Dodaj do ulubionych

Jaka zona dla Polaka w USA ?

IP: *.gazeta.pl / *.union-city.k12.nj.us 02.01.05, 21:19
Mocno sie zawiodlem na kobietach z Polski i postanowilem poszukac kandydatki na zone z bardziej egzotycznego kraju. Na pewno wielu Polakow tez tak postapilo i moze sie podzielic doswiadczeniami. Chodzi mi o ogolne wiadomosci. Jak takie mieszane malzenstwa zyja, jak im sie wiedzie. Plusy i minusy. Na co uwazac. Z jakich krajow sa lepsze kandydatki, a gdzie gorsze ? Przyznam, ze mi sie podobaja niektore kobiety z Kolumbii, Kuby i Wenezueli, szczegolnie te z domieszka bialej krwi. Spotkalem nawet piekne blondynki naturalne w Kolubmii i Wenezueli.

Moze jacys panowie na tutejszym forum podziela sie informacjami.

Obserwuj wątek
    • aga19745 Re: Jaka zona dla Polaka w USA ? 02.01.05, 21:28
      ja mialam meza daj spokoj,ujdzie przez 4 lata w dobrym przypadku
    • pia.ed Re: Jaka zona dla Polaka w USA ? 02.01.05, 21:32
      Moze z Malazji, Tajlandii?
      Sa podobno bardzo ulegle mezom, bo tak ich religia i wychowanie nakazuje.
      Kolombianki, Brazylijki i inne szybko pokaza Ci gdzie raki zimuja!
      • artur666 Baba zawsze zostanie baba. 02.01.05, 23:40
        W lecie pracowalem z facetem, ktory od 7 lat mieszka w Tailand. Rozmawialismy o
        kobietach Tai. I o dziwo twuerdzil, ze owszem ulegle....az w piorka obrosna.
        Pozniej, gdy nabiera pewnosci siebie, pokaza ci, ze nie jestes Tai i ich
        wychowanie i religia sie nie liczy.
      • leb_jak_sklep ZADNE ZOLTE OSTRZEGAM 03.01.05, 00:33
        pia.ed napisała:

> Moze z Malazji, Tajlandii?
        > Sa podobno bardzo ulegle mezom, bo tak ich religia i wychowanie nakazuje.
        > Kolombianki, Brazylijki i inne szybko pokaza Ci gdzie raki zimuja!

Co prawda mam zone z Polski ale mam egzotycznych sasiadow. To jest azjatycka
        pare.
        Jak ten facet jest abused na codzien to tylko ja wiem. Ta baba daje gosciowi do
        wiwatu od 1 AM do 3 AM. Piski wrzaski, lament , jazgot. I znowu placz, piski i
        ujadanie. Po prostu leb peka nawet pelny jak polski sklep. A gosc siedzi cicho
        i tylko slucha, czasem gola reka w pysk oberwie i dalej siedzi cicho. Kiedys
        moja zona nie wytrzymala i chciala sama znokaltowac te zolta bo nie mogla
        patrzec jak ten biedny zoltek obrywa po pysku.

Powodzenia w szukaniu europejskiej zony jesli chcesz miec leb jak sklep a nie
        jak worek do trenigu bokserskiego.
        • pia.ed A Wloszki ? tez nie! 03.01.05, 00:46
          To chyba nie slyszales jeszcze jak wrzeszcza WLOSZKI!
          • artur666 nie! 03.01.05, 01:06
            Oj wrzeszcza, bylem ostatnio we wloskiej knajpie.
            Caly czas slyszalem, jakis gruby-meski glos wrzeszczacy z kuchni. i nagle co
            widze, tym glosem okazala sie kobieta. Boze ratuj mnie o takich bab!

Wloszki jak greczynki, dostaja szybko wielkie dupy.
        • artur666 Re: ZADNE ZOLTE OSTRZEGAM 03.01.05, 01:01
          Ja jestem od roku razem z pewna Niemka. Nie wyglada w sumie na Niemke.
          Myslalem, ze bedzie jak (to Niemcy) sie madrzyla, ciagle pouczala (oni to
          lubia) a tu nic. Jak do rany przyloz. Spokojna, wyrozumiala, poprostu super. Z
          moja ex (made in Poland) byly ciagle awantury o wszystko.
          Rok jestesmy razem, ona ma swoja chate a mieszka u mnie i jeszcze nie bylo
          zadnej sprzeczki lub glupiej dyskusji. Nawet zaczela sie bez zadnego nalegania
          uczyc polskiego.
          ale
          znalismy sie 5 lat, zawsze fajne rozmowy, i nagle pyk! i mam super-oddana
          panienke, ktora juz chyba mnie wystarczy.
          • Gość: cudotworca Re: ZADNE ZOLTE OSTRZEGAM IP: *.gim1bem.pcs.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 05:57
            Arturku, w cuda wierzysz? Ona sie tylko lepiej przyczaja od Polek a ty po
            prostu nie znasz natury niemieckiej na tyle jak znasz polska. Masz emeryture w
            przyszlosci? No to wiesz dlaczego z toba siedzi.
            • artur666 I jak tu w cuda nie wierzyc? 03.01.05, 11:36
              cud nr. 1
              ona nie jest z Polski.

o innych cudach nie bede ci pisal, bo dostaniesz szoku i bede cie mial na
              sumieniu.
        • sklep_jak_leb Re: ZADNE ZOLTE OSTRZEGAM 03.01.05, 05:14
          To gdzie ty facet koorfa mieszkasz? Nic dziwnego ze taki frustrata rozgoryczony
          jestes. Po to s polski pryskales zeby sie gdzies na etnicznych dzielnicach
          melinowac? A moze to twoja europejska cie wali po lbie jak sklepie ty niedolego
          zyciowy.
          • cimcirimcim_dala_bym_cim Re: ZADNE ZOLTE OSTRZEGAM 03.01.05, 22:51
            sklep_jak_leb napisał:

> To gdzie ty facet koorfa mieszkasz? Nic dziwnego ze taki frustrata rozgoryczony
            >
            > jestes. Po to s polski pryskales zeby sie gdzies na etnicznych dzielnicach
            > melinowac? A moze to twoja europejska cie wali po lbie jak sklepie ty niedolego
            >
            > zyciowy.

Co ty mozysz wiedziec na ten temat koszerny ogorku (zgnity).
            Nie dom ci bos eunuch, i kolorowe wariatki toc to tylko ci siem ostalo
            pomacac renkom.
    • artur666 Zona? a po co slub? 02.01.05, 23:35
      Czlowieku, nie bierz slubu, po co ci to (nie)szczescie. Chcesz sie znowu
      urzedowo upie..c?
      Co do Polek, masz racje. Z ksiezniczek sa zadne zony, a Polski to same
      ksiezniczki, dobre do wypicia i wyru..ia, oprocz tego leniwe, pyskate i
      klamia.

Jesli chcesz miec spokoj, poobserwuj jej rodzine. Jakie gniazdo, taka panna.
      Powodzenia w wyborze.
      • pia.ed Re: Zona? a po co slub? 03.01.05, 00:48
        Bachelor pisze ze szuka zony, ale przede wszystkim zwraca uwage na urode!
        A podobno z ladnej maki chleba nie bedzie...
    • Gość: Misio Re: Jaka zona dla Polaka w USA ? IP: 207.134.80.* 03.01.05, 00:50
      Moja zona jest Irlandka, bardzo cienmowlosa i bardzo, bardzo ladna.
      Celtowie,zreszta sa wyjatkowo ladna rasa.Zona ma ognisty temperament i duze
      poczucie humoru, wymarzony towarzysz zycia. Jest wyksztalcona i ambitna. Nie
      wiem jak ty, ja biegle mowie 3 jezykami wiec z komunikowaniem sie nie mam
      zadnego klopotu, nie jestem tez przywiazany do zadnego getta polskiego ani nie
      jestem zdany na polskie towarzystwo. Moge powiedziec, ze jestem absolutnie
      zasymilowany. Czego i tobie zycze.
      • flipflap Re: Jaka zona dla Polaka w USA ? 03.01.05, 01:48
        Jakie problemy z kobietą. Jak sobie pozwolisz tak będzie ciebie szanować.
        Najprostsza metoda to maszynka do włosów. Za pierwszym ostrzeżeniem jeden lub
        dwa paski na krzyż. Za drugim cała głowa na łyso. Za trzecim... Moj kot miał
        trzy ostrzeżenia to mu łeb ściąłem.
        Wszystko kwestia pedagogicznego podejścia.
      • m_and_m Re: Jaka zona dla Polaka w USA ?/ maz dla Polki? 03.01.05, 02:00
        Hm... a ja duzo slysze ze Polki sa bardzo ceniona jako zony przez
        Amerykanow,Kanadyjczykow, Niemcow, Anglikow.
        However, gdzis bylo napisane ze liczba rozwodow w malzenistwach mieszancyh
        (szczegolnie pomiedzy bialymi i zoltymi i czarnymi- intraracial) jest wyzsza niz
        przecitna krajowa w Ameryce.
        • lulu13 ty glupi ciulu !!!! 03.01.05, 03:58
          jak jestes taka pi.. ,eehehhheheh ze nie potrafisz przygruchac sobie Polki to
          znaczy ze jestes osiol !!! i wkrotce bedziesz zapie..ny w dlugach na
          credit card i bedziesz mial zone rasowa ale z Poludniowej
          Ameryki !!!,heehehheheheh!
    • aga19745 Re: Jaka zona dla Polaka w USA ? 03.01.05, 05:02
      to wez polke co mieszka za granica,taka co sobie radzi-bo poradzic sobie samej
      tutaj to cholerny wyczyn zwlaszcza dla kobiety normalnej(ktora nie zalatwia
      interesow d...-bo takiej nie radze).taka na pol pl-eczka na pol cudzoziemka jak
      do rany przyloz-bo i cie zrozumie jak zatesknisz do domu i cie nie obskubie bo
      bedzie miala swoje pieniachy....wiec do roboty
      • lulu13 Re: Jaka zona dla Polaka w USA ? 03.01.05, 05:06
        jestes jebnieta w mozg !!! dla Polaka tylko Polka !! a jesli inne robia
        inaczej tzn wychodza za Araba albo Turka tzn .maja pizde w glowie !!
        • Gość: sekspert Kazdy facet ktoremu malzenstwo jest potrzebne IP: *.gim1bem.pcs.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 06:07
          to skonczony idiota. Jak pisze Artur, po ch. sie upie..c za wlasne pienaidze
          z papierem?

Kolumbijki to idiotki, wenezuelki to k-u-r-w-y, zolte to nutrio-malpki, czrne
          to wiadomo, z polkami mozna ocipiec.

A w ogole to jak to ma byc: przyjezdza tuman z Polski i co, uczy sie obcego
          jezyka, chodzi za czyjas forse do szkoly? Ktos qrva nie mysli. To tak jakby sie
          wybrac na bieg maratosnki z dwoma kowadlami u nog. Polki Dla Polakow w
          Polsce!!!!!!!!!
          • Gość: gosc Re: Kazdy facet ktoremu malzenstwo jest potrzebne IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 03.01.05, 07:01
            > A w ogole to jak to ma byc: przyjezdza tuman z Polski i co, uczy sie obcego
            > jezyka, chodzi za czyjas forse do szkoly? Ktos qrva nie mysli. To tak jakby
            sie
            >
            > wybrac na bieg maratosnki z dwoma kowadlami u nog. Polki Dla Polakow w
            > Polsce!!!!!!!!!

Zgadza sie. A Polacy dla Polek w Polsce. Mieszkam za granica juz 15 lat i w
            zyciu bym sie z Polakiem nie zwiazala, tzn. nie z takim co dopiero przyjechal z
            Polski, ani nawet nie z takim z paroletnim pobytem. A juz na pewno bym nie
            pojechala do Polski szukac tam meza. To juz uwazam za szczyt glupoty, chociaz
            znam takie stukniete idiotki co tak robia. A potem placza: a bo on jezyka nie
            zna i pracy dobrej nie moze znalezc, a bo on chce do Polski co roku jezdzic
            mamusie odwiedzac, a bo sto tysiecy innych powodow.
            • Gość: Gosciu_Srosciu Re: Kazdy facet ktoremu malzenstwo jest potrzebne IP: *.gim1bem.pcs.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:10
              Ty sie chciales odgryzc jak szczerbaty na sucharach a zapomnieles ze
              popie..sz pos erverze marketplace, hehehehe.

Krotko mowiac- tak, ale nie musisz tak strasznie pie..c glupot przy okazji.
    • Gość: E.T. Re: Jaka zona dla Polaka w USA ? IP: *.dyn.optonline.net 03.01.05, 06:21
      Gość portalu: bachelor napisał(a):

> Mocno sie zawiodlem na kobietach z Polski i postanowilem poszukac kandydatki na
      > zone z bardziej egzotycznego kraju.

Ty sie na nich zawiodles czy one na tobie?

• Gość: wujek. Re: Jaka zona dla Polaka w USA ? IP: 144.138.141.* 03.01.05, 08:29
      Polki to szmaty do kwadratu .dobre są dla żółtych i arabów ,słyszał ktoś żeby
      polka odeszła od czarnego lub żołtego .

POLKI DO AFRIKY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • flipflap Porada 1 03.01.05, 09:00
        Kazdy facet w Poludniowej Kaliforni musi zdecydowac. Ma trzy wybory. Moze
        zostac ciulem, cieciem, albo sie wycofac i nie spotykac sie z Polkami. Ciul
        wykorzystuje Polki, a ciecia Polki wykorzystuja. Najlepiej sie poprostu wycofac
        i dac sobie spokoj z Polkami.
        Nizej sa informacje ktore pomoga wam zdecydowac jaka droga wam najbardziej
        pasuje. Nie potepiamy lub proponujemy tylko tlumaczymy i przedstawiamy sytuacje
        zebys wiedzial co jest grane.
        zabawe seksualna.
        Istota starego ciula nabiera kilka wariantow. Szczegolnie wazne sa fundamenty
        na samym poczatku. Zaproszenie i pierwsze 3-6 miesiecy w kraju sa
        najtrudniejsze dla imigrantek. Starych ciulow mlode urodne dziewczyny szukaja
        lub spotykaja na internetcie. Starzy ciule sie kreca w srodowisku Polonijnym i
        trzymaja oko na mlode urodne dziewczyny w klopotcie. Ciule tez poznaja
        dziewczyny jak zwiedzaja Polske. Stare ciule moga sie tez poprostu zglosic do
        agencji Ruskiej. Takich nie brak w Kaliforni. Rozne warianty starego ciula sa
        opisane nizej.
        Wariant Au-Pair
        Polka twierdzi ze pracuje jako au-pair, czyli opieka nad dziecmi.
        Co to jest program Au-Pair? Jesli nie ma zony zazdrosnej w domu to wolny ojciec
        po rozwodzie sobie sprowadzi z Europy mloda dziewczyne do pomocy, na podstawie
        live-in. Jesli jest zona zazdrosna w domu to zatrudni herod babe, lat 45-60,
        ktora nie bedzie stanowila konkurecji dla pani domu.
        Zauwazcie ze dziewczyny ktore sie opiekuja nad rodzina nigdy cie nie zaprosza
        do domu zeby sie spotkac z rodzina. Zauwazcie ze im ladniejsza i mlodsza
        dziewczyna im nowszym i bardziej eleganckim samochodem rodziny jezdzi na
        spotkania Polonijne.
        Modus operandi tych Ruskich agencji ktore uchodza za organizacje au-pair jest
        plan 5/2. Przez 5 dni w czasie tygodnia jest ona mloda zona wolnego ojca, i z
        nim ma sex, albo wraca do kraju zkad pochodzi natychmiast. Krotka pilka. Przez
        2 dni ona pozniej szuka meza w Amerykanskim i w Polskim towarzystwie.
        Uwaga, czasy sie zmieniaja. Czesto kobiety lubia inne kobiety. Jesli dana Polka
        jest wyjatkowo urodna i nie widzisz przy niej facetow, i faktycznie pracuje dla
        rodziny z kobieta, to byc moze pani w rodzinie dla ktorej ona pracuje jako au-
        pairka jest bi.
        Wariant Tatus, Wujek, Dziadek
        Polka twierdzi ze rodzina ja zaprosila i zalatwia fundamenty.
        Jestes tego pewny? Sprawdz czy ojciec jest ojcem, wujek jest wujkiem, dziadek
        jest krewnym. Modus operandi starych ciulow jest zeby sprowadzac mlode
        dziewczyny, ale z nimi nie brac slub. Pozniej w towarzystwie ich przedstawiaja
        jako krewnych. Nie probuj sprawdzic dowod. Za $100 USD mozna w MacArthur Park w
        srodmiesciu kupic Kalifornijskie prawo jazdy. Jesli jest kobieta w domu to tez
        moze nic nie znaczyc. Stary ciul moze trzyma stara kanape w ciemnosci.
        Jesli rodzina to ciocia lub babcia lub inna kobieta krewna, sprawdz czy jest na
        miejscu. Ciocia w Kanadzie sie nie liczy! Normalna ciocia Polska zaprosi ciecia
        na zupe i obiad na Niedziele po poludniu.
        Uwaga, byc moze faktycznie masz do czynienia z rodzina. Nie mysl ze to cie
        uratuje. Wszystko zostanie w rodzincewink He hesad
        • flipflap Re: Porada 2 03.01.05, 09:01
          Wariant Sprzataczka
          Polka twierdzi ze pracuje jako sprzataczka i czysci domy.
          Kazdy miesiac 50,000 padalcow przekracza poludniowa granice USA. Pochodza z
          wiosek gdzie nie ma pradu, nie ma wody, kanalizacji, szosy zabetonowanej, itd.
          Do sprzatania w Poludniowej Kaliforni rak nie brakuje. Nie trzeba sprzataczki z
          Polski sprowadzac.
          Zauwazcie ze dziewczyny mlodziutkie i zgrabne, takie ktore w zyciu by nie
          dotknely miotle, w Kaliforni ponoc haruja 12 godzin dziennie z agresywnymi
          chemikaliami.
          Modus operandi tych Ruskich agencji ktore uchodza za organizacje sprzatania
          jest plan wymeczyc i przeksztalcic. Najpierw te sprzataczki przemecza.
          Poczatkowo te dziewczyny pracuja razem z latynoskami kilkanascie godzin
          dziennie. Nastepnie te dziewczyny podziekuja i rezygnuja z takiej roboty. Sa
          zdesperowane bo kto im teraz zalatwi fundamenty? Naraz otrzymuja oferte!
          Zamiast sprzatac domy beda odwiedzac domy. Stare ciule potrzebuja lekkie
          swobodne lagodne czyszczenie w takich latwiejszych domach.
          Zauwazcie po tym jak te dziewczyny zaczna pracowac dla takiej agencji jak
          odetchna. Naraz potym maja czas i pieniadze zeby sie troche zabawic i zwiedzic
          Kalifornie. Maja energie.
          Czesto tez spotkasz pary do sprzatania, facet i mloda ladna dziewczyna razem.
          Taka sytuacja jest bardziej bespieczna. Jak dziewczyna sprzata domy to alfons
          czeka w samochodzie.
          Wariant Stypendium
          Studentki latwo wchodza w uklady. Ich wogule nic nie obchodzi bo wracaja do
          Polski zeby skonczyc studia. Fundamenty im postawi jakis stary ciul a swoje
          zarobki wplaca do konta przeznaczony na studia w Polsce.
          Wariant Przebieraniec
          Czasmi stary ciul udaje ze jest cieciem. Przekona zdesperowana Polke ze ja
          kocha, zeby miec z nia sex. Wytlumaczy jej ze to na probe. Chce sprawdzic czy
          pasuja. Naobieca takiej babce kokosy. Powie ze wezmie z nia slub.
          Amerykanie tez czesto graja w przebierance. Tylko oni inaczej to robia.
          Powiedza ze szukaja zony, na podstawie "kiedy znajde odpowiednia kobiete".
          Wiedza ze jak tylko powiedza te slowa to moga sie bawic w nieskonczonosc.
          Wariant Pracodawca
          Taki ciul sam nie ma pracy. Ale dla mlodych urodnych Polek szuka prace. Jesli z
          nim sie przespisz to on ci zalatwi prace.
          Wariant Przepustka
          Czasami dziewczyny przyjada na dany okresy by zarobic. Weekendy maja wolne ale
          nie maja samochodu. Kazdy dolar ktore zarobia chca oszczedzic. Znajda sobie w
          takich sytuacjach starego ciula ktory potrzebuje kolezanke na weekendy. On ma
          samochod i placi za wydatki. W zamian ma przy sobie Polke i nawet ma znia sex.
          Dziewczyna sobie w takim ukladzie przeznacza 100% zarobkow, oprocz papierosow i
          bilet lotniczy, do konta. W ten sposob Polka popracuje i zarobi i przy okazji
          zwiedzi atrakcje turystyczne w rejonie.
          Wariant Mlody Ciul
          Kazdy moze okazyjnie sprowadzic kolezanke z Polski lub z Chicago/NY gdzie Polki
          rosna jak grzyby po deszczu. Natomiast, jak mlody facet, kolo 30-tki,
          lancuchowo sprowadza dziewczyny zeby sprawdzic czy sa dla niego odpowiednie
          partnerki na zycie, to mozna powiedziec ze jest ciulem.
          Wariant Ciul Bis, Fucha dla Ciula
          Robotnik lub znajomy cie zapozna z mloda dziewczyna ktora szuka meza. Co jest
          grane? Ciul placi ludziom 10-15-20 USD zeby zapoznal dziewczyne z materialem na
          meza, czyli z kwalifikowanymi cieciami. Albo chce sie ja pozbyc bo czas
          nastepna sprowadzic, albo chce byc jej tatusiem i dba o nia, albo ona jego
          szantarzuje ze nie chce miec sexu bo jest w depresji bo nie moze znalesc
          ciecia.
          Wariant Ciul Bis, Fucha Za Plecami
          Robotnik lub znajomy cie zapozna z mloda dziewczyna ktora szuka meza. Co jest
          grane? Dziewczyna daje troche dupci na boku zeby emigrant sie nie czul samotny
          daleko za granica. W zamian on ja zapozna z materialem na meza, czyli z
          kwalifikowanymi cieciami.
          Glupi Ciul
          Okazyjnie ciul nie chcaco zostaje cieciem. To sie dzieje jak zaprosi dziewczyne
          nim sprawdzi towar. Przyklad... "Ciul pracowal w czasie dnia i nie mogl byc na
          lotnisku. Wyslal limuzyne na lotnisko po Polke. Polka teraz z murzynem,
          kierowca limuzyny, mieszka." Madry ciul wydupi dziewczyne w Polsce nim ja
          sprowadza do Kaliforni. Glupi ciul bawi sie w hazard i stawia zaproszenie i
          bilety lotnicze Polce bez sprawdzenia towaru.
          meza ktory ich ustawi w Ameryce. Ciec moze tez byc starszy facet ktory nie
          zgadza sie byc starym ciulem. Ciecie sa potrzebni bo stary ciul jest za madry i
          za sprytny zeby zalatwic Polkom papiery na stale, czyli hajtnac sie z nimi.
          Rozne warianty ciecia sa opisane nizej.
          Wariant Transport Ciec
          Stary ciul ktory zalatwia Polce fundamenty sie nie nadaje na role wprowadzenia
          dziewczyne w towarzystwo. Na to ona potrzebuje ciecia. Ciec bedzie ja wozil po
          miescie i na wyprawy rekreacyjne i niczego nie bedzie chcial w zamian. Bo
          uwierzy w bajke ze ona jest bez zmazy pierworodna dziewica ktora sie nie
          puszcza na lewo i na prawo z byle kim. Ciec ja zawiezie na imprezy i wyprawy i
          przedstawi w towarzystwie. Nie badz cieciem. Nie woz Polke po miescie.
          Przedstaw Polke w towarzystwie dopiero po sexie.
          Wariant Zakupy Ciec
          Polka takiemu cieciowi powie ze nie ma jakiegos fundamentu. N.p. samochod. I
          sie pyta ciecia zeby jej pomogl szukac. Ciec sie zgodzi. Na takiego ciecia maja
          specialne oko Polki bo taki gosc ma wiecej kasy niz rozumu. Okaze sie ze jej
          brakuje jakas tam suma. Ciec sie zlituje i pomoze.
          Wariant Koles Ciec
          Koles zaprosi fajna dziewczyne ktora poznal w Polsce lub na miejscu na wakacje.
          To jest lagodna forma ciecienstwa. Ogolnie dozwolona. Uwazac trzeba tylko zeby
          nie byc kolesiem cieciem za czesto bo wtedy taki gosc sie zamienia w mlodego
          ciula.
          Wariant Ciec Polonia
          Taki gosc nie angarzuje sie z Polkami ale idzie na Polonijne imprezy i
          spotkania i wyprawy. Nie jest ciulem, nie jest calkowitcie cieciem, ale tez nie
          jest zadowolony. A moze jest pedalem? Kto go wie. Nie wazne. Jego czas i zycie
          poswieca zeby utrzymac grupe Poloni. Polki w tym samym towarzystwie poswiecaja
          swoj czas i zycie zeby znalesc faceta na malzenstwo i na zycie.
          Wariant Pracodawca Ciec
          Taki ciec szuka prace dla Polki w zamian za pocalunek na policzek i
          podziekowanie.
          Wariant Pomocnik Przydupnika Ciec
          Taki ciec pomaga zalatwic fundamenty dla przydupnika w zamian za podziekowanie.
          Przydupnik to Polak facet z ktorym Polka ma sex. Kiedy kolwiek Polka sie ciebie
          pyta zeby pomoc jakiemus biednemu Polakowi w potrzebie, zastanow sie. Ona z nim
          ma sex. A ciebie ma za kartofla! Dlaczego to robisz?
          Wariant Zludzony Ciec
          Ciec spi spokojnie bo mysli ze sprowadza z Polski kobiete wyksztalcona i z
          kariera. W Polsce dyplom mozna kupic lub zalatwic po znajomosciach. W Polsce
          nie ma praw dotyczacych "sexual harasment". Tam wszystkie baby w pracy sa
          sexetarkami. Dopiero w Kaliforni okazuje sie ze Polka nic nie umie i na nic nie
          nadaje sie.
          Wariant Glupi Ciec
          Taki wezmie slub z Polka, w kosciele lub w Las Vegas, i zacznie z nia rodzine.
          Pozniej placze i placi.
          Wariant Slepy Ciec
          Zdarza sie ze poznasz studentke sztuki lub aktorke ktora ma imie/nazwisko
          czysto Polskie. Plynnie mowi po Angielsku i nie ma zielonego pojecia gdzie jest
          Polska na mapie Europy. Co jest grane? Amerykanie juz sa nastawieni na to ze
          kobiety ze wschodu sa drapierzne. Ale nie maja nic przeciw Amerykance Polskiego
          pochodzenia. W pewnych szkolach sztuki i teatru bardzo biedne kobiety za
          pieniadze przejma imie/nazwisko Polki. Znajda slepego ciecia. Hajtna sie z nim.
          On mysli ze bierze slub z piekna urodna Amerykanka. Polka przejmuje papiery.
          Ciec nawet nie wie z kim wzial slub. Ciecia pewnie nawet to nie obchodzi bo
          jest artysta lub aktorem.
          • flipflap Re: Porada 3 03.01.05, 09:02
            Czemu nie bierzemy slub z Polkami starszymi, po 30-tce?
            Potrwa 2-3 lata nim ona ma w rece papiery ktore jej pozwalaja zostac w
            Kaliforni na stale. Jak taka babka dostanie cynk od adwokata ze ciecia juz nie
            potrzebuje, adwokat jej powie zeby zapomniec jak mowic po Angielsku. Nie wazne
            ze ze swoim kochankiem bambusem rozmawia w lozku plynnie po Angielsku. W sadzie
            tlumacz, za ktorego ty zaplacisz, powie ze ona nie zna slowa po Angielsku. Sad
            jej wtedy da 7 lat zeby sie nauczyc. W tym czasie ty glupi bedziesz musial ja
            utrzymac na swoim poziomie. Jak 7 lat minal, ona juz bedzie miala 40+ lat.
            Bedzie za stara zeby zaczac kariere. Nalerzy jej sie wtedy na reszte zycia
            pomoc. Alimenty bedziesz jej placil na reszte swojego zycia w Kaliforni.
            Dlatego dajemy sobie spokoj z Polkami po 30-tce.
            Znaczy, wiemy ze was i tak czy siak nie interesuja kobiety po 30-tce. Nie
            mydlijmy oczy. Ale na wszelki wypadek, gdyby wam jakas glupota przyszla na
            mysl, radzimy takie kobiety unikac. Mimo ze wiemy ze ta rada jest wam nie
            potrzebna.
            Fachowcy twierdza ze po wyzy w USA bylo 40% mniej dzieci niz w czasie wyzy. W
            2010 w Stanach proporcja facetow 35-45 do kobiet o 5-10 lat mlodszych bedzie
            2:1. Przerabana sytuacja dla chlopakow. Nizej artykuly ktore opisuja obecna
            sytuacje na rynku milosci.
            USA
            Margot Carmichael Lester, Match.com The latest U.S. Census shows that the
            demographics are changing. It’s particularly tough for guys in their 30’s and
            40’s who want younger women. By 2010, men in that age group will outnumber
            women five to ten years younger by 2 to 1.
            Przetlumaczone, w 2010 proporcja facetow 35-45 do kobiet o 5-10 lat mlodszych
            bedzie 2:1.
            Polska
            Polityka, Styczen 15, 2000. %15 Polek w wieku 21 nie znajda partnera na zycie.
            W Polsce starsi facetci maja sielanke. Wymieniaja stare kanapy zony na mlode
            cukierki zabawki kochanki. Nie dotycza ich prawa alimentow lub opieki nad
            dziecmi. W USA starsi facetci maja nie ciekawa sytuacje. Jesli masz stara
            kanape zone to siedzisz cicho i jestes zadowolony ze cie nie wypierze w sadzie.
            Nie masz szans wymienic kobiete na lepsza mlodsza fajniesza bo mlode dziewczyny
            poprostu nie sa zainteresowane.
            Mlode Polki jak przyjada do Stanow zmieniaja otoczenie. W Polsce one sa nie
            docenione. W USA one naraz maja taki popyt ze nie wiedza ktora sroke lapac za
            ogon. Jak Polka do Kaliforni przyjedzie, jak przetrze oczy, jak zauwazy jakie
            ma mozliwosci, to dopiero wtedy przemysli i przeanalizuje czy ty jestes dla
            niej odpowiedni kandydat na zycie.
            Jest tez inny powod czemu nie bierzemy slub z mlodymi Polkami. Pan bog im dal
            urode ale nie dal im rozum. Teraz u Polek jest moda na murzynow. Co druga
            dziala lub chodzi z murzynem. Wiekszosc z nich sie delektuje nimi. Jesli cie
            nie wykosi murzyn, to latynos. Oni nie umia pracowac ale umia tanczyc, spiewac,
            maja super bajer, mocniejszy niz twoj, i najwazniesze, umia uprawiac romans.
            Latynos zacznie powtarzac "I love you so much, I love you so much, I love you
            so much" i Polka przestaje myslec glowa. Teraz jest moda ze biale kobiety sie z
            murzynami i latynosami bawia. Nie chcesz utrzymywac takiego nygusa nie zdolnego
            do pracy.
            Jesli Polka ma wyksztalcenie i zawod na ktory jest zapotrzebowanie w USA i
            zgodzi sie pracowac jako niewolnik przez pierwszy rok lub dwa to mozna dostac
            wize HIV. Praktycznie to zazwyczaj facetci w ten sposob zalatwia sobie papiery.
            Jesli Polka sie hajtnie z obywatelem to natychmiast ma pobyt staly i zazwyczaj
            utrzymanie. W ciagu 2-3 tygodni w pocztcie otrzyma wszystkie dokumenty
            potrzebne do zycia i pracy i nawet moze zaprosic bliska rodzinke z Polski. Po
            jednym roku ma pobyt staly zalatwiony z pomoca drogiego adwokata. Po dwoch
            latach ma pobyt staly jak w banku bez drogiego adwokata.
            Pobyt Staly Teoretycznie
            Teoretycznie jest wiele sposob jak moze Polka zalatwic pobyt staly. Moze miec
            wyjatkowe umiejetnosci sporotwe lub grac na jakims instrumentcie na swiatowej
            skali i jakas instytucja ja przez to sponsoruje. Polka moze wygrac loterie. Ale
            tak szczeze mowiac te "inne sposoby" nie istnieja lub sa prawie nie mozliwe do
            osiagniecia.
            Alimenty
            Dodaj twoje zarobki i jej zarobki, czyli zero, razem. Podziel przez dwa. Tyle
            jej sie nalezy. Jak dlugo? Podziel ilosc czasu razem przez dwa. Tak dlugo.
            Jesli kobieta jest po 40-tce to moze powiedziec ze jest za stara zeby zaczac
            kariere. Wtedy jej sie naleza alimenty na reszte zycia.
            Alimenty sa po to zeby kobieta mogla sie wyksztalcic na twoj koszt. Jak kobieta
            otrzymuje alimenty to nie oplaca jej sie pracowac, i przewaznie zostaje
            studentka w uniwersytetcie.
            Opieka nad Dziecmi
            Jest na to kalkulator. Powie ci z gory ile bedziesz za twoja rodzinke placic
            jesli jej sie cos wybzdura.
            Kalkulator jest dostepny tutaj.
            W Kaliforni de-facto plan jest ze facet dostaje dzieci 30% czasu. To znaczy
            trzy weekendy w czasie miesiaca.
            Jesli ty czy ona pracujecie w zawodzie ktory nie mozna jasno policzyc, to wstaw
            $0 do kalkulatora. Przykladowo ktos kto sprzedaje na komis lub zarabia gotowka
            do tej kategorji sie zalicza.
            Nie jestes pewny ile zarabiasz? Sprawdz tutaj.
            AB2240
            Co to jest AB2240? Assembly Bill 2240. Krotka pilka. Mezatka moze miec dziecko
            z byle kim, nie wazne z kim, i maz jest za to dziecko odpowiedzialny legalno
            prawnie. Facet musi zrobic reklamacje w ciagu pierwszych dwoch lat zycia
            dziecka. Jesli nie zamelduje ze to nie jest jego dziecko, to jest za to dziecko
            odpowiedzialny tak jakby bylo jego. Mezatka musi sprobowac zawiadomic faceta ze
            ma dziecko. Sprobowac! Modus operandi kobiet jest zaplacic murzynowi $25 USD
            czekiem zeby dostarczyl facetowi wiadomosc pozniej dac mu $100 USD gotowke do
            lapy zeby wiadomosc do niego nie dotarla.
            Polka w ciarzy moze w ostatnich miesiacach ciarzy powiedziec cieciowi ze jedzie
            do Polski bo matka chora. Dopiero bedziesz wiedzial ze Polka cie capnela jak
            zauwazysz ze z czeku z wyplata w zakladzie pracy brakuje %50.
            Dom
            Jesli kupiliscie dom razem, ona dostaje dom, tobie sad bedzie kazal zaplacic
            rachunki i wydatki. Wkrotce po rozestaniu sie z toba ona wynajmie pokoje w tym
            domu za gotowke. To bedzie dodatkowy zarobek ktory nie bedzie sie liczyl jako
            prawdziwy zarobek jak sad bedzie liczyl alimenty.
            Kosciol Katolicki
            W Kaliforni kosciol jest instytucja ktora uprawia slub. Najgorsze zdziry ktore
            stary ciul wytrzepal i mlody glupi ciec chce zenic biora wlasnie taki slub.
            Slub koscielny jest narzedzie ktore Polki uzywaja zeby przekonac ciecia ze ma
            prawdziwe malzenstwo. Kosciola zasady sa Polkom bardzo przydatne bo pomagaja
            Polkom unikac sex z cieciem do puki nie maja papiery w rece. Polki tez uzywaja
            kosciol zeby pokazac innym Polkom w Niedziele jakiego upolowaly ciecia.
            Las Vegas
            Najbardziej popularna alternatywa na slub.
            Zeby sie hajtnac w tym miescie potrzeba pol godziny i flaszke.
            Zeby odrobic szkode w Las Vegas trwa minimalnie 6 miesiecy i maksymalnie cale
            zycie.
            Adwokatci
            Z Adwokatem sie Polka spotyka na poczatku. Nim wogule ciebie pozna. On jej
            poradzi znalesc sobie ciecia i wziasc z nim slub.
            Po slubie adwokat radzi Polkom miec sex raz na miesiac. Jest to potrzebne zeby
            ciec sie nie zastanawial i nie wycofal sie z malzenstwa przed czasem.
            Wszelkie pozwolenia i papiery przychodza w pocztcie w ciagu 2-3 tygodni po
            slubie. Na Polki ktore sobie zalatwia ciecia czeka natychmiast czerwony dywanik
            w urzedach.
            Po roku jesli Polka naprawde nie moze zniesc ciecia
            • flipflap Re: Porada 3 03.01.05, 09:05
              Po roku jesli Polka naprawde nie moze zniesc ciecia to moze podjac agresywny
              rozwod i zostac w USA. Tylko to kosztuje. Gdzies kolo $3,000-4,000 USD.
              Lepiej zostac z cieciem jeszcze rok. Wymusic ten sex raz w miesiacu. Po dwoch
              latach Polka moze zostac w Ameryce i nie potrzeba na to drogiego adwokata.
              Trzy Slowa
              Trzy slowa ktore wszystkie kobiety w Kaliforni znaja. Twoja Polka tez szybciej
              niz pozniej o nich uslyszy. Tys tez powinien o nich wiedziec przed slubem.
              "He Pushed Me"
              tlumaczenie: On mnie popchnal
              Jak Polka dostanie cynk od adwokata ze juz ciecia nie potrzebuje zadzwoni po
              Policje i powie im te trzy slowa. Policja wtedy musi zaaresztowac faceta.
              Kobieta nie musi pokazac sladu jak powie te slowa.
              Prokurator da facetowi wybor. Albo sie przyznac do winy, i odrobic 0 miesiecy w
              ciupie. Albo podjac sprawe sadowa i czeka na niego 3-6 miesiecy w ciupie. Nie
              sposob walczyc z tym bo jako facet na miejscu jestes automatycznie w Kaliforni
              winny.
              Jesli nie chcesz isc do ciupy, i sie przyznasz do winy, to ona i jej adwokat
              wtedy decyduja jaki uklad im najbardziej pasuje. Nie masz szansy w sadzie z
              nimi walczyc bo jestes zbrodniarzem. Jesli ona jest wyjatkowo perfidna to
              bedziesz musial placic za ochroniarza jesli chcesz miec dostep do swoich
              dzieci. Jako dostep do swoich dzieci po takim czyms mozesz liczyc %5 czasu.
              Wstaw %5, czyli jeden weekend w miesiacu, do kalkulatora.
              Kilka Faktow (sczeka ci opadnie jak przeczytasz)
              Polka moze kiedy kolwiek, w ciagu dwoch dni, zalatwic awaryjna wyplate w twoim
              zakladzie pracy. Sedzia podpisze papierek. Zaklad pracy jej wyplaci najpierw.
              Pozniej co zostanie tobie wyplaci. Awaryjna wyplata jest potrzebna zeby ja
              utrzymac w czasie sprawy sadowej ktora zdecyduje ile jej bedziesz na stale
              placil.
              W Kaliforni 2/3 malzenstw sie konczy rozwodem.
              W USA przecietne malzentswo trwa 7 lat.
              W czasie rozwodu adwokat radzi sprawdzic DNA dzieci. W USA 1/3 czasu maz nie
              jest ojcem dzieci ktora kobieta miala w czasie malzenstwa.
              W czasie rozwodu w USA 1/3 czasu kobiety probuja udowodnic ze facet albo bije
              swoje dzieci albo sexualnie molestuje swoje rodzenstwo. Ta metoda mozna zmienic
              dane w kalkulatorze na jej korzysc.
              80% zawiadomien poslanych przez kuriera dotyczacych AB2240 nie dociera do
              faceta.
              Wyjscie Awaryjne
              Jakie masz wyjscie jesli juz zostales cieciem? Albo moze kondon pekl? Masz
              szczescie ze jestes Polakiem a nie Amerykaninem. Amerykanie maja na poludniu
              syf i biede. Ty masz goraca, ciepla, sloneczna Chorwacje.
              Bez Wyjscia
              Tak wyglada akcja policyjna w Poludniowej Kaliforni. Glupiemu zachcialo sie
              malzenstwo i rodzine zakladac z Amerykanka w La Crescenta.

Metody
              Jak sie z sytuacja pogodzic? Przede wszystkim trzeba sobie dac do zrozumienia
              ze istnieje kozi rog. Ty chcesz Polke. Polka chce ciebie, owszem, ale pod
              warunkiem ze ja ustawisz w Ameryce. Prawo w Kaliforni tobie, jako facet,
              zabrania sie angarzowac legalno prawnie z kobietami. Przerabane!
              Jak unikac klopotow? Nie jest latwo. Przede wszystkim trzeba sobie dac do
              zrozumienia ze to co Polki szukaja w Kaliforni tez nie jest latwo znalesc. Stan
              sie pomnozy dwukrotnie w 2030. Nie potrzeba rodzin ktore maja dzieci.
              Kalifornia jest bardziej nastawiona na przelotne zwiazki i nie odpowiedzialna
              zabawe. One beda odchodzic i wracac do Polskiego towarzystwa. Nie uda sie z
              jakims tam Bolkiem malzenstwo zalatwic to z nami cos z koleji sprobuja
              zdzialac. Trzeba sie przyznac ze zyjemy w chorym otoczeniu. To jest pierwszy
              krok. Czy chcemy czy nie chemy, jako facetci, nam przeznaczono trzymac warte.
              Stan Kalifornia na nas zwalil odpowiedzialnosc unikania zwiazkow stalych z
              kobietami.
              W swietle opisanym wyzej, w Kaliforni, to co Polki, i kobiety ogolnie, chca,
              jest nie normalne. Im szybciej przyjmiesz to do serca, im bardziej ci bedzie
              wszystko pasowalo w Kaliforni. Ty jestes w porzadku. Z toba nie jest nic zle.
              To one na chama i na sile probuje komus wcisnac malzenstwo, rodzine, i zycie.
              Twoje zadanie jest zeby unikac glupot i sie bawic.
              Nizej kilka rad jak sobie poradzic z niektorymi sytuacjami ktore cie moga
              spotkac na emigracji w Kaliforni.
              Pat
              Jesli chcesz w Polskim towarzystwie uczestniczyc, to badz przygotowany na pat.
              Polki ciebie nie beda traktowac powarznie jesli nie jestes material na meza. Ty
              nie bedziesz mogl sie z nimi bawic sexualnie bo one na to nie pozwola.
              Najlepiej dac sobie spokoj z Polskim towarzystwem i tylko sie kolegowac z
              facetami Polakami. Kobiety szukac w Amerykanskim towarzystwie.

Co Powiedziec Polce
              Jesli Polka ci marudzi ze nie moze sobie zalatwic papiery na stale to jej
              powiedz ze powinna sobie znalesc na takie cos artyste lub aktora. Tacy nie maja
              nic do stracenia. Zobaczysz ze ona tego nie zrobi. Bo biedny bedzie chcial cos
              za cos. A Polki szukaja ciecia zeby im zalatwil wszystko za nic. Po takiej
              wypowiedzi Polka da ci spokoj. Zobaczy ze nie jestes material na ciecia i
              bedzie szukala przygod dalej, nie z toba.
              Jesli Polka sie chwali ze jakis tam gosc jej zaproponowal malzenstwo, i powie
              ze jest zareczona. Spytaj sie ja czy juz jest dokladna data ustalona?
              Amerykanie przewaznie dzialaja w roli ciul przebieraniec. Polka nie powie ci
              date tylko ci powie ze jest narzeczona i ze nie masz racji.
            • flipflap Re: Porada 4 03.01.05, 09:05
              Filter
              Co to jest filter? Filter przepuszcza cieciow, zatrzymuje wszystkich innych.
              Jak Polka ma ogonka, tam gdzies, nie w Kaliforni na miejscu gdzie powinien byc.
              Masz przed soba wolna kobiete. Jak chcesz sie zabawic, to uslyszysz "nie moge
              bo mam chlopaka". Jak chcesz sie zaangarzowac na powaznie, to po jakims
              dluzszym czasie zauwazysz ze jednak mozna sie z taka Polka dogadac. Taki filter
              przepuszcza tylko sprawdzonych cieciow ktorzy sie oswiadcza.
              Co mozna zrobic w takiej przerabanej sytuacji? Jak jest baba durna to nie ma
              rady. Nie przejdziesz przez ten filter. Jedynie mozna poprawic swoje
              samopoczucie.
              Jak taka laske spotkasz, policz ile czasu minelo kiedy tys ostatnio mial sex z
              kobieta. Teraz pomysl sobie, ile czasu minelo kiedy ten jej caly ogonek tam
              gdzies ostatnio mial z nia sex. Zastanow sie, czy mogl bys wytrzymac tak dlugo?
              Czy chcial bys z nim sie zamienic?
              Albo ona jest glupia i mysli ze facet tam gdzies wytrzymuje bez sexu bo ja
              kocha. Albo on jest glupi i rzeczywiscie jest jej wierny i zyje w celibatcie.
              Nie badz ty glupi i nie wierz w takie bajki jak filter.
              Sex
              Polki blednie mysla ze facet w Kaliforni nie moze sobie zalatwic sex. Moze ty
              masz z tym problem? Nie powinnes miec. Kalifornia jest raj dla facetow ktorzy
              szukaja przelotne milosci. Tylko trzeba wiedziec gdzie i jak szukac.
              Nie ma bardziej rozrywkowej kobiety niz na pol etatu wolna matka w Kaliforni po
              seperacji lub po rozwodzie. Najbardziej gorace sa kobiety w seperacji. One
              dopiero sie uwolnily i maja kase i czas wolny i apetyt na sex sex sex. Troszke
              sie upspokoja dopiero pozniej jak sa juz kilka lat po rozwodzie. Nie mniej,
              takie tez lubia sie dobrze zabawic. Najlepiej szukac takie ktore troszke dalej
              od ciebie mieszkaja. Na internetcie sa wyszukiwarki ktore ci pozwola znalesc
              kobiety w seperacji i po rozwodzie. Przykladowo sprobuj "Advanced Search"
              tutaj.
              Czasami na pelny etat wolne matki tez sie nadaja na taka zabawe. Ale tylko
              jesli maja bardzo male dzieci, ponizej 7 lat, i takie ktore juz maja starsze
              dzieci, powyzej 16 lat. Male dzieci spia o 10PM i starsze dzieci nocuja u
              swoich kolegow lub wracaja po polnocy. Wtedy mozesz przyjsc ogladnac film na
              DVD z nia pozniej wieczorem.
              Wolne matki w Kaliforni nie maja sex tylko i wylacznie zeby miec sex. Chca
              przede wszystkim zebys ich wysluchal. Przewaznie, 90% czasu, marudza o tym jak
              ich byly maz, ktorego wyplata za wszystko placi nota bene, byl zly.
              Mlode Amerykanki tez mozna przekonac zeby mialy sex z toba. Najlepiej szukac
              takie ktore blisko ciebie mieszkaja na internetcie. Rozmawiaj z nimi przez 20
              minut. Nie wspominaj nic o sexie. Rozmawiaj z nimi jak czlowiek. Pozniej
              skoncz, podziekuj, i powiedz ze wlasciwie szukasz na internetcie polaczenia z
              kobietami na sex. Nie czesto, ale okazyjnie ta strategia dziala i mloda
              zaoferuje z toba ogladnac film na DVD. Trzeba byc z taka mloda calkowitcie
              dyskretny bo ona nie chce zeby ciecie w jej wieku ja zobacza z toba. Jesli z
              nia rozmawiasz przez 20 dni nigdy z nia nie bedziesz mial sex bo bedzie miala
              dobrego kumpla (czytaj ciecia) i nie bedzie chciala ciebie stracic. Babska
              logika. Nie probuj to zrozumiec. Tylko idz z tym.
              Daj sobie swiety spokoj z dziecmi. Kobiety ponizej 18 w Kaliforni sa
              przestepstwem. Z tym nie ma zartow!
              Jesli dzialasz z kobieta powyzej 30-tki, lepiej zainwestuj troche w samochod i
              paliwo i pojedz do niej. Wczesniej czy pozniej ona bedzie chciala zebys sie w
              cos wpakowal i wtedy masz wymowke, ze ona mieszka za daleko. Zostawiasz
              wszystkie manatki osobiste w samochodzie, ktory parkujesz dosc daleko od jej
              domu/mieszkania zeby ona nie widziala skad przychodzisz/odchodzisz.
              Mlodsze kobiety mozesz do siebie zaprosic. Glowny atut mlodszych kobiet jest ze
              ich sie nie trzeba pozbywac, one ciebie zwolnia wczesniej czy pozniej. Tylko
              kup sobie lozko na jedna osobe, zeby jej sie nie chcialo wprowadzic lub zostac
              do rana. Przy okazji z takim malym lozkiem nie bedziesz wygladal jak Kasanowa.
              UWAGA: Ponoc strzykawki, ktore w kuchni sa uzywane zeby polac indyka sosem,
              kobiety w Kaliforni uzywaja zeby wysysac z kondona sperme, i zaplodnic siebie.
              Leykis twierdzi ze facetci powinni wlac do kondona sos pikantny. Wedlug niego
              jest chamstwo spuscic kondon w kiblu bo to zatyka rury i hydraulicy na takie
              cos naszekaja. Starczy po seksie wlozyc spodnie, kondon wsadzisz do torebki
              plastykowej lub chusteczki, i schowasz w kieszeni.
              Czasami Polka cie sprobuje przekonac ze to co robisz z babami jest
              niebespieczne. Bo mozna zlapac Adidasa. Przez Europe przeszla ospa w
              sredniowieczu. Przez to biali sa bardziej odporni na AIDs. Tylko uprawiaj sexs
              z bialymi kobietami lub azjatkami i uzywaj kondon. Murzynki maja 18x wieksza
              szanse miec Adidasa niz biale kobiety. Latynoski maja 3x wieksza szanse miec
              Adidasa niz biale kobiety. Robisz wszystko co mozesz, oprocz celibatu, zeby nie
              zlapac tej smiertelnej choroby. Natomiast glupi ciec ze swoja zona Polka ma sex
              bez kondona. Ona sie z pewnoscia z murzynami i latynosami puszcza. Nie tlumacz
              sie Polkom. Tylko wiedz ze nie jestes dla nich material do wykorzystania.
              Dlatego ci przepowiadaja wszytkiego najgorszego.
              Cos Bardziej Trwale
              Pragniesz zwiazek bardziej trwaly? Nie podoba ci sie jak zlodziej w nocy
              zalatwiac sobie sex na lewo i na prawo? Nie ma sprawy. Kobiety w Kaliforni
              znaja trzy slowa. Facetci w Kaliforni znaja cztery. "Jak znajde odpowiednia
              osobe. = When I find the right woman." Te slowa pozwola ci przedluzyc zwiazek i
              unikac przysiegi tak dlugo jak tobie pasuje. To jest taka forma ciula
              przebieranca, ale skoro to robisz z Amerykankami, pal szesc.
              Naprawde Chcesz Miec Rodzine
              Wroc do Polski. Kalifornia nie jest odpowiednie miejsce gdzie facet moze
              bezpiecznie zalozyc rodzine. Jesli juz absolutnie musisz zaryzykowac to znajdz
              Polke ktora juz wiele wiele lat mieszka, byc moze na miejscu urodzila sie, i ma
              szkoly skonczone, solidna kariere, i papiery. Ale byc moze nawet to ci nie
              pomoze. Nie ma reguly.
              Czasami jest tak ze najgorsza zdzira ktora przejechala sie nie zle ze starym
              ciulem ci da spokoj po rozwodzie i niczego od ciebie nie bedzie chciala.
              Czasami jest tak ze idealna kobieta na poziomie ktora niby to miala wszystko
              ustawione cie wypierze.
            • buck_turgidson wiza HIV? 03.01.05, 17:24
              "Jesli Polka ma wyksztalcenie i zawod na ktory jest zapotrzebowanie w USA i
              zgodzi sie pracowac jako niewolnik przez pierwszy rok lub dwa to mozna dostac
              wize HIV."

Fajny tekst, zwlaszcza ta (sic) wiza HIV!
    • buck_turgidson sprawdz czy ma pieniadze 03.01.05, 17:22
      w kazdej narodowosci znajdziesz kobiety z problemami

uroda fajna rzecz, ale pamietaj ze to jest tylko na pare lat. Po trzydziestce
      5% kobiet jest ladnych, po czterdziestce < 1%

Jak juz inni napisali, malzenstwo nie bardzo ma sens, ale jesli juz to szukaj
      kobiety ktora ma uregulowany status wizowy, skonczona edukacje i wlasne
      pieniadze. Zamozny tesc pozadany. Jesli malzenstwo sie nie uda (szansa 50%) to
      przynajmniej alimenty nie beda zabojcze.

Dobry test: sprobuj pozyczyc od niej pieniadze. Jezeli je ma i ciebie kocha, to
      pozyczy. Oczywiscie oddaj. To tylko test.
      • sklep_jak_leb Re: sprawdz czy ma pieniadze 03.01.05, 21:09
        buck_turgidson napisał:

(...)
        > uroda fajna rzecz, ale pamietaj ze to jest tylko na pare lat. Po trzydziestce
        > 5% kobiet jest ladnych, po czterdziestce < 1%

Amen. Zreszta jesli to bedzie Ta to i tak bedzie najpiekniejsza chocby byla
        najbardziej szkaradna. Najbardziej wstretne sa baby glupie i niedobre obojetnie
        jakiej tam masci.
        • cimcirimcim_dala_bym_cim Re: sprawdz czy ma pieniadze 03.01.05, 22:54
          sklep_jak_leb napisał:

> buck_turgidson napisał:
          >
          > (...)
          > > uroda fajna rzecz, ale pamietaj ze to jest tylko na pare lat. Po trzydzie
          > stce
          > > 5% kobiet jest ladnych, po czterdziestce < 1%
          >
          > Amen. Zreszta jesli to bedzie Ta to i tak bedzie najpiekniejsza chocby byla
          > najbardziej szkaradna. Najbardziej wstretne sa baby glupie i niedobre obojetnie
          >
          > jakiej tam masci.

A jusz takiego cepa jak ty to jusz nawet na Gwineji nie znojdziesz
        • cimcirimcim_dala_bym_cim Re: sprawdz czy ma pieniadze 03.01.05, 22:59
          sklep_jak_leb napisał:

> buck_turgidson napisał:
          >
          > (...)
          > > uroda fajna rzecz, ale pamietaj ze to jest tylko na pare lat. Po trzydzie
          > stce
          > > 5% kobiet jest ladnych, po czterdziestce < 1%
          >
          > Amen. Zreszta jesli to bedzie Ta to i tak bedzie najpiekniejsza chocby byla
          > najbardziej szkaradna. Najbardziej wstretne sa baby glupie i niedobre obojetnie
          >
          > jakiej tam masci.

A jusz takiego cepa jak ty to juz nawet na Gwineji nie znojdziesz
          • Gość: hehe Re: sprawdz czy ma pieniadze IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.01.05, 04:50
            mozna naprawde siusiu zrobic ze smiechu
    • zmarszczony_fred Ja wiem jaka zona 04.01.05, 04:53
      Renia Grabowska. Nikt tak nie zmarszczy freda jak Renia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka