Gość: burak IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 13:48 wszyscy ktorym sloma z butow wylazi i pieluxhy z kieszeni proszeni sa o ujawnienie sie tutaj niekoniecznie uzywajac swojego yntelegentnego nicka PZDR-Marchewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bruno Mam pytanie IP: 199.71.64.* 27.03.02, 17:56 Czy srales przez drag , czy wchodziles do wychodka w polu .Wode czerpales ze studni czy chodziles do zrodla Twoi rodzice mieli 1 hektar czy 1,5 hektara .Masz skonczona podstawowke czy brakuje Ci kilka klas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Mam pytanie IP: *.sympatico.ca 27.03.02, 23:23 Jezdem Jurek Killer i mam wrzysko w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Mam pytanie IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 02:08 Gość portalu: Bruno napisał(a): > Czy srales przez drag , czy wchodziles do wychodka w polu .Wode czerpales ze st > udni czy chodziles do zrodla > Twoi rodzice mieli 1 hektar czy 1,5 hektara .Masz skonczona podstawowke czy bra > kuje Ci kilka klas ? Czy to ty moj sasiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: jezdem burak IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 14:01 ide do sprzatania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: jezdem burak IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 13:50 ide do zamiatania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: jezdem burak IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 30.03.02, 17:11 jo tyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwilka Jurek IP: *.westln01.mi.comcast.net 30.03.02, 17:32 pomylilo ci sie juz na dobre w tej pale. Czemu marnujesz czas na forum... Brak ci sluchacza w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Cwilka=Cwikla=Pysk? IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 30.03.02, 19:57 Zdecyduj sie: albo cie mam wolac Pysk albo Cwilka (mialo byc Cwikla?). Widze ze jestes z Westland, MI. Ladna dzielnica ale zbyt duzo Murzynow. Moj sluchacz w domu nierozumie po Polsku wiec od czasu do czasu przychodze tutaj zeby slownik odswiezyc. I co widze? Same luje i miernoty. Tematy beznadziejne. A najbardziej mnie denerwowal ten przedziwny kult niejakiego Dona. Ale nareszcie wiem jak to dziala. Facet jest zapisany na szereg email adres w gazecie. Sam zadaje pytania i sam sobie na nie odpowiada. Dobry uklad. Siedzi w kalesonach przed ekranem PC i prowadzi dyskusje z samym soba. To mi sie podoba. Dobre PR. Gość portalu: Cwilka napisał(a): > pomylilo ci sie juz na dobre w tej pale. Czemu marnujesz czas na forum... > > Brak ci sluchacza w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Cwilka=Cwikla=Pysk? IP: *.proxy.aol.com 31.03.02, 07:22 buraki nie kloccie sie ugotujemy borszcz z cwikly tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cw-Py Re: Cwilka=Cwikla=Pysk? IP: *.westln01.mi.comcast.net 02.04.02, 03:23 Jurek! Wreszcie mnie ktos zauwazayl. Szkoda, ze w tak paskudnych okolicznosciah zaraz przy tym kiblu na dragu... Murzyny sa w Inkster. HF II zbudowal kolej zeby ICH dowozic ciut dalej na wschod (ze wzgledow strategicznych nie chce uzywac nazw). Rano do roboty, wieczorem w druga strone. Sam widzialem napis dla nich: na podlodze jesc nie wolno. Westland to redneck heaven i jako takie nie posiada roznorodnosci. Wszystko to co musisz kupic po normalnej cenie to jest za 1/3 a juz Canton wyzej. Jak popatrzysz na mape to ja jestem kilka mil na wschod od tego wezla autostrad. Jak jedziesz na lotnisko to jestes o rzut kamieniem ode mnie. Latwe, nie? Bedziesz mial jeden powod do przyjechania: koncza gigantyczny walmart. Pontiac to jest czarnogrod. Perry Rd. to jest ich autostrada. No ale koniec ze zlosliwosciami. Moj kumpel mieszka w W-B a ja mysle, ze moze sie tam przeprowadze. Jezeli chodzi o forum, to najgorsze sa przypadki psychiczne z Polski. Nawet taki Burak, to sluzy jak widzisz czemus korzystnemu (Burak- dzieki). Jakzez w inny sposob bym, sie dowiedzial, ze ty tak blisko? Pozdrowienia. Chodzisz czesto do sliverd? A w Thumb juz byles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Cwilka=Cwikla=Pysk? IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 03.04.02, 06:08 No i tak sie zycie przepierdala. Gość portalu: Cw-Py napisał(a): > Jurek! Wreszcie mnie ktos zauwazayl. Szkoda, ze w tak paskudnych okolicznosciah > > zaraz przy tym kiblu na dragu... > > Murzyny sa w Inkster. HF II zbudowal kolej zeby ICH dowozic ciut dalej na > wschod (ze wzgledow strategicznych nie chce uzywac nazw). Rano do roboty, > wieczorem w druga strone. Sam widzialem napis dla nich: na podlodze jesc nie > wolno. Westland to redneck heaven i jako takie nie posiada roznorodnosci. > Wszystko to co musisz kupic po normalnej cenie to jest za 1/3 a juz Canton > wyzej. Jak popatrzysz na mape to ja jestem kilka mil na wschod od tego wezla > autostrad. Jak jedziesz na lotnisko to jestes o rzut kamieniem ode mnie. Latwe, > > nie? Bedziesz mial jeden powod do przyjechania: koncza gigantyczny walmart. > > Pontiac to jest czarnogrod. Perry Rd. to jest ich autostrada. No ale koniec ze > zlosliwosciami. Moj kumpel mieszka w W-B a ja mysle, ze moze sie tam > przeprowadze. > > Jezeli chodzi o forum, to najgorsze sa przypadki psychiczne z Polski. Nawet > taki Burak, to sluzy jak widzisz czemus korzystnemu (Burak- dzieki). > > Jakzez w inny sposob bym, sie dowiedzial, ze ty tak blisko? Pozdrowienia. > > Chodzisz czesto do sliverd? A w Thumb juz byles? > Odpowiedz Link Zgłoś
panuszatek Re: Cwilka=Cwikla=Pysk? 03.04.02, 06:12 Panie Jurek, czy to prawda, czy zart prima-aprilisowy? Gość portalu: Jurek napisał(a): > No i tak sie zycie przepierdala. > > Gość portalu: Cw-Py napisał(a): > > > Jurek! Wreszcie mnie ktos zauwazayl. Szkoda, ze w tak paskudnych okoliczno > sciah > > > > zaraz przy tym kiblu na dragu... > > > > Murzyny sa w Inkster. HF II zbudowal kolej zeby ICH dowozic ciut dalej na > > wschod (ze wzgledow strategicznych nie chce uzywac nazw). Rano do roboty, > > wieczorem w druga strone. Sam widzialem napis dla nich: na podlodze jesc n > ie > > wolno. Westland to redneck heaven i jako takie nie posiada roznorodnosci. > > Wszystko to co musisz kupic po normalnej cenie to jest za 1/3 a juz Canton > > > wyzej. Jak popatrzysz na mape to ja jestem kilka mil na wschod od tego wez > la > > autostrad. Jak jedziesz na lotnisko to jestes o rzut kamieniem ode mnie. L > atwe, > > > > nie? Bedziesz mial jeden powod do przyjechania: koncza gigantyczny walmart > . > > > > Pontiac to jest czarnogrod. Perry Rd. to jest ich autostrada. No ale konie > c ze > > zlosliwosciami. Moj kumpel mieszka w W-B a ja mysle, ze moze sie tam > > przeprowadze. > > > > Jezeli chodzi o forum, to najgorsze sa przypadki psychiczne z Polski. Nawe > t > > taki Burak, to sluzy jak widzisz czemus korzystnemu (Burak- dzieki). > > > > Jakzez w inny sposob bym, sie dowiedzial, ze ty tak blisko? Pozdrowienia. > > > > Chodzisz czesto do sliverd? A w Thumb juz byles? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: jezdem burak IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 02:23 polnisze szwajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: znowu sie schlales, Burak i pieprzy ci sie IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 03:04 yep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: znowu sie schlales, Burak i pieprzy ci sie IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 10:16 i znowu minely 2 dni i nikt z was nie wpadl tutaj aby dobrowolnie przyznac sie ze jest burakiem.Trudno spojrzec prawdzie w oczy?Nie musicie wystepowac pod wlasnymi nikami!Przyznajcie sie przed monitorem kim jestescie-do was mowie tych w majtkach i podkoszulkach,nieuczesanych,nieumytych siedzacych przy komputerze w upiornym swietle monitora dowartosciowujacym sie na komunistycznym forum. Przyznajcie sie ze jestescie BURAKAMI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak prosze pani IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 10:18 aby trzymala paluszki na klawiaturze! Fee-taka duza dziewczynka tego nie robi! fe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koperek Re: prosze pani IP: *.syd.dialup.connect.net.au 05.04.02, 17:27 Koperek jestem. Nieco juz przywiedly . Przyjmiecie mnie do towarzystwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: prosze pani IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 04:43 koperek-spojrz w lustro jezeli sam sie zglosisz mi nic nie mamy do tego .Ty wiesz kim jestes. Fany -ciagle nie wiesz kim jestes?O to chodzi aby samemu dobrowolnie anonimowo sie zdefiniowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Jestem Jurek IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 06.04.02, 04:51 Z dziada pradziada. Gość portalu: burak napisał(a): > koperek-spojrz w lustro jezeli sam sie zglosisz mi nic nie mamy do tego .Ty > wiesz kim jestes. > Fany -ciagle nie wiesz kim jestes?O to chodzi aby samemu dobrowolnie anonimowo > sie zdefiniowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koperek Re: Jestem Jurek IP: *.hay.dialup.connect.net.au 06.04.02, 05:12 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Z dziada pradziada. > > > Gość portalu: burak napisał(a): > > > koperek-spojrz w lustro jezeli sam sie zglosisz mi nic nie mamy do tego .T > y > > wiesz kim jestes. Chcialbym by burakiem , wyglada czerstwo i zdrowo ,a koperek szybko wiednie. Jedyna nadzieja w genetyce. Moze znacie kogos kto przerobilby mnie na buraka ? Oddam sie nauce za darmo , byle byc burakiem. > > Fany -ciagle nie wiesz kim jestes?O to chodzi aby samemu dobrowolnie anoni > mowo > > sie zdefiniowac. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BURAK Re: Jestem Jurek IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 10:54 Koperek nie przejmuj sie zima w australi idzie odzyjesz. Buraki tez sa w cenie szczegolnie w USA SA DROZSZE OD WIELU WARZYW no i madrzejsze od wielu inteligentow wystepujacych na tym forum- siedzacych w majtkach poplamionych przed komputerem pijacych tanie piwo pierdzacych,bekajacych i swiatowe inteligenckie problemy rozwazajacych Koperek dla ciebie jest nadzieja ze znajdziesz swoja droge dla inteligencji nadzieji juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś