maantis 30.05.02, 15:05 Hej ) Szukam przyjaciela, czy znajdzie sie wsrod was ktos taki komu mozna zaufac i powierzyc swoje sekrety?))) Pozdrawiam )) Ps: Jestem kobieta..bo duzo osob bierze moj nick za meskiPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: szukam przyjaciela:)P IP: *.fastres.net 30.05.02, 15:07 ......Smialo,mozesz mi powierzyc oszczednosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: szukam przyjaciela:)P IP: *.nas.onetel.net.uk 30.05.02, 15:11 przyjaciela szuka sie w biedzie..obawiam sie ze nie znajdziesz ich tutaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: szukam przyjaciela:)P IP: *.enter.net 30.05.02, 15:11 biere dusze i cialo i Twoje problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: szukam przyjaciela:)P IP: 62.246.104.* 30.05.02, 15:12 maantis napisał(a): > Hej ) Szukam przyjaciela, czy znajdzie sie wsrod was ktos taki komu mozna > zaufac i powierzyc swoje sekrety?))) > Pozdrawiam )) > > Ps: Jestem kobieta..bo duzo osob bierze moj nick za meskiPP ................ wow, och dziewczyno...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: szukam przyjaciela:)P IP: *.ras.SBG.AC.AT 30.05.02, 15:13 czemu nie??? ale jakos nie moge zaczac wierzyc osobom,piszacym na forum;# moze cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: szukam przyjaciela:)P do zyto08 30.05.02, 16:16 Gość portalu: zyto08 napisał(a): > czemu nie??? > ale jakos nie moge zaczac wierzyc osobom,piszacym na forum;# > moze cos wiecej? zyto08 o mnie chcesz wiecej ? nie mam nic przeciwko.))) zglos sie ) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 15:18 maantis napisał(a): > Hej ) Szukam przyjaciela, czy znajdzie sie wsrod was ktos taki komu mozna > zaufac i powierzyc swoje sekrety?))) > Pozdrawiam )) > > Ps: Jestem kobieta..bo duzo osob bierze moj nick za meskiPP co robisz z przyjacielem po jego zuzyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 15:29 hahahaha...dziekuje za odzew panowie))))))))) a chcialam byc uczciwa ..hah buziakuje wszystkich i pozdrawiam) Ps: po zuzyciu? hm...nie zastanawialam sie nad tym ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur to sie lepiej wczesniej zastanow IP: 62.246.101.* 30.05.02, 15:33 maantis napisał(a): > hahahaha...dziekuje za odzew panowie))))))))) > a chcialam byc uczciwa ..hah > buziakuje wszystkich i pozdrawiam) > > Ps: po zuzyciu? hm...nie zastanawialam sie nad tym ) ...........Bo kolesie tutaj sa raczej juz troche doswiadczeni... w przyjazni Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 15:34 Zaufaj mi, a nie tym innym draniom! Ja ciebie utule, poslucham Twoich zwierzen... no i oczywiscie zrobie nad rankiem Tobie sniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 15:35 cracovian napisał(a): > Zaufaj mi, a nie tym innym draniom! Ja ciebie utule, poslucham Twoich > zwierzen... no i oczywiscie zrobie nad rankiem Tobie sniadanie hehe "nad ranem" juz bedzie po wszystkim stary www.nppodyji.cz/FOTO/FAUNA02.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 15:37 cracovian napisał(a): > Zaufaj mi, a nie tym innym draniom! Ja ciebie utule, poslucham Twoich > zwierzen... no i oczywiscie zrobie nad rankiem Tobie sniadanie aha))) jestes tym ktorego szukam??))))))) Jak dolozysz trooskawki zaufam ci) haha oj oj ... i juz cie lubie)) Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 15:42 maantis napisał(a): > > aha))) jestes tym ktorego szukam??))))))) > Jak dolozysz trooskawki zaufam ci) haha > oj oj ... i juz cie lubie)) Poczekaj, poczekaj... gdzie jest ten film o 66 i pol dniach? Zaraz sobie przypomne jak to z tymi truskawkami, smietanka i lodem bylo... ok... ok... widze... no niezle... hmmm.... eh, tam - ja tam lepiej potrafie Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: szukam przyjaciela:)P Do Artura 30.05.02, 15:39 Arturku ja tez cie lubie ) haha Doswiadczeni powiadasz ..hm..ponoc tacy sa najlepsi i wiedza wszystko to czego inni nie wiedza) A ja jestem zolza, babajaga i zlo konieczne)PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur o kurcze... IP: 62.246.104.* 30.05.02, 15:42 maantis napisał(a): > Arturku ja tez cie lubie ) haha > Doswiadczeni powiadasz ..hm..ponoc tacy sa najlepsi i wiedza wszystko to czego > inni nie wiedza) > A ja jestem zolza, babajaga i zlo konieczne)PPP .................. i juz sie prawie zaczerwienilem Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: o kurcze... 30.05.02, 15:56 ehhh))) Prosze nie mylic przyjaciolki z kochanka haha Troszke humorku i usmiechu na twarzy kazdemu sie przyda) PS: z trooskawek nie zrezygnuje ...gdyby ktos mial cale poletko ich ...mniammm ..rozmarzylam sie)) hahah buzi buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Lady Pank IP: 62.246.100.* 30.05.02, 15:59 truskawkowe... pole rosnie wokol mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Lady Pank 30.05.02, 16:06 kupilam sadzonki truskawek i jutro bede sadzic, juz kwitna Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: trooskawkowe pole karelii 30.05.02, 16:12 karelia napisał(a): > kupilam sadzonki truskawek i jutro bede sadzic, juz kwitna Jak beda owoce pomoge na ochotnika je jesc))) pozdrawiam Cie serdecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: trooskawkowe pole karelii 30.05.02, 18:19 a dziekuje , skapiec nie jestem, ale jak ja szykowalam poletko, sadzilam , podlewalem to gdzie sie kolezanka/kolega podziewal??? ja sie pytam! Na gotowe tez bym przyszla z checia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: trooskawkowe pole karelii IP: 62.246.100.* 30.05.02, 18:21 karelia napisał(a): > a dziekuje , skapiec nie jestem, ale jak ja szykowalam poletko, sadzilam , > podlewalem to gdzie sie kolezanka/kolega podziewal??? ja sie pytam! Na gotowe > tez bym przyszla z checia. Bo widzisz Karelia, ona szuka przyjaciela...a nie przyjaciolki. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: trooskawkowe pole karelii 30.05.02, 18:24 AAAAA Arturze , to zupelnie zmienia postac rzeczy )) tak kiedys Stan Borys spiewal " Szukam przyjaciela co mi reeeke poda..." Do dzisiaj nie wiem czy znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: trooskawkowe pole karelii IP: 62.246.100.* 30.05.02, 18:30 karelia napisał(a): > AAAAA Arturze , to zupelnie zmienia postac rzeczy )) > tak kiedys Stan Borys spiewal " Szukam przyjaciela co mi reeeke poda..." Do > dzisiaj nie wiem czy znalazl. ...reke ?! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: trooskawkowe pole karelii 30.05.02, 18:33 AAArturze, bez takich owakich mysli, tutaj bbbb czyste Phorum, bon ton i savoir vivre . Tak chodzilo o reke , a nie o ten tego co ja wiem a Ty sie domyslasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: trooskawkowe pole karelii IP: 62.246.100.* 30.05.02, 18:36 karelia napisał(a): > AAArturze, bez takich owakich mysli, tutaj bbbb czyste Phorum, bon ton i savoir > > vivre . Tak chodzilo o reke , a nie o ten tego co ja wiem a Ty sie domyslasz Madamme, chyle czola Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: trooskawkowe pole karelii 30.05.02, 19:51 Gość portalu: Artur napisał(a): > karelia napisał(a): > > > a dziekuje , skapiec nie jestem, ale jak ja szykowalam poletko, sadzilam > , > > podlewalem to gdzie sie kolezanka/kolega podziewal??? ja sie pytam! Na got > owe > > tez bym przyszla z checia. > > Bo widzisz Karelia, ona szuka przyjaciela...a nie przyjaciolki. > hm...wlasnie przyjaciela szukam)) oj oj Arturku coraz bardziej mi sie podobasz hahah)) Karelko zapraszam na moje poletko ..mam groszek zielony i slodziutkie sliweczki mirabelki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: trooskawkowe pole karelii IP: 62.246.101.* 30.05.02, 19:55 uuuuuuuuups, byla taka piosenka: "co bedzie? gdy sloneczko zajdzie za daleko..." Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: mirabelki 30.05.02, 20:29 mmmm mums , konfitura z mirabelek, umieszmy tak konfiture, ze kazdy sie zlapie na lep)))oczywiscie konfitury, Mlle Maantis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: mirabelki IP: 62.246.104.* 30.05.02, 20:50 karelia napisał(a): > mmmm mums , konfitura z mirabelek, umieszmy tak konfiture, ze kazdy sie zlapie > na lep)))oczywiscie konfitury, Mlle Maantis A co tam jeszcze sypniesz...do tego lepu Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: mirabelki 31.05.02, 00:40 garsc slodyczy, dwa funty usimiechu, inch radosci, dwa blyski w oku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: mirabelki IP: 62.246.100.* 31.05.02, 01:45 karelia napisał(a): > garsc slodyczy, dwa funty usimiechu, inch radosci, dwa blyski w oku.... ........................ A to calkiem ciekawa mieszanka. Bez zabiego udka, skrzydla nietoperza, garsci ziemi spod szubienicy i spluniecia przez lewe ramie?! I to ma dzialac. Och wy nowoczesne... Odpowiedz Link Zgłoś
roman18 Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 17:02 Moze to mnie szukasz.Mam 27 lat i 2 lata mieszkam na Florydzie. roman18@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
roman18 Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 17:05 Tak naprawde nie mozna dzis ufac nikomu.Ja tylko rodzica. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 18:21 maantiska, ale masz wziecie))) ale wez sobie ostatnia rade , nikomu nie mozna ufac, a i z rodzicami roznie bywa)) Ale chyba rodzicow tu nie poszukujesz? NO , a teraz ostra selekcja iiiii ? Poinformujesz , kto wygral los na loterii? )))))))) Pleaseeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 18:27 mantiska, a z tymi przyjaciolmi to roznie bywa, oni najpierw chca brac i to duzo, bez ograniczen i limitu, obiecuja , z etez dadza, ale...... z tym to naprawde roznie bywa. Tak wiec radze: ograniczone zaufanie i wyznaczony limit ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 19:49 karelia napisał(a): > mantiska, a z tymi przyjaciolmi to roznie bywa, oni najpierw chca brac i to > duzo, bez ograniczen i limitu, obiecuja , z etez dadza, ale...... z tym to > naprawde roznie bywa. Tak wiec radze: ograniczone zaufanie i wyznaczony limit ; > - > ) haha karelko)))) Jasne ze powiem kto nim zostal.)) Ciekawe tylko ktory to ze mna wytrzyma , do grzecznych nie naleze , nie jestem posluszna a i nie pekam jak gumka ( w ciezkich chwilach) . PS: Co do tego poletka....ja moge na jesieni ci wszystko powyrywac ..chwasty tez)) Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: szukam przyjaciela:)P 30.05.02, 20:11 maantis napisał(a): > Hej ) Szukam przyjaciela, czy znajdzie sie wsrod was ktos taki komu mozna > zaufac i powierzyc swoje sekrety?))) > Pozdrawiam )) > > Ps: Jestem kobieta..bo duzo osob bierze moj nick za meskiPP oj mantis mantis ty wracaj do nas na chat jagobabo jedna ,a nie tu szukasz przyjaciela))) hihihi powiem wszystko tatusiowi hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: szukam przyjaciela:)P IP: *.fastres.net 30.05.02, 20:13 nescaa napisał(a): > maantis napisał(a): > > > Hej ) Szukam przyjaciela, czy znajdzie sie wsrod was ktos taki komu mozn > a > > zaufac i powierzyc swoje sekrety?))) > > Pozdrawiam )) > > > > Ps: Jestem kobieta..bo duzo osob bierze moj nick za meskiPP > > oj mantis mantis ty wracaj do nas na chat jagobabo jedna ,a nie tu szukasz > przyjaciela))) hihihi powiem wszystko tatusiowi hihi >Wal smialo,tylko co pikantniejsze.Moze byc hard. Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: szukam przyjaciela:)P...tato! 30.05.02, 20:19 hihi czy ty tato to widzisz??? i nie grzmisz??? hihi To teraz tak nazywa sie przyjazn?? hihi jestem pod wrazeniem. maanti cmoooooook Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: przyjaciel 30.05.02, 20:33 a kiedy powiesz, kto zostal osobistym przyjacielem, bo nie chce sie domyslac falszywie? po dobroci radze, zloz glowe na ramieniu taty, on duzo zniesie, twardziel jest. Inni troche niepewni, wrazliwi artysci , moze sami chca pociechy i duchowego wsparcia. A przeciez nie o to CI chodzi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: przyjaciel IP: *.fastres.net 30.05.02, 20:40 karelia napisał(a): > a kiedy powiesz, kto zostal osobistym przyjacielem, bo nie chce sie domyslac > falszywie? po dobroci radze, zloz glowe na ramieniu taty, on duzo zniesie, > twardziel jest. Inni troche niepewni, wrazliwi artysci , moze sami chca > > pociechy i duchowego wsparcia. A przeciez nie o to CI chodzi, prawda? ......Przepraszam Karelia,cos przeoczylem?............ Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: przyjaciel 30.05.02, 20:45 raczej nie , polecam twoje uslugi tatusku jako pocieszyciela, chyba robie robra robote? cieszysz sie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: przyjaciel IP: *.fastres.net 30.05.02, 20:46 karelia napisał(a): > raczej nie , polecam twoje uslugi tatusku jako pocieszyciela, chyba robie robra > > robote? cieszysz sie???? >Nie. >Tesciowa sie wkurwia. Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: przyjaciel 30.05.02, 20:46 karelia napisał(a): > a kiedy powiesz, kto zostal osobistym przyjacielem, bo nie chce sie domyslac > falszywie? po dobroci radze, zloz glowe na ramieniu taty, on duzo zniesie, > twardziel jest. Inni troche niepewni, wrazliwi artysci , moze sami chca > > pociechy i duchowego wsparcia. A przeciez nie o to CI chodzi, prawda? karelia tym razem nie zrozumialam twojej zlosliwosci ...powiesz o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: przyjaciel 30.05.02, 20:50 wykladam jasno: polecam jako przyjaciela pana , ktory ma nick "tato" on jest taki twardy czelawiek, doswiadczony zyciowo iiii ewentualnie moze duzo pomoc. Ale dopiero teraz pomyslalam , ze skoro nosi niock "tato" to moze juz byc chwilowo zajety. . Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: przyjaciel 30.05.02, 20:53 karelia napisał(a): > wykladam jasno: > polecam jako przyjaciela pana , ktory ma nick "tato" on jest taki twardy > czelawiek, doswiadczony zyciowo iiii ewentualnie moze duzo pomoc. Ale dopiero > teraz pomyslalam , ze skoro nosi niock "tato" to moze juz byc chwilowo zaj karisko powiem to tak : to ja wybieram przyjaciela...cudze wojenki mnie nie interesuja)) i nie badzmy zlosliwi ...nie warto > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: przyjaciel IP: *.fastres.net 30.05.02, 21:00 karelia napisał(a): > Ok, w porzadku. ....Mah,sarà......... Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: szukam przyjaciela:)P thx wszystkim:) 31.05.02, 14:37 )) dziekuje wam za wypowiedzi ) Tym co przyslali mi milusie meile buziaki) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_olivka Re: szukam przyjaciela:)P 31.05.02, 19:59 nie szukaj tu posrod tych zlosliwcow! Lepiej poszukaj w realu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: szukam przyjaciela:)P IP: *.fastres.net 31.05.02, 20:02 ruda_olivka napisał(a): > nie szukaj tu posrod tych zlosliwcow! Lepiej poszukaj w realu) >Ruda,zeby nie tesciowa,to by ci wyszla tyko oliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_olivka Re: szukam przyjaciela:)P 31.05.02, 20:09 Gość portalu: tato napisał(a): > ruda_olivka napisał(a): > > > nie szukaj tu posrod tych zlosliwcow! Lepiej poszukaj w realu) > > >Ruda,zeby nie tesciowa,to by ci wyszla tyko oliwa. ooo ty zlosiwy zolzie!!!!! siooo od moich rudych !!! sioo od olivek! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: szukam przyjaciela:)P 31.05.02, 20:11 ruda_olivka napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > ruda_olivka napisał(a): > > > > > nie szukaj tu posrod tych zlosliwcow! Lepiej poszukaj w realu) > > > > >Ruda,zeby nie tesciowa,to by ci wyszla tyko oliwa. > > > ooo ty zlosiwy zolzie!!!!! siooo od moich rudych !!! sioo od olivek! > ej a ty przypadkiem , po te olivki nie wybierasz sie do hiszpanii? tak tylko sie pytam Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_olivka Re: szukam przyjaciela:)P 31.05.02, 20:17 heheh nie to nie ja)))) ja mam swoje we wlasnym sloiczku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...chyba nie..bo..towar zadki i reglamentowany... IP: 62.246.101.* 09.07.02, 17:09 fleurs_du_mal napisała: > > czy poznamy w koncu zwyciezce? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Modliszka 10.07.02, 10:35 Moi Drodzy, Nie dajcie sie nabrac - Praying Mantis to po prostu modliszka. Zaneca Was na Necie milym slowkiem, a potem hops! i pozera, jak to ma w zwyczaju, od glowy, zywa jeszcze ofiare. I bedzie jak w tym ogloszeniu: "Samotna wdowa pozna apetycznego kawalera Skonsumowanie nie wykluczone." www.insecta-inspecta.com/mantids/praying/http://www.republika.pl/avall/led/wyst.html Jakby co to nie mowcie ze nikt Was nie ostrzegl! Luiza-w-Ogrodzie, znawczyni modliszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Modliszka, do Luisa IP: *.dialo.tiscali.de 10.07.02, 12:14 luiza-w-ogrodzie napisała: > Moi Drodzy, > Nie dajcie sie nabrac - Praying Mantis to po prostu modliszka. Zaneca Was na > Necie milym slowkiem, a potem hops! i pozera, jak to ma w zwyczaju, od glowy, > zywa jeszcze ofiare. I bedzie jak w tym ogloszeniu: "Samotna wdowa pozna > apetycznego kawalera Skonsumowanie nie wykluczone." > > <a href="www.insecta-inspecta.com/mantids/praying/http://www.republika.p > l/avall/led/wyst.html"target="_blank">www.insecta-inspecta.com/mantids/praying/ > http://www.republika.pl/avall/led/wyst.html</a> > > Jakby co to nie mowcie ze nikt Was nie ostrzegl! > > Luiza-w-Ogrodzie, znawczyni modliszek .......... ogolnie odpowiem, masz racje. Znam zycie, znam zwiazki, poznalem "gierki", znam kobiety. Ja sie tu tylko bawie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
starszapani Re: Modliszka, do Artur 10.07.02, 13:13 Gość portalu: Artur napisał(a): > ogolnie odpowiem, masz racje. Znam zycie, znam zwiazki, poznalem "gierki", znam > kobiety. > To jeszcze Ci dopowiem, że od takich kobiet, które ostrzegają Cię przed inną kobietą WIEJ JAK NAJSZYBCIEJ. Brrrr, straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Modliszka, IP: *.dialo.tiscali.de 10.07.02, 13:38 starszapani napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > ogolnie odpowiem, masz racje. Znam zycie, znam zwiazki, poznalem "gierki", > znam > > kobiety. > > > > To jeszcze Ci dopowiem, że od takich kobiet, które ostrzegają Cię > przed inną kobietą WIEJ JAK NAJSZYBCIEJ. > > Brrrr, straszne. > dzieki, ja juz swoje doswiadczenie zyciowe nazbieralem, "ludzie" ogolnie sa coraz dziwniejsi. dlatego, zyje swoim zyciem i z tym jest mnie najlepiej. mam swiety spokoj. jest to na prawde wielki komfort. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Modliszka, do starszapani 11.07.02, 02:50 To ostrzezenie bylo do smiechu - jak mozna ostrzegac przed osoba, ktorej sie nie zna? A nick maantis jest ciekawy i az sie prosil o komentarz... Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie (znawczyni modliszek ogrodowych, popularnych w mojej okolicy latem...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Modliszka, do starszapani IP: *.arach.net.au 11.07.02, 07:37 luiza-w-ogrodzie napisała: > To ostrzezenie bylo do smiechu - jak mozna ostrzegac przed osoba, ktorej sie ni > e > zna? hehehehehehe....na podstawie doswiadczen wlasnych > A nick maantis jest ciekawy i az sie prosil o komentarz... > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie (znawczyni modliszek ogrodowych, popularnych w mojej okolicy > latem...) hihihihihi lub czasem zamieniajaca sie sama w modliszke. Luiza - to zarty nie obrazaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re:Moi drodzy:)))) 11.07.02, 07:43 Witajcie) Odpowiadajac na wasze pytanko : znalazlam) I bardzo mnie to raduje ze tak sie wyraze , osoba konkretna hehe i szczera)) A jednak niemozliwe staje sie calkiem interesujace i mozliwe.))To tak w ramach zaspokojenia Waszej ciekawosci ) Pozdrawiam wszystkich tych ktorzy sie przejeli ze moge nie znalesc hehe) Maantis) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur NO TO TEN WATEK CZAS ZAMNKNAC IP: *.dialo.tiscali.de 11.07.02, 16:37 maantis napisał(a): > Witajcie) > Odpowiadajac na wasze pytanko : znalazlam) > I bardzo mnie to raduje ze tak sie wyraze , osoba konkretna hehe i szczera)) > A > jednak niemozliwe staje sie calkiem interesujace i mozliwe.))To tak w ramach > zaspokojenia Waszej ciekawosci ) > Pozdrawiam wszystkich tych ktorzy sie przejeli ze moge nie znalesc hehe) > Maantis) Hurraaa! znalazla przyjaciela, ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Modliszka, do starszapani 11.07.02, 12:04 Gość portalu: maz napisał(a): > > To ostrzezenie bylo do smiechu - jak mozna ostrzegac przed osoba, ktorej s > ie ni > > e > > zna? > > > hehehehehehe....na podstawie doswiadczen wlasnych Nie mam takowych, ale zglebialam literature... ach te slynne kobiety-modliszki, kobiety-weze, kobiety-wampiry i femme fatale... hihihihihi lub czasem zamieniajaca sie sama w modliszke. JA?? Skadze, ja jestem cicha skromna osobka, to ONI sami pchaja sie do pozarcia ;- ) > Luiza - to zarty nie obrazaj sie. Nie obrazam sie Pozdrowienia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Modliszka, do starszapani IP: *.arach.net.au 11.07.02, 12:08 luiza-w-ogrodzie napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > To ostrzezenie bylo do smiechu - jak mozna ostrzegac przed osoba, kto > rej s > > ie ni > > > e > > > zna? > > > > > > hehehehehehe....na podstawie doswiadczen wlasnych > > Nie mam takowych, ale zglebialam literature... ach te slynne kobiety-modliszki, > > kobiety-weze, kobiety-wampiry i femme fatale... > > > hihihihihi lub czasem zamieniajaca sie sama w modliszke. > > JA?? Skadze, ja jestem cicha skromna osobka, to ONI sami pchaja sie do pozarcia > ;- > ) > > > Luiza - to zarty nie obrazaj sie. > > Nie obrazam sie > > Pozdrowienia > Luiza-w-Ogrodzie No to fajnie....... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Modliszka, do maz 11.07.02, 12:12 Nie boisz sie pozarcia? Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Modliszka, do maz IP: *.arach.net.au 11.07.02, 12:18 Takiego !!!!!!! Nie ,ja jak cma do ognia........ Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Modliszka, do maz 11.07.02, 12:23 jaki tam ogien, ja taka cicha urzedniczka w garniturku, ponczochach i wypastowanych butkach, zgarbiona na klawiatura... Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Modliszka, do maz IP: *.arach.net.au 11.07.02, 12:30 luiza-w-ogrodzie napisała: > jaki tam ogien, ja taka cicha urzedniczka w garniturku, ponczochach i > wypastowanych butkach, zgarbiona na klawiatura... > > Luiza-w-Ogrodzie Wlasnie....... Ta cicha woda....zawsze najbardziej niebezpieczna ,a to juz pisze z wlasnego doswiadczenia po plywaniu we wszystkich Oceanach swiata. Luiza - przepraszam ,ale naprawde musze konczyc na teraz i zapraszam na plotki nastepnym razem. buzi...buzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Modliszka, do maz IP: *.arach.net.au 11.07.02, 12:35 Gość portalu: maz napisał(a): > luiza-w-ogrodzie napisała: > > > jaki tam ogien, ja taka cicha urzedniczka w garniturku, ponczochach i > > wypastowanych butkach, zgarbiona na klawiatura... > > > > Luiza-w-Ogrodzie > > Wlasnie....... > Ta cicha woda....zawsze najbardziej niebezpieczna ,a to juz pisze z wlasnego > doswiadczenia po plywaniu we wszystkich Oceanach swiata. > Luiza - przepraszam ,ale naprawde musze konczyc na teraz i zapraszam na plotki > nastepnym razem. > buzi...buzi.... tego buzi...buzi...nauczylem sie od swojej corki.Usmiechnij sie... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Modliszka, do maz 11.07.02, 12:35 Patrzcie go, zeglarz sie znalazl! No to buzi na dobranoc. Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: Modliszka 11.07.02, 07:50 Arturku wszyscy tu sie zabawiaja i nie trzeba znac zycia tak dobrze jak ty je znasz by to robic) Ale czasami jest tak ze czlowiek chce ot tak sobie pogadac bez wyglupow i zgryzliwosci ..no ale coz sadze ze zycie dobrze dalo ci sie w kosc ..a tak apropo ile masz wiosenek bo czasami piszesz jakbys ich mial ze 100)) Nie wszyscy sa jednak tak ironiczni i dzieki za to , czlowieka nie ocenia sie po jednorazowym wpisie tylko po rozmowach ( nie w toku) Zycze mniej jadu a napewno nie bedziesz musial zabawiac sie kosztem innych.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur wiosenki IP: *.dialo.tiscali.de 11.07.02, 13:40 maantis napisała: > Arturku wszyscy tu sie zabawiaja i nie trzeba znac zycia tak dobrze jak ty je > znasz by to robic) > Ale czasami jest tak ze czlowiek chce ot tak sobie pogadac bez wyglupow i > zgryzliwosci ..no ale coz sadze ze zycie dobrze dalo ci sie w kosc ..a tak apro > po > ile masz wiosenek bo czasami piszesz jakbys ich mial ze 100)) > Nie wszyscy sa jednak tak ironiczni i dzieki za to , czlowieka nie ocenia sie p > o > jednorazowym wpisie tylko po rozmowach ( nie w toku) Zycze mniej jadu a napewno > > nie bedziesz musial zabawiac sie kosztem innych.) jako, ze zyje dosyc intensywnie, wytluklem sie dosyc i chleb jadle nie z jednego pieca, jestem ciekawy (w miedzyczasie coraz mniej) ludzi i swiata. zebralo sie doswiadczenia tyle, ze mozna obdzielic kilka osob. Razem na pewno ponad 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: wiosenki :))P 11.07.02, 13:54 Dziekuje Panu Arturowi za wypowiedz) heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: wiosenki :))P IP: *.dialo.tiscali.de 11.07.02, 14:37 nescaa napisał(a): > Dziekuje Panu Arturowi za wypowiedz) heh ........ mysle, ze tyle wystarczy, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Artek! IP: *.tiaa-cref.org 11.07.02, 16:12 Gość portalu: Artur napisał(a): > jako, ze zyje dosyc intensywnie, wytluklem sie dosyc i chleb jadle nie z jedneg > o > pieca, jestem ciekawy (w miedzyczasie coraz mniej) ludzi i swiata. zebralo sie > doswiadczenia tyle, ze mozna obdzielic kilka osob. Razem na pewno ponad 100 > lat. Artek! Tu to wszystkie (ludzie) doswiadczone. Takie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
maantis Re: do bywalcow tego watka:)) hah 11.07.02, 16:20 Nic dodac nic ujac)) Pozdrawiam serdecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Michal IP: *.dialo.tiscali.de 11.07.02, 16:24 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > jako, ze zyje dosyc intensywnie, wytluklem sie dosyc i chleb jadle nie z j > edneg > > o > > pieca, jestem ciekawy (w miedzyczasie coraz mniej) ludzi i swiata. zebralo > sie > > doswiadczenia tyle, ze mozna obdzielic kilka osob. Razem na pewno ponad 10 > 0 > > lat. > > Artek! Tu to wszystkie (ludzie) doswiadczone. Takie forum. ................... wiem Michal...wiem...znam je calkiem dobrze (z cala ta menazeria)... ale niektorym wydaje sie, ze ... lepiej nie pisze bo jeszcze wywolam pyskowke. wole swoja zabawe. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Zeby sie zabawic ... IP: *.tiaa-cref.org 11.07.02, 17:20 Gość portalu: Artur napisał(a): > ................... > wiem Michal...wiem...znam je calkiem dobrze (z cala ta menazeria)... > ale niektorym wydaje sie, ze ... > lepiej nie pisze bo jeszcze wywolam pyskowke. wole swoja zabawe. > Pozdr. Pisz wasc smialo! Zeby sie zabawic trzeba kogos zabic, jak mawi kolega J! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur no to... IP: *.dialo.tiscali.de 11.07.02, 17:50 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > ................... > > wiem Michal...wiem...znam je calkiem dobrze (z cala ta menazeria)... > > ale niektorym wydaje sie, ze ... > > lepiej nie pisze bo jeszcze wywolam pyskowke. wole swoja zabawe. > > Pozdr. > > Pisz wasc smialo! Zeby sie zabawic trzeba kogos zabic, jak mawi kolega J! ..."tnij wasza milosc, wstydu oszczedz" (Kmicic) kto to kolega "J" Odpowiedz Link Zgłoś