Dodaj do ulubionych

sczur oddaj moje auto

08.06.11, 04:47
www.fakt.pl/Niesamowita-aukcja-na-allegro-Nowy-maluch-za-,artykuly,105714,1.html
Obserwuj wątek
    • rat_canals warchkolku Matolku 08.06.11, 05:01
      jakie qerwa twoje? nie czytales? nie jezdzil w przeciwienstwie do ciebie po polskich drogach i nie byl nigdy uzywany heheheee
      • warcholski jeszcze w dodatku klamiesz 08.06.11, 05:30
        niales qwa go dostarczyc, kase dostales*, wyslalem gotowka w liscie i teraz twierdzisz:

"kupiony dla właściciela mieszkającego w USA, który nigdy go nie odebrał"

*przepiles kolera jasna, wykupiles wszestkie butelki brzozowej
        • warcholski odpowiesz za zniszczenia 08.06.11, 05:40

mowilem nie chce radia, to jescze uszkodziles tablice grzebiac srubokretem
          • warcholski Re: odpowiesz za zniszczenia 08.06.11, 05:42
            jak rowniez za obraze

www.fakt.pl/Co-grozi-za-obraze-na-forum-internetowym-,artykuly,105747,1.html
            • tata_japoxa warchol nie stac cie 08.06.11, 09:19
              kosztuje prawie $8k nie masz nawet odłożone heheheh
              • warcholski Re: warchol nie stac cie 08.06.11, 09:52

a ty sie wcinasz miedzy wodke i zakaske
                ..ujowy adwokat zamknij ryja, goowno wiesz ile mam odlozone

• warcholski mecenasie japo Art. 278. KK 08.06.11, 10:23

Art. 278.
                  § 1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz
                  ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. ...nie dotyczy, poniewaz nie lacza mnie zadne zwiazki ze szczurami kanalowymi
                  to wykroczenie KK Art. 278. § 1. ...jest scigane z urzedu

Zgodnie z powyzszym wykroczeniem oskarzony przywlaszczyl sobie mienie i sprzedaje na Alegro,. W rozumieniu, ze oskarzony juz nie ma juz nic do powiedzenia, czuje sie winnym, w pelni zagrozonym kara wiezienia i dlatego przysyla adwokata japoxa. Mial szanse sie wytlumaczyc wiec jesli bedziemy sie procesowac, w razie uznania za winnego zapadnie wyrok maksymalnej kary - najciezszych robot przy budowie na autostradzie A2 az do ukonczenia pod wschodnia granica

Jako lokolicznosc lagodzaca ostania szansa, niech odda auto wlascicielowi, odda przepita kase przeznaczona na przesylke w ten sposob szkoda bedzie naprawiona i ewntualnie rozpatrzymy lagodniejszy wyrok.
                  • rat_canals warchkolku Matolku 08.06.11, 14:46
                    paragrafami straszysz? o ty twoja mac! aha a kolorek tego fiacika to przypadkowy? i pewnie stad tesknota a beret i plasz ortalionowy zachowales?
                    • warcholski Re: "warchkolku Matolku" 08.06.11, 19:50
                      zostaw "exfizyty" z wilczej i rakowiecej nie tedy twfuja droga

nickami sie zaslaniasz?....ja NIE strasze (upominam/przypominam w dobrej wierze*) alez cuz za cisza nastala na tym Forum moderatorze/manipulatorze wybioorczej..

Mowie oddaj auto, a wybacze, bedziesz sie rzucal to sie dolozy za dokonane zniszczenia jeszcze 2 (slownie dwa) paragrafy:

Art. 288. § 1. Kto cudzą rzecz niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku, podlega karze ….
                      Art. 289. § 1. Kto zabiera w celu krótkotrwałego użycia cudzy pojazd mechaniczny, podlega karze …..

....wiec nie trzaskaj portkami, *oddaj moja fure, masz jeszcze szanse:

Art. 295. § 1. Wobec sprawcy przestępstwa określonego w art. 278, 284-289, 291, 292 lub 294, który dobrowolnie naprawił szkodę w całości albo zwrócił pojazd lub rzecz mającą szczególne znaczenie dla kultury w stanie nieuszkodzonym, sąd może zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary, a nawet odstąpić od jej wymierzenia

(Warto pamiętać, że rzeczą ruchomą w rozumieniu ustawodawcy są również pieniądze.)
                • czterech_pancemych no wlasnie powiedziales 08.06.11, 20:18
                  masz gowno odlozone!
                  • warcholski Re: no wlasnie powiedziales 08.06.11, 21:07
                    przyszedles tu teraz zebrac, na potczcie pracowales?
                    trawe skos i pozbieraj klocki bo smierdzisz sciurem na odleglosc z pod pancerza
                    • czterech_pancemych przejebane zycie na emigracji hehehe 09.06.11, 14:03
                      czasy sie zmienily hehehe kiedyś dziady wygnane byly dziadami ale mialy te satysfakcje ze poza paroma czlonkami pzpr i kombinatorami polacy w bulbie tez byly dziadami a teraz taki ch... jak warchola nos bo coraz wiecej biednych rodakow ma kilknascie razy wiecej niz dziad emigracyjny.
                      o ile dziady zjezdzaly na starosc kiedys do bulby by tam zdechnac to teraz moga zapomniec ! dom w bulbie to $150k malo ktory dziad ma tyle odlozone!
    • pryszczaty.edek Re: sczur oddaj moje auto 09.06.11, 10:41
      Panie mialem takiego malucha, rocznik 79 i ten sam kolor, chociaz wydaje mi sie, ze moj byl lekko jasniejszy a moze juz dobrze nie pamietam, sprzedalem wyjezdzajac a musze panu powiedziec, ze bylem z niego zadowolony i wspominam z rozzewnieniem.
      • warcholski Re: sczur oddaj moje auto 09.06.11, 20:36
        ciemny niebieski?- to se adjust screen
        eee tam lubilem stara warszawe, nie telepalo po kocich lbach i dziur nie bylo w jezdni takich jak dzisiaj... chcialem cyrwuna ale zabraklo farby, bo wszystko pomalowali na cyrwuno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka