Dodaj do ulubionych

Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca

10.03.05, 04:42
Poprawka - piknik wielkanocny w Sydney odbedzie sie 13 marcaa, czyli za trzy
dni, a nie dopiero w Niedziele Palmowa, jak myslalam!
Czy ktos z Was idzie? Ja chyba wpadne w niedziele okolo lunchu, bo wczesniej
nie moge (musze byc o 11:30 w City).

Pozdrawiam
Luiza-w-Ogrodzie

><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
.·´¯`·.. ><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
Obserwuj wątek
    • lulu13 Re: Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca 10.03.05, 15:45
      Luiza juz ci pisalem ze ja ide ! a ty natretnie powtarzasz te same
      pytanie !!,nie martw sie o wyglad ,wrzuc duzo makijazu ,przfarbuj wlosy i
      bedzie dobrze !!,moze bedziesz wygladac troche mniej jak na 50 tke
      przystalo !! tylko jak bikini ubierzesz na palze to moze byc
      klopot ,celuloidy bedzie widac na udach ! A pozatym zabierz wszystkie
      dzieciaki !!,kupimy im lody !! lub cole !
      • jadro Re: Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca 10.03.05, 23:15
        celuloidy ??? hahaha co za mlotek

ech ty baranie jak juz cos piszesz to warto zebys wiedzial o czym
    • luiza-w-ogrodzie Zapowiadaja ladna pogode na weekend 10.03.05, 23:09
      ...jeszcze jeden powod, zeby sie wybrac na piknik na "Bielany"

Saturday : Fine, mostly sunny. NE winds. Min Max
      Sydney: 19 26
      Liverpool: 17 27
      Penrith: 17 28
      Richmond: 16 28

Sunday : Fine, mostly sunny. NE winds.
      Sydney: 19 26
      Liverpool: 17 27
      Penrith: 17 29
      Richmond: 16 29

Dajcie znac czy ktos z Was sie wybiera
      Luiza-w-Ogrodzie

• lulu13 Re: Zapowiadaja ladna pogode na weekend 10.03.05, 23:38
        juz ci pisalem ,ze bede !! ile razy mam powtarzac !!?, jak ubierzesz
        bikini to bedzie HOT !!!,hehehe,mam nadzieje ze nie sflaczalas od
        ostatniego razu i cwiczysz codziennie gimnastyke
        • jadro Re: Zapowiadaja ladna pogode na weekend 10.03.05, 23:41
          jedno co na pewno jest sflaczale to twoj mozg
          • lulu13 Re: Zapowiadaja ladna pogode na weekend 11.03.05, 00:26
            jaderko ? jajeczko ? ty tez jestes amator na stare baby ??,hehehehe idz na
            piknik poznasz australijskie Miss Polonia z 1965 roku !
            • Gość: Kagan Re: Zapowiadaja ladna pogode na weekend IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 06:48
              Podobno jak sie Luiza odszykuje, to podczas mszy, jak usiadzie w pierwszej
              lawce, to klecha patrzy sie na jej nogi, zamiast pilnowac ministrantow, co
              mu podpijaja wino mszalne... wink
          • Gość: Kagan Re: Zapowiadaja ladna pogode na weekend IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 06:50
            A jak tam twoj qutas? Staje ci jeszcze klecho, jak zobaczysz gore ponczoszek
            Luizy, gdy przeklada ona nogi siedzac w pierwszej lawce na mszy?
    • lombat Re: Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca 11.03.05, 02:59
      Niestety nie bede mogl byc nad Colo.Wybywamy do Perth. Zycze ladnej pogody
      • lulu13 Re: Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca 11.03.05, 03:14
        tracisz wielka okazje ,bo bedzie tam nasza Miss Forum czyli Luiza w
        krzakach ,nawet na ta okazje wydala az cale 150 $$ na kosmetyczke zeby zrobic
        lifting podbrodka i zatuszowac kremami piegi na dekolcie.
    • Gość: Pytek Re: Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 05:30
      A tego tez zapraszacie:
      robertjaworski.blox.pl/html????
      • Gość: kan_z_oz Re: Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca IP: *.mega.tmns.net.au 11.03.05, 06:45
        Pytek napisal;A tego tez zapraszacie:
        > robertjaworski.blox.pl/html????
        Co ma wspolnego Kagan z Jaworskim, lub Jaworski z Prawdziwystarywiarus?

Sorry Luizo, nie bedziemy tym razem nad Colo ale zyczymy Ci udanej pogody i
        zabawy.

Pozdrawiam z Sydney
        • Gość: Kagan Re: Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 06:47
          Jak to co? Przeciez Luiza to jedno z licznych wcielen "wiarusa",
          czyli inaczej Roberta Jaworskiego!
          • prawdziwystarywiarus Re: Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca 11.03.05, 11:13
            Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Jak to co? Przeciez Luiza to jedno z licznych wcielen "wiarusa",
            > czyli inaczej Roberta Jaworskiego!

Weź tabletki. Jak postęp prac nad blogiem Napoleona?
            • Gość: Kagan Re: Piknik nad Colo jest w TE NIEDZIELE 13 marca IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 11.03.05, 13:08
              Pewnie bys teraz z checia ten blog skasowal, ale nie wiesz jak
              i zal ci tych miesiecy pracy nad nim... sad
              robertjaworski.blox.pl/html
        • Gość: Pole kan_z_oz martwie sie o ciebie IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.03.05, 12:01
          na poprzednim spotkaniu w 200-Park mialas kaca, a teraz nawet sie nie chcesz
          pofatygowac nad rzeczke Colo.... a przeciez ostrzegalem cie juz jakis czas
          temu, ze hausing boom is finiszd.. ja zainwestowalem pare tygodni temu caly
          swoj majatek w akcje po 30 centow (piec lat temu sprzedalem je po ekwiwalent
          $40).. i co? spodziewam sie zysku 10x w ciagu najblizszego poltora roku, co
          pozwoli mi opuscic wyscig szczurow
          • Gość: Kagan Re: kan_z_oz martwie sie o ciebie IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 11.03.05, 13:06
            Niedlugo nasze dzieci i wnuki beda sie bawic dolarami USA, Australii,
            Kanady i NZ oraz akcjami firm z gieldy w NY, Sydney, Melbourne, Toronto itd.
            tak jak ja w latach 1950tych i 1960tych pacholeciem bedac bawilem
            sie carskimi rublami i akcjami spolek z Imperium Wszechrosyjskiego...
            • prawdziwystarywiarus Re: kan_z_oz martwie sie o ciebie 11.03.05, 13:10
              Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Niedlugo nasze dzieci i wnuki beda sie bawic dolarami USA, Australii,
              > Kanady i NZ oraz akcjami firm z gieldy w NY, Sydney, Melbourne, Toronto itd.
              > tak jak ja w latach 1950tych i 1960tych pacholeciem bedac bawilem
              > sie carskimi rublami i akcjami spolek z Imperium Wszechrosyjskiego...

Zas do ponczochy upychac bedziesz zlote pieciozlotowki. Meanwhile, take a pill i
              kontynuuj prace nad blogiem Napoleona.
              • Gość: Kagan Re: kan_z_oz martwie sie o ciebie IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 11.03.05, 13:17
                Zlotem tez sie nie najesz. Twoi rodzice zgromadzili kilogramy
                zlota w piwnicy, a pod koniec okupacji musieli placic zlotym rublem
                za bochenek chleba... Szybko im stopnialo to bogactwo...sad
                Jak przyszli Ruscy i mogliscie wyjsc z piwnicy bylo tam tylko
                kilka zlotych monet, za ktore wyjechales w roku 1968 z Polski...
                robertjaworski.blox.pl/html
                Cytuje: " Pamiętny rok 1968 zastał mnie więc na studiach na Uniwersytecie Warszawskim. Jako student pochodzenia żydowskiego zostałem wyrzucony ze studiów, wybrałem więc emigrację do Izraela na tzw. dokumencie podróży, stwierdzającym, iż mam prawo tylko do jednokrotnego przekroczenia granicy państwowej Polski i ze nie jestem obywatelem PRL"...
          • kan_z_oz Re: kan_z_oz martwie sie o ciebie 12.03.05, 08:13
            Gość portalu: Pole napisał(a):

> na poprzednim spotkaniu w 200-Park mialas kaca, a teraz nawet sie nie chcesz
            > pofatygowac nad rzeczke Colo.... a przeciez ostrzegalem cie juz jakis czas
            > temu, ze hausing boom is finiszd.. ja zainwestowalem pare tygodni temu caly
            > swoj majatek w akcje po 30 centow (piec lat temu sprzedalem je po ekwiwalent
            > $40).. i co? spodziewam sie zysku 10x w ciagu najblizszego poltora roku, co
            > pozwoli mi opuscic wyscig szczurow

Nie martw sie o Kan, nigdy nie mialam problemu z finansami, raczej natury
            moralno-duchowej. Juz dawno upchnelam co bylo ryzykowne i nawet odziedziczylam
            jakis hektar w RP?. Zupelnie mnie to nie interesuje.
            Caly majatek w akcje, ktore maja pojsc w gore za 1,5 roku?
            Zycze powodzenia
            • kwertyonanista21 Re: kan_z_oz martwie sie o ciebie 12.03.05, 08:16
              Caly majatek w akcje, ktore maja pojsc w gore za 1,5 roku?
              > Zycze powodzenia

zaryzykowales cale 100$????????????????????????
            • Gość: Pole Re: kan_z_oz martwie sie o ciebie IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.03.05, 09:38
              juz skoczyly powyzej 40 centow.. roczna pensja panienki z okienka w 2 tygodnie,
              na dobry poczatek
              • Gość: kan_z_oz Re: kan_z_oz martwie sie o ciebie IP: *.mega.tmns.net.au 13.03.05, 07:32
                Pole napisal; juz skoczyly powyzej 40 centow.. roczna pensja panienki z okienka
                w 2 tygodnie, na dobry poczatek.

ODP: Ciesze sie z tego. Jesli zainkasujesz caly ten zysk oznacza to tylko jedna
                rzecz, ze jestes wart tego co do centa. Jesli wyjdzie mniej - masz jeszcze pare
                rzeczy do dopracowania; nie w sferze finansowej. Tak to niestety dziala, kloce
                sie z tym notorycznie bez wiekszego efektu.

Pozdrawiam
    • Gość: Pole Co wy widzicie w tym Colo? IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.03.05, 11:04
      Luiza chce upiec dwie pieczenie na raz. Poplywac i miec jednoczesnie za darmo
      maseczke z blota na twarz, zamiast wydawac pieniadze u kosmetyczki.
      • prawdziwystarywiarus Błoto przyniesie Kagan 11.03.05, 11:12
        Gość portalu: Pole napisał(a):

> Luiza chce upiec dwie pieczenie na raz. Poplywac i miec jednoczesnie za darmo
        > maseczke z blota na twarz, zamiast wydawac pieniadze u kosmetyczki.

Błoto dostarczy Kagan.
        • Gość: Pole Re: Błoto przyniesie Kagan IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.03.05, 11:34
          PSW od razu widac ze rzeke Colo znasz tylko z opisow w biuletynach do uzytku
          wewnetrznego; nad rzeka Colo szkola ochotnikow do Iraq
          • prawdziwystarywjarus Re: Błoto przyniesie Kagan 14.03.05, 01:51
            Zeby festyn robic na cmentarzu wojennym?
            I jeszcze pierogi tam sprzedawac!
            Dziwne i niesympatyczne.
    • luiza-w-ogrodzie Polski festyn 13 marca nad rzeka Colo 13.03.05, 22:14
      Festyn odbyl sie przy pieknej pogodzie, dzieki ktorej zjawilo sie znacznie
      wiecej osob niz sie spodziewano. 600 pierogow ze stoiska Syrenki rozeszlo sie
      do poludnia, nie liczac 13 kg kielbasy ;oD Dzieci bawily sie w cieplej rzece,
      dorosli przy stolach. Spotkalam wielu znajomych, wykapalam sie i wrocilam do
      domu zadowolona.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

• Gość: Pole Re: Polski festyn 13 marca nad rzeka Colo IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.03.05, 00:25
        dostalo ci sie zapewne tez za prowizje klientow do pierogow
        • lulu13 Re: Polski festyn 13 marca nad rzeka Colo 14.03.05, 01:25
          nie tylko chwicila $$$$ za pierogi [prowizja] ale co niektorzy zobaczyli
          wreszcie "wdzieczne'" ksztalty Luzi z buszu w rzece.
          • Gość: kan_z_oz Re: Polski festyn 13 marca nad rzeka Colo IP: *.mega.tmns.net.au 14.03.05, 06:08
            Lulu zorganizuj sobie wreszcie jakas 'babe' bo tropisz Luize na kazdym watku az
            jest to dziwne i podejrzane???

Pozdrawiam
            • luiza-w-ogrodzie Kan, stara milosc nie rdzewieje ;o)))) 14.03.05, 22:02
              Lulu tropi mnie od tylu lat ze ma u mnie bana za te namietnosc ;oD gdybys nie
              napisala mi ze to on, nawet bym nie wiedziala kto podnosi moje watki ;oPPP

Pozdrawiam
              Luiza-w-Ogrodzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka