Gość: Alek IP: *.kim.pl 05.03.02, 14:17 Czy jest jakieś podobieństwo między samochodem BMW a dresiarzami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: BMW a cwaniacy i złodzieje IP: *.kim.pl 05.03.02, 16:36 oczywiście że tak najczęściej widać młodych cwaniaków w dresach z trzema paskami w starych BMW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: BMW a cwaniacy i złodzieje IP: *.kim.pl 05.03.02, 16:37 Dlaczego oni sobie upatrzyli te BM-ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: BMW a cwaniacy i złodzieje IP: *.kim.pl 05.03.02, 16:39 BMW, ful muzyka, komóra dres i czapka to wszystko co mi trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: BMW a cwaniacy i z?odzieje IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 05.03.02, 16:42 szkoda tylko, ze te 4 posty sa tego samego autora...... az tak bardzo Ci zalezy.......tylko na czym???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo do aniutka IP: *.ne.ch 05.03.02, 16:49 Jak to na czym mu zalezy ? Ot, tak sobie, chcial pogadac z kims inteligentnym na nowy, nieoklepany i ciekawy temat . Baloo PS : przypomnial mi sie dowcip zaslyszany w Polsce : podobno BMW ma produkowac nowa serie swoich samochodow specjalnie na Polske - z przezroczystymi drzwiami. Zeby bylo widac , ze kierowca ma oryginalne dresy firmy Adidas .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: do aniutka IP: *.diglett.dialup.pol.co.uk 06.03.02, 02:50 Przez dresiarzy mam wstret do produktow adidasa. Jesli chodzi o samochody, to wydaje mi sie, ze wielu jezdzi tez mercedesami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: do aniutka IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 06.03.02, 03:37 Gos´c´ portalu: sharky napisa?(a): > Przez dresiarzy mam wstret do produktow adidasa. Jesli chodzi o samochody, to > wydaje mi sie, ze wielu jezdzi tez mercedesami? ..... serio??? bo ja i merce /np 450slc inaczej 107/ i bwice te duze i adidasy / sneakersy cale biale/ lubie.... a dresiara hmmm nie jestem..... widac rozne sa skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: do aniutka IP: *.ne.ch 06.03.02, 08:41 Tez "lubialbym" miec BMWice, ale nie dosc , ze kasy brak to jeszcze teraz zaczyna byc wstyd... To samo z mercedesami ... zeby bylo smieszniej, "u nas w Szwajcarii" takimi wstydliwymi brykami sa stare mercedesy , bo uwazana sa za cygansko-jugolskie pojazdy (z calym szacunkiem dla bylych obywateli bylej Jugoslawii , oczywiscie). Bryczki te zniknely z ulic, gdy po zakonczeniu wojny na Balkanach wieksza czesc Jugoslowionan zostala odeslana ... Nowe mercedesy nie sa "wstydiwe", chociaz Bog jeden wie, kto sie nimi prowadzi ... nota bene : dowiedzialem sie niedawno, ze do Szwajcu Mercedes produkuje czesc swojej serii "S" bez zewnetrznych oznaczen "literowych", bo klienci nie chcieli byc posadzani o szpanerstwo i chec imponowania pieniedzmi ... A co do dresow, mam pytanko do aniutka : zeby zasluzyc na zaszczytne miano dresiarza trzeba w tymze dresie chodzic non-stop (najlepiej jeszcze z narzucona na to skorzana kurtka, oczywicie)... Czy TY zawsze chodzisz w dresie (zwlaszcza do elegancji, ma sie rozumiec ) ? ;o) baloo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia VIVA VOLVO 06.03.02, 10:37 czyscie poszaleli z tym BMW, Mercedes.... a gdzie VOLVO???? ja sie pytam , Gdzie SAAB, popierac mi tu moj przemysl, a nie jakis tam niemieckich kombinatorow i ich szpanerska klientele, w szpagat skubana ! Poprawic sie i myslec prawidlowo! Prezesie nawoluje do porzadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: VIVA VOLVO IP: *.ne.ch 06.03.02, 11:36 Volvo jest OK - juz jestes zadowolona, carelita mia ;o) ? Ale tylko te deczko starsze modele, jak 240 combi, w ksztalcie blaszanej skrzyneczki skleconej na zajeciach technicznych - same kanty , miodzio :o))) a nie te jakies tam V70 dla nuworyszy !! Mamy tu obok handulacy volviakami "warstat" , w ktorym jest autentyczna "spoleczna lista" amatorow uzywanych 240 combi (tylko ), czekajacych , az jakis frajer bedzie chcial sie pozbyc takiego cudenka . Poszaleli !!! "Garazysta" tlucze niemozebna kase, sprzedaje je prawie po cenie nowych ... Nota bene na wywczasach widzialem u naszego chlopa taka bryczke, mial 16 lat i 160 tysiecy przebiegu - czyli nic !!! eeeeech Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: VIVA VOLVO 06.03.02, 13:47 niooo, widze , ze przemowiles jak Prezes i czlowiek. To co szwedzkie jest najlepsze!!!)))))solidne, trwale, moze nie piekne, ale warte waluty ))) czy mamy sie skladac na bryczke dla Prezesunia ukochanego/ulubionego???)) Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Karelia, 06.03.02, 14:42 Jest taki Saab, chyba 1946 czy 1947 (z drewniana rama), ktory bym w kazdej chwili kupil. To cacko jest po prostu wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiz Re: do Baloo IP: 192.168.32.* 06.03.02, 12:36 Stary, masz zupelna racje, szkoda ze nie widzisz kto jezdzi mercami i bawarami w Polsce, dopiero bys sie zdziwil, niedosc ze stare zlomy do ktorych zaden niemioc by nie wsiadl to jeszczegoscie sie tym szczyca ze maja BMW. Ale jest tez grono ludzi ktorych stac na nowa fure (kupiona na kredyt) i sobie jezdza spokojnie. Polacy jeszcze nie dorosli do zachodu i dlugo tego nie bedzie w polsce. Powazam ludzi w maluchach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: do Markiza IP: *.ne.ch 06.03.02, 12:49 Sorry, ale jak bylem w Polsce, to ci najkrocej ogoleni i najbardziej wyadidasowani jezdzili calkiem nowymi BMkami .... no, numerow silnika czy autentycznosci papierow to bym im nie sprawdzal, ale swiecily sie te cacka jak psu jajka na Wielkanoc Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man do baloo 06.03.02, 12:07 to tylko tak dla wyjasnienia.. jezeli zamawiasz nowego mercedesa to mozesz sam sie zdecydowac czy chcesz miec oznaczenie typu na samochodzie czy nie i to obowiazuje na calym swiecie.. Jest to jedyne "extras" co mozesz przy zamowieniu merca miec za darmo ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: do bird mana IP: *.ne.ch 06.03.02, 12:51 Dzieki, nie wiedzialem, myslalem, ze to taka lokalna przypadlosc ... Ale tak czy inaczej podoba mi sie ta darmowa "opcja" Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: do bird mana (2) IP: *.ne.ch 06.03.02, 12:53 mam wlasnie zamiar zamowic dla zony Rolls'a bez figurki na chlodnicy ... to bedzie bajer, zupelne incognito i sama dyskrecja ... ciekawe, czy to tez jest za darmo ? Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man Re: do bird mana (2) 06.03.02, 13:06 nie mam pojecia i strasznie sie tego wstydze.. (zaraz sie zapadne z hukiem pod stol) o mercu wiem, bo jako kapitalista mialem i tez skorzystalem z tej opcji.. Ale Rolls ? Uh.... masz kierowce dla zony ? .. bo wiesz Rolls bez kierowcy to tak jakos plebejsko .. z drugiej strony kierowca to jest taka jezdzaca bomba. ? sam nie wiem ? moze jej kupisz Ferrari ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: do bird mana (2) IP: *.ne.ch 06.03.02, 13:10 Piec agencjii szukalo ... i wreszcie znalezli !!!! Kierowce - eunucha :oD Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: do bird mana & Baloo IP: 193.133.143.* 06.03.02, 13:14 bird_man napisał(a): > nie mam pojecia i strasznie sie tego wstydze.. (zaraz sie zapadne z hukiem > pod stol) > o mercu wiem, bo jako kapitalista mialem i tez skorzystalem z tej opcji.. > Ale Rolls ? Uh.... masz kierowce dla zony ? .. bo wiesz Rolls bez kierowcy to > tak jakos plebejsko .. > z drugiej strony kierowca to jest taka jezdzaca bomba. ? sam nie wiem ? > moze jej kupisz Ferrari ? Proponuje Porschea. Zoltego. Baloo, pisz na priva to ci dam namiary na dobrego dealera (zmieniam co 2 lata, to ci da dobra cene, jak sie na mnie powolasz)lol a na temat Volvo, to na sciezce lesne nieopodal Gatwick (don't ask) jest wywieszka: No entry to dog walkers and Volvo drivers' Naprawde! Z przymruzeniem zielonych slowianskich Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo do Carino IP: *.ne.ch 06.03.02, 13:20 Dzieki Carino, wiedzialem , ze moge na ciebie liczyc ... oczywiscie , ze Porsche moze byc tylko zolte. Ale na rzadne upusty cenowe sie nie zgadzam ... Musi byc max i to cashem !!! macham lapka Twoj mondeo-man Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: do bird mana (3) IP: *.ne.ch 06.03.02, 13:16 Ferrari jej kupie, jak juz przestaniemy sie lubic ;o) I wio w gorskie sciezki I jako bezplatna opcje serwujemy panu dowcip (produit suisse garanti)o chlopie z Wallis, ktory dorobil sie na nieruchomosciowym boomie w wioskach gorskich : przychodzi do dealera, kupuje ferrari (najnowsze, najszybsze i najczerwiensze)i po kilkunastu minutach wraca, ze mu skrzynia biegow wysiadla. Dostaje nowego, po czym znowu wraca z tym samym problemem i tak kilka razy, az dealer sie pyta : co pan z tym autem robil ? No nic .. odpowiada chlopisko ... wyjezdzam na autostrade, wrzucam jedynke, dodaje gazu, potem 2-ka, 3-ka, 4-ka, 5-tka, dalej gazu , a wreszcie wrzucam "R" (jak "Rapide") , no i wszystko diabli biora ... Pa Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Rapide! IP: 193.133.143.* 06.03.02, 13:19 Gość portalu: Baloo napisał(a): > Ferrari jej kupie, jak juz przestaniemy sie lubic ;o) I wio w gorskie sciezki > > I jako bezplatna opcje serwujemy panu dowcip (produit suisse garanti)o chlopie > z Wallis, ktory dorobil sie na nieruchomosciowym boomie w wioskach gorskich : > przychodzi do dealera, kupuje ferrari (najnowsze, najszybsze i najczerwiensze)i > > po kilkunastu minutach wraca, ze mu skrzynia biegow wysiadla. Dostaje nowego, > po czym znowu wraca z tym samym problemem i tak kilka razy, az dealer sie > pyta : co pan z tym autem robil ? No nic .. odpowiada chlopisko ... wyjezdzam > na autostrade, wrzucam jedynke, dodaje gazu, potem 2-ka, 3-ka, 4-ka, 5-tka, > dalej gazu , a wreszcie wrzucam "R" (jak "Rapide") , no i wszystko diabli > biora ... > > Pa > Baloo hahahaha to za moich czasow krazylo o nowobogackich ruskich :a wreszcie wrzucam "R" - Rakietnyj, no i wszystko diabli yiii haaa Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Przepraszam !!! IP: *.ne.ch 06.03.02, 13:21 Daje uroczyste slowo honoru, ze juz nigdy nie bede opowiadal starych dowcipow !!! (no , moze czasem ...) baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Przepraszam !!! IP: 193.133.143.* 06.03.02, 13:29 Gość portalu: Baloo napisał(a): > Daje uroczyste slowo honoru, ze juz nigdy nie bede opowiadal starych > dowcipow !!! (no , moze czasem ...) > > baloo alez skad, wdzieczna jestem ze mi przypomniales lata beztroskiej mlodosci kiedy jezdzilam Lada (nieprzebite przygotowanie na obsluge sprzetu polpancernego)... Ach, ilez razy ta krowa zgasla na skrzyzowaniach, albo w obole nie zapalia. Cale szczescie ze na gorce mieszkalam. Raz ktos ja nawet chcial ukrasc, ale ze to w zimie bylo, akumulator byl wyjety (ladowal sie w przedpokoju) i zlodziejom nawet ta gorka nie pomogla. a pewnie i do glowy im nie przyszlo coby rakietnyj wrzucic...Lza sie w oku kreci. obcierajac zielone slowianskie Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: No to nie przepraszam ... IP: *.ne.ch 06.03.02, 13:47 I gites .... mnie ominely te piekne czasy, szczawik bylem i golec ... moja ulubiona marka byly wtedy wegierskie Ikarusy (zwlaszcza przegubowe, bo fajnie bylo siedziec "na gumie" ;o)) .. i tez lezka w slowianskim oczku ... no to jeszcze jeden stary dowcip na temat (cos mnie dzisiaj te stare dowcipy przesladuja): pisze biedny afrykanski stypendysta z Warszawy do swojego taty : kochany tatusii, jest mi tu bardzo dobrze, bardzo ci dziekuje za przyslanego mercedesa, ale musialem go sprzedac, bo tu wszyscy moi koledzy z roku jezdza autobusami ... odpowiedz taty : kochany syneczku, ciesze sie, ze ci sie podobaja studia w Polsce. Z tym mercedesem to moze rzeczywiscie byl niewypal : przesylam ci czek - kup sobie autobus .. Pa baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Ja tez bylam mloda! IP: 193.133.143.* 06.03.02, 14:11 jak jezdzilam Lada (lat 17 i pol!), spadek po babci zamienilam na USD jak byly po 3 tysiace, sprzedalam jak doszly to 13stu i taki spaczony swiatopoglad mialam ze wszystkie proceeds zamienilam na sowietska maszyne. Ach mlodosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Ja tez bylam mlody! I ja ! i ja ! IP: *.ne.ch 06.03.02, 14:27 Zostanie Ci wybaczone ... sadzac z podanych kursow, byly to okolice roku '89- '90 - '91 , he ? No to mi wtedy uczciwie wytyrane kurony dynastii Bernadotte'ow , z odpowiednika kilkuletnich zarobkow polskich nagle zmienily sie w cos, co wystarczylo na nadzwyczaj okazyjne wynajecie kawalerki na 0.5 roku oraz na kupno pierwszego w zyciu komputra (ale jakaz to byla potezna maszyna, panie : procesor, panie, mial Intela 256 co mial panie zegar, panie dzieju, co tykal 16 Mhz, a na twardym dysku, panie dzieju, 80 MB sie miescilo - i juz Win 2.1 szlo , paniedziejaszku, jak burza, i Corel i wszystko i nawet WordPerfect 5.1 z bialymi literkami na niebieskim tle.. pamietasz ? ... ech, zycie bylo piekne i prostsze .. maszyna byla taka sama jak w Wielce Szanownym Instytucie, ktory wlasnie z calych sil sposobil sie do nadania mi tytulu magistra ... Snnifffff baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Ja tez bylam mlody! I ja ! i ja ! IP: 193.133.143.* 06.03.02, 14:41 Gość portalu: Baloo napisał(a): > Zostanie Ci wybaczone ... sadzac z podanych kursow, byly to okolice roku '89- > '90 - '91 , he ? No to mi wtedy uczciwie wytyrane kurony dynastii > Bernadotte'ow , z odpowiednika kilkuletnich zarobkow polskich nagle zmienily > sie w cos, co wystarczylo na nadzwyczaj okazyjne wynajecie kawalerki na 0.5 > roku oraz na kupno pierwszego w zyciu komputra (ale jakaz to byla potezna > maszyna, panie : procesor, panie, mial Intela 256 co mial panie zegar, panie > dzieju, co tykal 16 Mhz, a na twardym dysku, panie dzieju, 80 MB sie miescilo - > > i juz Win 2.1 szlo , paniedziejaszku, jak burza, i Corel i wszystko i nawet > WordPerfect 5.1 z bialymi literkami na niebieskim tle.. pamietasz ? ... ech, > zycie bylo piekne i prostsze .. maszyna byla taka sama jak w Wielce Szanownym > Instytucie, ktory wlasnie z calych sil sposobil sie do nadania mi tytulu > magistra ... > > Snnifffff > > baloo Ach Balooo, ja wtedy o komputerach pojecia zielonego pojecia nie mialam i nie chcialam miec. Celem zyciowym bylo studiowanie iberystyki i innych sztuk pieknych. Komputery to byl wrog z przedzialu matematyka i inne tortury scisle... Odzegnywalam sie od nich jak diabel od swietej wody. nigdy bym wtedy nie przypuszczala w jaki sposob przyjdzie mi zarabiac na bezolowiowa ... alez mi sie zebralo na wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Iberystyka ? Madre de dios !!! IP: *.ne.ch 06.03.02, 14:45 Carino !!!!! W jakich latach ty studiowalas iberystyke ??? I czy w Warszawie, nie daj Boze ? Bo i ja sie o to cos otarlem leciutko .... Baloo PS : odpowiadaj natychmiast, bo juz niedlugo spadam i nie bede mogl potem spac po nocy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Iberystyka ? Madre de dios !!! IP: 193.133.143.* 06.03.02, 15:23 Gość portalu: Baloo napisał(a): > Carino !!!!! > W jakich latach ty studiowalas iberystyke ??? I czy w Warszawie, nie daj Boze ? > Bo i ja sie o to cos otarlem leciutko .... > > Baloo > PS : odpowiadaj natychmiast, bo juz niedlugo spadam i nie bede mogl potem spac > po nocy ... stay cool. Nie studiowalam. Planowalam i to dlugo, uczylam sie hiszpanskiego ku zgrozie rodziny i zdumieniu przyjaciol. A po maturze mi odbilo, ruszylam w swiat i studia (tak oddalone od iberystyki ze strach) juz tu skonczylam. Wot istoria mojej zyzni po krutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Iberystyka ? Madre de dios !!! IP: *.ne.ch 06.03.02, 15:27 No to juz "stay cool" ... a wsio taki zal, juz sie szykowal piekny watek ... baloo Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man Re: do bird mana (3) 06.03.02, 13:35 masz 5 punktow.... juz nigdy nie kupie ferrari Odpowiedz Link Zgłoś
karelia FERRARI 06.03.02, 13:53 co wy tam ........wiecie o zyciu( tylko mi sie nie obrazac , cytuje Bogusia) jak jechalam czerwonym Ferrari, oczywiscie z kierowca, to wszystkie Svenssony glowy wychylali z eswych pojazdoe, hehehe a ja nic, mina obojetna, wzrok gdzies tam w horyzont, ze to niby taka normalka. Jak wysiadlam, to sciskalam torebke , zeby mi kto nie wyrwal, bo moze mysleli , ze mam tyyyyyleeee ....hahah, nio wesolo bylo tak poobserwowac ludzkie miny Pozdrawlajuuuu k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: do bird mana (3) IP: *.ne.ch 06.03.02, 13:51 Dzieki za punkty ... wlasnie zbieram i niedlugo kupie sobie z katalogu naszej sieci handlowej calkiem nowa hulajnoge z kolorowymi koleczkami (opcja platna - wlasnie te 5 punktow wiecej) baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: do bird mana (3) IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.03.02, 14:11 No to teraz ide do banku-wezme kredyt i kupie sobie dres adidasa (autentyk) podobno trzeba miec komorke-mam,w kieszeni i w samochodzie tez jest jako wyposazenie.Lysy nie jestem.ale agresywny : PS To co w Polsce nazywaja "laska " to jak widac tez mam.Jeszcze kij baseb.i pewno moge pojechac na urlop do Polski. Czy musze poslugiwac sie jakims specjalnym slangiem ? jezeli tak to gdzie kupic rozmowki lub slownik? Pozdraw. Don-jeszcze nie dresiarz klasy senior.A pojde se na dyskoteke i se zadymie po kilku browarach (dobrze to brzmi ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: do bird mana (3) IP: 193.133.143.* 06.03.02, 14:15 Gość portalu: Don napisał(a): > > No to teraz ide do banku-wezme kredyt i kupie sobie dres adidasa (autentyk) > podobno trzeba miec komorke-mam,w kieszeni i w samochodzie tez jest jako > wyposazenie.Lysy nie jestem.ale agresywny : PS To co w Polsce nazywaja "laska " > > to jak widac tez mam.Jeszcze kij baseb.i pewno moge pojechac na urlop do > Polski. Czy musze poslugiwac sie jakims specjalnym slangiem ? jezeli tak to > gdzie kupic rozmowki lub slownik? Pozdraw. Don-jeszcze nie dresiarz klasy > senior.A pojde se na dyskoteke i se zadymie po kilku browarach (dobrze to > brzmi ?) Don, Brzmi to niezle, ale w Espanii to chyba lepiej brzmi jak powiesz ze idziesz 'litronear' no? Mnie z tym zapoznano w Bilbao... zawsze ciekawa costumbres tubylcow Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Do Dona IP: *.ne.ch 06.03.02, 14:35 Jaki dresiarz, jaki dresiarz ? Don, no cos ty, Ty musisz wyzej mierzyc, Ty zostalbys conajmniej Padrino, capo di tutti capi, i wyobraz sobie taka piekna sytuacje : knajpka - pralnia i przykrywka, cala okolica cie szanuje (sprobowali by nie ...) i paluszkow bys nie ranil, bo kierowca drzwi otwiera-zamyka, te rzeczy .. , kalasze sie po salonie walaja, w kuchni amfa w sloikach zamiast cukru ... a ty tylko przymierze, a to z Gdanskiem, a to z Krakowem, a to wojna z Wolominem ... ech, zyc nie umierac ... Moglbym moze zostac ksiegowym , albo szara eminencja (taka prawa reka)? pelen entuzjazmu Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Do Dona IP: 193.133.143.* 06.03.02, 14:43 Gość portalu: Baloo napisał(a): > Jaki dresiarz, jaki dresiarz ? > > Don, no cos ty, Ty musisz wyzej mierzyc, Ty zostalbys conajmniej Padrino, capo > di tutti capi, i wyobraz sobie taka piekna sytuacje : knajpka - pralnia i > przykrywka, cala okolica cie szanuje (sprobowali by nie ...) i paluszkow bys > nie ranil, bo kierowca drzwi otwiera-zamyka, te rzeczy .. , kalasze sie po > salonie walaja, w kuchni amfa w sloikach zamiast cukru ... a ty tylko > przymierze, a to z Gdanskiem, a to z Krakowem, a to wojna z Wolominem ... ech, > > zyc nie umierac ... > Moglbym moze zostac ksiegowym , albo szara eminencja (taka prawa reka)? > > pelen entuzjazmu > > Baloo A ja bede sie wdziecznie gibac z tamburynkiem. Ja umie, ja umie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do carino IP: *.ne.ch 06.03.02, 14:47 No nie, Carino, co za niskie aspiracje .. wszyscy Czlonkowie Wprowadzeni beda oczywiscie wysokimi funkcyjnymi w naszym gangu ..nawet ksywki juz wszyscy mamy :oD. Pozostaje juz tylko podzial rol i rynkow ... baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Do Baloo IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.03.02, 14:45 Gość portalu: Baloo napisał(a): > Jaki dresiarz, jaki dresiarz ? > > Don, no cos ty, Ty musisz wyzej mierzyc, Ty zostalbys conajmniej Padrino, capo > di tutti capi, i wyobraz sobie taka piekna sytuacje : knajpka - pralnia i > przykrywka, cala okolica cie szanuje (sprobowali by nie ...) i paluszkow bys > nie ranil, bo kierowca drzwi otwiera-zamyka, te rzeczy .. , kalasze sie po > salonie walaja, w kuchni amfa w sloikach zamiast cukru ... a ty tylko > przymierze, a to z Gdanskiem, a to z Krakowem, a to wojna z Wolominem ... ech, > > zyc nie umierac ... > Moglbym moze zostac ksiegowym , albo szara eminencja (taka prawa reka)? > > pelen entuzjazmu > > Baloo Wzial bym cie na szara albo i na inna eminencje ale etat chwilowo zajety przez pewne stworzonko.absolutnie nie zadawal bym sie z jakas polska mafia-prostacy bez wlasnego mieszkania-bo jak donosi polska prasa (czy to prawda ,kto wie ? )oni mieszkaja glownie w wiezieniach. Pozdrae.szalom,salem alejkum,zdarowja zelajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do Dona IP: *.ne.ch 06.03.02, 14:51 Don, czys ty sie szaleju najadl , czy cie slonce hiszpanskie porazil ? Wlasnie teraz jest dobry moment , teraz albo nigdy ! rynki puste stoja, ocaleni po strzelaninach zolnierze petaja sie bez przydzialu, zastanawiajac sie, czy wlosow nie zapuscic .... No ... ??? Odwagi, wystarczy sie schylic .... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dom Re: Do Dona IP: *.netcom.ca 07.03.02, 14:08 To juz lepiej sprobowac w Szwajcarii, podobniez niezle zarcie maja tam w kiciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do Dona - skad ten pesymizm ? IP: *.ne.ch 07.03.02, 14:27 Ty tak od razu o kiciu - skad ten pezymizm ? Ale ze Szwajcaria pomysl niezly : byle od razu startowac od duzych sum, to na pewno z kategorii "przestepcy" trafilibysmy do kategorii "biznesmeni" :o)... Co do warunkow, czytalem niedawno reportaz o szwajcarskich wieziennictwie : nie masz pojecia, jakie ci biedni klawisze maja teraz problemy !!! W zwiazku ze wzrostem przestepczosci w niektorych pierdlach musza dokwaterowywac drugiego wieznia do jednoosobowej celi ! skandal, zwazywszy, ze taka cela ma nie wiecej niz 9-10 m2 ! No i drugie krzeselko, poleczke i przede wszystkim kotare do kabiny prysznicowej i kibelka !!! No i klawiszy trzeba zatrudnicnowych, bo stosunek liczby straznikow do liczby wiezniow okreslila ustawa i jest to nie do przeskoczenia ! I tlumaczy trzeba zatrudnic (dziwnym trafem wiekszosc skazanych ostatnimi laty to obcokrajowcy - to na pewno ten slynny szwajcarski szowinizm i rasizm ), i psychologow , zarowno dla klawiszy jak i dla skazanych owieczek ...To wszystko sa koszty, tym bardziej, ze przy 2,5 %bezrobociu ludzie sie jakos do tej odpowiedzialnej pracy nie garna ... moze imigranci by chcieli, ale im akurat nie wolno !!! Potem sie dziwia biedni Szwajcarzy, ze pol Europy wschodniej i Balkanow przyjezdza popelniac u nich drobne lub wieksze przestepstwa,zeby zapenic sobie kilka miesiecy lub lat zycia w hotelowych warunkach, no i jeszcze na koniec kasa zarabiona w wieziennych warsztatach ... A jak im nie pokazesz dokumentow i nie powiesz, skad jestes i ktos ty, to cie potem nawet nie moga deportowac, bo nie wiedza , biedaczkowie, dokad !!!! No, w kazdym razie "Swiss connection" to pomysl godny zastanowienia .... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dom Re: Do Baloo - skad ten pesymizm ? IP: *.netcom.ca 07.03.02, 17:10 W przypadku gdy nie wiadomo gdzie takiego odeslac po ukonczonej odsiadce, to chyba sie przechodzi wtedy na duldung, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bally Re: BMW a cwaniacy i z?odzieje IP: *.netcom.ca 06.03.02, 14:54 Policjant w Kraju zatrzymuje za szyko jadaca czarna beemke i pyta sie o prawo jazdy. Nazwisko: Biedziak, imie:Jan, adres: a dres Adidas! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia mafia 06.03.02, 18:16 no i co, Don, jak bedzie??? zarzadzisz nami nieboraczkami ? zebysmy i my cos z tego mieli? Bo okazuje sie , ze Baloo to zwykly zlodziejaszek, przyznal sie na innym poscie, nawet na porzadnego gangstera nie awansowal, pokieruj czlowiekiem i naucz go zycia, bo on taki jeszcze zielony w powaznej branzy. Nie ma to jak prawdziwa mafia , i prawdziwy Don, capo di tutti capi. Viva cosa nostra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: BMW a cwaniacy i z?odzieje IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.03.02, 18:20 Gość portalu: Bally napisał(a): > Policjant w Kraju zatrzymuje za szyko jadaca czarna beemke i pyta sie o > prawo jazdy. Nazwisko: Biedziak, imie:Jan, adres: a dres Adidas! Dobre! hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: BMW a cwaniacy i złodzieje-będzie o mercedesie IP: *.chello.pl 06.03.02, 18:51 Czytam sobie Wasze dywagacje na temat różnych marek samochodów i przypomina mi się pewna historyjka,autentyczna zresztą. Otóż przyjechała kiedyś w odwiedziny do rodziny w Polsce rodzina z Niemiec.Mercedesem.A ponieważ nasłuchali się o bezczelności polskich złodziei,postanowili się zabezpieczyć.Wiedzieli,że naszym fachowcom żadne alarmy nie straszne,więc postanowili ich zaskoczyć.Zainstalowali w samochodzie...babcię.Rano wychodzą z domu-auta nie ma!Babci też. No i pointy nie będzie,gdyż nigdzie póżniej nie znalazłam informacji na temat losu babci.Bo los samochodu raczej nietrudno przewidzieć. Może to znaliście i w obec tego znacie zakończenie?Bardzo mnie ciekawi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bally O Mercu !!! IP: *.netcom.ca 06.03.02, 20:06 Mercedes wypuscil nowy model: - z przezroczystymi drzwiami, zeby bylo widac cale dresy - wezszy o metr, zaby mozna bylo wystawic oba lokcie przez okno. Wtedy zaprotestowal Panasonic, bo na tylnej szybie nie miescil sie caly napis. Odpowiedz Link Zgłoś