renata.k5 06.08.04, 02:41 Czy sa na forum mamy z Montrealu? Chetnie nawiaze kontakt, jestem mama dwoch dziewczynek w wieku 3,5 i 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag.ni Re: Mamy w Montrealu 13.08.04, 04:28 No to jest nas co najmniej dwie A tak powaznie. dzieci: Philippe 3.5 i Dominika 13 m-cy A gdzie mieszkasz? Ja, Montreal-Nord Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: Mamy w Montrealu 14.08.04, 02:37 Czesc,fajnie, ze ktos w koncu odpowiedzial na moj apel. W Montrealu mieszkam od 2 lat w okolicach metra Rosmont, jesli masz ochote na kontakt podaje ci adres emailowy: www.marceli.kakadu@wp.pl, pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
minddy Re: Mamy w Montrealu 18.08.04, 16:47 Witajcie Dziewczyny Wiec i ja sie melduje, mieszkam w Montrealu i zostane mama za dwa miesiace. Z przyjemnoscia Was poznam, mam nadzieje ze bedziemy mialy taka okazje. Serdecznie pozdrawiam! Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: Mamy w Montrealu 24.08.04, 18:21 Czesc Magdo, kilka dni nie zagladalam na forum i widze, ze nas niezle przybywa, ha, ha. A tak serio to ja rowniez bym chetnie Was poznala, ale jak na razie nie mam oddzwieku na wyzej podany email. No coz podam w takim razie moj nr tel, jesli macie ochote zadzwoncie, czekam z niecierpliwoscia (514-272-02-60) Renata mama Klaudii i Wiktorii, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monhann2 Re: Mamy w Montrealu 07.09.04, 02:58 Ja wprawdzie z okolic Toronto ale wlasnie wrocilam z krotkiego wypadu do Montrealu. Bardzo europejskie miasto, musze przyznac. Przyjemnie bylo poszwedac sie ulicami Starego Miasta i zobaczyc katedre Notre Dame. Dzieciom podobal sie Biodome. Mile mnie zaskoczyla roznorodna zabudowa, co czyni miasto wlasnie tak specyficznym. Wszyscy mowia po angielsku a nie tak jak sie nasluchalam wczesniej, ze mieszkancy Quebec udaja, ze nie znaja angielskiego. Spotkalismi sie takze z duzo zyczliwoscia. Jedyny duzy minus to stan drog i ulic w samym Montrealu. Tragedia! Ale i tak mi sie podobalo. Chetnie tam jeszcze pojade. Pozdrawiam wszystkie mamy z Montrealu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
momo16 Re: Mamy w Montrealu 10.09.04, 21:16 Hej! Zupelnie przypadkowo znalazlam sie na tym forum Jestem w MTL od dwoch lat, mieszkam w PAT i tez mam coreczke Viktorie!!! Ma 18 miesiecy i wlasnie zaczela w tym tygodniu chodzic do zlobka Czy ten telefon aktualny? )) Pozdrowka Monika Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: Mamy w Montrealu 11.09.04, 03:49 Czesc Monika, pewnie, ze telefon jest aktualny, dzwon, kiedy masz ochote, pozdrawiam. Renata Odpowiedz Link Zgłoś