Dodaj do ulubionych

Chicago !! najlepsze zarobki !

10.06.04, 08:59
jak masz leb i dwie zdrowe rence do roboty to tu zarobisz
najwiencyj !,tylko Chicago ,zadna tam Francyja albo Germania tam jest syf !!
My z chlopokami z Limanowej i Zambrowa,napierdalamy na dachach ,teraz
jest roboty w pierun !! Tygodniowo wyciungamy juz na czysto do 1500
$$$,chlopoki pokupily se juz ladne woziki,same nowe jeepy Grand Cheeroki i
inne po 37.000 $$ a wodke na weekend to pijem tylko Grey Goose albo
Sterlinga po 50 $$ za flaszke !!,heheeheh to jest zycie no nie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: pg Re: Chicago !! najlepsze zarobki ! IP: *.proxy.aol.com 10.06.04, 09:16
      Zgadza sie !!! W chicago mozna zarobic i nawet w taki sposob...jak tylko masz
      zdrowie do pracuje !! daj Ci boze !!! Znam gorali co cale zycie pracuja na
      dachch i maja domy po 2 miliony, 4 samochody, i swoja kompanie do pracy.
      Naprawde nie trzeba byc lekarzem zeby sie dorobic...szczegolnie w chicago.

p.s Jak w chiacgo pracy nie znajdziesz...to jej juz nigdy nie znajdziesz w
      zadnym innym miescie !! pozdrawiam !
      • polishcandidate Re: Chicago !! najlepsze zarobki ! 10.06.04, 09:51
        planowalem do NJ ale teraz cche jechac do shytown. czy chceie pracowac dla mnie
        jak uruchomie firme po przyjezdzie?
    • donner_kebap Robieniem lodow zarobisz wiecej. 10.06.04, 13:54
      Albo u mnie mozesz gnoj tez przerzucac. Place niezle!
      Zainteresowany?
      • salceson.kujawski tylko Chicago, tu som $$$$$ !! 10.06.04, 18:46
        teroz robiema dach na budynkach miejskich , placa o wiele wencej jak gdzie
        indziej, oni ze city hallu sie nie targuja o cene, jak skonczyma w przyszlym
        miesiacu clay zestaw budynkow, to jadymy na vakacyje z chlopokami do
        Orlando , to jest zycie no nie ?? , tu jezd najlepij ,reszta to
        dziadowstwo !,moj kuzyn siedzi we Francyji i ciagle placze ze malo placa i
        roboty ni ma. A jo wam mowie - only Chicago !!
    • Gość: Księgowy Re: Chicago! najlepsza księgowość! IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.04, 20:09
      Salceson, ksiegowosc ci sie porypala: w jednym poscie zarabiasz 1500$ i
      chlejesz wóde po 50$ a w nastepnym juz tylko 1400$ i gorzala. Kryzysik czy co?
      A moze ty jestes kaszanka, a nie salceson!

brak polskiej kielbasy !
      Autor: salceson.kujawski
      Data: 01.06.2004 01:12
      jak robiemy dachy daleko poza Chicago to ni ma polskiej kielbachy !!! i
      to nos meczy ,wiec wysylum chlopaka z jeepem zeby przywiozl z
      Jackowa ,pasztetowa,salceson, i kielbase wiejska oraz ogorki konserwowe !! do
      tego polskum gorzale i juz jest wesolo,a jak dach skunczymy to od razu
      lece wpalcac wszystko na PKO SA i juz jezdem zadowolony,bo co wiencyj
      czeba ???

Chicago !! najlepsze zarobki !
      Autor: salceson.kujawski
      Data: 10.06.2004 08:59
      jak masz leb i dwie zdrowe rence do roboty to tu zarobisz
      najwiencyj !,tylko Chicago ,zadna tam Francyja albo Germania tam jest syf !!
      My z chlopokami z Limanowej i Zambrowa,napierdalamy na dachach ,teraz
      jest roboty w pierun !! Tygodniowo wyciungamy juz na czysto do 1500
      $$$,chlopoki pokupily se juz ladne woziki,same nowe jeepy Grand Cheeroki i
      inne po 37.000 $$ a wodke na weekend to pijem tylko Grey Goose albo
      Sterlinga po 50 $$ za flaszke !!,heheeheh to jest zycie no nie ???

• Gość: maciej Re: Chicago! najlepsza księgowość! IP: *.access.uk.tiscali.com 10.06.04, 20:19
        A gdzies ty widzial Sterlinga za $50.
        Moze na mecie po zamknieciu sklepow
        • waldek.usa Re: Chicago! najlepsza księgowość! 10.06.04, 20:23
          Gość portalu: maciej napisał(a):

> A gdzies ty widzial Sterlinga za $50.
          > Moze na mecie po zamknieciu sklepow

Bo to taki Sterling w plastikowym galonie z uchem, hehehe.
          • salceson.kujawski Re: Chicago! najlepsze zarobki i duzo $$$$ 11.06.04, 08:28
            eheheehhe qrwa !! a ty pijesz same plastikowe ucha ?? np . to swinstwo co sie
            zwie Gordon ?/ albo Smirnoff ??? yhhyyhhyhyhy !! widac ze malo
            zarabiasz ,nie stac cie na Grey goose !! hyhyhy tylko jo i moje chlpoki na
            dachach robiem pieniundze,a ty ??? 8 godzinek i do dumku lecisz a w
            piontek bardzo cieniutki czek odbierosz ,yhhyhyyhhyhyhyhyhy,nie nadajesz sie
            do Americzku ,bo mosz dwie lewe rence do robotu ,hyhyhyhyhy !!
            • Gość: maciej Re: Chicago! najlepsze zarobki i duzo $$$$ IP: *.access.uk.tiscali.com 11.06.04, 14:11
              Salceson, nie zapominaj ze ta praca na dachu w Chicago trwa tylko kilka
              miesiecy w roku a pijesz chyba caly rok bez przerwy
            • waldek.usa Eh Salcesiak, Salcesiak, zabolalo, co 11.06.04, 14:56
              wyobrazni to ci nie brakuje, raz zarabiasz tyle, potem zarabiasz smyle.
              Mylisz sie w zeznaniach, juz ci sie wszystko pokrecilo.
              A urlop platny masz, salcesiak? A jak zachorujesz, to co, dupa zimna, insurance
              nie ma. Jak cie zeby zaczna bolec, to co zrobisz? Emeryture w firmie
              inwestycyjnej masz?
              No, zaczynaj, wymyslaj Salcesiak, wymyslaj, mam ochote sie posmiac.

A z drugiej strony: po co sie tak meczysz? Czujesz sie gorszy od innych, ze sie
              tak rozpaczliwie przechwalasz? Ty myslisz, ze to kogos naprawde obchodzi.
              Ci dobrze ustawieni nie przechwalaja sie. Wystarczy im slodka swiadomosc, ze
              maja fajnie w zyciu i ich znajomi o tym wiedza i TO SIE LICZY.
              Ale ty tego nie wiesz, dlatego tak tu na forum trabisz.

W sumie moze ty jestes fajny gosc z Podhala, ale na milosc Boska: przestan sie
              tak chwalic, bo to jest niepotrzebne, zostaw to na po powrocie do Polski, dla
              sasiadow.
              Telo.
              • Gość: VIP-1 Re: Eh Salcesiak, Salcesiak, zabolalo, co IP: *.cwshs.com 11.06.04, 16:47
                waldek.usa napisał:

> Jak cie zeby zaczna bolec, to co zrobisz?
                to mu te jego chlopaki lopata wylecza
                • waldek.usa Re: Eh Salcesiak, Salcesiak, zabolalo, co 11.06.04, 16:48
                  Gość portalu: VIP-1 napisał(a):

> waldek.usa napisał:
                  >
                  > > Jak cie zeby zaczna bolec, to co zrobisz?
                  > to mu te jego chlopaki lopata wylecza

Albo obcegami, hehehe
                  • Gość: VIP-1 Re: Eh Salcesiak, Salcesiak, zabolalo, co IP: *.cwshs.com 11.06.04, 16:52
                    obcegami zbyt precyzyjna robota
                    te chamy za grube lapy do tego maja
                    a lopata jak mu w ryj zdzieli
                    to juz go zeby wiecej nie beda bolaly
                    • waldek.usa Re: Eh Salcesiak, Salcesiak, zabolalo, co 11.06.04, 17:03

> obcegami zbyt precyzyjna robota
                      > te chamy za grube lapy do tego maja
                      > a lopata jak mu w ryj zdzieli
                      > to juz go zeby wiecej nie beda bolaly

Aaaaa!
                      Cos Salcesiaka zamurowalo, na moj post nie odwarkuje.
                      Tak to jest, gdy komus kawe na lawe sie wylozy...
                      • Gość: VIP-1 Re: Eh Salcesiak, Salcesiak, zabolalo, co IP: *.cwshs.com 11.06.04, 17:12
                        odpowie jak z dachu zejdzie
                        • waldek.usa Re: Eh Salcesiak, Salcesiak, zabolalo, co 11.06.04, 17:21

> odpowie jak z dachu zejdzie

O, zapomnialem, ze ma ofis na penthausie!
                          • salceson.kujawski hyhyhyhyhy !! stare gupki !!! 12.06.04, 07:46
                            wy myslicie ze jo taki glupi jak wy jetesta mundre !!!!! jo mom w dupie
                            placic za insurance tak jak wam z paycheku odciungajum co tydzien !!! po
                            55 $$$ albo wiencyj !!! ,hyhyhyhyhy ja mom leczenie za darmoche !!!
                            yhhyhyhyhy ide sobie jak mnie co boli do "Charity Health Care " i mom wszystko
                            za darmoche ,hyhyhyhy stare warioty !! tylko wy naiwnioki z Polszy placicie za
                            wszystko, bo jo mom ulokowane $$ w PKO SA i tam nikt nie
                            sprawdzo !,yhhyyhyi amerykuny z Charity daja mi wszycko za darmo, razem
                            ze sztucznymi zembami, yhhyyhhy widzita ?? gupki, czeba umiec kombinowc, a
                            o emeryture to sie nie martwie bo w Polszu mam biznesy na corke
                            zapisane ,yhyhyhhyhyhyhy i moge do konca zycia lezec do gory brzuchem juz
                            teraz !!,hyhyhyhy ale wo m lyso teroz jak musz leb i hooj to
                            kombinuj !!!! ,yhyhyhhyhyhyhy gupie pacany ! i dalej biore na lape co
                            tydzien cash !! $ 1500 !!!!!!! ,hyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyyhhyhy !!! , a wasze
                            401 K poszly sie jebac razem ze krachem na gieldzie !!!!, eheheheheheh !!
                            • Gość: Wadera Re: hyhyhyhyhy !! stare gupki !!! IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 12.06.04, 14:29
                              smile))))))))), a wasze 401K poszly sie ....... razem z krachem na gieldzie!!!!!
                              Prawda. Moze nie calosc ale %-wo duzo!

Pozdrawiam wadera
                            • Gość: saitec Re: hyhyhyhyhy !! stare gupki !!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.06.04, 18:39
                              przestan juz pierdolic kocoboly i naucz sie pisac po polsku albo sie zamkni bo
                              nikt niebedzie tu rozszyfrowywal twoich bazgrolow hanysowych i idz do psyhitry
                              jak tez masz za darmo moze ci cos poradzi na twoj debilizm
                              • donk dobry ten salcesiak, mocny! hehehe 12.06.04, 18:48
                                Nie do zayebania.
                                Kabaret na sto choojow! hehehe
                                • salceson.kujawski Re: dobry ten salcesiak, mocny! hehehe 12.06.04, 22:14
                                  ahhaahhaah !!! i znowu wam dolozylem mundrale !!!,ja mam $$$ w PKO SA a wy
                                  na stockach i gieldach, Zydy was wyjebaly na tych zakichanych 401 K, i dzis
                                  po latach roboty w roznych companich wielki guzzik macie !! a ja mom
                                  restauracje w Polszu, warsztat samochodowy, i sklep z kielbasami z wlasna
                                  masarnia ,to efekt pracy na dachach w Chicago !! przez kilka lat dobrych
                                  lat !!! widzita ???? to sie nazywa miec leb na karku !!,eheheheheheheh !!!
                                  • Gość: supergirl Re: dobry ten salcesiak, mocny! hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:32
                                    zamknij sie salceson.Ja za rok wychodze za maz za Amerykanina, ktorego firma za
                                    5 lat bedzie warta ponad 50 mln dolcow.Juz teraz jest warta 5.A nie pracowalam
                                    nigdy na zadnych dachach.Nigdy sie nie narobilam.Po prostu przyjechalam do
                                    Ameryki a po miesiacu rozkochalam w sobie 30-letniego milionera.A najlepsze
                                    jest to, ze ta historia jest prawdziwa.I kto tu sie smieje?Zbieraj sobie te
                                    swoje "piniondze w Polszu", bo co innego ci pozostalo?Wolne zarty.
                                    • salceson.kujawski Re: dobry ten salcesiak, mocny! hehehe 12.06.04, 22:38
                                      ehehehehhe, pierdoly piszesz ,myslisz ze jo taki gupi jak ty mundra !!,widac
                                      jak byk ze z Polszu nadajesz !! ,siedzisz gdzies tam za zabitej dechami
                                      wiosce i u soltysa dali ci poklikac na compie, a jak przyjdzie zaplacic za
                                      miesiac rachunek za NET to cie powiesza nogami do gory. Ty i bogaty
                                      amerykun , to tak jak ja moge byc biskupem,hyhyhyhyhyhyhy !!! A poki co to
                                      sie kaaaaasuje $$$, a ty na bezrobociu ??
                                      • Gość: supergirl Re: dobry ten salcesiak, mocny! hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:45
                                        nie musze byc na bezrobociu.mam bogatych rodzicow.A klikam z Warszawy a nie jak
                                        Ty-z jakiegos dachu.Nawdychales sie oparow z azbestu to i pieprzysz od
                                        rzeczy.Jeszcze 5 lat Ci daje na tym dachu, potem na bank Ci nie stanie.Mozgu i
                                        tak juz nie masz-opary wypalily.Ty za 5 lat bedziesz out, ja za 5 lat bede
                                        plywac na jachcie mojego milionera gdzies w okolichach Lazurowego Wybrzeza.Po
                                        prostu jedni maja w zyciu szczescie a innym tylko dachy pozostaja..
                                        • donk Zlotko, a powiedz ty nam jedna rzecz. 12.06.04, 23:33
                                          Dlaczego cibie ten przyszly idiota, tak w Polsze trzyma i sam se liczy juz ile
                                          jego firma bendzie warta?

Czeka az dojzejesz do zaplodnienia? czy jaki chooj?

No powiedz nam kochaneczko,
                                          jak to jest z ta twoja bajeczka o krolewiczu na laciatym Pontiacu?
                                          • Gość: tato Re: Zlotko, a powiedz ty nam jedna rzecz. IP: *.fastres.net 12.06.04, 23:43
                                            ....piles ale zajebisty tekst................tzn.norlmalne zycie ale w kraju to
                                            bomba............dlatego zajebisty.......
                                            ach jo...............chujowo byc polakiem ograniczonym oficjalnie........

Znasz ten kawal?..........

Polka swiezo z polski w usa chce dzwonic do kraju..........
                                            Placze na recepcji obok ciecia......wiec on zaoprasza ja do domu i wyjmuje
                                            chuja...........
                                            Ta nienamyslalac sie przyklada do ucha i krzyczy Halo...............
                                            • salceson.kujawski Re: Zlotko, a powiedz ty nam jedna rzecz. 13.06.04, 00:43
                                              hyhyhyhyhyhy ! a widzisz zalotnico !! jak ci dali popalic chlopaki ! takich
                                              jak ty to na kopy maja chlopoki co u mnie na dachach robium ,ehheeheh jak
                                              zajadom do Polszu i na Okeciu portfel otworzum to az zielono w oczach sie
                                              celnikom robi , a wszystkie podlotki od 16 roku zycia tylko dupami wiercom i
                                              lypiom okiem na nich, ehehehheheeh !!!
                                          • Gość: supergirl Re: Zlotko, a powiedz ty nam jedna rzecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 09:51
                                            Poznalam go rok temu w wakacje jak bylam w Stanach.Wtedy sie
                                            oswiadczyl.Powiedzialam, ze bedziemy razem jak skoncze studia, ktore koncze
                                            dokladnie w lutym.On chcial zebym zostala, ale sie uparlam, ze musze dokonczyc
                                            studia.Taka jest moj drogi moja historia.
                                            • Gość: supergirl Re: Zlotko, a powiedz ty nam jedna rzecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 09:57
                                              och salceson salceson.ja sie z Toba mam!ja nie mam po pierwsze 16 lat , tylko
                                              troche wiecej (koncze studia-oblicz sobie) a po drugie to nie lece na jego kase
                                              bo i po co?Na brak kasy tu w Polsce nie narzekam.Ja sie po prostu zakochalam.
                                              • donk tee, niewolnica Isaura? hehehe 13.06.04, 11:53
                                                hehe, co ty stare wroble na konskie gowno nabrac chcesz?!

Jakie to romantyczne, jak w filmie z R. Valentino!!!!!

Naczytalas siem romansow kochanie! A teraz sie pierdoli trzy po trzy.
                                                My tu ludzie zyciowo doswiadczeni. Nie takie bajery sie na eimigracji
                                                wysluchiwalo.
                                                Uwazaj aby ci ten twoj CHUJOGROM nie rozwinal czerwonego dywaniku abys mogla
                                                sucha stopka przejsc przeu Atlantyk.
                                                Poopowiadaj nam jeszcze jakies inne romantyczne bajeczki, ciocia vipka lubi
                                                sluchac takie historyjki, a do tego vipek przygrywa jej na fujarze. hehehehe

Gość portalu: supergirl napisał(a):

> och salceson salceson.ja sie z Toba mam!ja nie mam po pierwsze 16 lat , tylko
                                                > troche wiecej (koncze studia-oblicz sobie) a po drugie to nie lece na jego
                                                kase
                                                >
                                                > bo i po co?Na brak kasy tu w Polsce nie narzekam.Ja sie po prostu zakochalam.
                                                • Gość: supergirl Re: tee, niewolnica Isaura? hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 22:04
                                                  nie chce mi sie ciebie czytac nawet donk.jedni maja zyciowe szczescie , inni
                                                  nie.Mozesz sobie swoje teksty o pierdoleniu wsadzic w dupe.Ja swoje wiem, wiem
                                                  jak bylo, jest i bedzie i opinia takich jak ty o mnie i o mojej historii
                                                  obchodzi mnie tyle co twoja dziura w dupie czyli NIC!
                                        • Gość: Szybki Re: Do supergirl. IP: *.proxy.aol.com 13.06.04, 05:55
                                          Czytalem te posty i niestety lecz musze powiedziec ze ten czlowiek co ciezko i
                                          uczcziwie pracuje zawsze bedzie lepiej uwazany anizeli ta osoba co leci na
                                          pieniadze i gardzi uczciwa praca.
                                          Jednym slowem lub zdaniem,bardzo zle o Tobie swiadczy jezeli w ten sposub
                                          myslisz(myslisz materialnie i to do niczego w koncu niedoprowadzi).
                                          Pozd. z Kaliforni......
                                          • Gość: do szybkiego Re: Do supergirl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 09:53
                                            zastanow sie czytajac posty dachowca, w jaki sposob mozna na nie
                                            odpisywac.Pomysl przez chwile smile
                                            • Gość: dachychicago Re: Do salcesona IP: *.sa.earthlink.net / *.tx-dallas0.sa.earthlink.net 13.06.04, 11:05
                                              jezeli jestes tak dziany to moze kupisz moj nick
                                              • salceson.kujawski Re: Do salcesona 13.06.04, 16:06
                                                ty mundry !!! w Dallas to ja bylem juz kilka razy, tam z dachami kiepsko,
                                                wiencyj roboty jest w Chicago bo wiencyj starych chalup do remontu !!! a w
                                                Dallas goronco jak cholera i mexyki zapierdalaja za 2,50 $/godz na budowach
                                                az siem kurzy wkolo,u mnie na start masz od razu 10$ a jak umiesz mlotek
                                                w renkach czymac i smole gotowac to dostaniesz wiencyj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka