czajek76 27.07.04, 03:15 Hej Jest na forum ktos z LA? Ja sie wlasnie tu zainstalowalem, chetnie wyskocze na male piwko Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlodypierdola Re: LA IP: *.los-angeles-09-10rs.ca.dial-access.att.net 27.07.04, 09:50 Czegoj? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: LA 27.07.04, 10:04 Wszyscy albo wrocili do PL, albo przeniesli sie do San Diego, albo spalili sie w ostatnich pozarach lasow! SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigli@wp.pl Re: LA IP: *.dyn.optonline.net 01.08.04, 03:46 hi a moze masz ochote na male piwko w nyc napisz cos o LA bo planuje wycieczke,papatki Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: LA 01.08.04, 20:20 Hej Do NYC sie wybieram, ale poki co sie musze tutaj troszke zainstalowac. Narazie mam puste mieszkanie i brak koncepcji na jego urzadznie (chyba poczekam az zonka do mnie dolaczy, on ma do tego dryg). Za to w okolicznych knajpach (West LA, Santa Monica, Palms, Culver City) jestem juz niezle zorientowany (jak na niecale 3 tyg. pobytu). Zatem jakby co - zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś