Gość: p##3 IP: *.proxy.aol.com 13.03.04, 00:07 Bo widze tu wszystkich przywialo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polonia 1458/6.a Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.04, 18:15 Działa, ale ta działalność przypomina ostatnie podrygi zdychającej ostrygi. Zrobiło się z tego forum babskie - jakies basie, żurki, pitunie - i można by już to forum przemianować na Apolonię. Tych paru zaglądających tam jeszcze panów prawi dusery typu "rączka, buźka, reszta w domu", co siłą rzeczy musi prowadzić do jeszcze większej nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony.kapturek Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 13.03.04, 23:03 Gość portalu: Polonia 1458/6.a napisał(a): > Działa, ale ta działalność przypomina ostatnie podrygi zdychającej ostrygi. > Zrobiło się z tego forum babskie - jakies basie, żurki, pitunie - i można by > już to forum przemianować na Apolonię. Tych paru zaglądających tam jeszcze > panów prawi dusery typu "rączka, buźka, reszta w domu", co siłą rzeczy musi > prowadzić do jeszcze większej nudy. Alez przeciez taka jest racja bytu P2: ma byc ujutnie, salonowo (albo barowo zaleznie od gustu i potrzeb), i -bron boze- zadnych dyskusji na biezace tematy polskie (jak sama nazwa Forum wskazuje . Najchetniej widziane tematy marynistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bellaroma Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 17.03.04, 22:31 gowno prawda. wieje to raczej w obydwie strony. tam juz takie nudy, ze nawet zupke trawia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 dziwne 17.03.04, 22:41 bellaroma napisał: > gowno prawda. wieje to raczej w obydwie strony. tam juz takie nudy, ze nawet > zupke trawia hehehe ******** dziwne wrazenie mam od paru tygodni, ze nick bellaroma kogos mi przypomina. ten styl, ta skladnia, te nawyki stylistyczne. ale nic to, geba w kubel, buzka w ciup, raczki w maldrzyk Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: dziwne 17.03.04, 23:02 Chcialas powiedziec ze przypomina Ci nick o nazwie dead_skunk? Tak, tak to ten sam palant. Odpowiedz Link Zgłoś
bellaroma Re: dziwne 17.03.04, 23:22 a ktoz to skarbie az tak twa osobe zaintrygowal, iz sledzisz niuanse jego stylistyki? czyzby rzeczywiscie az tak niewiele osob potrafilo tu pisac po polsku? mam sie obrazic czy byc dumny? Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: dziwne 17.03.04, 23:29 Smierdzisz dead_skunk. To jak? Jest nudno na P2? Po co tam piszesz smrodek? Odpowiedz Link Zgłoś
bellaroma Re: dziwne 17.03.04, 23:44 daj sobie chlopcze spokoj. jako sherlock holmes nie masz zadnych szans hehehe. az tak bardzo cie moje pytania irytuja? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: dziwne 18.03.04, 03:47 Mozesz pisac co chcesz; wszyscy spia! SP Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: dziwne 17.03.04, 23:44 bellaroma napisał: > a ktoz to skarbie az tak twa osobe zaintrygowal, iz sledzisz niuanse jego > stylistyki? czyzby rzeczywiscie az tak niewiele osob potrafilo tu pisac po > polsku? > mam sie obrazic czy byc dumny? ********* ani to ani to, nic nie sledze, juz pisalam ze jestem wzrokowcem, i do tego lingwista z pierwszego zawodu. sorry. PS. na "skarbie" to trzeba sobie u mnie zasluzyc Odpowiedz Link Zgłoś
bellaroma Re: dziwne 17.03.04, 23:50 wyrazy wspolczucia ze wzgledu na pierwszy zawod. musisz doswiadczac tu chyba strasznych mek, nie tylko ze wzgledu na moja skromna osobe hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 17.03.04, 23:53 Gość portalu: p##3 napisał(a): > Bo widze tu wszystkich przywialo. Jak to "przywialo"? Przeciez prawie wszyscy z Polonii2 zaczynali na Polonii. Po prostu z nostalgii zagladamy na macierzyste forum, od czasu do czasu ocierajac lze nad jego upadkiem :o(::::::: Pozdrawiam NIEKTORYCH starych bywalcow Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 18.03.04, 09:59 Czy dobrze rozumiem, ze forum na ktörym co drugie slowo to nie doopa czy qoorwa, to nudne forum? Jakas basia Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 18.03.04, 11:47 Basia, co sie przejmujesz dziubkiem, ktory nie jest w stanie ataku wlasnym nickiem podpisac. Taki snajperek-przedszkolaczek. Zreszta co to za atak, raczej reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+2 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.04, 15:51 Lala, czy Ty naprawdę myślisz, że to był atak? Lepszego świadectwa o poziomie Polonii 2 nie mogłaś wystawić! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 18.03.04, 16:02 P2 to nie tylko ja, jeszcze mnostwo innych osob. Mam nadzieje, ze wszyscy potencjalni zainteresowni o tym wiedza i moim skromnym poziomem sie nie przejmuja. Gdzie Twoj nick dziubus? Odpowiedz Link Zgłoś
donk [...] 18.03.04, 18:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+1 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.04, 15:46 Nic nie rozumiałaś i dlatego to Twoje forum dla starych ciot i wyleniałych lowelasów jest takie nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 18.03.04, 16:07 Gość portalu: Polonia 1458/6.a+1 napisał(a): > Nic nie rozumiałaś i dlatego to Twoje forum dla starych ciot i wyleniałych > lowelasów jest takie nudne... stare cioty i wyleniale lowelasy.... sama prawda... ale trzeba byc tez wyrozumialym, musza gdzies miec swoje "cieplutkie" schronisko, gdzie nie czuja sie ciagle zaszczuci. a nigdzie nie jest lepiej niz w krolestwie chorej wyobrazni ro-bota. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Jocie 18.03.04, 16:35 jot-23 napisał: > a nigdzie nie jest lepiej niz w krolestwie chorej wyobrazni ro-bota. ******* Jocie, roberta to "byl" Bis. Polonia2 to nie jest "krolestwo ro-bota" - czyzbys nie pamietal? Tak tylko gwoli wyjasnienia. Pozdrawiam, Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 18.03.04, 16:41 "zaszczuci" i "chora wyobraznia". Te dwa wyrazenia zestawilabym troche inaczej. I w troche innym kontekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 14:06 hmmmmmmmmmmm, czy dziala, tam dzialaja dwie kobitki, jutunia i basiunia , reszta z doskoku, jest tam tak nudno ,ze wszyscy prawie sobie poszli , widac to zreszta , one juz chyba zatracily sie w tym pisaniu , real zatracil im sie z rzeczywistoscia wirtualna, nudne sa okropnie , a wydaje im sie ,ze sa dowcipne uzywajac swoich powiedzonek , malo smiesznych ))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Do obiektywnego 11.04.04, 23:58 Gość portalu: obiektywny napisał(a): > hmmmmmmmmmmm, czy dziala, tam dzialaja dwie kobitki, jutunia i basiunia , > reszta z doskoku, jest tam tak nudno ,ze wszyscy prawie sobie poszli , widac to > zreszta , one juz chyba zatracily sie w tym pisaniu , real zatracil im sie z > rzeczywistoscia wirtualna, nudne sa okropnie , a wydaje im sie ,ze sa dowcipne > uzywajac swoich powiedzonek , malo smiesznych ))))))))))))0 ************** czuje sie dziwnie przyjemnie, ze nie tylko nick obiektywny mnie raczyl zauwazyc, ale ze tez zauwazyl, ze mam jakies powiedzonka?... znaczysia czytelnik czy jak? )))) ze jestem nudna to wiem od urodzenia, i drogi bycie wirtualny obiektywny, chicalabym Ci, niesmialo i z pewna doza wahania, zasugerowac pewne rozwiazanie, a mianowicie: kliknij na moje forum nastepnie wpisz nick jutka1 na liste wrogow nastepnie zaznacz opcje "nie pokazuj wpisow i watkow" i nie bedziesz mnie widziec, dzieki czemu nie bedziesz sie nudzic, dzieki czemu czas ten przeznaczysz na inne bardziej interesujace nicki czy zajecia. ) pozdrawiam swiatecznie, Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p2 Re: Do obiektywnego IP: *.oc.oc.cox.net 12.04.04, 00:04 najsmieszniejsze ze ci wszyscy obiektywni, j-23 i im podobni wyczytuja kazda literke z P2 smieszni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 10.04.04, 00:53 Bawi-kurwa-damek sie odezwal. Pewnie dlatego jest stalym na forum Polki-w-stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
newnia ciotki juz totalnie padly na same dno 10.04.04, 00:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=11902632&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 10.04.04, 18:10 Jak ja bym chciala bawic i smieszyc, to bym wystepowala w cyrku, a nie na Polonii. I jak sie dobrze zastanowie, to wielu tu pewnie pröbowalo zrobic kariere w cyrku, ale ich odrzucili)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+3 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.04, 16:48 Co Ty byś chciała, to się raczej mało liczy, bo ostatecznie Twoje produkcje i tak są żałośnie śmieszne. Do cyrku pewnie Cię nie wzięli żeby nie obrazić clowna. Spróbuj jeszcze raz jako małpa. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 11.04.04, 17:07 Dzieki za rade, sama juz pröbowalam. Ale mi powiedziano, ze na malpe mam o jeden stopien IQ za duzo. Mam pecha po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.04, 20:11 ..... kobiecino sprobuj w innym cyrku..... zawsze jest szansa , ze cie gdzies zatrudnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.04, 20:15 .....tylko , ze w tym wieku......... to masz watpliwe szanse gdziekolwiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 11.04.04, 21:57 Nie przesadzaj. Skoro Ciebie zatrudniaja to i ja mam duze szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+4 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.04, 07:32 No dobra! Na posadę małpy w cyrku masz za wysoki IQ, ale na szczęście na Apolonię 2 jakoś jednak starczyło! Pitunia i Lala problemów nie mają i jakoś się dopasowały? Odpowiedz Link Zgłoś
falszyvvy Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 12.04.04, 07:51 robercik znow jestes niegrzeczny? znow syropcio sie w tobie odzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 12.04.04, 09:02 Nie wierze, ze POLONIA to Guajazyl, bo on tez na P2 pisuje! Odpowiedz Link Zgłoś
newnia Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? 12.04.04, 14:05 basia553 napisała: > Nie wierze, ze POLONIA to Guajazyl, bo on tez na P2 pisuje! Oj..jaka Ty naiwna Zreszta nie Ty jedna ( to tak na pocieszenie) Odpowiedz Link Zgłoś
newnia zolte gwiazdki 14.04.04, 02:40 żółtych gwiazdek im sie zachciewa....heheheheh pomylilo im sie z żółtymi papierami buahhhhhhaaaaaaahhaaa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=11965769 Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: zolte gwiazdki 14.04.04, 10:20 Czy dobrze zauwazylam? Jak jakis dupek tutaj nie wie o czym pisac, to zaglada na P2 i szuka natchnienia. A jak nie znajdzie, bo ciemniak, to przynajmniej troche ponarzeka lub rzuci blotkiem. A sio, na wlasne podwörko - chcialoby sie dupkowi powiedziec. Pozdrawiam slonecznie))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: zolte gwiazdki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 11:10 ...no niewiem .....czy u was mozna znalezc natchnienie, nudzicie strasznie ,.......a co nie masz z kim pisac , ze cie tu przywialo kobiecino....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+5 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.04, 21:57 Cocia Basia myli czasem wątki, więc postanowiłem pomóc, odświeżyć temat i uplasować go na pierwszym miejscu. Basiu, spróbuj się posłużyć tym IQ od małpy! Odpowiedz Link Zgłoś
beebop123 te, syrop 16.04.04, 22:39 Zapomniales juz jak rok temu sie sypnales? Znowu zaczynasz? Taki odwazny jestes ze zalogowac sie boisz pod swoim nikiem? A juz wydawalo sie ze czegos cie to nauczylo - rozczarowujesz!! I kto tu pisze o malpim iq innych osob? Idz sobie zmierz iq ponownie i wyjdzie to samo co rok temu: do cyrku nawet sie nie nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: te, syrop 16.04.04, 22:44 beebop123 napisała: > Zapomniales juz jak rok temu sie sypnales? Znowu zaczynasz? > > Taki odwazny jestes ze zalogowac sie boisz pod swoim nikiem? > > A juz wydawalo sie ze czegos cie to nauczylo - rozczarowujesz!! I kto tu pisze > > o malpim iq innych osob? Idz sobie zmierz iq ponownie i wyjdzie to samo co rok > > temu: do cyrku nawet sie nie nadajesz. Chyba, bo nowego nicka na logowanie nie wymyslil. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: te, syrop 17.04.04, 00:00 waldek.usa napisał: > Chyba, bo nowego nicka na logowanie nie wymyslil. Chcialbys syropka poczytac? Troche za cienki, Waldus jestes Postaraj sie, moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
jazroc Re: te, syrop 17.04.04, 01:47 Dobra robota beepof i waldek Syropek trafiony miedzy oczy az leb wynurzyl z szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_vipa [...] 17.04.04, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monik_a_a To bardzo nieelegancko. 17.04.04, 09:44 Naprawdę. To nieładnie komuś wytykać, że nieinteligentny. I że z tym cyrkiem. W cyrku można robić różne rzeczy, bardzo ładnie się wywijać na linkach na przykład. I chyba nie trzeba być jakimś mądralą do tego. A z tą łysiną to już naprawdę nie wypada. To niczyja wina, że łysy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannaf Re: To bardzo nieelegancko. 17.04.04, 10:43 Monisiu skarbie jestem z ciebie dumna ze znowu ujmujesz sie za slabymi i nieprzystosowanymi. Dobrze cie jednak wychowalismy, tatus i ja. Nie spoznij sie na obiad kochanie, dzisiaj twoje ulubione ruskie pierogi i ogorkowa. W czasie obiadu tatus ma dzwonic z Detroit, podobno ma juz prace wiec i nam bedzie lzej. Caluje cie kochanie mamusia pani wozna Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_vipa [...] 17.04.04, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 alez drogi Polonia, czy jak ci tam, 17.04.04, 07:48 aby czytac takie bla-bla, to nawet IQ malpy jest za duzo. malpa by zdechla z nudöw))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+6 Re: alez drogi Polonia, czy jak ci tam, IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 11:30 basia553 napisala: > aby czytac takie bla-bla, to nawet IQ malpy jest za duzo. malpa by zdechla > z nudöw))) Małpa by zdechła? Kto to może wiedzieć!? Wiadomo jedynie, że Ty te bla-bla jednak czytasz i jeszcze żyjesz... Zdecyduj się wreszcie: znasz się na malpach czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek46 Re: alez drogi Polonia, czy jak ci tam, 17.04.04, 11:51 basia553 napisała: > aby czytac takie bla-bla, to nawet IQ malpy jest za duzo. malpa by zdechla > z nudöw))) widocznie nie sa to takie nudy, skoro ledwo oczy otwarlas, juz tu przylecialas, zamiast siedziec u siebie i tam nudzic ..... Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: alez drogi Polonia, czy jak ci tam, 17.04.04, 12:20 Czy to Ty jestes ten zuczek co to wszedl za chalupke zrobic siusiu zrobic kupke? Wstaje wczesnie, bo kto rano wstaje.... Biegam w terenie i przy dzisiejszej temperaturze najprzyjemniej bylo biegac zaraz od siödmej. Co do malp to sie nie znam, nie dorastam im do piet. Dlatego tez zagladam tu od czasu do czasu i sie nie nudze, bo mam IQ nizsze od malpy, to juz raz powiedzialam)))) Pozdrawiam Was malpoludy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: alez drogi Polonia, czy jak ci tam, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 13:14 za wszelka cene , chcesz dorownac malolatom , hahahahahaha, i tak ci juz nic nie pomoze , to nie te latka... Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: alez drogi Polonia, czy jak ci tam, 17.04.04, 14:39 z czego wnioskujesz, ze chce doröwnac malolatom? jestem chyba jedyna na forum ktöra otwarcie möwi, ze to juz nie te latka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+7 Re: CZY POLONIA2 JESZCZE DZIALA ? IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+7 Czy serce Basi jest większe niż jej IQ? IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 19:40 Ach, Basiu! Chwała ci za tak mężną obronę Polonii 2. Tym mężniejszą, że także samotną, bo wygląda na to, że inne ciocie z tego forum zostawiły Cię samą na polu walki. W swoich postach nieco skrzętnie zaniżasz własny IQ - więc stawiam tezę, że serce u Ciebie ważniejsze. Fakt zaproszenia dezerterek pod własny dach zdaje się taką tezę potwierdzać. Ach, Basiu... Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Czy serce Basi jest większe niż jej IQ? 17.04.04, 20:09 Chyba masz racje, moje IQ jest mniejsze od mojego serca. Inaczej nie zajmowalabym sie taka goowniana wymiana zdan. Chyba mi Bozia resztki rozumu odebrala. "Inne ciotki" na szczescie maja wazniejsze sprawy na glowie. I P2 nie trzeba bronic: jej poziom möwi sam za siebie. No to jak, jestes robercikiem? Co Cie w takim razie napadlo, zeby sie tu wyzywac? (wyrzywac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+8 Re: Czy serce Basi jest wieksze niz jej IQ? IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 20:15 Basiu, po raz pierwszy jestemy zgodni: poziom Twojego P2 mówi sam za siebie. O Twoim poziomie świadczy uporczywe majaczenie o jakimś robercie... Odpowiedz Link Zgłoś
muchy Mr Guajazyl i Dr Ro-bert 17.04.04, 20:26 Jestes cienias Nie jest trudno rozpoznac cie po stylu pisania Robercik aka Piotr. Mentalnosci syropa nie zmienisz. Zawsze zostanie taki sam: tutaj dokopuje ciotkom a na P2 jest grzeczniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Mr Guajazyl i Dr Ro-bert 17.04.04, 20:53 To by wlasciwie pasowalo do szablonu: jest jeszcze kilku takich, co sa strasznie fajni na P2, a tu sie wyzywaja. Ale musze przyznac, ze ci inni nigdy nie obrzucaja P2 niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
saloo Re: naiwnych nie sieja.... 17.04.04, 21:08 Oj jakas ty naiwna kobito jaka naiwna. "Ale musze przyznac..." tak jakbys co najmniej ekspertem jakims byla. A przyznawaj albo nie przyznawaj duzo kogo obchodzi twoje przyznawanie.A o jaki szablon wlasciwie ci chodzi? Jest jakis szablon?I do czego ten szablon sie odnosi? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: naiwnych nie sieja.... 17.04.04, 21:18 szablon jest moim zdaniem taki, ze sie na P2 jest normalnym, a tutaj mozna sie wyzywac, uzywac slöw itd. Ja nie podejrzewam nikogo, ci "chlopcy" o ktörych möwie nie wstydza sie i pisza pod normalnym nickiem i tu i tam. Ci co sie wstydza - pewnie jest ich wiecej - nie interesuja mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
saloo Re: naiwnych nie sieja.... 17.04.04, 21:34 wogole cus mi sie wydaje ze nie bardzo rozumiesz- jestes jeszcze bardziej naiwna. Nawet sobie nie mozesz wyobrazic co robia z chlopcy stamtad tutaj i gdzie indziej. Interesuja i to bardzo i nie tylko ciebie. O jakim wstydzie kobito mowisz, chyba stracilas wogole rozeznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny marek Re: naiwnych nie sieja.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 21:36 kobieto , to ty nawet nie masz pojecia, ile nickow ma jedna osoba na P2 , no i niewiem czy to sa normalni ludzie , bo jak mozna miec rozdwojenie jazni i byc normalnym....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6.a+9 Re: naiwnych nie sieja.... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 22:53 Hejże, Basiu! A kto to wziął do usteczek takie brzydkie słowa jak ciemniak, dupek, goowno! Po raz ostatni: - nie jestem Twoim robercikiem, - nie uczestniczę w P2, bo jest nudne a przymus logowania jakoś mi nie pasuje do dyskusyjnego forum w internecie, - wobec powyższego nick mam taki jaki mam, a Ty masz jakiś tick na tym punkcie. Wracaj do cyrku i spróbuj jako kura! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 jako ciocia 18.04.04, 00:00 Gość portalu: Polonia 1458/6.a+7 napisał(a): > inne ciocie z tego forum zostawiły Cię samą na polu walki. Fakt zaproszenia dezerterek pod własny dach zdaje się taką tezę potwierdzać. Ach, Basiu... *********** Bycie wirtualny polonia 1458/6.a+7 jakie pole walki?? dlaczego z zapalem usilujesz jedno forum przeciwstawic drugiemu? to tak, jakbys chodzil i ludziom wmawial, ze Na Rozdrozu jest lepsze od ZAIKSa, lub Spiz od Rumcajsa, albo wice wersa. Dajze spokoj. kazdy chodzi do roznych kawiarni, i tam gdzie im sie podoba. I wiec: jakie tu pole walki? jakie zostawianie samej?? Chyba, ze steskniles sie za mna, to jako ciocia wytlumacze, ze sobotni wieczor mialam zajety towarzysko, jak zwykle zreszta )) Chodze do tych kawiarni, na ktore akurat mam ochote. tutaj tez zagladam. a jesli sie nie podoba moja obecnosc to poradze, tak jak nickowi obiektywny, opcje moje forum, funkcja lista wrogow, i nie pokazywac watkow i wpisow. proste czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: jako ciocia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 10:07 .......nie powiem , to dobry sposob na podstarzale, marudzace ciotki,ktore zanudzaja swoimi bazgrolami innych..... pozdrawiam i dzieki za rade , nie mnie ale z niej skorzystam..... Odpowiedz Link Zgłoś
staryznajomy Re: jako ciocia 18.04.04, 10:25 jutka1 napisała: > Gość portalu: Polonia 1458/6.a+7 napisał(a): > > > inne ciocie z tego forum zostawiły Cię samą na polu walki. Fakt zaproszeni > a > dezerterek pod własny dach zdaje się taką tezę potwierdzać. Ach, Basiu... > *********** > Bycie wirtualny polonia 1458/6.a+7 > > jakie pole walki?? dlaczego z zapalem usilujesz jedno forum przeciwstawic > drugiemu? to tak, jakbys chodzil i ludziom wmawial, ze Na Rozdrozu jest lepsze > > od ZAIKSa, lub Spiz od Rumcajsa, albo wice wersa. Dajze spokoj. kazdy chodzi do > > roznych kawiarni, i tam gdzie im sie podoba. > > I wiec: jakie tu pole walki? jakie zostawianie samej?? > Chyba, ze steskniles sie za mna, to jako ciocia wytlumacze, ze sobotni wieczor > mialam zajety towarzysko, jak zwykle zreszta )) > > Chodze do tych kawiarni, na ktore akurat mam ochote. tutaj tez zagladam. a > jesli sie nie podoba moja obecnosc to poradze, tak jak nickowi obiektywny, > opcje moje forum, funkcja lista wrogow, i nie pokazywac watkow i wpisow. proste > > czy nie? proste, natretna , marudzaca i zawracajace glowe swoimi opisami o tym , co aktualnie robisz, kogo to obchodzi czy ty jestes zajeta towarzysko , czy nie ,i nie musisz sie chwalic , ze masz towarzystwo, inni tez maja spotkania towarzyskie i wcale sie z tym nie afiszuja , moze ty tylko mowisz , ze spotykasz sie z innymi , a w gruncie rzeczy siedzisz samotnie przed komputerem ....... Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: jako staryznajomy 18.04.04, 11:42 staryznajomy napisał: > proste, natretna , marudzaca i zawracajace glowe > swoimi opisami o tym , co aktualnie robisz, > kogo to obchodzi czy ty jestes zajeta towarzysko , > czy nie ,i nie musisz sie chwalic , ze masz towarzystwo, > inni tez maja spotkania towarzyskie i wcale sie z tym > nie afiszuja , moze ty tylko mowisz , ze spotykasz sie > z innymi , a w gruncie rzeczy siedzisz samotnie przed > komputerem ....... ******** Dziekuje za troske, stary znajomy. Z tym afiszowaniem sie to ciekawe, ze tak przyjales to, co napisalam, podczas gdy jedyne co mialam na mysli to odniesienie sie do stwierdzenia ze ktos tam basie na jakims placu boju zostawil wczoraj wieczorem. Afiszowac sie nie ma czym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6a+10 Re: jako ciocia IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.04, 15:39 Droga Pituniu! Nie tak dawno temu jakiś internauta zapytał, czy P2 jeszcze istnieje. Odpowiedziałem na ten post i załączyłem swoją opinię, czyli dopuściłem się czynu, który jest główną działalnością większości serfujących po internetowych forach. Niejaka Lala, też ciocia z P2, w przypływie samouwielbienia uznała, że moja nieprzychylna opinia jest atakiem. Jak więc sama możesz stwierdzić, kojarzenie wymiany impertynencji z atakiem względnie walką, jest raczej specjalnością niektórych uczestniczek P2. Twoje warszawsko-kawiarniane snobizmy możesz zachować dla koleżanek wrażliwych na takie mecyje. Moje rzekome przeciwstawianie jednego forum drugiemu jest wyłącznie Twoim wymysłem. Bywam tam, gdzie mi się podoba, wybrzydzam tam, gdzie mi się nie podoba. A jeżeli to się komuś nie podoba, to nie powinien bywać ani w kawiarniach, ani na forach. Skoro jesteś taka pszemondżała to ustaw sobie te Twoje opcje i nie truj mi organizmu. Skuteczna metoda, i to w dodatku obywająca się bez jakiejś tam listy wrogów, jest tylko jedna: na impertynencje należy odpowiadać conajwyżej jeden, jedyny raz. Dalsze odzywki impertynenta po prostu ignoruje się! piss off end hepines Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 1458/6a+11 Re: Polonio 1458/6a -- jakos Cie polubilam :))))) IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.04, 22:02 Zajrzałem właśnie na P2 i jestem pod wrażeniem tak wielkim, że niniejszym zdejmuję z Ciebie piętno ciociostwa. Ty jedna poznałaś się na mnie! Misja spełniona. Z szacunkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
sassy_lassie [...] 20.04.04, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sassy_lassie [...] 20.04.04, 14:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś