Dodaj do ulubionych

jezdem burak

IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 13:48
wszyscy ktorym sloma z butow wylazi
i pieluxhy z kieszeni proszeni sa o
ujawnienie sie tutaj
niekoniecznie uzywajac swojego
yntelegentnego nicka
PZDR-Marchewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruno Mam pytanie IP: 199.71.64.* 27.03.02, 17:56
      Czy srales przez drag , czy wchodziles do wychodka w polu .Wode czerpales ze studni czy chodziles do zrodla
      Twoi rodzice mieli 1 hektar czy 1,5 hektara .Masz skonczona podstawowke czy brakuje Ci kilka klas ?
      • Gość: JK Re: Mam pytanie IP: *.sympatico.ca 27.03.02, 23:23
        Jezdem Jurek Killer i mam wrzysko w dupie
      • Gość: burak Re: Mam pytanie IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 02:08
        Gość portalu: Bruno napisał(a):

> Czy srales przez drag , czy wchodziles do wychodka w polu .Wode czerpales ze st
        > udni czy chodziles do zrodla
        > Twoi rodzice mieli 1 hektar czy 1,5 hektara .Masz skonczona podstawowke czy bra
        > kuje Ci kilka klas ?

Czy to ty moj sasiad?
        • Gość: burak bruno? IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 02:39
          ty tez burak?
    • Gość: burak Re: jezdem burak IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 14:01
      ide do sprzatania
      • Gość: burak Re: jezdem burak IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 13:50
        ide do zamiatania
        • Gość: burak Re: jezdem burak IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 13:53
          ide do roboty
          • Gość: Jurek Re: jezdem burak IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 30.03.02, 17:11
            jo tyz
            • Gość: Cwilka Jurek IP: *.westln01.mi.comcast.net 30.03.02, 17:32
              pomylilo ci sie juz na dobre w tej pale. Czemu marnujesz czas na forum...

Brak ci sluchacza w domu?
              • Gość: Jurek Cwilka=Cwikla=Pysk? IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 30.03.02, 19:57
                Zdecyduj sie: albo cie mam wolac Pysk albo Cwilka (mialo byc Cwikla?). Widze ze
                jestes z Westland, MI. Ladna dzielnica ale zbyt duzo Murzynow. Moj sluchacz w
                domu nierozumie po Polsku wiec od czasu do czasu przychodze tutaj zeby slownik
                odswiezyc. I co widze? Same luje i miernoty. Tematy beznadziejne. A najbardziej
                mnie denerwowal ten przedziwny kult niejakiego Dona. Ale nareszcie wiem jak to
                dziala. Facet jest zapisany na szereg email adres w gazecie. Sam zadaje pytania i
                sam sobie na nie odpowiada. Dobry uklad. Siedzi w kalesonach przed ekranem PC i
                prowadzi dyskusje z samym soba. To mi sie podoba. Dobre PR.

Gość portalu: Cwilka napisał(a):

> pomylilo ci sie juz na dobre w tej pale. Czemu marnujesz czas na forum...
                >
                > Brak ci sluchacza w domu?

• Gość: burak Re: Cwilka=Cwikla=Pysk? IP: *.proxy.aol.com 31.03.02, 07:22
                  buraki nie kloccie sie
                  ugotujemy borszcz
                  z cwikly tez
                • Gość: Cw-Py Re: Cwilka=Cwikla=Pysk? IP: *.westln01.mi.comcast.net 02.04.02, 03:23
                  Jurek! Wreszcie mnie ktos zauwazayl. Szkoda, ze w tak paskudnych okolicznosciah
                  zaraz przy tym kiblu na dragu...

Murzyny sa w Inkster. HF II zbudowal kolej zeby ICH dowozic ciut dalej na
                  wschod (ze wzgledow strategicznych nie chce uzywac nazw). Rano do roboty,
                  wieczorem w druga strone. Sam widzialem napis dla nich: na podlodze jesc nie
                  wolno. Westland to redneck heaven i jako takie nie posiada roznorodnosci.
                  Wszystko to co musisz kupic po normalnej cenie to jest za 1/3 a juz Canton
                  wyzej. Jak popatrzysz na mape to ja jestem kilka mil na wschod od tego wezla
                  autostrad. Jak jedziesz na lotnisko to jestes o rzut kamieniem ode mnie. Latwe,
                  nie? Bedziesz mial jeden powod do przyjechania: koncza gigantyczny walmart.

Pontiac to jest czarnogrod. Perry Rd. to jest ich autostrada. No ale koniec ze
                  zlosliwosciami. Moj kumpel mieszka w W-B a ja mysle, ze moze sie tam
                  przeprowadze.

Jezeli chodzi o forum, to najgorsze sa przypadki psychiczne z Polski. Nawet
                  taki Burak, to sluzy jak widzisz czemus korzystnemu (Burak- dzieki).

Jakzez w inny sposob bym, sie dowiedzial, ze ty tak blisko? Pozdrowienia.

Chodzisz czesto do sliverd? A w Thumb juz byles?

• Gość: Jurek Re: Cwilka=Cwikla=Pysk? IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 03.04.02, 06:08
                    No i tak sie zycie przepierdala.

Gość portalu: Cw-Py napisał(a):

> Jurek! Wreszcie mnie ktos zauwazayl. Szkoda, ze w tak paskudnych okolicznosciah
                    >
                    > zaraz przy tym kiblu na dragu...
                    >
                    > Murzyny sa w Inkster. HF II zbudowal kolej zeby ICH dowozic ciut dalej na
                    > wschod (ze wzgledow strategicznych nie chce uzywac nazw). Rano do roboty,
                    > wieczorem w druga strone. Sam widzialem napis dla nich: na podlodze jesc nie
                    > wolno. Westland to redneck heaven i jako takie nie posiada roznorodnosci.
                    > Wszystko to co musisz kupic po normalnej cenie to jest za 1/3 a juz Canton
                    > wyzej. Jak popatrzysz na mape to ja jestem kilka mil na wschod od tego wezla
                    > autostrad. Jak jedziesz na lotnisko to jestes o rzut kamieniem ode mnie. Latwe,
                    >
                    > nie? Bedziesz mial jeden powod do przyjechania: koncza gigantyczny walmart.
                    >
                    > Pontiac to jest czarnogrod. Perry Rd. to jest ich autostrada. No ale koniec ze
                    > zlosliwosciami. Moj kumpel mieszka w W-B a ja mysle, ze moze sie tam
                    > przeprowadze.
                    >
                    > Jezeli chodzi o forum, to najgorsze sa przypadki psychiczne z Polski. Nawet
                    > taki Burak, to sluzy jak widzisz czemus korzystnemu (Burak- dzieki).
                    >
                    > Jakzez w inny sposob bym, sie dowiedzial, ze ty tak blisko? Pozdrowienia.
                    >
                    > Chodzisz czesto do sliverd? A w Thumb juz byles?
                    >

• panuszatek Re: Cwilka=Cwikla=Pysk? 03.04.02, 06:12
                      Panie Jurek, czy to prawda, czy zart prima-aprilisowy?

Gość portalu: Jurek napisał(a):

> No i tak sie zycie przepierdala.
                      >
                      > Gość portalu: Cw-Py napisał(a):
                      >
                      > > Jurek! Wreszcie mnie ktos zauwazayl. Szkoda, ze w tak paskudnych okoliczno
                      > sciah
                      > >
                      > > zaraz przy tym kiblu na dragu...
                      > >
                      > > Murzyny sa w Inkster. HF II zbudowal kolej zeby ICH dowozic ciut dalej na
                      > > wschod (ze wzgledow strategicznych nie chce uzywac nazw). Rano do roboty,
                      > > wieczorem w druga strone. Sam widzialem napis dla nich: na podlodze jesc n
                      > ie
                      > > wolno. Westland to redneck heaven i jako takie nie posiada roznorodnosci.
                      > > Wszystko to co musisz kupic po normalnej cenie to jest za 1/3 a juz Canton
                      >
                      > > wyzej. Jak popatrzysz na mape to ja jestem kilka mil na wschod od tego wez
                      > la
                      > > autostrad. Jak jedziesz na lotnisko to jestes o rzut kamieniem ode mnie. L
                      > atwe,
                      > >
                      > > nie? Bedziesz mial jeden powod do przyjechania: koncza gigantyczny walmart
                      > .
                      > >
                      > > Pontiac to jest czarnogrod. Perry Rd. to jest ich autostrada. No ale konie
                      > c ze
                      > > zlosliwosciami. Moj kumpel mieszka w W-B a ja mysle, ze moze sie tam
                      > > przeprowadze.
                      > >
                      > > Jezeli chodzi o forum, to najgorsze sa przypadki psychiczne z Polski. Nawe
                      > t
                      > > taki Burak, to sluzy jak widzisz czemus korzystnemu (Burak- dzieki).
                      > >
                      > > Jakzez w inny sposob bym, sie dowiedzial, ze ty tak blisko? Pozdrowienia.
                      > >
                      > > Chodzisz czesto do sliverd? A w Thumb juz byles?
                      > >
                      >

• Gość: burak Re: jezdem burak IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 02:23
              polnisze szwajne
              • drapieznik znowu sie schlales, Burak i pieprzy ci sie 02.04.02, 04:57
                • Gość: burak Re: znowu sie schlales, Burak i pieprzy ci sie IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 03:04
                  yep
                  • Gość: burak Re: znowu sie schlales, Burak i pieprzy ci sie IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 10:16
                    i znowu minely 2 dni i nikt z was nie wpadl tutaj aby dobrowolnie przyznac sie
                    ze jest burakiem.Trudno spojrzec prawdzie w oczy?Nie musicie wystepowac pod
                    wlasnymi nikami!Przyznajcie sie przed monitorem kim jestescie-do was mowie tych
                    w majtkach i podkoszulkach,nieuczesanych,nieumytych siedzacych przy komputerze
                    w upiornym swietle monitora dowartosciowujacym sie na komunistycznym forum.
                    Przyznajcie sie ze jestescie BURAKAMI!!
                    • Gość: Burak prosze pani IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 10:18
                      aby trzymala paluszki na klawiaturze! Fee-taka duza dziewczynka tego nie robi!
                      fe
                      • Gość: koperek Re: prosze pani IP: *.syd.dialup.connect.net.au 05.04.02, 17:27
                        Koperek jestem. Nieco juz przywiedly . Przyjmiecie mnie do towarzystwa?
                        • fany Re: prosze pani 05.04.02, 21:32
                          oni przyjmuja tylko buraki
                          • Gość: burak Re: prosze pani IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 04:43
                            koperek-spojrz w lustro jezeli sam sie zglosisz mi nic nie mamy do tego .Ty
                            wiesz kim jestes.
                            Fany -ciagle nie wiesz kim jestes?O to chodzi aby samemu dobrowolnie anonimowo
                            sie zdefiniowac.
                            • Gość: Jurek Jestem Jurek IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 06.04.02, 04:51
                              Z dziada pradziada.

Gość portalu: burak napisał(a):

> koperek-spojrz w lustro jezeli sam sie zglosisz mi nic nie mamy do tego .Ty
                              > wiesz kim jestes.
                              > Fany -ciagle nie wiesz kim jestes?O to chodzi aby samemu dobrowolnie anonimowo
                              > sie zdefiniowac.

• Gość: koperek Re: Jestem Jurek IP: *.hay.dialup.connect.net.au 06.04.02, 05:12
                                Gość portalu: Jurek napisał(a):

> Z dziada pradziada.
                                >
                                >
                                > Gość portalu: burak napisał(a):
                                >
                                > > koperek-spojrz w lustro jezeli sam sie zglosisz mi nic nie mamy do tego .T
                                > y
                                > > wiesz kim jestes.

Chcialbym by burakiem , wyglada czerstwo i zdrowo ,a koperek szybko wiednie.
                                Jedyna nadzieja w genetyce. Moze znacie kogos kto przerobilby mnie na buraka ?
                                Oddam sie nauce za darmo , byle byc burakiem.
                                > > Fany -ciagle nie wiesz kim jestes?O to chodzi aby samemu dobrowolnie anoni
                                > mowo
                                > > sie zdefiniowac.
                                >

• Gość: BURAK Re: Jestem Jurek IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 10:54
                                  Koperek nie przejmuj sie zima w australi idzie odzyjesz.
                                  Buraki tez sa w cenie szczegolnie w USA
                                  SA DROZSZE OD WIELU WARZYW
                                  no i madrzejsze od wielu inteligentow
                                  wystepujacych na tym forum-
                                  siedzacych w majtkach poplamionych przed komputerem
                                  pijacych tanie piwo
                                  pierdzacych,bekajacych
                                  i swiatowe inteligenckie problemy rozwazajacych
                                  Koperek dla ciebie jest nadzieja ze znajdziesz swoja droge
                                  dla inteligencji nadzieji juz nie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka