Dodaj do ulubionych

numery kont

IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 20.08.04, 22:52
w jaki sposób znaleść numery kont firm amerykańskich? Na ich stronach www są
podane dokładne adresy, ale kont nie ma nigdzie. A gdyby ktoś chciał zasilić
taką firmę darowizną- mały przelew na konto firmy? Skąd wziąć te dane?
Obserwuj wątek
    • waldek.usa Ales ty zabawny LOL 20.08.04, 23:02
      Gość portalu: charity napisał(a):

> w jaki sposób znaleść numery kont firm amerykańskich? Na ich stronach www są
      > podane dokładne adresy, ale kont nie ma nigdzie. A gdyby ktoś chciał zasilić
      > taką firmę darowizną- mały przelew na konto firmy? Skąd wziąć te dane?

Amerykanskie firmy nie zamieszczaja tego typu informacji, zeby wlasnie takich
      przelewikow i przekrecikow nie bylo. O hacker slyszales?
      • Gość: charity Re: Ales ty zabawny LOL IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 20.08.04, 23:17
        a w innych krajach to się nie boją hakerów i numery podają?
        • waldek.usa w ktorych krajach? 20.08.04, 23:20

• Gość: charity Re: w ktorych krajach? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 20.08.04, 23:24
            unesco się nie wstydzi swojego konta w szwacjcarii; Unicef też nie; możesz
            wesprzeć rekiny w południowej afryce itd
            • waldek.usa Re: w ktorych krajach? 20.08.04, 23:33
              Gość portalu: charity napisał(a):

> unesco się nie wstydzi swojego konta w szwacjcarii; Unicef też nie; możesz
              > wesprzeć rekiny w południowej afryce itd

tu nie o wstyd chodzi. Firmy charytatywne i podobne napraszaja sie o forse.
              Znajdz mi konto na stronie Mercedesa albo Olivetti.
              • Gość: charity Re: w ktorych krajach? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 20.08.04, 23:41
                ja mam Ci znaleść te numery? przecież tego właśnie dotyczyło moje pytanie. Może
                Ty potrafisz je znaleść?
    • Gość: ak Re: numery kont IP: 5.1.* / *.ms.com 21.08.04, 00:34
      jezeli chcesz wesprzec firme to wystarczy bys napisal czek i im to wyslal.
      pamietaj o odpowiedniej adnotacji ze jest to darowizna bo inaczej go nie wplaca.

AK
      • Gość: charity Re: numery kont IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 21.08.04, 06:26
        w Polsce raczej nie używa sie czeków; poza tym wysłać go stanów pcztą to zły
        pomysł. Wolę przelew na konto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka