ertes 03.07.04, 02:28 Jestem Zeusem i Posejdonem w jednej osobie. Tylko ja i tylko o mnie. Jestem wielki i wspanialy. PISZCIE A BEDZIECIE WYSLUCHANI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 03.07.04, 02:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 03.07.04, 02:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 02:37 Nawet jestes dowcipny. Podoba mi sie. Sluchaj, mam pytanie, czy to dzis na czacie pytales o mnie? Masz jakas obsesje czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: JESTEM BOGIEM IP: *.fastres.net 03.07.04, 02:40 ...Oczywiscie.......tania rozrywka kopania w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 02:52 Nie juz nie bede cie kopal. Tak placzliwie dzis skarzyles sie na mnie wiec postanowilem byc dla ciebie jak dobry wujaszek. Jestes dobry chlop tylko dostajesz glupawki jak pijesz. Nie przejmuj sie. Naprawde po tym co pisales na czacie zrobilo mi sie zal i przykro ze cie tak zle traktowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 02:55 ertes napisał: > Nie juz nie bede cie kopal. Tak placzliwie dzis skarzyles sie na mnie wiec > postanowilem byc dla ciebie jak dobry wujaszek. > Jestes dobry chlop tylko dostajesz glupawki jak pijesz. > Nie przejmuj sie. Naprawde po tym co pisales na czacie zrobilo mi sie zal i > przykro ze cie tak zle traktowalem. ___________ ...Ja wiem ertes.......... Jak moj sprzedawca gazet pierdolnie dzialke alkoholu to tez tak pierdoli........ Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 02:57 Ja wiem ze ciezko ci zrozumiec zmiane alle otwieram dla ciebie serce. Zycze ci wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 [...] 03.07.04, 02:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 03:00 Alez po co taka agresja? Troche checi i zobaczysz ze ci sie uda byc pogodnym )) Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: ertes to pedal? 03.07.04, 06:45 sluchaj, nie przejmuj sie. Jeslli masz jakies problemy chetnie wyslucham. Serdecznie cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cipa_nazi no wiec jak, jestes gejem, ertes? 03.07.04, 07:22 Jak sie przyznasz ze jestes gejem to cie zrozumiem. Nie masz sie czego wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: no wiec jak, jestes gejem, ertes? 03.07.04, 07:42 Nie jestem i moze cie to zasmuci ale na pewno nie mozna sie wstydzic. Serdecznie cie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Czy moze ktos tego czuba ertesa zabrac na P2? 03.07.04, 14:11 Penta sie bezpansko, drogi do domu chyba zapomnial, i glodny chyba tez. Ciociu Karelio, prosze zabrac to Zombie spowrotem do siebie. I prosze nie zapomniec zamknonc za sobom mocno drzwi. Dzienkujem z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 02:36 WYOBRAZ TO SOBIE, SOBIE.... -spiewala "Paktofonika" ...lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 03.07.04, 02:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 02:55 Tato, spokojnie, nie masz sie co denerwowac. Wzbudziles we mnie uczucie zalu gdyz wiem ze bardzo cie dotknello jak cie traktuje. Nie martw sie, naprawimy to. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 02:53 Bladzisz biedna osobo. Wroc na droge przyzwoitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 02:57 .......Co kurwa......swiadkowie Jehowi zapukali do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 02:59 Alez po co te nerwy, przeklenstwa? Przyjmij na znak pokoju mje dobre slowa. Pozdrawiam cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 03:02 ertes napisał: > Alez po co te nerwy, przeklenstwa? > Przyjmij na znak pokoju mje dobre slowa. > > Pozdrawiam cie serdecznie. ____________ ...................lata pisania na p2 z c-j i jakie konsekwencje........... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 03:08 Nieladnie tato sie zachowujesz. Nie mieszaj osob trzecich. Porozmawiajmy wiec jak mezczyzna z mezczyzna. Ja juz wiem co cie boli, wiem ze cie boli szarogesienie sie i ze jestes zazdrosny o ertesa. Tak przynajmniej dzis mowiles. Przykro mi z tego powodu i podaje ci reke na zgode. Serdecznie cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 03.07.04, 03:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM(nr.tel.881 1........) 03.07.04, 03:19 Dobranoc tato. Mam nadzieje ze dzis ci sie nie przysnie a jutro bedzie nowy, piekny dzien dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: JESTEM BOGIEM(nr.tel.881 1........) IP: *.fastres.net 03.07.04, 03:22 .....napewno ertes.........napewno...........nie przejmuj sie tylko..... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM(nr.tel.881 1........) 03.07.04, 03:28 A wiesz... przejalem sie dzis... Toba Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 06:53 Ertes, znowu byla terapia elektrowstrzasami? Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTEM BOGIEM 03.07.04, 07:07 Alez mnie sie nie pytaj. Nie bylem z toba. Skonczmy juz te niesnaski. Niechce cie denerwowac, to nie jest warte. Jestem milosierny. Serdecznie cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p studium behawioryzmu 03.07.04, 07:37 ertes napisał: > Alez mnie sie nie pytaj. Nie bylem z toba. > Skonczmy juz te niesnaski. Niechce cie denerwowac, to nie jest warte. > Jestem milosierny. > > Serdecznie cie pozdrawiam. Niesnaski? Ty zamiast wielkiego onana, powinienes sie nazywac wielki OMAM...LOL >Niechce cie denerwowac, to nie jest warte. Sspoko jest - nie boj zaby. Daleko ci do tego. I nie ta taktyka zupelnie. Btw.. jak mnie naprawde wqrwisz ( raczej watpliwe, ale mozesz to zrobic np. niechcacy tak jak przypuszczam wiekszosc madrzejszych rzeczy w swoim zyciu ) to naprawde stwierdzisz ze to nie bylo tego warte....lol Jestem milosierny. > > Serdecznie cie pozdrawiam. a ja ciebie nie. ale o wielki ertesie miserere mei.... aha...i nie zapomnij zabrac ze soba jutro kartki z szablonami wypowiedzi bo znowu ci sie wszytsko popierdoli... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: studium behawioryzmu 03.07.04, 07:40 I po co te nerwy? Moja boska łaska splynie i na ciebie. Jestes niespokojna dusza a klotnie i awantury nie sa warte nic. I pamietaj: boj sie boga. Serdecznie cie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cipa_nazi z tym bogiem to przesadzasz, ertes 03.07.04, 14:37 nie kazdy tu lezy krzyzem. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: z tym bogiem to przesadzasz, ertes 03.07.04, 15:49 Ja jestem bogiem, a czy ktos lezy krzezem to mnie nie obchodzi. Ale widze ze juz moj boski spokoj powoli splywa na ciebie. Serdecznie cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Czy moze ktos zabrac tego czubka na P2? 03.07.04, 10:56 Zablondzilo sie poyebowi i nie moze znalezc drogi do tego przytulku. Chyba glodny, bo pijerdoli bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: JESTES WIELKIM I WSPANIALYM 03.07.04, 15:47 Alez ty tylko potwierdzasz moja boskosc. Nawet ksywke sobie wymysliles pochodna od mojej. Pamietaj, swiat jest piekny. Serdecznie cie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p Re: JESTES WIELKIM I WSPANIALYM 03.07.04, 20:24 sweter, sedes, stres.... blah blah blah... P.S. Ertes idz sie przewietrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Coraz ladniej ci sie we lbie pjerdoli, hehehe 03.07.04, 21:58 Alez dlaczego jestes taki niemily? Przeciez takie zachowanie nie ma sensu. badzmy dobrzy dla siebie. Bedzie milo i sympatycznie. Serdecznie cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot_mrau Re: Coraz ladniej ci sie we lbie pjerdoli, hehehe 03.07.04, 22:04 ertes napisał: > Przeciez takie zachowanie nie ma sensu. Udowodnij to badzmy dobrzy dla siebie. Bedzie milo i sympatycznie. przeciez tutaj wszyscy sa mili i sympatyczni - jak zawsze )) miau Odpowiedz Link Zgłoś