spodobalo. Musze mu wyslac email motywacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: drapiezniku ... IP: *.ne.ch 18.02.02, 15:13 No cos ty, drapiezniku, pazury ci wyrwalo razem z oczami ???????? Przeciez, kochanie Ty moje , "Dilbertoza" to jest forum, na ktore powinienes codziennie zagladac, zeby sprawdzic, czy szczurbiurowy czegos nowego nie skrobnal !!! Forum GW >> Praca >> Dilbertoza albo bezposrednio Forum GW >>> Dilbertoza (Po prawej stronie ekranu , na wysokosci "Forum Polonii", Pod napisem "Forum Humorum" ... A moze Ty, drapiezniku, jaja sobie z biednego misia Baloo robisz ??' Oj, nieladnie ... chyba bedziemy musieli sie pogniewac (jak mawiali panowie na Rakowieckiej ...) Baloo Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: drapiezniku (2) IP: *.ne.ch 18.02.02, 15:14 Swoja droga, tez mi tego gryzonia brak ... baloo Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Baloo... 18.02.02, 15:32 Dzieki. Naprawde nie wiedzialem o tym. Zajrzalem i musialem sie predko wycofac bo nie mam teraz czasu czytac a poza tym chce, zeby mi to trwalo na dluzej. Coz za uczte mi sprawiles. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: drapieznik IP: *.ne.ch 18.02.02, 15:39 pierwsza rada : jesli chcesz ominac wiekszosc komentarzy (roznej jakosci ...) , to wchodz na "Przypadki ...- wersja ciagla". Znacznie szybciej sie otwiera .. druga rada : jak juz sie zdecydujesz na wejscie tam, to odwolaj wszystkie umowione spotkania ... i zapomnij o robocie .. albo o spaniu ... trzecia rada : usiadz na podlodze, bo krzeselko nie wytrzyma paroksyzmow smiechu i narazisz sie na niepotrzebne wydatki ...(krzeselko, podloga, lekarz, itd...) Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Prezesie Baloo 18.02.02, 16:13 wspaniale rady. Sprwdzilem pierwsza rade (to cyba chodzi o "rezwiniete" w odroznieniu od "stndardowe"?) i co za k. ulga! Juz myslalem, ze im cos do Gazety napisze na temat otwierania watkow... STOKROTNE dzieki za to wielkie ulatwienie! No i widzisz sam, ze z tym Forum lepiej sie zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Prezesie drapiezniku ... IP: *.ne.ch 18.02.02, 16:15 rzeklbym nawet, ze bez forum zyc sie nie da ;o) Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: Prezesie Baloo 18.02.02, 16:15 Ach rzeczywiscie piekne. Ide czytac dalej Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Prezesie Baloo IP: *.ne.ch 18.02.02, 16:22 I slusznie, bo lepiej sie to czyta niz te wyziewy o zonach Arabow i Niemcow, co je rozne gesie pipki wydielaja ... Ale, ale ... co na to Boss ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Gesie Pipki IP: 193.133.143.* 18.02.02, 16:49 Baloo, Por faaaaavor! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Gesie Pipki 18.02.02, 18:30 o co znowu wam chodzi, jakie gesie pipki???znowu sex biurowy wam w glowie? na czy pod stolem Prezesa? a moze i sam prezes w to jest zamieszany??? przed , w, czy po pracy???? I to tak od razu odc poniedzialku, no niezle jestescie pokreceni. I jeszcze niejaki drapieznik sie w to pakuje, Zupelnie stracil instynkt samozachowawczy, zamiast myslec o Fondach, tak jak ja i planowac suta emeryturke hehehehe . To on w kompani niejakiego Baloo, chlopie , nie dogonisz, on niby misio, ale raczy jak lania na rykowiskuuuu) ahoj K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Do Baloo IP: 134.102.121.* 19.02.02, 00:25 To dlatego tak tutaj dzisiaj spokojnie. Kierownictwo sie szlaja po wrogich FORACH, ze o przewodniczacym nie wspomne (wcielo czy jak po tej ostrej wymianie ostatniej nocy?). A czlowiek tu swoja nockemusi odbebniac czytajac wypociny mysich pipek (bomba!). Zle sie dzieje w panstwie dunskim! Pozdr. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Do Baloo 19.02.02, 00:34 wlasnie!!! Prezesunio wymordowany po Lyk_endzie, Przewodniczacy tez leczy rany po dyskusjach, tylko nocna zmiana na posterunku. Roberto i co z kotem? a moze bys zolwia kupil??? Bydlak dlugo zyje , nic nie mowi, siersci nie roznosi ? Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Do Baloo 19.02.02, 00:46 Witam! Kot sie "przygotowuje". Wiesz chcemy takiego malego, zeby mozna go wychowac. Takie mlode musza jednak min. 10 tygodni zostac przy mamie a maja sie dopiero za dwa tygodnie urodzic wiec sama widzisz, ze moj "zoolog" bedzie musial jeszcze troche poczekac. Zmiana tematu: Chcialem zwrocic uwage na nadawce Niestety "moj" nick byl juz zajety ajakies tam dodatki z cyklu "Robert 165" mnie nie interesuja. Teraz mozesz juz bez krepacji pisac o Twoich spostrzezeniach na moj nowy adres Pozdr. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś