Dodaj do ulubionych

Szukam sukni slubnej w Toronto

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.04.02, 14:57
Czy ktos moglby mi polecic salony w ktorych moge kupic ladna suknie slubna? bez
haftow, brylantow, trenow na 3 metry itp amerykanskich dodatkow? Kompletnie nie
wiem gdzie warto zajrzec. Oczywiscie wolalabym zeby nie kosztowala 15 tys smile
Dziekuje z gory.
Obserwuj wątek
    • Gość: ALIAS Re: Szukam sukni slubnej w Toronto IP: 216.94.44.* 18.04.02, 15:56
      Nie wiem gdzie mieszkasz w Toronto, ale wiem o uistnieniu malego sklepu w
      Mississauga w poblizu Cawthra/Lakeshore (Lakeshore, ok. 500 m na wschod od
      Cawthra poludniowa strona). Nazywa sie to "Josie's Fashion", wlascicielka jest
      Wloszka. Malutkie miejsce, ceny nie zwariowane (chyba ze chcesz zaplacic 10.000
      za suknie). Ona jest takze krawcowa, przerobki i poprawki na miejscu i szybko.
      Ma duzo modeli z Europy, byc moze jest to alternatywa dla duzych Bridal Shop's.

Gratulacje i powodzenia.

• Gość: friend Re: Szukam sukni slubnej w Toronto IP: 209.121.253.* 18.04.02, 21:58
      Gość portalu: Jagoda napisał(a):

> Czy ktos moglby mi polecic salony w ktorych moge kupic ladna suknie slubna? bez
      >
      > haftow, brylantow, trenow na 3 metry itp amerykanskich dodatkow? Kompletnie nie
      >
      > wiem gdzie warto zajrzec. Oczywiscie wolalabym zeby nie kosztowala 15 tys smile
      > Dziekuje z gory.

Wychodzisz za maz Jadziu???!!!
      • Gość: Jagoda Re: Szukam sukni slubnej w Toronto IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.04.02, 23:34
        Jam nie Jadzia smile

Gość portalu: friend napisał(a):

> Gość portalu: Jagoda napisał(a):
        >
        > > Czy ktos moglby mi polecic salony w ktorych moge kupic ladna suknie slubna
        > ? bez
        > >
        > > haftow, brylantow, trenow na 3 metry itp amerykanskich dodatkow? Kompletni
        > e nie
        > >
        > > wiem gdzie warto zajrzec. Oczywiscie wolalabym zeby nie kosztowala 15 tys
        > smile
        > > Dziekuje z gory.
        >
        > Wychodzisz za maz Jadziu???!!!

• cornio Re: Szukam sukni slubnej w Toronto 18.04.02, 23:43

> Jam nie Jadzia smile
          >
          > Gość portalu: friend napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Jagoda napisał(a):
          > >
          > > > Czy ktos moglby mi polecic salony w ktorych moge kupic ladna suknie s
          > lubna
          > > ? bez
          > > >
          > > > haftow, brylantow, trenow na 3 metry itp amerykanskich dodatkow? Komp
          > letni
          > > e nie
          > > >
          > > > wiem gdzie warto zajrzec. Oczywiscie wolalabym zeby nie kosztowala 15
          > tys
          > > smile
          > > > Dziekuje z gory.
          > >
          > > Wychodzisz za maz Jadziu???!!!
          >

jagoda jestes,to jasne !U ciebie w Lomzy tak cie zwali wszyscy,Antek i Stasiek i
          Magda od Kowalakow.Nawet ten co mleko zbieral do mleczarni tez!Kazdy wolal Jagoda
          to i w Kanadzie nie bydzie innaczej i ot co. Gospodarska corka wychodzi za monz i
          ma miec suknie.Mieszka w Kanadzie a o suknie pyta na forum.Szkoda,ze nie szuka
          adresu dla kupna majtek i podpasek!.Och ty zacciukana prowincjo ,buraki wy
          pszenno-ziemniaczane.
          • Gość: Jagoda Re: Szukam sukni slubnej w Toronto IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.02, 00:31
            Bardzo Ci Cornio dziekuje za zainteresowanie, jednakze nie wiem czy zwrociles
            uwage, ale Twoja wypowiedz jest nie do konca na temat.

cornio napisał(a):

> Gość portalu: Jagoda napisał(a):
            >
            > > Jam nie Jadzia smile
            > >
            > > Gość portalu: friend napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Jagoda napisał(a):
            > > >
            > > > > Czy ktos moglby mi polecic salony w ktorych moge kupic ladna suk
            > nie s
            > > lubna
            > > > ? bez
            > > > >
            > > > > haftow, brylantow, trenow na 3 metry itp amerykanskich dodatkow?
            > Komp
            > > letni
            > > > e nie
            > > > >
            > > > > wiem gdzie warto zajrzec. Oczywiscie wolalabym zeby nie kosztowa
            > la 15
            > > tys
            > > > smile
            > > > > Dziekuje z gory.
            > > >
            > > > Wychodzisz za maz Jadziu???!!!
            > >
            >
            >
            > jagoda jestes,to jasne !U ciebie w Lomzy tak cie zwali wszyscy,Antek i Stasiek
            > i
            > Magda od Kowalakow.Nawet ten co mleko zbieral do mleczarni tez!Kazdy wolal Jago
            > da
            > to i w Kanadzie nie bydzie innaczej i ot co. Gospodarska corka wychodzi za monz
            > i
            > ma miec suknie.Mieszka w Kanadzie a o suknie pyta na forum.Szkoda,ze nie szuka
            > adresu dla kupna majtek i podpasek!.Och ty zacciukana prowincjo ,buraki wy
            > pszenno-ziemniaczane.

• Gość: friend Re: Szukam sukni slubnej w Toronto IP: 209.121.253.* 19.04.02, 15:20
          Jadziu,

Jesli juz decydujesz sie na tak powazny krok w dorosle zycie, to wybor sukni
          slubnej rzeczywiscie nie jest bez znaczenia. Musisz przeciez reprezentowac sie
          jak na prawdziwa "canadyjke" przystalo tzn. tak zeby im oczy w starym kraju
          wylazly na wierzch gdy beda ogladac zdjecia z Canady.

Dziwi mnie tylko, ze nie chcesz kupic "PIEKNEJ" sukni canadyjskiej
          >pelnej haftow, brylantow, trenow na 3 metry itp amerykanskich dodatkow?
          przeciez bedziesz sie w niej swietnie prezentowac - bo jest amerykanska nie jakas
          polska.

A i jeszcze jedno - czyzby cena $15,000.00 stanowila dla "canadyjki" jakis
          problem??? Nie badz smieszna - to grosze jak na wydatek na slub!

Yours sincerely,
          friend

> Jam nie Jadzia smile
          >
          > Gość portalu: friend napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Jagoda napisał(a):
          > >
          > > > Czy ktos moglby mi polecic salony w ktorych moge kupic ladna suknie s
          > lubna
          > > ? bez
          > > >
          > > > haftow, brylantow, trenow na 3 metry itp amerykanskich dodatkow? Komp
          > letni
          > > e nie
          > > >
          > > > wiem gdzie warto zajrzec. Oczywiscie wolalabym zeby nie kosztowala 15
          > tys
          > > smile
          > > > Dziekuje z gory.
          > >
          > > Wychodzisz za maz Jadziu???!!!
          >

• Gość: YYZ A ja wciaz szukam kurtki zimowej i nic! IP: *.netcom.ca 19.04.02, 00:34
      • Gość: Kliken Re: A ja wciaz szukam kurtki zimowej i nic! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.02, 04:13
        Ty najpierw poszukaj dobrego psychiatry.Ten u ktorego sie leczysz od 20 lat cie
        oszukuje.
        • Gość: YYZ Re: A ja wciaz szukam kurtki zimowej i nic! IP: *.netcom.ca 19.04.02, 04:23
          Kliken chlopie, daj sobie siana raz na jakis czas. Nie bylo Cie tu pare dni,
          az tu nagle taki zgrzyt ... co Ci dolega?
    • Gość: emil m. napisz do mnie IP: 142.108.17.* 19.04.02, 15:01
      jagoda,

w domu w mississauga wisi od roku 2000 nieuzywana, ladna, prosta suknia
      przywieziona z francji. slub sie nie odbyl bo pan mlody stchorzyl. jesli
      jestes chuda i wysoka (174 cm) to napisz pod crow1@sympatico.ca, moze zrobimy
      interes.
      • Gość: jak Re: napisz do mnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.02, 15:54
        wreszcie cos interesujacego .-))
        Opowiedz wiecej o tym chlopie. Jak to stchorzyl ?
        Nie pojawil sie wiecej ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka