polonus5velontarian 21.12.11, 14:51 masz bardzo fajny sklep w okolicy www.canadiantire.ca splakalam sie do lez nad twoim losem. Jak ty zyjesz czlowieku? Skrety tez robisz? Miej cie bog w swojej opiece. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Ortaliooooon!!!! 21.12.11, 15:02 Macioora ci chyba ze stodoly uciekla! heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ortaliooooon!!!! 21.12.11, 16:14 donk napisała: > Macioora ci chyba ze stodoly uciekla! to jom lapaaaaj! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: polonus5 21.12.11, 16:08 polonus5velontarian napisał: > masz bardzo fajny sklep w okolicy www.canadiantire.ca > > splakalam sie do lez nad twoim losem. Jak ty zyjesz czlowieku? Skrety tez robis > z? Miej cie bog w swojej opiece. Aleosochozi? Ja tez mam taki sklep w poblizu. Wszyscy maja taki sklep w poblizu, bo to duza siec sklepow gdzie mozna kupic szydlo, mydlo i powidlo. Co ci sie lajzo nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: polonus5 21.12.11, 16:16 ratpole napisał: > Ja tez mam taki sklep w poblizu. Wszyscy maja taki sklep w poblizu, bo to duza > siec sklepow gdzie mozna kupic szydlo, mydlo i powidlo. Co ci sie lajzo nie podoba? pewnie to, ze ta lajza ino biedronke ma w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś