don2 27.03.02, 22:09 W Zabrzu kolo dworca? Bo ja tak ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: Czy piles cieplawe piwo w cieniu budki w... 27.03.02, 22:22 a ja nie))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: Czy piles cieplawe piwo w cieniu budki w... IP: 199.72.137.* 27.03.02, 22:29 don2 napisał(a): > > W Zabrzu kolo dworca? Bo ja tak ! W Gliwicach i Bytomiu!!! Tak. W Zabrzu nie. Servus Don II. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Czy piles cieplawe piwo w cieniu budki w... 27.03.02, 22:33 don2 napisał(a): > > W Zabrzu kolo dworca? Bo ja tak ! pamietam tylko jedna budke z piwem, przy dworcu w bialymstoku.... kiedys znalazlem kolo nij piataka (z rybakiem). guma donald kosztowala 7zl wiec i tak nie moglem kupic, wiec ukradlem. haha, jak to sie mowi i wilk syty i owca cala. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Czy piles cieplawe piwo w cieniu budki w... 27.03.02, 22:39 jot-23 napisał(a): > don2 napisał(a): > > > > > W Zabrzu kolo dworca? Bo ja tak ! > > pamietam tylko jedna budke z piwem, przy dworcu w bialymstoku.... kiedys > znalazlem kolo nij piataka (z rybakiem). guma donald kosztowala 7zl wiec i tak > nie moglem kupic, wiec ukradlem. haha, jak to sie mowi i wilk syty i owca cala. A Saudia Arabii juz by ci dlon ucieli i bys pracowal w sp.inwalidow a nie dulary w hamaryce robil.A w Ugandzie to by ci co innego ucieli-i by nie bylo sensu pracowac ,bo i na kogo? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo do j-23 IP: *.ne.ch 28.03.02, 15:42 I masz grzech (:oD) , bo za pozno sie urodziles ! Ja pamietam jeszcze czasy, kiedy donald kosztowal wlasnie piatke z rybakiem ... ale te tez raz musialem "zorganizowac" z mamusiowego plaszcza ... dotad mnie sumienie meczy ;o) A wracajac do tematu : co prawda nie w Zabrzu, ale w roznych metropoliach Polski centralnej : Ilzy, Ostrowcu, Ozarowie, Wierzbicy .... ech, lza sie w oku kreci ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval do Baloo.... IP: *.abo.wanadoo.fr 28.03.02, 15:53 <<Polski centralnej : Ilzy, Ostrowcu, Ozarowie, Wierzbicy .... ech, lza sie w oku kreci ...Baloo>> --------------------------------- Baloo, to chyba Rzeczniow znasz?.....i Sienno?...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: do narval IP: *.ne.ch 28.03.02, 16:44 Przez Sienno chyba przemaszerowalem, ale nic tam nie pilem ;o) ! A Rzeczniowa nie znam (niestety ?, stety ?) Wesolych ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval do Baloo.... IP: *.abo.wanadoo.fr 28.03.02, 16:56 Baloo, pisales o Ostrowcu, Ilzy....w tym regionie mam rodzinke, stad myslalam, ze i Ty dobrze znasz okolice!) ....no to emmental'owych swiat i dobrej zabawy z cherubinkami! A bientôt et encore une fois Joyeuses Pâques! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: do narval ... IP: *.ne.ch 28.03.02, 17:04 Ja tam w kilku miejscach po polach chodzilem, albo wykopaliska mialem (patrz : badania terenowe w watku o ... konserwach rybnych :oD ), wiec znam niezle, ale wybiorczo ... Za zyczenia dziekuje i odwzajemniam sie ... Pa ! Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Czy piles cieplawe piwo w cieniu budki w... 28.03.02, 18:23 Nie! Stracilam cos? ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czy piles cieplawe piwo w cieniu budki w... 28.03.02, 20:05 oj , szwedka , jaka jestes niedomyslna, jeszzce mozesz nadrobic. Sciana wschodnia az tak bardzo sie nie zmienila podejrzewam. Zawsze znajdziesz jakis dworzec a i piwa teraz jakby wiecej . Jakies tyskie albo zywiec, ewentualnie warka ....i pogawedka z pania bufetowa )) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Czy piles cieplawe piwo w cieniu budki w... 28.03.02, 20:13 ino lodowki juz maja...w byle jakiej dziupli...a wiec czar pryska... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Czy piles cieplawe piwo w cieniu budki w... IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 07:54 Odpowiedz Link Zgłoś