Dodaj do ulubionych

Londynczycy-czy ogadacie?

27.02.11, 02:32
Tak mi przyszlo do glowy,zeby zapytac czy ogladcie? Czy lubicie?
Czy podoba sie, czy nie podoba? Jak odbiera ten serial ta nowa emigracja i jak ta starsza w Anglii? Co sadzicie o interesie z tego filmu z " polskim zarciem". No i ogolnie jakie macie zdanie o tym filmiku
Obserwuj wątek
    • pryszczaty.edek Re: Londynczycy-czy ogadacie? 28.02.11, 10:52
      panie to taki amerykanski sen od pucybuta do sam Bog wie kogo, wyswiechtany temat ale musze przyznac, ze z przyjemnoscia obejrzelismy, mlodosc panie, mlodosc jest najwiekszym skarbem, ktorego nigdy nie da sie odzyskac, niektorzy mysla, ze jak zrobia operacje geby to w glowie automatycznie szare komorki im sie odswierza a to gowno prawda, tylko chirurgom i innym szarlatanom konta sie odswiezaja no i panienki tez
      • artur666 A piekny Siilvio Berlusconi? 28.02.11, 13:47
        Sen pucybuta powiadasz....hmmm.... jak sie nie ma wysztalcenia to trzeba snic o pucowaniu butow.
        • bezrolny_wyrobnik Re: A piekny Siilvio Berlusconi? 28.02.11, 23:21
          Jaki zwiazek maja te posty z moim pytaniem.Czy tutaj tak malo ludzi oglada filmy?
          Oglada ktos tych Londynczykow czy nie? Ma ktos cos do dodania?
          • pjd1 Re: A piekny Siilvio Berlusconi? 04.03.11, 22:10
            ja (re-emigrant) oglądałem...
            niezłe, ale bajkowe...
            • bruno5 Artur 666 04.03.11, 22:37
              Moj kolegaz Koloni skonczyl logistyke w Niemczech i juz 12 lat jest bezrobonym.Ma socjalne mieszkanie i dostaje 380 euro na miesiac na jedzenie.To sie nazywa kariraw Niemczech.
              • w.s.2 Re: Artur 666 05.03.11, 16:21
                bruno, zapytaj swojego kolege czy nie wzialby sobie sublokatora na to mieszkanie. Mam pomysl i tobie sie tez to oplaci.
    • rat_canals Re: Londynczycy-czy ogadacie? 05.03.11, 13:32
      tak, ogladamy i reke se wycieramy
      • bruno5 ws.2 05.03.11, 21:27
        wezmie kolega bardzo chetnie jedna osobe na pokoj w Koloni.
        • wuefemka Re: bruner 05.03.11, 21:34
          niech sobie wezmie turkow na pokoj !! lub innych polskich gazzzownikow,najlepiej wstawic lozka pietrowe i upchnac ile sie da ryji na 1 m.kw. jeden ryj,,, to standart !,heheehhehhheeheh! i od ryja brac co miesiac 100 Ojro,zobacz jaka kase mozna robic w europce !
    • big.helmut Re: Londynczycy-czy ogladacie? 08.03.11, 16:30
      .. nietylko londynczycy,wszyscu europolonusi w zasiegu Hot Bird wink
      ogladaja (na karte) "Rancho" - Polska w pigolce smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka