portugalczyk1 25.04.02, 01:25 Renka jest glupia stara kurwa z obwislymi cycami do pasa.Ma wiecznie usmiechnieta usmarkana morde.Ma wlasny biznes.Sprzedaje swoje sprochniale cialo w Toronto.Spierdalaj z tego forum ty kurwo. Zyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ....... Re: kim jest Renka? IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 01:28 Zapraszamy wszystkich do: www.polishrestaurant.com Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: kim jest Renka? 25.04.02, 02:08 jest kosmitka z marsa, zielone ma marsjanskie oczy, zieje kosmicznym ogniem, sypie pylem. czy o to ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: kim jest Renka? 25.04.02, 02:12 Gość portalu: ....... napisał(a): > Zapraszamy wszystkich do: > www.polishrestaurant.com przydalaby sie tam opcja wylaczenia muzyki, bo po 30 sekundach mozna dostac pierdolca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: kim jest Renka? IP: *.bbtec.net 25.04.02, 02:20 Fakt podklad muzyczny jest wnerwiajacy no i ten czerwony neuron bez sensu. Ale menu prezentuje sie smakowicie i nie drogo. Wyczytalem tez, ze nie ma alkoholu. A coz to za dziwolag, polska knajpa bez wodki?! Renka, polecam Twoja knajpe kuzynom z Toronto. (Pozniej opowiedza jak bylo...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: kim jest Renka? IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 25.04.02, 03:03 Czy Renka to ..... [ wielokropek] ,roseane i wiele innych podrabianych nikow ? Stara handlara polski, na forum nie umie zdania dobrze napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: kim jest Renka? IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 03:10 Gość portalu: ***** napisał(a): > Czy Renka to ..... [ wielokropek] ,roseane i wiele innych podrabianych nikow ? > Stara handlara polski, na forum nie umie zdania dobrze napisac. Dzień dobry się z panem boss'em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: kim jest Renka? IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 25.04.02, 03:37 Uderz w stol a nozyce sie odezwa,podniecaj sie dalej stara idiotko,zal mi ciebie,wystawiasz sama sobie swiadectwo kretyna nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Nie chce z toba schodzic do uzywania slow "pieknej polszczyzny" bo nawet na to szkoda pisania.wydaje sie tobie ze twoim idiotycznym pomyslem ktos sie zachwyca,jakos tylko sama sobie nabijasz punkty i wystawiasz swiadectwo glupiej prymitywnej wiejskiej baby, bo nawet nie potrafisz z kimkolwiek polemizowac w normalny sposob ,chocby nawet nerwowy,znane sa ci tylko glupawe wiejskie podchody na miare czlowieka z kolka rolniczego.Nie potrafisz nawet miec ten sam nik w ciaglym czasie, bo boisz sie wspolpiszacych na forum. Mozesz sie wysilac dalej, swoja opinie napisalem nie mam zamiaru z wsiola jak ty prowadzic jakiekolwiek dyskusje dla mnie jestes dnem nie umiejacym nawet poslugiwac sie polskim jezykiem[tak jak ci ktos napisal na twoim poscie] powodzenia ! baw sie dalej !!sama ze soba !1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka naucz sie na pamiec boss, moze ci pomoze IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 05:49 Aczkolwiek, poniekad, nawskutek, dlatego, raptem, potem, pozniej, zaraz, jezeli trabka nie bedzie grala, to i motor nie bedzie chodzil. To jest dedykacja dla bossa burakow. Specjalnie od wlascicieli POLISH RESTAURANT PIAST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: kim jest Renka? IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 16:16 Gość portalu: ***** napisał(a): > Czy Renka to ..... [ wielokropek] ,roseane i wiele innych podrabianych nikow ? > Stara handlara polski, na forum nie umie zdania dobrze napisac. Bardzo grzecznie prosze sie moje skromna osoba nie interesowac, ignorowac zupelnie, niezauwazac - tak jak to sie robi z innymi niebezpiecznymi typami. Nie jestem Renka, Renka nie jest mna. styl naszej pisaniny jest zupelnie inny - ZNAWCA jezyka polskiego, by sie raczej polapal bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: kim jest Renka? IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 03:27 portugalczyk1 napisał(a): > Renka jest glupia stara kurwa z obwislymi cycami do pasa.Ma wiecznie > usmiechnieta usmarkana morde.Ma wlasny biznes.Sprzedaje swoje sprochniale cialo > > w Toronto.Spierdalaj z tego forum ty kurwo. > Zyczliwy W Windsor www.windsorpages.com/illusioneye/samples/6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Czy naprawde tylko tak potraficie... IP: *.prem.tmns.net.au 25.04.02, 05:57 rozmawiac??? Czy nie mozna nzprawde powiedziec czegos pozytywnego o tej stronie. Dlaczego tyle tu dolowania, ublizania, zlosliwych uwag, jak najgorszych przypuszczen??? Czy wszyscy panowie na tym forum sa chorzy psychicznie, i nie potrafia sie w sposob pozytywny odnosic do bliznich. Az sie niedobrze robi. To samo sie zreszta do ciebie odnosi, Renka, dlaczego tak uparxie pracujesz nad tym by antagonizowac, kogo sie da?? Sar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Czy naprawde tylko tak potraficie... IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 06:05 O co chodzi, jak mnie odkryli ze jestem wlascicielka restauracji Polish Restaurant Piast, caly czas mnie opluwaja i wyzywaja. No, nie wszyscy, jest tu sporo kulturalnych, fajnych ludzi.I tych zapraszam na schabowego z mizeria, albo na sernik z truskawkami, albo nawet lobstera z marchewka (order in advance) Pozdrowki, hahaha, ale fajowo sie zrobilo )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala ??????????????????????????????????????? IP: *.qc.sympatico.ca 25.04.02, 04:51 Zenujace jest to jaki poziom niektorzy soba reprezentuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: kim jest Renka? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 25.04.02, 05:04 jestescie TRAGICZNI, blad za bledem + masa przeklenstw........ a w wypowiedzi bossa dalo sie czuc dume z wlasnych umiejetnosci........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Wiem kim NIE jest Renka ....... IP: 5.1R2D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 25.04.02, 05:39 A wiec nie jest ona osoba ktora moze/chce sie zdecydowanie zdeklarowac, ze jest Polka-NieZydowka lub Polka-Zydowka. W tej chwili nie ma to dla mnie zadnego znaczenia. Ja po prostu kiedys chcialem troche pogadac z kims z Warszawy kto wie o sobie, ze jest w jakimkolwiek stopniu Zydem - polskim zydem. Bylem ciekaw punktu widzenia polskich zydow na pewne sprawy i mialem minimalne wrazenie, ze Renka moze jest Polka-Zydowka. Niestety, ona odmowila mi oznajmienia swej przynaleznosci. Nie Renka to moze ktos inny czujacy swa Polsko-Zydowska przynaleznosc bedzie mial chec wejsc ze mna w dialog. Pozdrowienia ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka dam rade nawet psychicznym jak portugalczyk1 IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 05:39 Polskie jedzenie w Windsor. Restauracja jest znana nie tylko Polakom, ale rowniez wielu przedstawicielom z roznych stron swiata.Zaluje, ale menu zawierajace wylacznie polskie potrawy jest w jezyku angielskim. I nie ma piwa i papierosow spod lady.Muzyka jest klasyczna, wiec nie dla burkow, to miejsce. Zreszta, czy wy wyobrazacie sobie mnie, obslugujaca burka? Przezycia napewno nie zapomniane. Nie namawiam, ale mysle, ze spotkam kogos z forum wkrotce.Proponuje wziasc digital camera na te wizyte. Telefony i namiary macie na website.Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: dam rade nawet polskim burakom IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 06:22 Gość portalu: Renka napisał(a): > Muzyka jest klasyczna, wiec nie dla burkow, to miejsce. > Zreszta, czy wy wyobrazacie sobie mnie, obslugujaca burka? Nie dla buraka (www.windsorpages.com/illusioneye/samples/3.jpg) Renka (www.windsorpages.com/illusioneye/samples/6.jpg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: kim jest Renka? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 25.04.02, 07:40 Renka to zyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Do cycka ....... IP: 131.137.84.* 25.04.02, 15:25 Gość portalu: cycek napisał(a): > Renka to zyd!!! Skad masz ta informacje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: kim jest Renka? IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 18:00 Gość portalu: cycek napisał(a): > Renka to zyd!!! A cycek to DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: kim jest Renka? IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 18:02 Gość portalu: cycek napisał(a): > Renka to zyd!!! A cycek to DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SyRenka Re: kim jest Renka? IP: *.netcom.ca 25.04.02, 15:48 Renka w pracy: www.windsorpages.com/illusioneye/samples/6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: kim jest Renka?netcom.ca IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 20:41 Czasem mnie tam nie ma. Dobrze jest zadzwonic przed przyjsciem )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: kim jest Renka?Juz wiemy! IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.02, 16:34 Renka jest zona, matka, chemikiem z wyksztalcenia i dobra (podobno) kucharka z zamilowania i z koniecznosci . Kobieta pracujaca, ktora nie ma czasu lub ochoty na fryzjera i tym podobne fanaberie. Osoba starajaca sie radzic sobie jak moze w nowej sytuacji, mimo ze chyba nie zawsze jej to latwo idzie. Stad pewno ten pesymizm i widzenie wszystkiego w ciemnych kolorach ( a ostatnio w kolorze buraczkowym) i wyladowywanie sie na forum. Osoba niespelniona zawodowo, z poczuciem niedowartosciowania, stad te opowiesci w home page o pochodzeniu, wyksztalceniu itp. i te jej opowiesci w forum o 5000 ksiazek zostawionych w Warszawie. No i jest jednym z najbardziej popularnych forumowiczow- w przerwie miedzy mieszaniem w garnkach miesza na forum. Renka, trzymaj sie! Jezeli mnie kiedys los rzuci do Windsor (mam niedlugo odwiedzic kolezanke w Toronto) to wpadne na sernik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: kim jest Renka?Juz wiemy! IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 16:39 Gość portalu: Maria napisał(a): > Renka, trzymaj sie! Jezeli mnie kiedys los rzuci do Windsor (mam niedlugo > odwiedzic kolezanke w Toronto) to wpadne na sernik. mala popraweczka z geografii - Windsor nie jest blisko Toronto, sprawdz na mapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SyRenka Re: kim jest Renka?Juz wiemy! IP: *.netcom.ca 25.04.02, 16:46 Windsor to sypialnia Detroit gdzie nie wolno strzelac, sypialnia polozona nad przepiekna rzeka o wspanialych rybach, szczegolnie pstragi sa smaczne (nie potrzbuja oleju!). Po prostu rzy ... nie umierac! PS. Renka ma smarzalniem pstragow z Detroit River ... palcem lizac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: pstragi z detroi t river IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 04:29 Rzeka Detroit jest jak z bajki w sloneczny dzien, szczegolnie piekny widok wiezowcow Detroit ogladany z naszego brzegu, gdzie sliczne rosliny, ladniutkie lampy i nawet muzeum rzezby nad brzegiem rzeki. Spacerkiem ponad 5 km.Kolor wody, morski blekit. Plywaja male lodki i wielkie transatlantyki, czesto z polska bandera.Do rzeki mam 2 minutki marszu i lubie ten rejon, mimo, ze straszy czasem Co 20 minut pobierana jest proba wody i analizowana na obecnosc wszystkich zanieczyszczen. Pokazcie takie drugie miejsce na swiecie, chetnie sie zapoznam. Z rybek, to ja serwuje lososia w maple syrop, w gniazdku z tluczonych kartofelkow, obok rzucona( na talerz) rozbryzgnieta surowka z marchewki. Pieknie wyglada, tak pomaranczowo i slonecznie. Kilenci chwala te potrawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: kim jest Renka?Juz wiemy! IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.02, 16:49 Gość portalu: roseanne napisał(a): > Gość portalu: Maria napisał(a): > > > > Renka, trzymaj sie! Jezeli mnie kiedys los rzuci do Windsor (mam niedlugo > > odwiedzic kolezanke w Toronto) to wpadne na sernik. > > mala popraweczka z geografii - Windsor nie jest blisko Toronto, sprawdz na mapi > e. Wszystko jedno. Czego sie nie robi dla dobrego sernika. A jak juz sie czlowiek za ocean wypusci to przy okazji wszystko chcialby zaliczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: kim jest Renka? No co z tego. 25.04.02, 17:10 Dzieki za informacje. Szkodz, ze dzis nie moge sie wyrwac ale moze jutro pojade i sprawdze na miejscu jak ta sprawa wyglada. Syrenka: dzieki za przypomnienie o sypilani. Od wielu lat obijalo mi sie to o uszy, czyzby to bylo oplacalne tam mieszkac. To o strzelaniu mi sie nie podoba. Roseanne: juz myslalem ze trace glowe z tym Windsorem kolo Toronto. Zaoszczedzilas mi sprawdzania. Zydzi-nie-Zydzi: fajnie tak posluchac tych anyzydowsko, antypolsko (gdzie indziej) watkow. Czekajcie, trafi sie wam kiedys fajny Zyd kolega (do tego pedal) i bedzie wam potem glupio jak mnie. Ja tez zostawilem kolekcje ksiazek w Polsce, moze bylo ze 2 tysiace. Wzialem chyba tuzin ze soba. Otworzylem je moze tuzin razy na przestrzeni lat. Najczesciej po to zeby sobie przypomniec jak mi w d. dawali ci wiejscy wykladowcy na studiach. Z satysfakcja dowiaduje sie raz na jakis czas jak ktorys z nich odszedl z tego swiata. Ciesze sie bardziej jak odchodzili w bolu. Potepianie kogos za to ze pracuje w swoim bizensie jest skraja glupota. Skraja. Przyczepianie sie do wygladu, szczegolnie na forum tego typu jak tu mamy jest dosyc plaskie. Po przejsciu przez obiad w Polish Cultural Center wstydzie jaki tam odnioslem wobec swoich znajomych ktorych nieswiadomie tam zaprosilem (nie mowiac o bolach zoladka) zostalo mi na dlugo. Na dobra sprawe gotuje sam bardzo dobrze, a kazdego dnia coraz lepiej. Pojade tam z ciekawosci zeby wam powiedziec jak tam naprawde jest. Jestem dosyc krytyczny jezeli chodzi o restauracje ale niewybrednych o kobiety. Ta muzyka na stronie jest makabryczna. Ludzie wkolo az podskoczyli. Chcesz zeby mnie z roboty wyrzucili? Renka, podaj ktore sklepy warto odwiedzic? Ryby o ktorych pisze Syrenka to nic w porownaniu z wezami o glowach ludzkich troche dalej - nie zartuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: kim jest Renka? No co z tego. IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.02, 17:31 drapieznik napisał(a): >po przejsciu przez obiad w Polish Cultural Center wstydzie jaki > tam odnioslem wobec swoich znajomych ktorych nieswiadomie tam zaprosilem (nie > mowiac o bolach zoladka) zostalo mi na dlugo. Napiszesz nam o tym cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Wejscie smoka - Renka IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 25.04.02, 17:51 Pomijajac to , ze troche bylas zbyt niegrzeczna ostatnio skladam gratulacje za mocne wejscie .Odwiedzimy Ciebie na pewno z moim kolega tracerem w najblizszym czasie .Lubimy dobrze zjesc w spokoju i bez dymu. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Renka 25.04.02, 18:09 Lobstera sobie podaruje bo bym byla chora ale schabowego i serniczka nie omine heheh o ile sie znajde w Kanadzie. Nie mozesz sie przeprowadzic do nas? Oj jak mi brakuje tu polskich knajp...Choc duze niebezpieczenstwo jest ze dostalabys tu prace jako chemiczka i znowu by mi polska knajpa przeleciala kolo nosa hehehe Chodz i pokloc sie troche z nami skandynawkami hehhehe wstretnymi feministkami ) zamiast ugryzac sie z tymi osobnikami hehehe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: szwedka IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 04:13 Oj, bylam ci ja bylam kiedys feministka, ale..dzis mi juz przeszlo W zyciu lubie rozmaitosc, raz trucie, raz reanimacja, pardon, restauracja.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Wejscie smoka - Renka IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 20:30 Trackerow zapraszam, moze zdazycie cos zjesc, bo z parkowaniem trackow jest problem. To jest stare maisto (o ile tak mozna to nazwac) i ulice sa waskie i ciasno wszedzie, ale w godzinach kolo 3 pm jest szansa Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Moja Mario, 25.04.02, 19:04 Dla ciebie WSZYSTKO!!!! Bedzie niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek My tez tam bedziemy IP: 151.198.81.* 25.04.02, 20:03 przyjedziemy na motocyklach Harley- Davidson,zajedziemy elegancko na wstepie wypijemy wszystkie piwo i dobrze morde ci skujemy babsztylu,potem mala demolke zrobimy wtym lokalu chemiczki co truje wszystkich dookola. A na koncu zjemy sernik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: My tez tam bedziemy, ale bez % IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 20:26 Piwko owszem, ale bez %. Ni ma alkoholu, ni ma palenia, jest feeria zarcia. Dookola jest pelno 'international' knajp, bardzo dobre alkohole i zarcie tyz dobre. Blisko tunelu(3 minutki), do mostu z 10 minutek.Z 401 lepiej leciec na most,do samej rzeki i w prawo nad rzeka. Fajno, przyjezdzajcie, ugoszcze was z radoscia.Bywaly u mnie juz nawet lima, ale HD nie bylo jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: kochani moi ( z nielicznymi wyjatkami) ! IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 20:20 Jestem taka, jaka jestem, albo mnie kochacie albo olewacie. Posrednie uklady mnie nie interesuja.Zawodowo to, ja sie spelnilam, bedac w waszym wieku (pare patentow , troche szmalu itd ekscytacje na polu zawodowym).Wysylano mnie na emeryture w wieku 29 lat, bo za duzo fermentu sialam(policzcie sobie co to byly za lata).Teraz mam juz dorosle dzieci i moj wnuk ma 6 lat ! Wlasnie wrocil z Florydy i zachorowal (zmiana klimatu). Ciesze sie, ze nie brak tu na forum milych ludzikow. Do zalozenia wlasnego biznesu zapraszam wszystkich. Moje dzieci zaczynaly biznes w Kanadzie majac 10 i 12 lat, a tak na serio, to jako 16 latki.Nie bede wiecej pisac, bo mnie tu rozszarpia buraki, co to na welfrach i na czarno tyrki uskuteczniaja. Mnie w Windsor znaja, ale chyba lepiej w Stanach, ktore uwielbiam .Pozdrawiam wszystkich Amerykanow i 'normalnych' Kanadoli )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: drapieznik jest najblizej PRP IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 20:38 Zaopatrze cie w wizytowki i przewodnik po okolicy. Referencje tez dostaniesz Windsor jest naprawde milym miastem. Skoro ja , stara warszawianka tu siedze, narzekajac co prawda, ale nie na Windsor, tylko na co innego, to znaczy, ze jest fajowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: kim jest Renka? Maria IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 20:47 Mario, kochanie, ja naprawde kocham ksiazki i zostawilam te 5 tys woluminow dla polskiej szkoly, biblioteki i rozdalam ludziom, zreszta wraz naszymi pieknymi, wlasnorecznie robionymi MEBLAMI..hahahha Czego ja , albo moj malzonek nie potrafimy? Ano, chyba nie bardzo potrafimy cieszyc sie z tego co mamy, stad te wieczne cyniczne i sarkastyczne, zlosliwe i itp wtrety )) Zawsze chcemy ZMIENIAC rzeczywistosc, bo dla nas robi sie SZYBKO nudno.Spotkalam w zyciu pare podobnych modeli. Ciagle czegos szukaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CT Re: kim jest Renka? IP: *.101.252.64.snet.net 25.04.02, 21:10 Portugalczyk to glupi cap,nalezy mu sie morodbicie. Zas Renka to fajna kobita i przynajmniej szczerze sie wypowiada. 3maj sie Renka a jak bede w okolicach twej knajpy to nie omieszkam wdepnac! Z Conntecticut mam w sumie blisko..a tutaj parszywe te polskie restaurants. Troche mnie tylko martwi ten brak piwka na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: kim jest Renka? IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 01:48 renka ja z toba chociaz ja burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: Kim jest Renka IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 02:44 A ja Renke lubie czytac!Fajna baba,nie usiadla i sie nie uzala nad swoim emigrantskim losie.Ma swoj biznes,rodzyna-i to sie liczy.Tylko primitiwy (wiadomo o kogo chodzi)moga sie wysmiewac,a moze raczej zazdrosca? Pozdrowka Renka! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: A wiec bylem DZISIAJ! 26.04.02, 02:50 drapieznik napisał(a): no to opowiadaj, bez owijania, peptobismol byl potrzebny? czy tez wziales doggy bag? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: drapieznik! wylaz z wygodki i opowiadaj! IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 02:58 Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: drapieznik! wylaz z wygodki i opowiadaj! 26.04.02, 03:03 Gość portalu: ... ... napisał(a): > hmmm a moze z renka przyjechal? i pokazuje jej teraz te wspanala skore co sie tak chwalil ze ma na tylnich siedzeniach? Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik A wiec bylem dzisiaj 26.04.02, 03:28 (niech szlag trafi ten CR ktory nacisnalem przez pomylke po raz ktorys. Czy nie mozna tego zablokowac na forum Gazety?) Specjalnie pojechalem dzis bo bylem bardzo ciekawy o co tam chodzi, bo tyle to JADU (hehehehe)... Poza tym myslalem, ze ich zaskocze. 1. Strona jest do kitu. Dzwiek to jedno, ale adresu nie moglem wydrukowac i mapy tez. Poza tym mapa jest niedokladna a w Windsor latwo sie zgubic i nigdzie nie ma lewoskretu. Ulica Wyandotte jest jak Piotrkowska albo Grojecka. Od granicy nie ma chyba skretu w lewo wiec musialem zawracac kilka razy. Poza tym numery zaczynaja sie od 2000 i maleja do ok 1100 (Renka ma 1194) i potem do zera, a na koniec rosna znowu do tego wlasciwego 1194, a wszystko na przestrzeni wielu kilometrow. 2. Dojechalem. Nie bardzo wiedzialem jak zaparkowac moj meblowoz (1987 Chevy Caprice Wagon) ale w koncu zauwazylem parkomaty. Postawilem ale nie mialem monet wiec wszedlem do Piasta a tam od razu rospoznalem twarz wlasciciela lokalu. Zapytalem czy moze mi rozmienic banknot na te monety, a on bardzo uprzejmie pokazal mi gdzie mozna zaparkowac za darmo... Po chwili wrocilem. poszedlem najpierw do toalety i obejrzalem. Mala ale bardzo czysta. Wczesniej obejrzalem zaplecze od zewnatrz i smietnik. Bardzo czysto. A wiec pora zamawiac. Zamowilem flaczki. Po chwilio nadeszly ale z przykroscia stwierdzilem, ze to nie moj smak tylko tzw. kielecki. A ja musze miec warszawski smak. Wiekszosc klientow preferuje smak kielecki (nie sa zle, ale dla mnie nie to). Zamowilem wiec barszczyk ukrainski. Bardzo dobry. Potem pokusilem sie o kaszanke z mizeria. Kaszanka byla podana na lisciu salaty, z mizeria obok i przsmazana na cebulce. Wspaniala. Nie jadlem chyba od cwierc wieku i az mi sie uszy trzesly. Byla to taka cienka kaszanka nie ta gruba... Ale kanadyjczycy wiedza jak robic wyroby wedliniarskie. Rozgladalem sie dookola. Bardzo czysto, symetrycznie i starannie. Czyste powietrze. Ladnie wyposazona kuchnia i bardzo czysta i dobrze zorganizowana. Wyjatkowo czysta kuchnia. W miedzyczasie jak ja grymasilem, bylo kilku klientow i wszystkim tez sie uszy trzesly i wylizywali talerze. Jeden z klientow byl niepocieszony, ze nie ma kapusniaku. Chcialem jeszcze wziac schabowego, ale zjawila sie sama Renka, ledwie ja rozpoznalem. Ona mnie od razu rozszyfrowala, ze jestem z forum. Najpierw probowalem sie zaprzec jak Faryzeusze pana Jezusa ale nie z Renka te numery i po chwili skapitulowalem: tak jesten ten Drapski. Zaczelismy rozmawiac o wszystkim. Bardzo mili ludzie. Oczywiscie wyksztlaceni i bardzo kulturalni. Renka wcale nie jest podobna do zdjecia. Na jej miejscy to bym tego fotografa ugotowal, albo przynajmniej utopilbym mu te straszna kamere w Detroit river. Oboje prowadza lokal od osmiu (8) lat. To nie jest takie proste prowadzic restauracje na zachodzie przez 8 lat. Dwa lata to sukces niebywaly, 5 lat osiaga mniej niz 1% wg statystyk, a 8 lat!!!! Mam wielki szacunek dla nich obojga, ze podjeli taka trudna decyzje i ja zrealizowali ja z powodzeniem. Rejon jest dosyc ladny, ludzie przyjemni (jak to sie stalo ze my w ogole weszlismy na sprawy zydowskie na tym watku?? Co to ma wspolnego? Nawet bym chcial, ze by gdzies ktos pokazal mi jakas restauracje koszerna. W moim rejonie sa, bardzo dobre, ale CHOLERNIE drogie). Poziom ich restauracji umiescilbym chyba najwyzej sposrod polskich restauracji na zachodzie. Do tego wspaniali gawedziaze, znaja swoj fach i zdazylem zrobic swoje oceny zanim Renka mnie rozpoznala. Deseru nie bralem bo przeciez sie odchudzam. Maja bardzo dobra herbate w ladnych szklaneczkach. Menu jest olbrzymie, az sie dziwie, ze im sie oplaca tyle potraw przygotowywac. Wydrukowane wyraznie i jasno. Ceny przystepne. Stoly starannie przykryte dwoma obrusami. Sukces Darka i Renki cieszy mnie, bo dowodzi to, ze nawet majac wmordewind mozna egzekwowac swoj cel. Maja pelno klientow chociaz niewielu Polakow. Sa przyjazni dla wszystkich (to co widzialem i czytalem w wydrukach z lokalnych gazet wpietych w karte menu) i bardzo rodzinni. Sa bardzo otwarci i traktuja ludzi przyjaznie. Co mnie sie nie podobalo? Brak dziewczynek, glosnej muzyki i narkotykow, czyli tego co utrzymuje przecietna knajpe. Po pozegnaniu sie z nimi (zapalcilem, zeby nie posadzano mnie na forum o kumoterstwo), wstapilem do sklepu Elias, ktory mial miec makowiec wg Renki. Niestety bylo za pozno. Kupilem dwa rozne typy jogurtow i blue cheese extra creamy. Ser niestety nie dojechal do domu; byl za dobry. Ceny duzo nizsze niz w USA. Nawet po dodaniu oplaty przez most (tunel byl zamkniety) w dwie strony $5, i tak sie oplaca przyjechac na zakupy. W sklepie Zehrs na Tecumseh dorwalem oprutego krolika za $5USD. Nie moglem sie oprzec. Wrzucilem go do zamrazarki zanim nie wykombinuje jak go przyrzadzic. W A&P na tej samej ulicy dostalem duzy sloj papryki marynowanej i kompot wisniowy niskoslodzony wegierski taki jak niegdys robily Pudliszki. Nie oparlem sie bajgielkom z "Muesli" bo byly wspaniale. Na granicy w obie strony nie bylo problemu ale na pytanie celnika przy wjezdzie do USA co wioze, odpowiedzialem: 'krolika'. Spojrzal na mnie z wielkim zainteresowaniem wiec pospiesznie wyjasnilem, ze zwierze jest juz martwe. Zapytal co jeszcze. Odpowiedzialem: dwa pudelka jogurtu. To do tego krolika, powiedzial domyslnie... Ale bardzo, bardzo pilnuja co mnie bardzo ale to bardzo cieszy. Moje auto jest jak akwarium wszystko widac wiec nie musial nawet wygladac. Dla mnie granica jest znacznie przyjemniejsza niz byla 4 lata temu. Chyba lepiej wiedza jak wylawiac podejrzanych i maja lepsza synchronizacje danych. Sa dwa sklepy duty free: jeden przy wyjezdzie z USA a drugi przy wjezdzie. Ten przy wjezdzie ma 4 razy wieksza powierzchnie i wybor trunkow. Zainteresowaly mnie Courvoisier i rum Appelton. Niestety, Appelton nie byl min 5-letni, a Courvoisier nie byl VSOP. Ja niestety rozpoznam roznice. Przyjemnie spedzilem to nieplanowane popoludnie. Windsor wydal mi sie ladniejszy niz 4 lata temu, przejechalem sie po pieknej promenadzie nad rzeka. Obserwowalem piekny brzeg USA z budynkami w Detroit. Oj, szczesciarz ja jestem tylko nikt mi tego nie powiedzial. A do tego spotkalem naprawde zyczliwych i przyjemnych ludzi. Pozdrowienia dla wszystkich, w tym rowniez dla naszego forumowgo niesfornika Portugalczyka1. (bez ciebie bym sie do tej Kanaday chyba nie zebral, a teraz widze, ze tam warto na zakupy zywnosci sie przejechac a przy okazji zalapac sie na bigos. Zauwazylem, ze indyki w sklepie byly bardzo tanie) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: A wiec bylem dzisiaj 26.04.02, 03:35 drapieznik napisał(a): )))))))))))))) dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal drapieznik zagat IP: *.client.attbi.com 26.04.02, 03:44 Jak znam drapieznika to on nie owija w bawelne. Znaczy warto. Niestety nie podrodze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: A wiec bylem dzisiaj IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 03:45 No i co "życzliwi rodacy". Głupio wyszło. A może drapieżca przekupiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: A wiec bylem dzisiaj IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 04:09 No i prosze, drapieznik zrobil sobie zakupy, no i tak ladnie nas podsumowal, szczegolnie mnie..hehe Szkoda, ze nie bylo tego makowca, naprawde jest dobry, a ja sie znam. Lubie duzo maku, lukier i malo ciasta, do tego tzw "zapach" rumowy. Drapieznik czail sie za kwiatem, myslal, ze go nie rozpoznam, ale od razu wiedzialam..Zbytnio sie rozgladal, zagladal pod stolik, patrzyl po scianach.. Takie zachowanie nie uszlo mojej uwagi..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: A wiec bylem dzisiaj IP: *.bbtec.net 26.04.02, 04:29 No to teraz powinnas zrewanzowac sie nam opisem Drapieznika, ktory jest, moim zdaniem, bardzo w porzadku gosc, a jego opinie o kobietach bywaja dosc hm.. niezwykle. Do kuchni tez wlazil? Wspominal jak tam czysto. A opis restauracji dobry. I pomyslec, ze kiedys nie lubilem kaszanki, a teraz tez by mi sie jesli nie obydwa to przynajmniej jedno ucho zatrzeslo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observ Do drapieznika !!!!!! IP: 5.1R2D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 26.04.02, 04:16 drapieznik napisał(a): > > Oboje prowadza lokal od osmiu (8) lat. To nie jest takie proste prowadzic > restauracje na zachodzie przez 8 lat. Dwa lata to sukces niebywaly, 5 lat > osiaga mniej niz 1% wg statystyk, a 8 lat!!!! Mam wielki szacunek dla nich > obojga, ze podjeli taka trudna decyzje i ja zrealizowali ja z powodzeniem. > Rejon jest dosyc ladny, ludzie przyjemni (jak to sie stalo ze my w ogole > weszlismy na sprawy zydowskie na tym watku?? Co to ma wspolnego? Nawet bym > chcial, ze by gdzies ktos pokazal mi jakas restauracje koszerna. W moim > rejonie sa, bardzo dobre, ale CHOLERNIE drogie). > Piszesz: "... jak to sie stalo ze my w ogole weszlismy na sprawy zydowskie na tym watku?? ..." - nie rozumiem, co masz na mysli ?? Co sprawy zydowskie maja wspolnego z twoja wizyta w restauracji Renki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek z g.... watku IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 26.04.02, 05:30 udalo sie zrobic cos wartosciowego ! to chyba ewenement ! Drapiezny tak smakowicie opisal potrawy serwowane przez Renke i teraz tylko zal mi pozostal, ze to tak daleko. W NY mnogo polskich knajpek ale bardzo trudno znalezc miejce gdzie mozna zaprosic znajomych i pochwalic sie rodzima sztuka kulinarna a juz obrus jest zupelna zadkoscia / kroluja kwieciste ceraty przygniecione szklem brrrr/. Wyobrazalam sobie Ciebie Renko zupelnie inaczej jakos ta wesola, rubaszna twarz nie pasuje do cietego jezyka Wpisuje adres Twojej restauracji do notesu podroznego i z pewnoscia odwiedze, bo jak moglabym ominac bitki z kopytkami podane przez gawedzacych gospodarzy..... no jak???? hehehehhe pozdrawiam serdecznie i winszuje opanowania !!!! aniutek - a jeszcze pytanie do nowojorczykow- gdzie chodzicie na polskie zarelko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Do Aniutka IP: 5.1R2D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 26.04.02, 05:34 To u was na grinponcie nie ma zadnej przyzwoitej polskiej knajpy ?? Hmmmmm, a juz mialem do Niujorku jechac ?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Do Aniutka IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 26.04.02, 05:44 moze i jest ale ja o niej nie wiem, ale znam mnostwo innych fajnych np Grimaldis :))) newyork.citysearch.com/profile/7330989 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Gdzie chodzę na polskie żarełko? IP: *.union01.nj.comcast.net 26.04.02, 05:40 Przede wszystkim do własnej kuchni a zaoszczędzone w ten sposób centy odkładam do skarbonki, zeby potem było na n.p. chińskie lub kino. Fakt, że tak jak sk... portugalczyk ten temat zaczął to należy mu się kopa w miejsce, którym najwyraźniej myśli, choć nie wiem którędy wtedy trawi. Że też tekie plugastwo ma komputer a tyle biednych dzieci nie. Że też nikt mu nie zabierze... Z zasady nie przyłączam się do takich wątków ale lubię aniutka, J23, drapieżnika i szwedkę a Renka jest też ja najbardziej w porządalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar No i po co sie czaic, Renka ??? IP: *.prem.tmns.net.au 26.04.02, 05:46 Zybi, by ci zraz powiedzial, ze sukcesem trzeba sie pochwalic, ja dodam, ze trzeba go umiec dojrzec. To, kurde, takie polskie, to zanizanie swoich osiagniec, to klasyfikowanie profesji jako szlachetne i mniej szlachetne i prymitywne 9slowem komleksy0 Ze wszystkich twoich poprzednich postow ziala wizja beznadziejnej jadlodajni z wlascicielami placacymi klientom za konsumowane ich atpliwej jakosci zupek. Snap out of it, woman! I... gratuluje sukcesu!!! Sar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Gdzie chodze˛ na polskie z˙are?ko? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 26.04.02, 05:47 :))) Mirko, milo uslyszec dobre slowo na dobranoc Wlasciwie z tym polskim zarciem to masz racje- w domu najlepsze, a juz u mej siostry- pycha, tyle, ze czasami chcialoby sie pojesc kopytek bez tych wszystkich ceregieli...... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Gdzie chodze˛ na polskie z˙are?ko? 26.04.02, 15:25 Gość portalu: aniutek napisał(a): > :))) Mirko, milo uslyszec dobre slowo na dobranoc > Wlasciwie z tym polskim zarciem to masz racje- w domu najlepsze, a juz u > mej siostry- pycha, tyle, ze czasami chcialoby sie pojesc kopytek bez tych > wszystkich ceregieli...... ode mnie za daleko do polskich restauracji, i z domu i z pracy... mamy polski sklep w yonkers, gdzie serwuja obiady na wynos, czasami podjade zeby tam kupic hehe $4.25 za porcje jak dla konia :> maja tylko 2 dania na raz, ale za to codziennie inne dania.... nawet smaczne, w kazdym badz razie, wracamy tam czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: A wiec bylem dzisiaj 26.04.02, 16:03 Czyli kolejny przyklad, ze to forum sluzy niektorym do odreagowywania swoich stresow(?), kompleksow(?). No bo jak inaczej wytlumaczyc: Mila, pogodna, zadowolona z zycia kobieta potrafiaca na dokladke jeszcze milo gawedzic produkuje sie na forum jak cyniczna,zlosliwa i zgryzliwa nastolatka? A moze niektorzy potrzebuja takiego "wentyla" bezpieczenstwa aby moc w real life byc milym i sympatycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: A wiec bylem dzisiaj (ro-bert) IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 07:53 Nie masz racji ro-bert. Ja jestem taka sama w realu,jak na forum, ale nie daj Boze jak mnie ktos wnerwi,tak jak tu na forum. Wtedy za chabety i fru za drzwi. Zdarzylo sie tak RAZ w ciagu 8 lat. Ten czlowiek, spotykajac mnie, przechodzi na druga strone ulicy. Kazdy z nas jest taki, jaki chce byc. Ja sie nie zmieniam jak mowia ludzie , ktorzy mnie znaja. Wciaz ten sam typ. Odreagowanie stresow to co innego. To sa wulgaryzmy, gorycz, zal, radosc, uniesienia.Duzo tego na forum. Sama forma wypowiedzi, kwestionowanie faktow,czy szukanie dziury w calym, to zostaje czlowiekowi na cale zycie.W kazdym z nas jest "dziecko", czyli to, czym bylismy jako dzieci.Ja bylam zawsze zarozumiala. Poza tym w restauracji sie nie dyskutuje, tylko przygotowuje jedzenie, podaje, przyjmuje zaplate i sprzata.Czasem mozna pogadac, ale to KLIENT prowokuje, nie ja. Ja uprzejmie sie dostosowuje do klimatu rozmowy. Na forum tez sie staram uprzejmie dostosowac, ale sie nie da. NIE DAJE SIE UPRZEJMIE rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Renkaaa !! a placki po wegiersku tyz robis ?? IP: 5.1R2D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 26.04.02, 05:45 Jesli tak to i ja wpadne ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Renkaaa !! a placki po wegiersku tyz robis ?? IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 06:01 Placki kartoflane robie z cebula, podajemy z sosem jablkowym, z maple syrop, ze smietana , z cukrem , z dzemem, z boczkiem, z kielbasa, ze schabowym, z klopsem , z golabkami , z pierogami i jeszcze tam jakos. Nie mam w jadlospisie plackow po wegiersku. Wszystko jest NA POLSKO Moge je tez podac z duszonymi pieczarkami w smietanie, ale to wszystko zalezy od wyobrazni GOSCIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiutek Re: Renkaaa !! a placki po wegiersku tyz robis ?? IP: *.netcom.ca 26.04.02, 06:04 Gos´c´ portalu: Renka napisa?(a): > Placki kartoflane robie z cebula, podajemy z sosem jablkowym, z maple > syrop, ze smietana , z cukrem , z dzemem, z boczkiem, z kielbasa, ze > schabowym, z klopsem , z golabkami , z pierogami i jeszcze tam jakos. A ja Ci to moge jeszcze "polukrowac" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Renkaaa !! a placki po wegiersku tyz robis ?? IP: *.prem.tmns.net.au 26.04.02, 06:07 Gość portalu: Fiutek napisał(a): >> A ja Ci to moge jeszcze "polukrowac" ... Ty juz wiecej nie lukruj, netcom.ca, widac, ze mozg sobie kompletnie "z- lukrowales". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Do Renki, RE: placki po "wegiersku" IP: 131.137.84.* 26.04.02, 16:32 Wyjasnienie: placki po wegiersku to placki z gulaszem (dosc pikantny sos) + troche warzyw obok. Chyba znasz take placki ?? Wiem, ze w Polsce sa one b.popularne. To co, znasz takie placki ?? Oj, przybylo by ci klientow !?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaRenka Kim jest Renka? IP: *.netcom.ca 26.04.02, 06:21 No wlasnie. Filozof w utluszczonym fartuchu czy wietrzny student ESL-u? Chyba nigdy siem nie dowiemy prawdy ... a szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sar Sarenka, czy Ty zeglaz jaki, czy co... IP: *.prem.tmns.net.au 26.04.02, 07:25 A ty ciagle z tym "wietrznym"...czyms tam, o co ci kurde chodzi??? Sar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaRenka Re: Sarenka, czy Ty zeglaz jaki, czy co... IP: *.netcom.ca 26.04.02, 15:29 A Ty jeszcze nie spisz Majt? Po takim ciezkim dniu nalezy Ci siem odpoczonc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renek Re: DRAPIEZNIK CZY KROLIK? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.04.02, 17:10 Chlopie nie powinienes absolutnie w wywiadzie pracowac. Tak sie dales latwo zaskoczyc i wystraszyc? Bales sie ze ci Renka patelnia w glowe przylozy? To mowisz, ze jednak przez zoladek do serca pracuje dla ciebie. Jedno mnie tylko dziwi, ze strach dziala jeszcze silniej niz alkohol, bo ty to nawet juz chyba uwierzyles w to ze zamiast wstretnego, ordynarnego babsztyla Afrodyte zobaczyles. A na powaznie to ona jest na skraju bankructwa i dlatego tak sie wscieka i szuka darmowej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: kim jest Renka?/przez zolodek do serca! IP: *.we.client2.attbi.com 26.04.02, 18:13 Nie wiem, kim Renka jest. Moze zmyslna osoba, ktora najpierw narobila szumu a pozniej podala adres swojego bysnesu przyciagajac do siebie uwage przyszlych, mozliwych klientow. Moze jest ciezko chora osoba( bipolar?) ... Nie wiem, ! Wiem, ze jej sernik i placki ziemniaczane nie usprawiedliwiaja poprzednich wystapien. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: kim jest Renka?/przez zolodek do serca! 26.04.02, 19:19 Gość portalu: kluba1 napisał(a): > Wiem, ze jej sernik i placki ziemniaczane nie usprawiedliwiaja poprzednich > wystapien. Masz racje... ale... jej wystapienia nie usprawiedliwiaja autora tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: kim jest Renka?/przez zolodek do serca! IP: *.we.client2.attbi.com 26.04.02, 19:30 _szwedka napisał(a): > Gość portalu: kluba1 napisał(a): > > > Wiem, ze jej sernik i placki ziemniaczane nie usprawiedliwiaja poprzednich > > > wystapien. > > Masz racje... ale... jej wystapienia nie usprawiedliwiaja autora tego watku. Zgoda !!!!!!!! Rozsialo sie ???? ale plackow ziemniaczanych jej roboty bym jednak bala sie jesc - nie wiadomo, kiedy bedzie miala nastepny napad !!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: kim jest Renka?/przez zolodek do serca! IP: *.we.client2.attbi.com 26.04.02, 21:22 I jeszcze jedno ! po przeczytaniu jej ostatniej ( marzenie!) wypowiedzi ( siekierke czy tez tasaczek do siekania miesa wspomina !!!) ostrzegam przed schabowymi w jej restauracji - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: DO ODWAZNYCH - SMACZNEGO IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.04.02, 03:42 Nie wiadomo rowniez czy nie naplula albo nie nasmarkala do talerza. Ale co tam ludzie - do odwaznych swiat nalezy. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: DO ODWAZNYCH - SMACZNEGO IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 27.04.02, 06:12 Masz racje Karol - i napewno pierogi sa sfalszowane !!, i galabki tez !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: pierogi i golabki IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 08:04 Pierogi z zoltym serem i kartoflami sa zawsze przepieprzone, inne moga byc.Mamy najlepsze ciasto. Bez wody. Golabki sama dzis wlasnorecznie robilam, ale mi majeranku zabraklo i zrobilam z koperkiem swiezym. Wyszly jeszcze lepsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: napluc do talerza IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 08:01 Naogladalo sie tych programow, naogladalo, a widziala, jak baba pizze robila, pizza spadla na podloge, ona nic, nawet sobie nos wytarla i dalej robila. Potem ja zwolnili, to poszla do konkurencji na managera. A co! Albo ten , co siedzial i dlubal w nosie na zapleczu w kuchni i wycieral o stol, a potem pizze zaczeli na tym stole zagniatac. O moj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: kluba1 IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 07:57 Idz z tym biustem ,lepiej zaglosuj na mnie na Miss Forum ! Odpowiedz Link Zgłoś