Dodaj do ulubionych

Pani do sprzatania

IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 06.03.04, 22:00
Zdaje sobie sprawe ze polowa odpowiedzi na ten post bedzie bezuzytecznym
pier..niem ale ja mam to qurwa w dupie wink Moze sie i tak czegos dowiem. Po
ile stoja polskie Panie do sprzatania z godzine w wiekszych miastach w USA?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pani Re: Pani do sprzatania IP: *.oc.oc.cox.net 06.03.04, 22:07
      $20+
      • Gość: niezla_dupa Re: Pani do sprzatania IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 06.03.04, 22:09
        Dzieki!
        • Gość: Wadera Re: Pani do sprzatania IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 06.03.04, 22:30
          W zaleznosci od stanu. Jak masz swoj transport i zalatwisz sobie domki na
          wlsana reke to: W Californi 10 dol na godz. W New Jersey 65-85 dol od domu.Dom
          4 sypialnie, 2,5 lazienki pokoj stolowy, kuchnia i pokoj wypoczynkowy,w
          niektorych dochodzi jeszcze tzw.pokoj telewizyjny, wiekszy dom wiecej placa.
          Czas sprzatania w zaleznosci od umiejetnosci i szybkosci pani od sprzatania.
          Zazwyczaj po 2-gim sprzataniu panie domu daja sprzatajacej klucz i sprzatasz w
          swoim czasie, chyba ze pani nie pracuje-to gorzej dla Ciebie.. Jak dlugo? Tak
          dlugo az posprzatasz i pani domu bedzie zadowolona, nie znam nikogo kto sprzata
          taki dom dluzej jak 4 godz. W serwisach sprzatajacych- poczatkujaca 7.5 dol na
          godzine , po 2 -3 tyg. jak Cie nie wyrzuca nie wiecej jak 9 dol na godz.W
          serwisach zazwyczaj dostajesz transport,czasami odplatne mieszkanie.Jak sie
          uwiniesz i masz tyle domkow/nie latwo uzbierac, konkurencja duza/mozesz smialo
          2 domy dziennie obskoczyc. Kalkulacja prosta.

Zatem , miotla w ruchsmile)))))))
          • Gość: california Re: Pani do sprzatania IP: *.oc.oc.cox.net 06.03.04, 22:34
            >W Californi 10 dol na godz

Pomoz mi znalezc taka pania bardzo prosze bo widze ze sie znasz na Kalifornii
            mieszkajac w NJ.
          • Gość: niezla_dupa Re: Pani do sprzatania IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 06.03.04, 22:49
            Dzieki wielkie. Co prawda to ja szukam Pani bo jestem leniwa hahaha (chociaz i
            czasy sprzatania tez tu przeszlam, teraz chce dac innym Poniom zarobic wink)))
            Skoro jestes z NJ moze ceny sa podobne. Ja jestem z Bostonu i mam 2 pokoje,
            livingroom, kuchnie i 1.5 lazienki. Mysle ze ze 2 godz. by to zajelo. Nie mam
            transportu dla takiej Pani wiec musialaby sama dojechac - dalam ogloszenie w
            polskiej dzielnicy, zajelo by jej z 45 min. Ile mam mniej wiecej zaproponowac?
            • Gość: wadera Re: Pani do sprzatania IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 06.03.04, 23:10
              raz w tygodniu-ja bym wziela 30 dol, raz na 2 tyg 45dol Ukrainki sprzataja
              taniej.

Pozdrawiam Wadera
              • Gość: Wadera Re: Pani do sprzatania /do California/ IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 06.03.04, 23:14
                Zgadzam sie z Toba. Dwa lata temu bylam w Californi /okoloce Sacramento/i
                rozmawialam z kobietami na ten temat. Podaje ceny ktore one mi podaly. Moze
                jest inaczej dzisiaj, niewiem.

Pozdrawiam
                • Gość: california Re: Pani do sprzatania /do California/ IP: *.oc.oc.cox.net 06.03.04, 23:18
                  a kochanie, to ty mow ze podajesz ceny z jakiejs dziury na pustyni gdzie poza
                  szwarceneggerem nic nie ma.
                  • Gość: Wadera Re: Pani do sprzatania /do California/ IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 06.03.04, 23:34
                    W dziurze to Ty pewnie mieszkasz california ,skoro nie wiesz, ze Sacramento
                    jest stolica californi,a moze Ty do Hooly Wood juz sie zaliczasz, jezeli tak to
                    gratulujesmile

Pozdrawiam Wadera
                    • Gość: california Re: Pani do sprzatania /do California/ IP: *.oc.oc.cox.net 06.03.04, 23:39
                      oj, kochanie, jestes malo bystra i nie zauwazylas ze napisalem tam mozesz
                      znalezc szwarceneggera. Albo moze nie wiesz kto jest gubernatorem najbogatszego
                      i najliczniejszego stanu w Unii?
                      A jak myslisz? Gdzie zwykle mieszka gubernator?

Co i tak nie zmienia faktu ze sacramento jest wyschnieto dziura na pustyni.
                      • Gość: wadera Re: Pani do sprzatania /do California/ IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 07.03.04, 00:19
                        California - zanim sie osmieszysz do konca zmien nick na "Konik polny z
                        Otwocka" , O Californi to pewnie tez wiesz od soltysa w otwockusmile))). Smiem tak
                        twierdzic po tym co napisales: Cyt: -Co nie zmienia faktu, ze Sacramento jest
                        wyschnieta dziura na pustyni- koniec cytatu. Pewnie pustynie Gobi miales na
                        mysli tylko azymuty Ci sie troche pomieszlaysmile)))))))) Pstudiuj troche o
                        Californii i Sacramento, polozeniu geograficznym a potem porozmawiamy.

Pozdrawiam, Wadera
                        • Gość: california Re: Pani do sprzatania /do California/ IP: *.oc.oc.cox.net 07.03.04, 00:25
                          wiadera, przepraszam, zapomnialem ze dla kogos kto mieszka na osuszonych bagnach
                          New Jersey najwieksza dziura na pustyni bedzie rajem.
              • Gość: niezla_dupa Re: Pani do sprzatania IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 06.03.04, 23:21
                DZIEKI! To jest baaardzo pomocne!

Pozdrowionka!
                • Gość: wowa Re: Pani do sprzatania IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 06.03.04, 23:59
                  otworz szmato okno wiatr ci posprzata
                  • Gość: niezla_dupa Bezuzyteczne pierd...lenie......NEXT! IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 07.03.04, 00:08
                    • stefan_olszowski do pani za przeproszeniem 07.03.04, 00:19
                      niezla_d.

Poszukuje przedstaiciela na rejon Bostonu i prawde powiedziawszy nie myslalem o
                      kobiecie ale poniewaz zbliza sie dzin 8 Marca wiec oferuje pani wspolprace.
                      Prosze o kontakt telefoniczny.

Stefan Olszowski

PS Naturalnie nie mam na mysli sprzatania, ale jezeli sie pani chce oddac tej
                      dzialanosci to tez jestem w stanie pomoc.
                      • Gość: niezla_dupa Re: do pani za przeproszeniem IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 07.03.04, 00:30
                        Nie rozumiem.
            • newnia Re: Pani do sprzatania 07.03.04, 14:01
              Gość portalu: niezla_dupa napisał(a):

> Dzieki wielkie. Co prawda to ja szukam Pani bo jestem leniwa hahaha (chociaz i
              > czasy sprzatania tez tu przeszlam, teraz chce dac innym Poniom zarobic wink)))
              > Skoro jestes z NJ moze ceny sa podobne. Ja jestem z Bostonu i mam 2 pokoje,
              > livingroom, kuchnie i 1.5 lazienki. Mysle ze ze 2 godz. by to zajelo. Nie mam
              > transportu dla takiej Pani wiec musialaby sama dojechac - dalam ogloszenie w
              > polskiej dzielnicy, zajelo by jej z 45 min. Ile mam mniej wiecej zaproponowac?

Masz jakies meble w tych swoich 2 pokojach?Im mniej mebli tym stawka mniejsza i
              na odwrot.Druga sprawa to jak kibel zbytnio osrany to tez trzeba wiecej
              zaplacic.Leniwa pizdo sracza po sobie nie chce Ci sie wyszorowac?
    • Gość: wieza alfa Re: Pani do sprzatania IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 07.03.04, 00:25
      w mojej okolicy kosztuje 10 euro za godzine, albo i mniej, albo i wiecej
      ja place 10

nie tylko nie narzekam, ale nie wyobrazam sobie bez

bonne chance!
      smile
      • Gość: niezla_dupa Re: Pani do sprzatania IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 07.03.04, 00:32
        Dzieki z informacje!
        • Gość: palkownik mylycyi Re: Pani do sprzatania IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 07.03.04, 00:38
          widzicie gliniaki od momentu jak wzieli burakow od zagluszarki na odwykowke pozim zagluszania sie ciut poprawil
          wprawdzie bije chamstwem na kilometr ale chmstwo wyssaliscie tow. z mlekiem matki
          tak trzymac tow.
          • Gość: wieza alfa Wowa IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 07.03.04, 00:42
            fajny chlopak jestes! zawsze wprowadzisz wlasciwy klimat do dyskusji!

tow. wieza alfa Cie pozdrawia!
            usmiech szeroki dla Ciebie Wowa smile
    • Gość: wowa Re: Pani do sprzatania IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 07.03.04, 00:59
      pocalujcie mnie gliniaki w plecy , bo.......
      szkoda mi na was mojego czasu
      • Gość: niezla_dupa Re: Pani do sprzatania IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 07.03.04, 01:14
        Nikt tu sie ciebie o nic nie pytal wiec spier..laj.
        • plum.plum hamuj sie 07.03.04, 01:15
          pizdo!
          • artur666 Re: hamuj sie 07.03.04, 02:09
            hehe, ta niezla dupa cus pyskata.
            plumek co nerwy zawodza?

plum.plum napisał:

> pizdo!
            • Gość: niezla_dupa pyskata IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 07.03.04, 09:19
              Artur, pyskata to i jestem z natury wink ale to tez zasluga wielu przeczytanych
              postow na tym forum (ze nie bede przytaczac przykadow). Jednak wyzywanie mnie od
              pizd przez "opiekuna" uwazam za mocno niestosowne. Moze sobie wycinac posty do
              woli (nie miala bym nic przeciwko jakby wycial moj) ale wyzywanie.....w ramach
              "oglady" i "walki z wulgarnoscia"?????

Pozdrawiam.
              nd
              • waldek.usa Re:Znam Cie, hehehe! ...osobiscie ;) 08.03.04, 17:05

> Artur, pyskata to i jestem z natury wink ale to tez zasluga wielu przeczytanych
                > postow na tym forum (ze nie bede przytaczac przykadow). Jednak wyzywanie mnie
                o
                > d
                > pizd przez "opiekuna" uwazam za mocno niestosowne. Moze sobie wycinac posty do
                > woli (nie miala bym nic przeciwko jakby wycial moj) ale wyzywanie.....w ramach
                > "oglady" i "walki z wulgarnoscia"?????
                >
                > Pozdrawiam.
                > nd
                • Gość: niezla_dupa Noz patrz Waldus.... IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 08.03.04, 17:43
                  nawet nie wiedziales z kim masz do czynienia wink Obgadamy sprawe przy "jednym".
                  moze cie zatrudnie na alfonsa.
                  • waldek.usa Re: Noz patrz Waldus.... 08.03.04, 19:48

> nawet nie wiedziales z kim masz do czynienia wink Obgadamy sprawe
                    przy "jednym".
                    > moze cie zatrudnie na alfonsa.

Hehehe, moze na odwrot...wyczulem Cie w try miga - po stylu.
                    Boston tylko podsumowal + mieszkanie.
                    Narozrabialas qrwa, gratulacje, I'm proud of you!

Reszte zostaw na jednego, nie na forum, daj email smile
                    Over & out.
                    • Gość: niezla_dupa Re: Noz patrz Waldus.... IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 08.03.04, 19:57
                      ale nie wyczules ze jestem pizda/qurwa hahahahaha. musialm sie na forum
                      dowiedziec - tez nie wiedzialam.....Dzwonila Pani,Hania, brzmi milo i jest
                      zainteresowana. Z Dorczesterowa.

PS. Kupilam Rejs!!! Przyjdzie za tydzinen!
    • Gość: axx Re: Pani do sprzatania IP: 207.191.236.* 07.03.04, 01:10
      Pani do sprzatania z samochodem (nowym) prawo jazdy bez punktow i angielskim lub pani tylko do przywiezienia dzieci i zawiezienia na lekcje np.tenisa
      Falls Church Virginia $ 15 cash (min 4 godziny) Konkurencja mala bo legalny pobyt wymagany . Nie mozna zrobic prawa jazdy bez pobytu.
      Okolica pilnie strzezona duzo agencji rzadowych z CIA wlacznie. Utrzymanie samochodu drogie $500 miesiecznie min . raty,ubezpieczenie, olej i paliwo.
      $1.70-75. galon. Tak ze prosze zapomniec o $ 10 na godzine i pracy tylko 1 godzine. Cena idzie rowniez w gore bo i $ 15 teraz to minimum bo bez
      zadnych swiadczen. Trzeba sie z tym pogodzic i placic wiecej albo robic to samemu.(lub szukac bezskutecznie w Internecie) To samo moge powiedziec o bardzo
      dobrej dzielnicy Bloomfield Hills przedmiescie Detroit.
      • plum.plum Re: Pani do sprzatania 07.03.04, 01:15
        a ty axx to pewnie mieszkales w Pontiac albo Waterford i stara dochodzila z
        siatka plastykowa do pracy.
    • Gość: Mlody Re: Pani do sprzatania IP: *.bos.east.verizon.net 07.03.04, 01:49
      Nie_zla dupa,

Pani do sprzatania w twoich okolicach bedzie cie kosztowac okolo 80-100 za
      wizyte. Daj znac czy dobrze sprzata.

M

• Gość: niezla_dupa Re: Pani do sprzatania IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 07.03.04, 01:56
        Dzieki Mlody. Dam znac.
        • szakal25 zlodziejskie ceny i wyzysk !!! 07.03.04, 03:54
          najgorzej jest w biznesie sprzatajacym na terenie New Jersey ,tam jest
          ogromna konkurencja mlodych polek,ruskich bab i ukrainek,wszystko to siedzi
          nielegalnie i jeden drugiemu wydziera robote z lap,przebijajac ceny na coraz
          nizsze. Jest rowniez mnostwo polskich agencji zatrudniajacych kobiety do
          sprzatania za zlodziejskie stawki 7 $/godz ,ale od momentu wejscia do domku,nie
          liczy sie czas przejazdu z domku do domku. Walsciciel firmy sprzatajacej
          kasuje 120 $ za domek a kobiecie sprzatajacej daje za 4 godz 4x 7 $ = 28
          $,jesli delikwentka sprzata dluzej nie dostaje ani centa wiecej i nazajutrz
          jest wywalona na zbity pysk,a wlascicielka firmy sprzatajcej ma nastepne
          nielegalne czekajace w kolejce. Wystarczy znac adresy ludzi ktorzy potrzebuja
          kobiety do sprzatania i biznes kwitnie .
          • Gość: wadera Re: zlodziejskie ceny i wyzysk !!! IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 08.03.04, 04:51
            Szakal swiete slowa! Taka jest prawda.Pisalam wyzej o sprzataniu w NJ.Ukrainki
            psuja rynek zanizajac ceny.W serwisie sprzatajacym jest dokladnie tak jak
            piszesz. Dodam tylko, ze znalesc domek na wlasna reke jest coraz trudniej a jak
            nie masz samochodu i prawa jazdy, praktycznie niemozliwe.

Pozdrawiam Wadera
            • Gość: california Re: zlodziejskie ceny i wyzysk !!! IP: *.oc.oc.cox.net 08.03.04, 05:11
              Trzeba sie wziac za nauke i zdobyc jakis zawod wiadera.
              Albo przeniesc sie do Phoenix, tam tylko meksykanki sa konkurencja.
    • Gość: pijar kokietujesz? IP: *.nsw.bigpond.net.au 08.03.04, 10:48
      przeciez jeslis niezla_dupa, to nie o sprzatanie ci chodzi!
      • Gość: niezla_dupa Re: kokietujesz? IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 08.03.04, 16:16
        Nie podniecaj cie, nie stac cie....
        • pluskwa_jestem pani do sprzatania - podsumowanie 08.03.04, 16:45
          Jak widzisz niezla-dupo, wywolalas kontrowersje z powodu checi zatrudnienia
          pani do sprzatania i w zwiazku z tym oburzenie co poniektorych obywateli ze
          samej ci sie sprzatac nie chce lub/i mozliwego wykorzystania sily roboczej z
          Polski (prawdopodopnie na czarno - bo przeciez w/g owych osob kto z papierami
          bedzie sie babral sprzataniem). Jak widac, mentalnosc komunistyczna w dalszym
          ciagu jest silnie zakorzeniona w co poniektorych lbach, i w/g tych kryteriow
          powinnas swoje brudne kible szorowac sama, czy cie stac na pomoc domowa czy
          nie.
          • Gość: niezla_dupa Baaardzo trafne podsumowanie IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 08.03.04, 17:41
            Na szczescie dzieki niektorym dowiedzialam sie czego chcialam, a taki byl moj
            zamiar. Z cala reszta sie liczylam.....
        • Gość: wadera Re: kokietujesz? IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 08.03.04, 16:54
          California,widzisz sloneczko Ty moje , tak sie sklada,ze ja osobiscie mam pomoc
          domowa 4 dni w tygodniu. Nie pracuje zawodowo od 5 lat/nie mam takiej potrzeby,
          fakultetow mam az brzydko ale juz tylko w szufladzie. A szczerze mowiac, od
          sprzatania domow zaczynalam 22 lata temu- wiesz dlaczego, dlatego ze musialam
          swoje fakultety nostryfikowac i w mojej sytuacjii byla to jedyna droga, zeby
          jakis grosz do domu przyniesc.Ale co Ty o tym wiesz, przychodzisz tutaj na
          forum zeby sie dowartosciowac przywalajac komu sie da. Jakie to niskiesadNo
          ale.......... .Sprzataniami dalej zyje, ale zupelnie nie z tego powodu o ktorym
          Ty mowisz,zreszta niewazne. Dla mnie juz naprawde malo rzeczy
          z "przyziemnego "zycia jest wazne. Do tych spraw ustosunkowuje sie jak "Polski
          Motylek" i........mam pelen komfort zyciowy. Czego Tobie i wielu innym szczerze
          zycze.
          PS. Postudiowales o Californi, wiesz juz , ze Sacramento otaczja przesliczne
          wzgorki i pagorki, ze nie wspomne drogi 80 potem 2 i dojazd na wyskosc 8000
          feetdo cudownego miasteczka Taho na cudownym jeziorem Lake Taho, granica z
          Nevada/jak bedziesz mial okazje pojedz,warunki narciarskie do czerwca w
          wyzzszych partiach gor.W kierunku na San Francisko- Napa Valy/jezeli Ci to
          wogole cos mowi/i to na tyle z lekcjii geografii na temat Californismile))))) Za
          nauke w Usa sie placi i to slono.smile)))) <dla uscisnienia mowie Ci,ze pustynie
          sa zanzczone zoltym kolorem na mapie-ZAWSZE.

Pozdrawiam Wadera
          • Gość: california Re: kokietujesz? IP: *.oc.oc.cox.net 08.03.04, 17:00
            A wiesz jak zaznaczaja bagna na mapie?
            Po prostu pisza "New Jersey".

Pozdrowienia z upalnej Kalifornii.
        • donk nastepna krolewna!!! 08.03.04, 17:11
          Co ty tu sciemniasz!!!
          co druga to fajna dupa, lecz niestety tylko co dwusetna moze madra.
          A kurestwo nie nazywaj madroscia!

Jaka jest roznica w lizaniu jajek za 50,- lub 10000,- $ ? kozaczko!

> Nie podniecaj cie, nie stac cie....
          • Gość: niezla_dupa Re: nastepna krolewna!!! IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 08.03.04, 17:39
            Roznica jest dokladnie 9950$! A ty misiu jakbys umial czytac to bys wyczytal ze
            to ja sukam Pani, a poniewaz jestem niezla_dupa to jajek do lizania nie
            posiadam....chocbys nawet uzbieral te 10000$.

Z glebokim powazaniem....
            • donk i na dodatek blondyna...ech glupia dupa. 08.03.04, 20:22
              No i nie kumasz wogole, tak to jest z tzw. niezlymi dupami.

Wiec sluchaj,
              gdybys,
              gdybys byla na prawde niezla dupa, to mialabs klase, tak?
              A jesli mialabys klase, to WOGOLE nie rozmawialabys ze mna na tak bez sensu
              tematy. Kapujesz?
              Zegnam, glupia dupo!

• Gość: niezla_dupa do osla IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 08.03.04, 20:44
                Przeczysz sam sobie osle. przeczytaj ty swoje posty. niezle dupy sa glupie ale
                za to z klasa?????????? gdzies ty taka widzial?

a to ze z toba gadam to tylko dla mnie trening zebym wiedziala co powiedziec
                jakby mi przyszlo kiedys glupio gadac.....
                • donk Re: do 08.03.04, 20:49
                  Spie...dalaj ty szmato.
                  • Gość: niezla_dupa hahahahahahaaha IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 08.03.04, 20:57
                    Naprawde jestes zabawny, ale juz nie szczekaj bo juz nie mam sily sie smiac. Idz
                    zabawiaj innych....
      • Gość: niezla_dupa I tym prostym sposobem.... IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 08.03.04, 17:18
        ...od szukania Pani do sprzatania zostaje sie kurwa we jeden weekend wink))))
        Niezly rekord....
    • reichman Re: Pani do sprzatania 08.03.04, 18:23
      Zalezy jak sa atrakcyjne i jakie extra uslugi polecaja swym klientom!
      • Gość: Wadera Re: Do California IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 09.03.04, 01:38
        California, dla Twojej wylacznej informacjii- New Jersey w Usa znane jest jako
        GARDEN STATE/ jak cos Ci to mowi/. Krokodyle tylko na Floridziesmile)))))))

PS: SIC Transit gloria mundi!!!!!! - Il Duce Cezar.

Pozdrawiam Wadera
        • starypierdola Garden State & krokodyle 09.03.04, 02:32
          Nie zebym sie madrzyl, ale slyszalem ze na Florydzie nie ma ani krokodyli ani
          kajmanow. Podobno maja tam tlko aligatory> Czy to mozliwe?
          Show-me State
          • Gość: Wadera Re: Garden State & krokodyle IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 09.03.04, 14:26
            Najlepiej zadzwon do "Krokodil Hunter" to jest australijski program o
            zwierzetach.Bardzo Ciekawy notabene.Tam Ci wyjasna, moze uda Ci sie rozmawiac z
            Terii jest bardzo ladna i bardzo mila>!!Ja sie na tym gatunku zwierzat nie
            znam, wszystko "krokodylo-podobne "to krokodyl i juzsmile)) Wiem, roznia sie od
            siebie wielkoscia i ksztaltem "paszczy,ryja?",ale co jest co - nie wiem i
            wszytko mi jedno! Dla mnie to ohydny krokodyl i juzsad(

PS . Powiem Ci dowcipsmile))
            Pani zwraca sie do Jasia:
            Wymien 4-ry zwierzeta afrykanskie.
            Slon i trzy zyrafy, moze byc? odp. Jasiu
            /to aluzja do mnie/smile)))

Pozdrawiam Wadera

• starypierdola Re: Garden State & krokodyle 09.03.04, 17:14
              smile))
              SP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka