warcholski 24.08.11, 08:28 z czego sie une te krajowe tak smieja? ktos wie? www.milanos.pl/vid-46637-Kabaret-Neo-nowka---Na-polskim-wybrzezu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rat_canals Re: Sciur z Mackiem na wybrzezu 24.08.11, 08:31 macka nie spotkalem, kitra sie przede mna, ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski sciur uwiodl jakas 80-tke 24.08.11, 08:48 Stanoł ściur przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz. Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała coś wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę. - Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej. - Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona. - Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchulski 24.08.11, 09:08 ty nie masz tego problemu bo zamiast pisiora masz pyzde Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski sciur 24.08.11, 09:19 w smierdzacym sopockim kanale jestes i ty tam za .izde sluzysz, nawet sie czesto chwalisz iz mocno boli no masz problem..hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchulski 24.08.11, 09:26 boli to ciem nedza dnia codziennego ale coz kowalem swego losu jest kazdy z nas, przykro mi, ze piaski pustyni domem twem a kaktus za chleb powszedni masz ok ide z nastepna dwudziestka dullarow i pobawiem siem Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski sciur 24.08.11, 09:36 > ide z nastepna dwudziestka dullarow i pobawiem siem pomarszczonym a idz w stary zgredzie i ja ma w *upie twoj pybany sopot ...do Diego bisko Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchulski 24.08.11, 09:43 w diego niedlugo zamieszkam moze spotkamy siem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski skad ta obcesja krajowego do Ameryki "niedlugo" 24.08.11, 10:12 cz-1 www.youtube.com/watch?v=k9R8XWKn66M&feature=relatedcz-2 www.youtube.com/watch?v=gxeKtebYr_M&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
donk Zacofany 24.08.11, 10:16 heheheheheheheheheheheheh Trzeba byc z Polandu B jak ty. heheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Zacofany 24.08.11, 10:27 donk napisała: > heheheheheheheheheheheheh > Trzeba byc z Polandu B jak ty. heheheheheheheheh to rzenie osla przypomina tych ogladajacych te kabarety... klaskaj z maciora, rzyj dalej i tak po was zostanie zaorana przez czas jedna central-europejska wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Zacofany 24.08.11, 11:59 heheheheheheheheheheheheh Lubiem ciem cfelu. heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Sciur z Mackiem na wybrzezu 24.08.11, 11:49 Siedzę w robocie cały czas. Ja akurat się cieszę, że pogoda do bani, bo mniej zal uciekającego lata. W sumie dzisiaj być może będę chwile w Sopocie ale na jakieś sensowne spotkanie to trzeba trochę czasu, co by choć symboliczne piwo wypić. A z czasem to u mnie ostatnio cieniutko. I to właśnie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals maciek 24.08.11, 12:30 bylem dzisaj w gdyni, zaltwialem cos w urzedzie miejskim, czysto, uprzejmie, mlode dziewczyny, usmiechniete, elegancko ubrane, w takim urzedzie az przyjemnie cos zalatwiac, zlapal mnie desz, zjechalem trajtkiem do placu kaszubskiego, trajtek nowy, czysty, przyjemna przejazdzka, bylem u znajomej w szpitalu tam moglo by byc lepiej no coz, taki urok polski, swietojanska same banki, zostalo tylko pare sklepow i knajp, smutne bo powinna tetnic zyciem, zupelnie jak w ameryce, city wymarle, bardzo czysto, chcilem pojsc na skwer, niestety pogoda do doopy Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: maciek 24.08.11, 17:44 rat_canals napisał: > bylem dzisaj w gdyni, zaltwialem cos w urzedzie miejskim, czysto, uprzejmie, ml > ode dziewczyny, usmiechniete, elegancko ubrane, w takim urzedzie az przyjemnie > cos zalatwiac, zlapal mnie desz, zjechalem trajtkiem do placu kaszubskiego, tra > jtek nowy, czysty, przyjemna przejazdzka, bylem u znajomej w szpitalu tam moglo > by byc lepiej no coz, taki urok polski, swietojanska same banki, zostalo tylko > pare sklepow i knajp, smutne bo powinna tetnic zyciem, zupelnie jak w ameryce, > city wymarle, bardzo czysto, chcilem pojsc na skwer, niestety pogoda do doopy Zazdroscimy ci tych wakacji. Tyle wspanialych wrazen, no no. Takich pieknych widokow to w Ameryce nie uswiadczysz. Pamietaj zrobic mnostwo zdjec. Zwlaszcza tego chodnika miedzy Gdynia a Sopotem. Wiesz, tego z psimi klockamy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jutro_przestaje_pic Re: maciek 24.08.11, 20:45 a na zdjecie kawiarki od wlocha nie reflektujesz? Moglbys sobie porownac. Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski sciur "zazdroszcze" tego wywaru z kawy 24.08.11, 22:59 za cca 6 zetow drogo hyhy...wypiles to wypir..laj: We wtorek pani Krystyna z mężem pojechali na lotnisko po wnuczkę. - Samolot miał mieć opóźnienie. Usiedliśmy w kawiarni Voyage na piętrze, mąż zamówił kawę. Stwierdził jednak, że jest głodny, i poszedł kupić kanapkę do sklepiku na parterze, ..... bo w kawiarni jest bardzo drogo. Kiedy jedliśmy kanapki, kobieta zza lady kawiarni upomniała nas, że tam nie wolno jeść artykułów przyniesionych spoza kawiarni....(hyhyhy) Schowaliśmy więc kanapki, mąż kończył kawę, czytaliśmy gazetę. Wtedy podszedł do naszego stolika pracownik kawiarni. Powiedział, że już wypiliśmy kawę, więc mamy wyjść, bo zajmujemy miejsca. Dodał, że nie można przy jednej kawie za 6 zł siedzieć cały dzień. wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35754,8219682,Wyproszeni_z_kawiarni__Wypiliscie__To_do_widzenia.html Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: sciur 24.08.11, 23:28 palcem po mapie i " na codzien " masz fusy miedzy szczerbami Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: sciur 24.08.11, 23:41 rat_canals napisał: > poyebie, widoki amerykanskie to mam na codzien no, ale z bejzmentu w hameryce to za wiele klockow nie zobaczysz. trza na wakacje w wielki swiat pojechac, zeby takie cuda podziwiac. 854 psie klocki na 50 metrach chodnika hehehe dawaj, obrzympale powymieniami sie na zdjecia widokow. te z pazdzierzanego sejfu i bagaznika tez mogom byc hehehe Zawsze byles zalosnym polackim poyebem, ale widac, ze ostatnio jakis bardziej podkoorwiony jestes. Co jest grane? dlaczego taki hamerykan po urzedach w bulwie lata? Tatulowe pole swagier ci zayebal? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: sciur wkoorwiony 24.08.11, 23:45 ostatnio jakis bardziej podkoorwiony....bo w windzie w the goowno wdepnal www.youtube.com/watch?v=32nX4Mgvf04 Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: sciur kanalowy wkoorwiony 25.08.11, 00:04 >>sprzedal pole tatulowe –--cus w tym jest... ale wkoorwiony bo „kase zostawil na ławce na dworcu SKM w Gdyni”: gdynia.naszemiasto.pl/artykul/1047853,gdynia-starsza-pani-znalazla-portfel-z-12-tys-zl-i-oddala,id,t.html?kategoria=675#1790038b84917035,1,3,60 ...ty sciur dziadzie z piwniczki marzy ci sie glinianka w Diego pod granica z Mexykiem „niedlugo” a nie stac cie naawet na „rent a car” albo na taxi i trojlem na gape po Sopocie sie wloczysz, imponujace Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchulski 25.08.11, 04:01 dziadzie bosy, ciebie nie stac na san diego to co tu gadac o sopocie z toba hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: sciur 25.08.11, 04:07 a jakbys wiedzial p[o co bylem w tym urzedzie to by cie wlasny chooy w leb strzelil az uszami mocz by parowal hehehe polackie scierwo wyje z kanatkowej zazdrosci aha kiedy i gdzie byles na urlopie bo juz jak dlugo to nie smie spytac ok niech zgadne, lykend w kawiarni u wlocha? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: sciur 25.08.11, 06:05 rat_canals napisał: > a jakbys wiedzial p[o co bylem w tym urzedzie to by cie wlasny chooy w leb strz > elil az uszami mocz by parowal hehehe polackie scierwo wyje z kanatkowej zazdro > sci aha kiedy i gdzie byles na urlopie bo juz jak dlugo to nie smie spytac ok n > iech zgadne, lykend w kawiarni u wlocha? Czwarta rano, a ty dalej na skwerze? Uwazaj na klocki jak bedziesz wracal do swagra hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: sciur 25.08.11, 06:37 hehe wiedzialem, ze z godzina wyskoczysz, przestawiam sie cieciu, 9 godz roznicy trzeba troche niwelowac ale co ty o tym mozesz wiedziec, jak twoja najdalsza wycieczka to na rog do wlocha a o przeprawie w beczce juz zapomniales Odpowiedz Link Zgłoś
jutro_przestaje_pic Re: sciur 25.08.11, 09:43 po pyszna bulke, smiem dodac, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: sciur 25.08.11, 18:08 jutro_przestaje_pic napisał: > po pyszna bulke, smiem dodac, hehehe Bulka jak bulka. Wloska. Da sie zjesc. Ty nie wtykaj ryja w cudza bulke, tylko pamietaj, ze to juz jutro masz przestac pic. Podeslij znowu jakas fotke na ta okazje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jutro_przestaje_pic Re: sciur 25.08.11, 21:22 o, tu prosze: zule.socjum.pl/galeria/foto/22 ten po prawej to ja, wlasnie odpoczywam po sluzbie. Obok mnie moj sluzbowy neseserek. W kubku obowiazkowa kocakola (nalewana dyskretnie z butelki w brazowej torebce papierowej). Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Sciur w Gdyni sie rozmnarza 24.08.11, 22:53 Blady strach padł na mieszkańców budynku przy ul. Śląskiej 51A w Gdyni. W ich kamienicy zalęgła się kolonia szczurów. Gryzonie panoszą się nie tylko na klatkach schodowych i w piwnicach, zaczęły wchodzić także do mieszkań. Incydenty z udziałem tych zwierząt coraz bardziej przerażają mieszkańców, a administrator budynku - jak twierdzą lokatorzy - niezbyt potrafi sobie poradzić z problemem. - Gdzie nie spojrzeć, biegają szczury - żali się jedna z mieszkanek kamienicy przy ul. Śląskiej 51A. - Widzę je, gdy rano wychodzę do pracy, są na klatce schodowej, gdy wracam do domu. Ostatnio szczur zaatakował i pogryzł małe dziecko, syna moich sąsiadów. Zakończyło się to, niestety, wizytą w szpitalu i koniecznością wykonania różnych badań. Sama miałam nieprzyjemną sytuację z udziałem gryzoni. W moim mieszkaniu pojawił się nieznośny fetor. W konsekwencji zrywać trzeba było deski podłogowe i okazało się, że leży pod nimi martwy, rozkładający się szczur. Mamy już dosyć gryzoni i chcemy, aby administrator w końcu je wytępił. gdynia.naszemiasto.pl/artykul/960243,plaga-szczurow-w-budynku-przy-ul-slaskiej-w-gdyni-gryzonie,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski wychodzą zza szaf, zza lodówki 24.08.11, 23:16 - Co miesiąc wydaję na te płyny do dezynsekcji kilkadziesiąt złotych. Nie stać mnie na to. A i tak dopóki administracja nie przeprowadzi obowiązkowej dezynsekcji w całym budynku będą to pieniądze wyrzucone w błoto. A administracja nie chce tego zrobić. Mówią, że to nie ich problem - denerwuje się Brygida Pyzara z budynku przy ul. Opata Hackiego. - Ja już wszędzie byłam. I u jednego wiceprezydenta. I do sanepidu pisałam. I nic. Znikąd pomocy. gdynia.naszemiasto.pl/artykul/1046567,gdynia-mieszkancy-budynku-komunalnego-chca-pomocy-w-walce-z,id,t.html?kategoria=675#1790038b84917035,1,3,60 Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchulski 25.08.11, 09:20 ale was yebie poyebie, wszystkie newsy z trojmiasta czytacie hehehe a czemu to? co? Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski szczurowaty to byl przystanek trojlera? 25.08.11, 10:32 Wychodząc z domu grzecznie uprzedziła rodzinę, że idzie odprowadzić jedynie koleżankę na przystanek. Horror! Miała zaledwie 13 lat. www.fakt.pl/Kto-zabil-13-latke-Tajemnica-smierci-gdynianki,artykuly,112727,1.html taki sam zboczeniec jak wooj polanski, tez wluczega jak go oswobodzili z obozu to kradl rowey i ktos mu za to w czache zaybal, do dzis mu zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: szczurowaty to byl przystanek trojlera? 25.08.11, 18:01 warcholski napisał: > Wychodząc z domu grzecznie uprzedziła rodzinę, że idzie odprowadzić jedynie kol > eżankę na przystanek. Horror! Miała zaledwie 13 lat. Czy to moga byc okolicznosci lagodzace, Wysoki Sadzie Forumnowy? Po pierwsze wystarczy na ryj tego nieszczesnika spojrzec. Zadna normalna kobieta sie z takim nie zada, a on jest spragniony seksu po latach spedzonych samotnie w bejzmencie. Przez pol zycia na emigracji zbieral kase na wymarzone wakacje w bulwie i szalenstwa z tanimi bulwiaczymi prostytutkami (z amerykanskimi sie nie dogada, polskiego jezyka migowego nie rozumieja, zreszta za drogie). Nie bylo mu latwo zebrac taka fortune. Duzo ukrasc nie potrafi, a za stare rowery i uzywane narzedzia od kuntraktora czarny paser Portorykan placil grosze. Wreszcie zapelnil swoj sejf, sprytnie ukryty w kuchni. Kupujac bilet za taki ciezki szmal poczul sie jak Rockefeller, o czym nie mieszkal obwiescic swiatu na FP. W koncu dotarl do ukochany Gdyni, tanecznym zygzakiem omijajac klocki na chodniku (popyerdalal z buta z lotniska im. Bolka, bo taniej). A tu sie okazuje, ze tatowe pole, ze sprzedazy ktorego mial sie ustawic do konca zycia, zostalo pod jego 30-letnia nieobecnosc zayebane przez swagra. Wkoorwil sie! Swoja frustracje zaczal rozladowywac na jedynych zyczliwych mu ludziach czyli na Forum Polonia. Zaczal tez z szalenstwem w oczach i rozwianym szczerbatym zebem latac po urzedach. Przeliczyl, ze stac go na 100 dolarow lapowki, o ile ograniczy spozycie do stolowania sie za najblizszym Tesco. Moze sie jakos uda odzyskac to pole? W urzedach, pieknie ubrane mlode urzedniczki jeszcze bardziej wzmogly jego chuc. Na to wszystko nalozyl sie jeszcze mocny polski alkohol i jet lag, ktory mu nie daje spac w nocy, dlatego wloczy sie o 4 nad ranem po opustoszalych ulicach. Na szczescie w upalne letnie noce w swiatowej klasie kurorcie jakim niewatpliwie jest Sopot od czasu do czasu trafia na jakiegos obrzydliwie bogatego bulwiaka, ktory postawi mu piwo albo da potrzymac Ipoda. Tej wtorkowej nocy powazyl sie jednak na cos o wiele gorszego niz stukanie do nas z lawki na Monciaku i poszedl na calosc. Ech, dola emigranta Odpowiedz Link Zgłoś
jutro_przestaje_pic Re: szczurowaty to byl przystanek trojlera? 25.08.11, 18:46 jasnee, kazdy wie ze ty wolisz drogie i meskie prostytutki (niebulwiacze bo umiesz sie dogadac). Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals sciur 25.08.11, 22:56 chodzi na qerwy pogadac, impotent w doope yebany Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski sciurowaty jak tam sprawy w gminie? 25.08.11, 23:40 jak odrolnisz tatulowe pole to jest szansa 30% drozej sprzedaz (jak powiedzieli w kurii www.rp.pl/galeria/101237,1,577900.html ) ale nie wiem czy tego starczy na lepianke w Diego wsrod Mexykanow - cholera nie moge sie doczekac sciur bo w ten weekend ...plaza i nie poda i nie pada...kawa tyz za 6 zeta local.msn.com/weather.aspx?q=Phoenix-AZ&zip=85004 Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: sciurowaty jak tam sprawy w gminie? 26.08.11, 00:06 musze zrobic rezerwacje, ktory proponujesz http://www.dealbase.com/San-Diego-hotel-deals-discounts-m-775?utm_source=Bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Bing%2BSearch%2BDomestic%2BCities%2BCity%2BOnly%2BExact&utm_term=San%20Diego&utm_content=City%2BExpanded%2BPage&expand=t Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski hehe sciur, widze wypozyczyles "auto" 26.08.11, 00:20 geba taka rozesmiana: www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Rusza-siec-miejskich-rowerow-w-Gdansku-i-Sopocie-n44916.html?strona=4 Odpowiedz Link Zgłoś
jutro_przestaje_pic Re: hehe sciur, widze wypozyczyles "auto" 26.08.11, 01:16 powiedz cos na lesia bo mi sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mcov napada na małe dziewczynki? zboczeniec! 26.08.11, 03:59 Napada na małe dziewczynki? Zboczeniec! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: napada na małe dziewczynki? zboczeniec! 26.08.11, 04:57 mcov napisał: > Napada na małe dziewczynki? Zboczeniec! Ano, zwykle scierwo ludzkie. Moze mu tam jakis lysy adidas bez karku sprzeda kose na przystanku trajtka, zeby mu skroic ajpoda? Zabil koorwisyn to forum. Zasluzyl, zeby go wyrwano jak chwasta hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: napada na małe dziewczynki? zboczeniec! 26.08.11, 06:41 wyjesz cieciu wyjesz, chooy z biedy cie strzela i zeby to chociaz wlasny hehehe Odpowiedz Link Zgłoś