ratpole 05.10.11, 21:01 jak tam twoje nastroje przedwyborcze? Chyba nie musze dodawac "hehehehe", ale i tak dodam.... hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Fuku 06.10.11, 00:49 ostatnio bardzo tu rozrabiasz. Nie chcialbys w cymbal? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Maciek 06.10.11, 09:44 ratpole napisał: > jak tam twoje nastroje przedwyborcze? > Chyba nie musze dodawac "hehehehe", ale i tak dodam.... hehehehe "Tu nie ma nic do śmiacia" - jak mawiał kiedyś jeden nauczyciel j. niemieckiego w gdańskim TŁ. Tu można zapłakać. Swoja droga dużo do myślenia dało mi przeczytanie książki Zacharskiego. Może i dobrze, że akurat przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Maciek 06.10.11, 18:12 maciekqbn napisał: > Swoja droga dużo do myślenia dało mi przeczytanie książki Zacharskiego. Oj dziecko, dziecko... pisac i czytac ludowa ojczyzna cie nauczyla, ale za to jakie ty wnioski umiesz wyciagac to ja bym zgnilego banana nie dal hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: sciur 06.10.11, 20:07 rat_canals napisał: > to juz ci zgnil? Niestety, za czesto ci w doope wsadzalem to zgnil hehehe Jak tam, scierwo, wrociles juz do bejzmenta? Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: sciur 06.10.11, 20:23 wsadzac to tobie wloch wsadza hehe w buleczke Odpowiedz Link Zgłoś