Gość: Biala IP: *.sympatico.ca 07.04.02, 00:27 Kto z Was chcialby byc sklonowany? Mozna to juz zrobic "po cichu" na Cyprze lub w Izraelu a takze w Singapurze, Indiach i Brazylii. Polecam jednak Chiny, tam eksperymenty sa najbardziej zaawansowane. Swiatu potrzeba wiecej takich mozgow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Aha madrale IP: *.sympatico.ca 07.04.02, 00:31 Gość portalu: Biala napisał(a): > Kto z Was chcialby byc sklonowany? Mozna to juz zrobic "po cichu" na Cyprze lub > > w Izraelu a takze w Singapurze, Indiach i Brazylii. Polecam jednak Chiny, tam > eksperymenty sa najbardziej zaawansowane. Swiatu potrzeba wiecej takich > mozgow sama sie klonuj, a wiesz gdzie Cypr lezy? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Aha madrale 07.04.02, 00:33 Gość portalu: zenek napisał(a): > Gość portalu: Biala napisał(a): > > > Kto z Was chcialby byc sklonowany? Mozna to juz zrobic "po cichu" na Cyprz > e lub > > > > w Izraelu a takze w Singapurze, Indiach i Brazylii. Polecam jednak Chiny, > tam > > eksperymenty sa najbardziej zaawansowane. Swiatu potrzeba wiecej takich > > mozgow > > sama sie klonuj, a wiesz gdzie Cypr lezy? cypr jak cypr ale ten singapur! pokazesz na mapie, bez zastanowienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Aha madrale IP: *.qc.sympatico.ca 07.04.02, 00:58 Gość portalu: zenek napisał(a): > Gość portalu: Biala napisał(a): > > > Kto z Was chcialby byc sklonowany? Mozna to juz zrobic "po cichu" na Cyprz > e lub > > > > w Izraelu a takze w Singapurze, Indiach i Brazylii. Polecam jednak Chiny, > tam > > eksperymenty sa najbardziej zaawansowane. Swiatu potrzeba wiecej takich > > mozgow > > sama sie klonuj, a wiesz gdzie Cypr lezy? Ty wiesz wszystko. Ustepuje Ci wiec miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Aha madrale IP: *.sympatico.ca 07.04.02, 01:23 A czy ktos sie zastanowil nad tym, co z nas zrobia te probowkowe twory gdy sie tu wsrod nas znajda? Zanim cos sie zrobi, trzeba pomyslec czy warto. Czyzby kobiety nie chcialy wiecej rodzic? Gdzie i w czym ma byc ta nasza ludzka przyjemnosc..........w probowce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Aha madrale IP: *.sympatico.ca 07.04.02, 01:32 To jest bardzo kontrowersyjny temat. Osobiscie nie chcialabym aby na swiecie znalazla sie identyczna istota. Nie wiedzialabym ktora to ja Na powaznie napisze jutro, teraz wychodze na impreze. Milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aha madrale IP: *.upc.chello.be 07.04.02, 02:58 Biala przeciez Ty juz jestes sklonowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aha madrale IP: *.upc.chello.be 07.04.02, 03:46 Do kogo to bylo do mnie czy do Bialej bo ja sie na zadna impreze nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Aha madrale IP: *.sympatico.ca 07.04.02, 04:05 Gość portalu: Ania napisał(a): > Biala przeciez Ty juz jestes sklonowana. Uwaga, pisze z imprezy. Boje sie, ze moze byc jak z Bridget Jones po dwoch drinkach. Kochana Aniu, nie musisz zdradzac naszej tajemnicy, ze jestesmy blizniaczkami. Powyzszy tekst poprawialam trzy razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Aha madrale IP: *.sympatico.ca 07.04.02, 03:36 Milej imprezy Ci zycze. Pamietaj ze po imprezie trzeba dojsc do siebie zeby cokolwiek pisac. A sama powiedzialas ze powaznie odpowiesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Aha madrale IP: 62.235.206.* 07.04.02, 13:31 Hm, mysle, ze jeden taki jak ja na planecie to wystarczy. Dwum byloby za ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESL Re: Aha madrale IP: *.sympatico.ca 07.04.02, 17:21 Biala - my zyjemy w kraju klonowego liscia wiec zdecydowanie mamy najwieksze doswiadczenie (Canadian experience!) z jakimkolwiek klonowaniem. Az mi sie wierzyc nie chce, ze ktos sie osmielil klonowac bez konsultacji z nami. To paskudna prowokacja tych spod cyprysow albo innych drzew nieodpowiednich! Tylko my wiemy jak sobie radzic ze schodzeniem z klonowych drzew, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś