Gość: burak IP: *.proxy.aol.com 05.06.02, 02:04 wrocilem z urlopu na egzotycznej plazy pod palmami mam piasek w oczach ,uszach ,nosie ,wlosach, d...e sol wszedzie jezdem wypoczety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: USA Re: egzotyczna plaza IP: *.sd242.k12.id.us 05.06.02, 02:10 sprawdz pod napletkiem na zoledzi !!!!!!!! jak nie umyjesz to pozniej zrobi sie ser FETA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BURAK Re: egzotyczna plaza IP: *.proxy.aol.com 05.06.02, 02:30 widze ze znasz to z doswiadczenia rachu ciachu rachu ciachu raz po p......e raz po piachu Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: egzotyczna plaza 05.06.02, 03:42 Piach w d.. to ty kochany masz od kopania lopata a nie od plazy. Zle rzucasz za siebie ofermo. Gość portalu: burak napisał(a): > wrocilem z urlopu na egzotycznej plazy pod palmami > mam piasek w oczach ,uszach ,nosie ,wlosach, d...e > sol wszedzie > jezdem wypoczety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak gnojki IP: *.proxy.aol.com 05.06.02, 08:25 widac ze nie byliscie na egzotycznej plazy a ty gali masz chyba uraz do tej lopaty wszedzie ja widzisz nawet do lozka za toba lezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: gnojki IP: PROXY* / 145.4.198.* 05.06.02, 08:52 tylko debile leza na piasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Re: gnojki IP: *.sd242.k12.id.us 05.06.02, 09:25 KURWA ale z was ciule.... burak przynajmniej na plazy i na piasku, a wy chuje w amerykanskim azbescie.. debile skonczone.. co za cwele, cwioki i kutasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: gnojki IP: *.proxy.aol.com 05.06.02, 11:09 Gość portalu: heniek napisał(a): > tylko debile leza na piasku Heniu tu nie polska plaza,tu sie na piasku nie leze, siedzi sie przy stoliku pod parasolem albo na lezaku piasek jest z powodu ciagle wiejacego wiatru oraz w wodzie morskiej Postem o tej plazy chcialem uzmyslowic uczestnikom forum ze nie wszystko jest zawsze takie jak na pocztowce oczywiscie ze byl tam prysnic aby sie obmyc bo bylo to w cywilizowanym kraju Po prostu wysylajac pocztowki z tej plazy byloby dobrze przeslac woreczek piasku aby adresat mogl wsypac sobie go w .......oczy i czuc sie tak wspaniale jak my. Plaza byla wspaniala,niebo blekitne,woda czysta i ciepla a ze teraz do roboty to inna sprawa a czy do lopaty?to moja sprawa a nie galileo Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: gnojki 06.06.02, 03:58 Gość portalu: burak napisał(a): > widac ze nie byliscie na egzotycznej plazy > a ty gali masz chyba uraz do tej lopaty > wszedzie ja widzisz nawet do lozka za toba lezie Jak zywa to i lezie za mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: gnojki IP: *.proxy.aol.com 06.06.02, 04:03 galilleo napisał > Jak zywa to i lezie za mna. Good for you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: egzotyczna plaza IP: *.proxy.aol.com 06.06.02, 03:55 i co nikt nie chce byc na plazy? Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: egzotyczna plaza 06.06.02, 05:02 Gość portalu: burak napisał(a): > i co nikt nie chce byc na plazy? No, ja jestem dosc czesto na dosc cieplej plazy w TEXAS. Co wiec chcialbys zobaczyc oprocz piasku miedzy posladkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: egzotyczna plaza IP: *.proxy.aol.com 06.06.02, 10:20 galilleo napisał(a): > No, ja jestem dosc czesto na dosc cieplej plazy w TEXAS. > Co wiec chcialbys zobaczyc oprocz piasku miedzy posladkami? CIEBIE GALILEO,CIEBIE CHCIALBYM TAM ZOBACZYC!!!!!!!!! You make my day Galileo .Ha ha ha JA znam Texas troche na ktorej to plazy moge ciebie zobaczyc?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: egzotyczna plaza IP: *.proxy.aol.com 07.06.02, 05:33 galileo are you there? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: egzotyczna plaza IP: *.proxy.aol.com 11.06.02, 04:07 galileo profesorze fasole dzisiaj jadlem Odpowiedz Link Zgłoś