Dodaj do ulubionych

Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski?

13.11.04, 01:57
Czy możecie mi wytłumaczyć zaobserwowaną przeze mnie regułę, że Polonusi to
najdebilniejszy element narodu polskiego? Nie to żeby reszta była
inteligentna, ale ci co wyjeżdżają i potem pisują tutaj na tym forum, to już
jest intelektualny rynsztok. Takiego zbiorowiska debilnych pieniaczy z
klinicznymi kompleksami niższości jak to forum to na internecie już nigdzie
indziej nie znajdziesz.
Zaglądam raz na jakiś czas na to forum ot tak z ciekawości. I nigdy wśród
dziesiątków forów nie ma ANI JEDNEGO, ANI JEDNEGO normalnego wątka.

Może to i dobrze że najdebilniejsza część kraju znajduje się poza granicami.
Taka naturalna ewolucja.
Obserwuj wątek
    • Gość: elitaintelektualna Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 02:04
      łeheh elyta w polsce została siem ......
    • Gość: Алганов Łżesz sore hand - som lepsze fora IP: *.dyn.optonline.net 13.11.04, 02:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=12468270&a=12484711
      i wątki

www.sovmusic.ru/mp3/brezh_2.mp3
      Благодарим журналистов "Газеты выборчей" за помощь в подготовке публикации
    • nadau Wątka może i nie ma, ale wątku byś się doszukał 13.11.04, 23:18
      A poza tym pamiętaj jest taka zasada: nigdy głupiemu nie mów, że jest głupi.

Nie zgadzam się, że cała polonia nie grzeszy yntelygencją.
      Przy zrywaniu azbestu też trzeba przecież myśleć.
      Czy brać go z lewej, czy też z prawej strony.
    • Gość: corgan bo z braku wódki, bigosu i ogórow czlowiek gupieje IP: *.chello.pl 14.11.04, 01:24
      • filipek.us Zjedz szybko jakiegoś ogórka, corgan heheheheheheh 14.11.04, 01:32

• Gość: Nienadau Re: old surehand napisal; IP: *.vf.shawcable.net 14.11.04, 02:20
          >"Może to i dobrze że najdebilniejsza część kraju znajduje się poza granicami.<"

---------------
          nie obrazaj bracie Litwy!
    • starywiarus Na kolanach podziwiamy wasza madrosc, krajowcy... 15.11.04, 11:08
      Ale na dowartosciowanie sie to mamy inne sposoby, niz wsluchiwanie sie, kto w
      krzakach nad Wisla piszczy. Patrzymy mianowicie, kto jeszcze na was sra z duzej
      wysokosci - raz, zeby sie dowartosciowac, a dwa,zeby sie zorientowac, w jakim
      jestesmy towarzystwie.

I wyniki sa ciekawe, a towarzystwo calkiem niezle: Transparency International,
      World Bank i pare innych raczej czcigodnych instytucji.

W takiej na przykład korupcji jesteście rowno z Peru, mniej uczciwi
      niż Brazylia, Kolumbia, Panama i Ghana. Marginalnie natomiast bardziej uczciwi
      niz Arabia Saudyjska. Miedzy 2002 i 2003 rokiem obsuneliscie sie o 19 miejsc, z
      45 na 64, a w 2004 jeszcze o 5 miejsc dalej, na 69. Wicie, miejsce jak miejsce,
      ale tyn trynd...

www.transparency.org/pressreleases_archive/2004/2004.10.20.cpi.en.html

W systemach prawnych umożliwiających egzekowanie umów handlowych jesteście na
      piątym od końca miejscu ze 130 krajów przebadanych przez World Bank
      (raport "Doing Business 2004"), zaraz obok Burkina Faso; jak polski
      przedsiębiorca drugiemu polskiemu potentatowi albo, co gorsza, naiwnemu
      eksporterowi do Polski, nie zapłaci, to poszkodowany być może da radę
      ściągnąć należność przez wasze wybitne sądy już za krótkie trzy lata. Duża
      zachęta do handlowania z wami!

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,2090139.html

Ale za to macie najlepszy na świecie system badania słuchu u noworodków.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=10914043&a=10914043
      Trzymajcie mocno kciuki co do przejściowości bezrobocia. To pewnie z powodu
      wiary narodu w tą przejściowość kolejka na Pięknej po wizy amerykańskie stoi
      24/7/365, a autobusy do Londynu wyprzedane sa na miesiąc z góry. Na pewno
      zresztą się wam ta przejściowość znacznie jeszcze poprawi, jak Unia zakończy
      toczące się dochodzenia w sprawie niedozwolonego podpierania finansowego
      polskiego cukru i stali z budżetu państwa, i dowali wam za to
      przewidziane unijnym prawem kary.

Na razie wasz super system manadżmętu i głęboka kompetencja gospodarcza
      spowodowały przeniesienie wołowiny do krainy wspomnień waszych obywateli,
      oraz wzrost ceny chleba bo, jak się rozbrajająco przyznał szef Agencji Rynku
      Rolnego, wyście myśleli że Komisja Europejska nic nie ma do waszych usiłowań
      manipulacji rynkiem zboża, przy pomocy "rzucania" na rynek rezerw
      państwowych, zaś nie przyszło nikomu z waszych geniuszy do głowy, zeby zapytać
      Unii, jak jest naprawdę.

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33206,2078179.html

To wszystko wam załatwiły polonijne odpady i oszołomy?
      No pewnie, wyście som ino jako ta lelija biala.

TAK TRZYMAĆ, CZŁONKOWIE ESTABLISZMĘTU I MANADŻMĘTU NOWEGO CZŁONKA!
      • filipek.us Mądrość 9-tej kategorii - prośba o uściślenie. 15.11.04, 14:06
        Szanowny Wiarusie!
        Czy pisząc "krajowcy" ma Pan na myśli 9-tą kategorię Polaków wg klasyfikacji profesora Andrzeja Targowskiego?

Zapytowywuję, gdyż często gęsto kategoria 9-ta miesza mi się z 8-mą tzn. z tą
        kategorią 'emeryci abroad cóś tam cóś tam', którą z urzędu zajmuje się
        łącznościowiec sejmowy Giertych.

Zawczasu dziękuję za iluminację.
    • golfster bo tak ich na ten wyjazd zgramaniczny dobierano 15.11.04, 13:33
      czyli same szumowiny a ja sie z tymi szumowinami teraz musze meczyc i patrzec
      jak wp..ja kaszanke za dulary.
    • Gość: VIP-1 Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? IP: *.cwshs.com 15.11.04, 13:50
      old_surehand napisał:

> Zaglądam raz na jakiś czas na to forum ot tak z ciekawości. I nigdy wśród
      zajrzyj ty lepiej doupiastemu w doupe
      moze cos ciekawego tam zobaczysz
      • doupa_nazi ty vipek zajrzyj w swoja doope 15.11.04, 14:19
        to moze chooya kagana tam wkoncu dojrzysz, hehehe
        • Gość: VIP-1 Re: ty vipek zajrzyj w swoja doope IP: *.cwshs.com 15.11.04, 15:10
          "w koncu" pisze sie oddzielnie, tepaku jeden
          trzeba bylo na lekcje chodzic
          a nie w krzki doupy dawac
          • doupa_nazi Re: ty vipek zajrzyj w swoja doope 15.11.04, 15:13
            Gość portalu: VIP-1 napisał(a):

> "w koncu" pisze sie oddzielnie, tepaku jeden
            > trzeba bylo na lekcje chodzic
            > a nie w krzki doupy dawac

w "krzki", fjucie? hehehe mickiewicz sie odezwal, wyjmij chooya z geby, bo
            strasznie seplenisz
            • Gość: VIP-1 Re: ty vipek zajrzyj w swoja doope IP: *.cwshs.com 15.11.04, 15:23
              a ty lepiej nie wyjmuj
              z doupy tez nie, moze humor ci sie poprawi
              • golfster to chyba jasne ze dupa_nazi i szajbus Vip-1 to te 15.11.04, 15:56
                same dwa polglowki. Targa vipem o sicane ta rozdwojona jazn. Czy ty wiesz ze
                zdziecinniales matole (pisze do was dwoch)?
                • Gość: VIP-1 Re: to chyba jasne ze dupa_nazi i szajbus Vip-1 t IP: *.cwshs.com 15.11.04, 16:04
                  zmiataj stad smieciu na drzewo banany prostowac
                • doupa_nazi Re: to chyba jasne ze dupa_nazi i szajbus Vip-1 t 15.11.04, 16:14
                  golfster napisał:

> same dwa polglowki. Targa vipem o sicane ta rozdwojona jazn. Czy ty wiesz ze
                  > zdziecinniales matole (pisze do was dwoch)?

widzi mi sie, zes na pieknej po ryju zostal wychlastany, czlonku sprochnialy,
                  hehehe
    • Gość: Polonuska Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? IP: 81.185.114.* 15.11.04, 15:52
      Co Ty wogole wiesz na temat Polonusow, aby wszystkich wrzucac do jednego worka?
      To tak, jakbym po wakacjach spedzonych w kraju uwazala, ze ci, co zostali w
      Polsce to banda dresiarzy z bejsbolowymi kijami. Intelektualny rynsztok to dla
      mnie Twoja argumentacja oparta wlasciwie na niczym. Poza tym mylisz Polonusow z
      banda nierobow liczacych na to, ze przyjada i w 3 miesiace nic nie robiac
      zgarna tysiace dolarkow lub euro, ale czy w Polsce takich malo? Wsrod Nas jest
      mnostwo dziennikarzy, inzynierow, lekarzy, kierownikow firm itp. I zawdzieczamy
      to tylko wlasnej pracy,nie tak jak w rodzimym kraju, gdzie to rodzice oplacaja
      studia swoim pociechom utrzymujac je czesto do 30-tki. A jednak jestesmy
      wszedzie, w kazdym zawodzie i kazdej dziedzinie zycia, ale skad ty mozesz o tym
      wiedziec, jesli swoja opinie o Polonusach opierasz na podstawie forum???
      Poza tym dlaczego, skoro macie o Nas takie zdanie, 90% Polakow oddalaby dusze
      diablu, byleby tylko zostac Polonusem.
      Moze to i dobrze, ze najdebilniejsza czesc kraju pomimo usilnych staran nie
      zostanie Polonusami.
      Taka naturalna ewolucja.....
      • golfster masz racje ze dobrze ze sie Polska pozbyla 15.11.04, 15:59
        zgraji skrajnych idotow i wysiudala ich na ymigracje. Jest kilka normalnych
        osob i do nich sie te uwagi i tak nie dotycza, to kazdy wie. A z matolstwem to
        sobie hameryka juz poradzi i dlatego dali im biblioteki za darmo zeby
        przep..lali cale zycie przy klawiaturze.

Co do ciebie to chyba przesadzasz ze dorobic to sie tylko mozna i trzeba praca:
        najlepiej to cos dobrego podp..lic.
        • Gość: VIP-1 Re: masz racje ze dobrze ze sie Polska pozbyla IP: *.cwshs.com 15.11.04, 16:18
          golfster napisał:

> najlepiej to cos dobrego podp..lic.
          nie, najlepiej to ciebie, kaktusem w.y.p.i.e.r.d.o.l.i.c
      • Gość: VIP-1 Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? IP: *.cwshs.com 15.11.04, 16:05
        co ty tlumokowi tlumaczysz?
        przeciez qtas celowo prowokuje
        takiego, to tylko zbluzgac
        i donkowi do wybzykania rzucic
      • old_surehand Ukłony dla Polonuski :) /ntxt 15.11.04, 19:41
        • Gość: Polonuska Re: Ukłony dla Polonuski :) /ntxt IP: 81.185.112.* 15.11.04, 23:03
          Ty sie Mnie nie klaniaj tylko pomysl przed nastepna krytyka-tak à propos-nie
          zycze wrogowi emigracji
      • maly_kazio_wielka_draka Do Polonuski 15.11.04, 20:22
        Podoba mi sie Twoj komentarz. Choc zgadzam sie w czesci z tym co tow.
        old_surehand z siebie wyplul w oczywistym rozgoryczeniu na temat niskiego
        poziomu tego forum. Jedna z przyczyn jest to, ze kazdy analfabeta siedzi
        dzisiaj przy komputerze udajac znawce wielu zagadnien. Niewielu stac na
        jakakolwiek analize i glebsze spojrzenie czy chocby sprawdzenie faktow. W tym
        kontekscie, opluwanie staje sie norma i powszednim sposobem reagowania. Pod
        plaszczykiem anonimowosci do glosu dochodza slabe jednostki, ktorych nie stac
        na nic innego tylko oplucie przeciwnika. Jest to najlatwiejsze. Wszystko inne
        wiaze sie z uzyciem zwojow mozgowych, ktorych...o zgrozo!...coraz mniej.
        Pozdrawiam.
      • jagus2 Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? 16.11.04, 10:14
        Gość portalu: Polonuska napisał(a):

> Co Ty wogole wiesz na temat Polonusow, aby wszystkich wrzucac do jednego
        worka?
        >
        > To tak, jakbym po wakacjach spedzonych w kraju uwazala, ze ci, co zostali w
        > Polsce to banda dresiarzy z bejsbolowymi kijami. Intelektualny rynsztok to
        dla
        > mnie Twoja argumentacja oparta wlasciwie na niczym. Poza tym mylisz Polonusow
        z
        >
        > banda nierobow liczacych na to, ze przyjada i w 3 miesiace nic nie robiac
        > zgarna tysiace dolarkow lub euro, ale czy w Polsce takich malo? Wsrod Nas
        jest
        > mnostwo dziennikarzy, inzynierow, lekarzy, kierownikow firm itp. I
        zawdzieczamy
        >
        > to tylko wlasnej pracy,nie tak jak w rodzimym kraju, gdzie to rodzice
        oplacaja
        > studia swoim pociechom utrzymujac je czesto do 30-tki. A jednak jestesmy
        > wszedzie, w kazdym zawodzie i kazdej dziedzinie zycia, ale skad ty mozesz o
        tym
        >
        > wiedziec, jesli swoja opinie o Polonusach opierasz na podstawie forum???
        > Poza tym dlaczego, skoro macie o Nas takie zdanie, 90% Polakow oddalaby dusze
        > diablu, byleby tylko zostac Polonusem.
        > Moze to i dobrze, ze najdebilniejsza czesc kraju pomimo usilnych staran nie
        > zostanie Polonusami.
        > Taka naturalna ewolucja.....

Zgodze się z Toba że nie można wszystkich ludzi wrzucać do jednego worka. Ale
        odpowiedz mi na jedno pytanie. Skoro na emigracji jest tele inzynierow,
        przedsiebiorcow, lekarzy itd., to dlaczego Ci wszyscy ciazko pracujacy ludzie
        nie chca inwestowac w Polsce? Czy jest moze tak ze jak ktoś wyjedzie to cierpi
        na krajowstred?
        • Gość: Ciocia Korupcja Dlaczego Ci ludzie nie chca inwestowac w Polsce? IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 11:22

Bez pleców w SLD i w senacie masz guzik z pętelką.

jagus2 napisał:

> Zgodze się z Toba że nie można wszystkich ludzi wrzucać do jednego worka. Ale
          > odpowiedz mi na jedno pytanie. Skoro na emigracji jest tele inzynierow,
          > przedsiebiorcow, lekarzy itd., to dlaczego Ci wszyscy ciazko pracujacy ludzie
          > nie chca inwestowac w Polsce? Czy jest moze tak ze jak ktoś wyjedzie to cierpi
          >
          > na krajowstred?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=16990497&a=17005051
        • prawdziwystarywiarus Krajowstret? 16.11.04, 13:54
          Zgodze się z Toba że nie można wszystkich ludzi wrzucać do jednego worka. Ale
          > nie chca inwestowac w Polsce? Czy jest moze tak ze jak ktoś wyjedzie to cierpi
          >
          > na krajowstred?

Nie.

Tylko jak juz sie kto dorobi czegos do zainwestowania, to do tego czasu zdaje
          sobie sprawe, ze sa lepsze i bezpieczniejsze miejsca do inwestowania ciezko
          zarobionych pieniedzy niz kraj, w ktorym rozlaczanie jelenia z jego pieniedzmi
          jest sportem narodowym, a urzednicy pokazuja kazdemu chetnemu do inwestycji,
          gdzie raki zimuja.

Dlaczego mialbym inwestowac w kraju, ktory wedlug wiarygodnych rankingow
          miedzynarodowych jest bardziej skorumpowany niz Kolumbia i Panama? Zwlaszcza
          jesli moge pomyslnie inwestowac gdzie indziej? Z sentymentu? W interesach nie
          ma sentymentow. Business is business.
          • Gość: Ян Ковальский Re: Krajowstręt? IP: *.dyn.optonline.net 24.12.04, 02:43
            www.poloniatoday.com/news.htm#Tampa
        • Gość: Polonuska Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? IP: 81.185.113.* 16.11.04, 14:31
          Gosc portalu jagus2 napisal:
          >Zgodze się z Toba że nie można wszystkich ludzi wrzucać do jednego worka. Ale
          >
          > na krajowstred?

Na krajowstret mozna zaczac cierpiec czytajac Twoj post, ale daleko mi do tego.
          Wielu Polonusow spedza swoje emigracyjne zycie na tlumaczeniu, ze Polacy to nie
          tylko banda samochodowych zlodzieji a normalni ludzie ze wspaniala historia, na
          tlumaczeniu, ze Polska to nie radziecka republika tylko cudowny kraj z
          tradycjami, wlasnym jezykiem, ze przecietny Polak nie zaczyna dnia od wypicia
          szklanki wodki itp.

A dlaczego ci ciezko pracujacy ludzie nie chca inwestowac w Polsce:
          po pierwsze-lekarz czy inzynier nie musi na sile chciec zostac biznesmenem, nie
          po to latami uczyl sie zawodu
          po drugie-juz raz zmienilismy kraj, i aby na emigracji dojsc do czegos trzeba
          lat i samozaparcia, jakos kiepsko widze ludzi, ktorzy by po latach ciezkiej
          pracy i czesto wyrzeczen rezygnowali z pracy, domu i wszystkiego i w ramach
          patriotyzmu jechali do kraju zaczynac po raz kolejny zycie od nowa
          po trzecie-pierwszym krokiem do osiagniecia czegokolwiek w innym kraju jest
          otrzasniecie sie z polskosci, nie tej patriotycznej przez duze "P", ale tej
          uposledzajacej kazdego polskiego emigranta , przynajmniej na poczatku. Chodzi
          mi o nasze rodzime przyzwyczajenia, ze wszystko ma byc podane na talerzu:
          opieka za darmo, szkola za darmo, w pracy "czy sie stoi czy sie lezy...", o
          to , gdzie bede mieszkac niech sie martwia rodzice itp. itd.
          Czesc emigrantow nie potrafi sie nigdy z tego otrzasnac i Ci nigdy do niczego
          nie dojda, a ta czesc, ktora to potrafila po prostu nie chce wracac do punktu
          wyjscia
          po czwarte-dlaczego Polacy mieszkajacy w Polsce zamiast inwestowac w nowe
          miejsca pracy inwestuja np. w najnowsze samochody, superwille itp. Im wolno i
          nikt z tego powodu nie bedzie ich krytykowal a emigrant ma oszczedzac kazdy
          zarobiony grosz-emigranci to nie instytucja harytatywna.
          • jagus2 Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? 17.11.04, 18:18
            W ogóle nie rozumiem dlaczego tak się zdenerwowałas?
            Chciałem tylko wiedziec i dziekuje wiarusowi z odpowiedz. Widac ze dawno nie
            bylas w Polsce bo "czy sie stoi czy sie lezy..." jest juz dawno nie aktualne.
            Polacy sa najbardziej pracowitym narodem w UE! A pytalem bo bardzo wiele osob
            tu inwestuje ( takze Amerykanow). Nie zamierzam wchodzic z Toba w polemike bo
            juz widze ze nie zmienie twojego obrazu Polski.
            Pozdrawiem
            • Gość: Polonuska Drogi jagusiu IP: 81.185.114.* 17.11.04, 21:58
              Po pierwsze, w Polsce bylam w ubieglym roku!
              Po drugie, sprowadzilam przez 15 lat mojego pobytu przynajmniej 40-tu
              przyjaciol i nie tylko, wiec wiem, o czym mowie i pisze
              Po trzecie, skad bierzesz taka wiadomosc, ze Polacy to najbardziej pracowity
              narod na swiecie, chyba tylko z ilosci obowiazkowych godzin
              • jagus2 Droga polonusko! :-) 19.11.04, 18:58
                Gość portalu: Polonuska napisał(a):

> Po pierwsze, w Polsce bylam w ubieglym roku!
                > Po drugie, sprowadzilam przez 15 lat mojego pobytu przynajmniej 40-tu
                > przyjaciol i nie tylko, wiec wiem, o czym mowie i pisze
                > Po trzecie, skad bierzesz taka wiadomosc, ze Polacy to najbardziej pracowity
                > narod na swiecie, chyba tylko z ilosci obowiazkowych godzin

Witaj!
                Po pierwsze nie napisalem ze Polacy to najbardziej pracowity narod na swiece,
                tylko w UE! A to jest roznica. Zgodze sie jednak z Toba ze oficjalne wskazniki
                nie musza pokrywac sie z rzeczywistoscia. Ja jednak uwarzam ze tak jak polonia
                nie jest banda debili tak Polacy miszkajacy w kraju nie sa banda nierobow. I
                wcale nie jest tak ze rodzice utrzymaj dzieci do 30tki i oplacaja im studia!
                Wcale nie jest tu tak kolorowo. Zgodze sie jednak ze dresiarzy przybylo.
                Uwierz mi, ze 20% bezrobocie robi swoje, i wiele ludzi haruje jak konie zeby
                tylko nie stracic pracy. Wierze, ze Tobie i wielu innym wcale nie bylo latwo.
                Ale tak jak ja nie mam negatywnego zdania o Poloni, tak ty nie wrzucaj
                wszystkich Polaków ktorzy mieszkaja w kraju do jednego worka...
                Pozdrawiam
                PS. I tak uwarzam, zeby bylo najlepiej gdyby Polacy w ogole nie musieli
                wyjezdzac za granice.
    • maxxim Wiarus i inni to nie Polonia to menele emigracji 15.11.04, 20:15
      Pamietaj ze Polonia to wiele milonow ludzi 99.99999999% nie tylko nie wypowiada
      sie na tym forum ale i nie przybywa czytac tutaj wypocin wiarusow i innych mend
      spolecznych ktorych nikow nie musze pisac bo je juz znasz.
      Wielu z przybylych tutaj nie jest zreszta Polakami oni mowia/pisza tylko po
      polsku a nienawisc do Polski moga pokazac tylko tutaj ze wzgledu na relatywna
      anonimowosc forum. O tym ze minimalna liczba ludzi czyta to forum tez sobie nie
      zdaja sprawe.

Ja przybywam na te forum bo pisze prace naukowa z psychologii i psychiatrii co
      prawda po angielsku ale pacjent jest pacjentem.

old_surehand napisał:

> Czy możecie mi wytłumaczyć zaobserwowaną przeze mnie regułę, że Polonusi to
      > najdebilniejszy element narodu polskiego? Nie to żeby reszta była
      > inteligentna, ale ci co wyjeżdżają i potem pisują tutaj na tym forum, to już
      > jest intelektualny rynsztok. Takiego zbiorowiska debilnych pieniaczy z
      > klinicznymi kompleksami niższości jak to forum to na internecie już nigdzie
      > indziej nie znajdziesz.
      > Zaglądam raz na jakiś czas na to forum ot tak z ciekawości. I nigdy wśród
      > dziesiątków forów nie ma ANI JEDNEGO, ANI JEDNEGO normalnego wątka.
      >
      > Może to i dobrze że najdebilniejsza część kraju znajduje się poza granicami.
      > Taka naturalna ewolucja.
      • Gość: tou·ché To wy umieta po angielskiemu, maxxim? Ho ho ho! IP: *.dyn.optonline.net 15.11.04, 20:27
        maxxim napisało:
        > Ja przybywam na te forum bo pisze prace naukowa z psychologii i psychiatrii co
        > prawda po angielsku ale jestem pacjentem.

Mam nadziejem, że posługujeta siem obcym wam jenzykiem lepij niźli swym
        rodzimym hehehe

Gazeta.pl : Forum : Kraj: "zboczek kreuje
        sztuszny tlok na forum. Pamietaj 95% ludzi nie jest zboczkami nic ci nie
        zostalo jak tylko zmieniac nicki."

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16496041&a=16518260
        • Gość: Do Naukowca Re: To wy umieta po angielskiemu, maxxim? Ho ho h IP: *.vc.shawcable.net 15.11.04, 21:25
          To znaczy jak ukonczysz PSYCHOLOGIE????to bedziesz PSY HOLOWAL?????-Socjolog-
      • prawdziwystarywiarus Maksio Matematyk 16.11.04, 02:35
        maxxim napisał:

> Pamietaj ze Polonia to wiele milonow ludzi 99.99999999% nie tylko nie
        wypowiada
        > sie na tym forum ale i nie przybywa czytac tutaj wypocin wiarusow

======================

Wow!!!

99.99999999% (99 i osiem dziewiątek po przecinku procent) członków Polonii się
        nie przejmuje i tu nie zagląda, maksiu?

Znaczy, jedna stumilionowa procenta Polonii się przejmuje i zagląda.

OK, maksiu.

Teraz, maksiu, zostaw quantasa w spokoju, wyjmij rączkę spod stołu, wstań od
        komputera, idź do łazienki, czysto umyj rączkę, wytrzyj ręcznikiem, wróć i weź
        do rączki kalkulator.

Liczebność Polonii oblicza się, zależnie od tego jakie źródła przyjąć i których
        uczonych krajowych słuchać, na od około 9 milionów do około 20 milionów osób.

- 99.99999999% od 9 milionów to 8999999.9991 osób. Zatem jeśli Polonia ma
        około 9 milionów członków, to żeby maksio miał rację, może tu zaglądać nie
        więcej niż około 0.0009 człowieka.

- 99.99999999% od 20 milionów to 19999999.998 osób. Zatem jeśli Polona ma
        około 20 milionów członków, to żeby maksio miał rację, może tu zaglądać nie
        więcej niż około 0.002 człowieka.

Wnioski:

1. Na Forum Polonia Gazety Wyborczej - według maksia - zagląda od 0.0009
        (dziewięciu dziesięciotysięcznych) do 0.002 (dwóch tysięcznych) człowieka.

ergo

2. Maksio nie ma racji, ponieważ już na oko widać, że zagląda tu więcej osób.

ergo

3. Maksio jest bałwan. Zarówno jako matematyk, jak i jako propagandysta.

ergo

4. Zanim maksio rozpocznie naukę w wieczorowym gimnazjum, uzyska maturę,
        odbędzie jakiekolwiek studia, i stanie przed koniecznością napisania
        jakiejkolwiek pracy w jakimkolwiek języku, musi przedtem nadrobić zaległe
        lekcje arytmetyki w zakresie czwartej klasy szkoły podstawowej (obliczanie
        procentów). Na razie, maksio ukończył z pochwałą d-cy kompanii jedynie
        podstawowy kurs polerowania pały.
        • old_surehand Wszystko się zgadza! 16.11.04, 05:48
          prawdziwystarywiarus napisał:

> Liczebność Polonii oblicza się, zależnie od tego jakie źródła przyjąć i
          > których uczonych krajowych słuchać, na od około 9 milionów do około 20
          > milionów osób.
          >
          > - 99.99999999% od 9 milionów to 8999999.9991 osób. Zatem jeśli Polonia ma
          > około 9 milionów członków, to żeby maksio miał rację, może tu zaglądać nie
          > więcej niż około 0.0009 człowieka.
          >
          > - 99.99999999% od 20 milionów to 19999999.998 osób. Zatem jeśli Polona ma
          > około 20 milionów członków, to żeby maksio miał rację, może tu zaglądać nie
          > więcej niż około 0.002 człowieka.
          > Wnioski:
          > 1. Na Forum Polonia Gazety Wyborczej - według maksia - zagląda od 0.0009
          > (dziewięciu dziesięciotysięcznych) do 0.002 (dwóch tysięcznych) człowieka

Wszystko się zgadza. Zakładając że zagląda tu jakies 20 ludzi, razy pięc nicków
          średnio na łba co w sumie daje jakieś 100 nicków, każdy z tych meneli ma
          wartość 0.0001 normalnego człowieka, więc jak pomnożysz te 0.0001 przez owe 20
          to dostaniesz dokładnie 0.002. Zgadza się!
          • soup_nazi Gooovno się zgadza!, siurehand, hehehe 17.11.04, 18:23
            old_siurehand napisał:

> Wszystko się zgadza. Zakładając że zagląda tu jakies 20 ludzi

Ty, onanista, hehehe, a jestes pewny, ze nie dwadziescia czlowiekow?
      • soup_nazi Re: Wiarus i inni to nie Polonia to menele emigra 16.11.04, 05:39
        maxxim napisał:

> Ja przybywam na te forum bo pisze prace naukowa z psychologii i psychiatrii co
        > prawda po angielsku

ROTFL, gliniak, buahahaha
    • zeslaniec_australijski Najwiecej pustakow wyjechalo do Australii!!!!!!!!! 15.11.04, 23:46
      Ja tez ale nie chcialem byc pustakiem wiec wyjechalem. I nie zaluje ani minuty
      ze mnie tam nie ma.
      Szkoda mi tylko co tam zostali i mysla ze zyja, no ale ich wybor.
      • Gość: Bolo Najwiecej szczesliwych w Kalifornii IP: *.client.comcast.net 16.11.04, 10:36
        A to pelna bzdura, polonusi sa wspaniali tylko nie od razu po przyjezdzie
        z Polski na emigracje. Tak po ladnych paru latkach jak juz obrosna w dobra
        tutejsze, zmienia conieco nawyki i podejscie do zycia. Po prostu zycie polega
        na zabawie. Wszyscy jestesmy na roznych poziomach swojego zycia ale wczesniej
        czy pozniej dojdziemy do tego samego. Liczy sie tylko radosc zycia, otwartosc na
        wszystko co nowe i nieznajome, spokojne usposobienie i szczescie.
        • Gość: ask3 Re: Najwiecej szczesliwych w Kalifornii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 13:22
          Bolo? Z końcowymi słowami ... zgadzam się. Ale z chama nie zrobisz ...
          pana . wink
    • onna5 Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? 19.11.04, 20:22
      Moja koleżanka mieszkała w Nowej Zelandii napisała,że przenosi się do Australii i z nowego miejsca nic nie pisze.Jestem tu pierwszy raz myślałam,że może tu znajdę może jakąś pomoc ale bardzo się rozczarowałam,zgadzam się z autorem,nawet komentować tego nie będę.
      • soup_nazi Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? 19.11.04, 21:49
        onna5 napisała:

> Jestem tu pierwszy raz myślałam,że może tu zn
        > ajdę może jakąś pomoc ale bardzo się rozczarowałam,zgadzam się z autorem,nawet
        > komentować tego nie będę.

Jestes b. powierzchowna i niesympatyczna jak zreszta wiekszosc zagladajacych tu
        Polakow "krajowych", uwazajacych nie wiadomo dlaczego, ze to swietne miejsce do
        wylania wiaderka gowna. Poniewaz kazda akcja wywoluje reakcje, wiec forum to
        wyglada tak jak wyglada.

Mimo powyzszego: zajrzyj na forum Praca, watek "Wyjazd z kraju III". Tam zwroc
        sie do Asi, ale inni tez ci pomoga. Dowiesz sie wiele o AU i NZ.
      • swiatlo Spróbuj Polonia 2 19.11.04, 23:54
        onna5 napisała:

> Moja koleżanka mieszkała w Nowej Zelandii napisała,że przenosi się do
        > Australii i z nowego miejsca nic nie pisze.Jestem tu pierwszy raz myślałam,że
        > może tu znajdę może jakąś pomoc ale bardzo się rozczarowałam,zgadzam się z
        > autorem,nawet komentować tego nie będę.

Bym chętnie zaprosił do moderowanej wersji forum polonijnego zwanego Polonia 2,
        link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14420
        Jest tylko taki problem że obecnie przeżywamy taki mały chwilowy kryzys, ale
        jest nadzieja że wkrótce przejdzie.
        • Gość: Fan Klub Re: Spróbuj Polonia 2 IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.04, 00:20
          swiatlo napisał:
          > Bym chętnie zaprosił do moderowanej wersji forum polonijnego zwanego Polonia
          2,
          > link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14420
          > Jest tylko taki problem że obecnie przeżywamy taki mały chwilowy kryzys, ale
          > jest nadzieja że wkrótce przejdzie.

Nic sie nie martw jakims tam kryzysikiem. Zawsze mozecie przskoczyc na Polonia3
          a ertes znow bedzie mogl sobie cos "kupic".
          • waldek.usa Re: Spróbuj Polonia 2 22.11.04, 18:01
            Gość portalu: Fan Klub napisał(a):

> swiatlo napisał:
            > > Bym chętnie zaprosił do moderowanej wersji forum polonijnego zwanego Polo
            > nia
            > 2,
            > > link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14420
            > > Jest tylko taki problem że obecnie przeżywamy taki mały chwilowy kryzys,
            > ale
            > > jest nadzieja że wkrótce przejdzie.
            >
            > Nic sie nie martw jakims tam kryzysikiem. Zawsze mozecie przskoczyc na Polonia3
            >
            > a ertes znow bedzie mogl sobie cos "kupic".

► zeby kupic, trzeba wiedziec co i gdzie, wyklad zrobilem w odpowiednim
            momencie.
      • iza42 Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? 20.11.04, 00:04
        onna5 napisała:

> Moja koleżanka mieszkała w Nowej Zelandii napisała,że przenosi się do Australii
        > i z nowego miejsca nic nie pisze.Jestem tu pierwszy raz myślałam,że może tu zn
        > ajdę może jakąś pomoc ale bardzo się rozczarowałam,zgadzam się z autorem,nawet
        > komentować tego nie będę.
        Nie wiem ,gdzie jestes ale ja mieszkam w NZ i chetnie ci posluze informacja
        jezeli cie ten ten kraj interesuje , co chcialabys wiedziec ? iza
    • Gość: Malgoska Polonusi to jakas kraina geograficzna ??????? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 20.11.04, 00:29
      • Gość: Nienadau Re: Polonusi to jakas kraina geograficzna ???? IP: *.vf.shawcable.net 20.11.04, 10:58
        >"Re: old surehand napisal;
        Autor: Gość: Nienadau IP: *.vf.shawcable.net
        Data: 14.11.2004 02:20 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        >"Może to i dobrze że najdebilniejsza część kraju znajduje się poza granicami.<"

---------------
        nie obrazaj bracie Litwy!"

• onna5 Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? 20.11.04, 10:49
      Witam!Muszę przyznać,że milutko mnie zaskoczyliście,dzięki bardzo.Izo do Ciebie napiszę na adres gazety,pozdrawiam z kraju i też służę pomocą.
      • Gość: Rollpomps wsioki, cynkciarze,taksówkarze, prostytutki, zlodz IP: 84.217.60.* 24.12.04, 15:55
        przeciez wyjechala najbardziej szujowata czesc spoleczenstwa, kombinatorzy,
        niebieskie ptaki, zakompleksieni, przegrani z opinia w Polsce,

NAJLEPSZE JEST ZE TERAZ SAMI SIEBIE ZAGRYZAJA, WCZESNIEJ ZEROWALI NA UCZCIWEJ
        CZESCI SPOLECZENSTWA, TERAZ PATRZA NA SIEBIE WILKIEM
        • Gość: RAFCIO Polak zagranica omija z daleka drugiego Polaka IP: 84.217.60.* 24.12.04, 16:01
          mozna spodziewac sie co najgorszego, w najlepszym razie Cie obgada ,popsuje
          opinnie, podkabluje do urzedów danego kraju,
          albo okradnie, wyludzi pieniadze, kobiety podrywaja mezów kolezanek, (maja
          przeszlosc cichodajek, lekkich obyczajów)
          dlatego wiem ze polki z daleka trzymaja kolezanki jezeli sa zamezne, wiekszosc
          Polek zagranica jest rozwiedzionych i sa utrzymankami arabów, czy niemców,
          zyja tylko plotkami,
          faceci alkocholizuja sie, i szmaca.
          • Gość: VIP-1 Re: Polak zagranica omija z daleka drugiego Polak IP: *.cwshs.com 24.12.04, 16:20
            coz za perfekcyjny opis Polek zamieszkalych w PL
            sam pamietam jak na widok Araba z $$$
            to az po nogach sikaly
            no i te samodzielne wyjazdy mezatek
            ktore juz za progiem drzwi zapominaly, ze meza maja

tak, tak, caly ten opis, elegancko do nich pasuje
    • sdfsfdsf Re: Dlaczego Polonusi to najgłupsza część Polski? 24.12.04, 16:12
      a to sie popisales inteligentna czesci naszego narodu, boki zrywac
    • mara_salvatrucha Pozory myla. Poslad Solidarnosciowy wudostal sie 24.12.04, 18:16
      z Polski jak szczury do Ameryki i teraz im ALbertsons smierdzi. pewnie
      chcieliby zalozyc Komitet Obrony Klientow Albertsona i moze powolac do ruchu
      Sanepid.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka