Dodaj do ulubionych

RIFUN WROCIL !!!!

IP: *.ne.ch 18.02.02, 12:34
.. a wraz z nim PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA !!!!!!

OK, wiadomosc cokolwiek nieswieza (z piatku), ale teraz dopiero tam wlazlem i
tak sie ucieszylem, jakby mi ktos do kieszeni narobil ...

Baloo
Obserwuj wątek
    • drapieznik Baloo, 18.02.02, 13:58
      myslalem, ze mowisz o 'refund" i cos klawisze poprzeskakiwaly ci nie tak.
      Podskoczylem do gory, myslac: MA RACJE! AKURAT POWINIEN NADEJSC! (tax refund...)
      • Gość: Baloo Re: RIFUN - do drapieznika IP: *.ne.ch 18.02.02, 14:08
        RIFUN, czyli autor watku o dyr. Buraku - patrz forum "Dilbertoza".
        Znalazles ? przeczytales ? podobalo sie ?

To watek, ktory w swoim czasie najbardziej "naganial" czytelnikow na to forum,
        potem dopiero przejal paleczke szczurbiurowy, ktorego jestes drapieznym
        milosnikiem ..

Baloo
    • drapieznik Re: RIFUN WROCIL !!!! 18.02.02, 15:06
      Gdzie szukac tej Dilbertozy?

Masz racje, ze nieomal codziennie mysle o tym szczurze biurowym. Zastanawiam
      sie czy jest ze mna cos zle, ze tak mi sie to spodobalo. Musze mu wyslac email
      motywacyjny.
      • Gość: Baloo Re: drapiezniku ... IP: *.ne.ch 18.02.02, 15:13
        No cos ty, drapiezniku, pazury ci wyrwalo razem z oczami ????????

Przeciez, kochanie Ty moje , "Dilbertoza" to jest forum, na ktore powinienes
        codziennie zagladac, zeby sprawdzic, czy szczurbiurowy czegos nowego nie
        skrobnal !!!

Forum GW >> Praca >> Dilbertoza albo bezposrednio Forum GW >>> Dilbertoza (Po
        prawej stronie ekranu , na wysokosci "Forum Polonii", Pod napisem "Forum
        Humorum" ...

A moze Ty, drapiezniku, jaja sobie z biednego misia Baloo robisz ??' Oj,
        nieladnie ... chyba bedziemy musieli sie pogniewac (jak mawiali panowie na
        Rakowieckiej ...)

Baloo

Baloo
      • Gość: Baloo Re: drapiezniku (2) IP: *.ne.ch 18.02.02, 15:14
        Swoja droga, tez mi tego gryzonia brak ...

baloo
        • drapieznik Baloo... 18.02.02, 15:32
          Dzieki. Naprawde nie wiedzialem o tym. Zajrzalem i musialem sie predko wycofac
          bo nie mam teraz czasu czytac a poza tym chce, zeby mi to trwalo na dluzej. Coz
          za uczte mi sprawiles. Dzieki!

• Gość: Baloo Re: drapieznik IP: *.ne.ch 18.02.02, 15:39
            pierwsza rada : jesli chcesz ominac wiekszosc komentarzy (roznej jakosci ...) ,
            to wchodz na "Przypadki ...- wersja ciagla". Znacznie szybciej sie otwiera ..

druga rada : jak juz sie zdecydujesz na wejscie tam, to odwolaj wszystkie
            umowione spotkania ... i zapomnij o robocie .. albo o spaniu ...

trzecia rada : usiadz na podlodze, bo krzeselko nie wytrzyma paroksyzmow
            smiechu i narazisz sie na niepotrzebne wydatki ...(krzeselko, podloga, lekarz,
            itd...)

Baloo
            • drapieznik Prezesie Baloo 18.02.02, 16:13
              wspaniale rady. Sprwdzilem pierwsza rade (to cyba chodzi o "rezwiniete" w
              odroznieniu od "stndardowe"?) i co za k. ulga! Juz myslalem, ze im cos do
              Gazety napisze na temat otwierania watkow...

STOKROTNE dzieki za to wielkie ulatwienie!

No i widzisz sam, ze z tym Forum lepiej sie zyje?
              • Gość: Baloo Re: Prezesie drapiezniku ... IP: *.ne.ch 18.02.02, 16:15
                rzeklbym nawet, ze bez forum zyc sie nie da ;o)

Baloo
              • carino Re: Prezesie Baloo 18.02.02, 16:15
                Ach rzeczywiscie piekne. Ide czytac dalej

Cariño
                • Gość: Baloo Re: Prezesie Baloo IP: *.ne.ch 18.02.02, 16:22
                  I slusznie, bo lepiej sie to czyta niz te wyziewy o zonach Arabow i Niemcow, co
                  je rozne gesie pipki wydielaja ...

Ale, ale ... co na to Boss ?
                  • Gość: Cariño Gesie Pipki IP: 193.133.143.* 18.02.02, 16:49
                    Baloo,

Por faaaaavor!
                    • karelia Re: Gesie Pipki 18.02.02, 18:30
                      o co znowu wam chodzi, jakie gesie pipki???znowu sex biurowy wam w glowie? na
                      czy pod stolem Prezesa? a moze i sam prezes w to jest zamieszany??? przed , w,
                      czy po pracy???? I to tak od razu odc poniedzialku, no niezle jestescie
                      pokreceni. I jeszcze niejaki drapieznik sie w to pakuje, Zupelnie stracil
                      instynkt samozachowawczy, zamiast myslec o Fondach, tak jak ja i planowac suta
                      emeryturke hehehehe . To on w kompani niejakiego Baloo, chlopie , nie dogonisz,
                      on niby misio, ale raczy jak lania na rykowiskuuuuwink)
                      ahoj K.
    • Gość: Robert Do Baloo IP: 134.102.121.* 19.02.02, 00:25
      To dlatego tak tutaj dzisiaj spokojnie. Kierownictwo sie szlaja po wrogich
      FORACH, ze o przewodniczacym nie wspomne (wcielo czy jak po tej ostrej wymianie
      ostatniej nocy?). A czlowiek tu swoja nockemusi odbebniac czytajac wypociny
      mysich pipek (bomba!).
      Zle sie dzieje w panstwie dunskim!

Pozdr.
      Robert
      • karelia Re: Do Baloo 19.02.02, 00:34
        wlasnie!!! Prezesunio wymordowany po Lyk_endzie, Przewodniczacy tez leczy rany
        po dyskusjach, tylko nocna zmiana na posterunku.
        Roberto i co z kotem? a moze bys zolwia kupil??? Bydlak dlugo zyje , nic nie
        mowi, siersci nie roznosi ?
        • ro-bert Re: Do Baloo 19.02.02, 00:46
          Witam!
          Kot sie "przygotowuje". Wiesz chcemy takiego malego, zeby mozna go wychowac.
          Takie mlode musza jednak min. 10 tygodni zostac przy mamie a maja sie dopiero
          za dwa tygodnie urodzic wiec sama widzisz, ze moj "zoolog" bedzie musial
          jeszcze troche poczekac.
          Zmiana tematu:
          Chcialem zwrocic uwage na nadawce wink Niestety "moj" nick byl juz zajety
          ajakies tam dodatki z cyklu "Robert 165" mnie nie interesuja. Teraz mozesz juz
          bez krepacji pisac o Twoich spostrzezeniach na moj nowy adres smile

Pozdr.
          ro-bert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka