Dodaj do ulubionych

agresja na forum polonii

IP: 80.48.53.* 17.06.02, 00:38
Chwila na tym forum wystarczyla,zeby zmykac.

Takiej agresji,tak duzej liczby wulgarnych słow, kłotni, obrazliwych wypowiedzi
nie spotkasz na innych "forach". Czy to koniecznosc usłuznego usmiechania sie
do kazdego codziennie i tlumienia prawdziwych emocji powoduje, ze tutaj
puszczaja wam nerwy i pozwalacie sobie na tak prymitywne odreagowanie?

A moze inne biedy was gniota o ktorych mowic trudno, bo nie ma komu.
Musicie przeciez grac tych, co najszczesliwszy los na loterii emigrujac
wygrali !

Czytac was nie sposob, przedstawiacie sie jako zagubieni, nieszczesliwi,
rozdarci wewnetrznie ludzie. Wracajcie do kraju, lub pedzcie do
psychoterapeutow.

P.S. wszystkie tzw brzydkie wyrazy znam doskonale , nie musicie mi ich w swoich
do mnie postach, jakich się moc spodziewam, wysyłać.

Serdeczne, pogodne, usmiechniete i zyczliwe oraz szczesliwe we wlasnym kraju
-ach
Obserwuj wątek
    • Gość: jot-23 Re: agresja na forum polonii IP: *.dyn.optonline.net 17.06.02, 00:42
      Gość portalu: ach napisał(a):

ach, daj se spokoj.
      masz cos w glowie? bys wiedzial, ze "te cale forum" to 10 osob, biszacych swoje
      brednie dzien i noc...do tego dodaj no moze 50 w porywach, piszacych kiedy maja
      cos do powiedzenia, najzupelniej normalnie. czy robisz takie krucjaty przed
      kazda budka z piwem ( czy jaki tam jest dzisiaj ich ekwiwalent(?) ), bo
      audjencje i podmioty dyskusji masz tam porownywalnych formatow.
    • Gość: tato Re: agresja na forum polonii IP: *.fastres.net 17.06.02, 00:45

> Chwila na tym forum wystarczyla,zeby zmykac.
      >
      > Takiej agresji,tak duzej liczby wulgarnych słow, kłotni, obrazliwych wypowiedzi
      >
      > nie spotkasz na innych "forach". Czy to koniecznosc usłuznego usmiechania sie
      > do kazdego codziennie i tlumienia prawdziwych emocji powoduje, ze tutaj
      > puszczaja wam nerwy i pozwalacie sobie na tak prymitywne odreagowanie?
      >
      > A moze inne biedy was gniota o ktorych mowic trudno, bo nie ma komu.
      > Musicie przeciez grac tych, co najszczesliwszy los na loterii emigrujac
      > wygrali !
      >
      > Czytac was nie sposob, przedstawiacie sie jako zagubieni, nieszczesliwi,
      > rozdarci wewnetrznie ludzie. Wracajcie do kraju, lub pedzcie do
      > psychoterapeutow.
      >
      > P.S. wszystkie tzw brzydkie wyrazy znam doskonale , nie musicie mi ich w swoich
      >
      > do mnie postach, jakich się moc spodziewam, wysyłać.
      >
      > Serdeczne, pogodne, usmiechniete i zyczliwe oraz szczesliwe we wlasnym kraju
      > -ach

.....Zgadzam sie z przedmowca.
      To zgroza i skandal.Takiej ilosci brzytkich slow nie ma nigdzie.
      Proponuje ignorowac ludzi wulgarnych.
    • Gość: uch Re: agresja na forum polonii IP: *.sympatico.ca 17.06.02, 00:52
      .....Zgadzam sie z przedmowcami.
      Proponuje wypierdolic ludzi wulgarnych.
      • Gość: tato Re: agresja na forum polonii IP: *.fastres.net 17.06.02, 00:53
        Gość portalu: uch napisał(a):

> .....Zgadzam sie z przedmowcami.
        > Proponuje wypierdolic ludzi wulgarnych.

Wbijmy ich na pal.
        • Gość: jot-23 Re: agresja na forum polonii IP: *.dyn.optonline.net 17.06.02, 00:54
          Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: uch napisał(a):
          >
          > > .....Zgadzam sie z przedmowcami.
          > > Proponuje wypierdolic ludzi wulgarnych.
          >
          > Wbijmy ich na pal.

ja juz jestem nadziany.

• Gość: tato Re: agresja na forum polonii IP: *.fastres.net 17.06.02, 00:56
            Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: tato napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: uch napisał(a):
            > >
            > > > .....Zgadzam sie z przedmowcami.
            > > > Proponuje wypierdolic ludzi wulgarnych.
            > >
            > > Wbijmy ich na pal.
            >
            > ja juz jestem nadziany.
            >

No to moze te 3000 euro(Moze byc w dolarach)
    • i.p.freely Re: agresja na forum polonii 17.06.02, 00:52

> Chwila na tym forum wystarczyla,zeby zmykac.
      >
      > Czytac was nie sposob, przedstawiacie sie jako zagubieni, nieszczesliwi,
      > rozdarci wewnetrznie ludzie. Wracajcie do kraju, lub pedzcie do
      > psychoterapeutow.

> -ach
      *********************************************************************************
      ach,

to nie sa ludzie. To sa objawy zycia, ktore wypezly z pod kamienia.
      • khalif Re: agresja na forum polonii 17.06.02, 01:16
        i.p.freely napisał(a):

> Gość portalu: ach napisał(a):
        >
        > > Chwila na tym forum wystarczyla,zeby zmykac.
        > >
        > > Czytac was nie sposob, przedstawiacie sie jako zagubieni, nieszczesliwi,
        > > rozdarci wewnetrznie ludzie. Wracajcie do kraju, lub pedzcie do
        > > psychoterapeutow.
        >
        > > -ach
        > *******************************************************************************
        > **
        > ach,
        >
        > to nie sa ludzie. To sa objawy zycia, ktore wypezly z pod kamienia.

Spokojnie kolego-mylisz sie i to bardzo.To sa ludzie i nie glupsi od
        ciebie.tylko czesc z nich rzyga juz na sam widok bzdur ,ktore pisza takie
        rozmazane typy jak ty. a rada jest-nie podoba sie nie zagladac na forum.I dla
        kontroli podam ci kolejny numer jaki masz na liscie bzdetow
        854625487952000.regularnie pojawiaja sie tu tacy co kreca nosem na cholote na
        forum,nie odkryles nic nowego.
        • Gość: ........ Re: agresja na forum polonii IP: *.sympatico.ca 17.06.02, 01:38
          Musialem gdzies za dlugo mieszkac kiedy te wulgaryzmy tak
          mocno sie we mnie zakorzenily ze do dzisiaj ich sie wyzbyc
          nie potrafie. Nawet emigracja i obcy jezyk na codzien jak
          widac wcale nie pomaga. Dzisiaj daruje sobie slow, co wcale
          nie oznacza ze ich nie pamietam. A czy te wulgaryzmy nie
          sa w tym "ojczystym" jezyku( to do autora watku)?
          • Gość: och Re: agresja na forum polonii IP: *.as3.adl.dublin.eircom.net 17.06.02, 18:29
            drogie ach, strzepisz sobie nerwy na marno., ale cieszy mnie fakt, ze ty tez to
            zauwazyla/es. ilekroc jestem za granica, pojawia sie to uczucie, ze czasem
            wstyd sie przyznac, ze ja tez z tego kraju pochodze, patrzac na to co inni soba
            reprezentuja. najzwyklejsze chamstwo. a szkoda, bo gorsi nie jestesmy. skad
            wiec takie podejscie do zycia? tylko kompleks nizszosci mi do glowy
            przychodzi...
    • Gość: theenduf Re: agresja na forum polonii IP: 213.78.123.* 17.06.02, 18:37
      poprosze w takim razie o propozycje alternatywnych slow do
      a spierdalaj
      b kurwa..
      c kutas..
      d zajeb sie..
      e idz sie wypierdol..
      f jebnij sie w czolo..

nie chce wymyslac dalej..jezeli wywiaze sie pan z pani..i podac alternatywne
      mozliwosci do zniesienia..bede wdzieczny..

ps najbardziej ze wszystkiego zalezy mi jak niewulgarnie mowic na kal..??
    • Gość: Ala Re: Ach, to ty jestes agresywny i zlosliwy.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.06.02, 19:37
      Ach, jak widac to ty wlasnie masz problem. Nie zauwazyles ze najczesciej to
      bluznia tu polacy z Polski, a nie ci zamieszkujacy za granica? To wlasnie ci
      biedacy ktorzy nie moga wyemigrowac maja najwiekszy problem i sa zzerani
      wewnetrznie. Jedyna droga odreagowania jest wlasnie atak na tych ktorzy moga
      wybierac: zycie w Polsce albo za granica. Pamietaj ze tylko najwartosciowsze
      jednostki, z najwieksza inicjatywa moga sobie poradzic i tu i tam i radza
      sobie. A wy biedaki krajowe pocieszacie sie jedynie tym, ze nie ruszajac dupy z
      kraju i nie ryzykujac niczym zblizyliscie sie do krajow cywilizowanych, pod
      wzgledem wartosci waluty rowniez.
      • Gość: alka Re: pytanie tzw.retoryczne IP: *.oc.oc.cox.net 17.06.02, 21:10
        Gość portalu: Ala napisał(a):

> A wy biedaki krajowe pocieszacie sie jedynie tym, ze nie ruszajac dupy z
        >
        > kraju i nie ryzykujac niczym zblizyliscie sie do krajow cywilizowanych, pod
        > wzgledem wartosci waluty rowniez.

Zastanawiam sie, co sprawia, ze np.osobnik , tym razem o nicku Ala,
        zamieszczaja ten bezmyslny i prostacki post prowokujac kolejna fale agresji i
        bluzgow?
        To jest chore i wiecej mowi o autorze nizby tego chcial.
        Niestety.

• Gość: <<>> Re: pytanie tzw.retoryczne IP: *.sympatico.ca 17.06.02, 21:27
          Gość portalu: alka napisał(a):

> Gość portalu: Ala napisał(a):
          >
          >
          > > A wy biedaki krajowe pocieszacie sie jedynie tym, ze nie ruszajac dupy z
          > >
          > > kraju i nie ryzykujac niczym zblizyliscie sie do krajow cywilizowanych, po
          > d
          > > wzgledem wartosci waluty rowniez.
          >
          >
          >
          > Zastanawiam sie, co sprawia, ze np.osobnik , tym razem o nicku Ala,
          > zamieszczaja ten bezmyslny i prostacki post prowokujac kolejna fale agresji i
          > bluzgow?
          > To jest chore i wiecej mowi o autorze nizby tego chcial.
          > Niestety.
          >
          >
          >

Czy pytanie jest retoryczne, czy tzw. retoryczne i gdzie ta
          fala, ktora pani alka zapowiada? moze przeszla bokiem?
        • Gość: Ala Re: Osobnik Alka- gdzie cie boli najbardziej? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.06.02, 01:12
          Sluchaj osobniku Alko, moj tekst nie jest pod zadnym wzgledem ani prymitywny
          ani prostacki, lecz zawierajacy prawde ktora wlasnie takiego prostaka jak ty
          boli najbardziej. Analizuj raczej swoje kompleksy bo jedynie na tym widac sie
          znasz. Co cie tak mocno w moim poscie zbulwersowalo? To ze emigranci moga
          wybierac miejsce pobytu a ty jestes zmuszona zyc tam gdzie zyjesz, czy tez to
          ze sa to ludzie najbardziej wartosciowi, ktorzy potrafia sobie poradzic w
          roznych krajach nie tylko w Polsce?
          • Gość: alka Re: wyjasniam IP: *.oc.oc.cox.net 18.06.02, 04:51

> Sluchaj osobniku Alko, moj tekst nie jest pod zadnym wzgledem ani prymitywny
            > ani prostacki, lecz zawierajacy prawde ktora wlasnie takiego prostaka jak ty
            > boli najbardziej. Analizuj raczej swoje kompleksy bo jedynie na tym widac sie
            > znasz. Co cie tak mocno w moim poscie zbulwersowalo? To ze emigranci moga
            > wybierac miejsce pobytu a ty jestes zmuszona zyc tam gdzie zyjesz, czy tez to
            > ze sa to ludzie najbardziej wartosciowi, ktorzy potrafia sobie poradzic w
            > roznych krajach nie tylko w Polsce?

Nie, nigdzie mnie nie boli.
            Co najwyzej drazni, kiedy glupota i arogancja bierze gore nad rozsadkiem.

Drazni,kiedy polski menel sadzi, ze bycie po drugiej stronie Atlantyku daje mu
            prawo, by gardzic krajanami. A gardzi, bo wierzy, ze w US nastapi cudowna
            transformacja i z cwoka stanie sie panisko, nawet "najwartosciowsza jednostka", a
            jego bzdurne opinie to "sama prawda"!
            Wierz mi, to tylko zalosne zludzenia. - Spojrz w lustro.

Denerwuje, kiedy prowincjonalizm i zahukanie takich osobnikow w zetknieciu
            z 'wielkim swiatem' szuka odreagowania swoich lekow poprzez bluzgi w anonimowym a
            wiec bezpiecznym Internecie.
            I jeszcze jedno.
            O tym, czy twoj tekst jest, czy nie jest prymitywny i prostacki pozwol, ze
            decydowac beda inni, nie ty.
            Twoja opinia na swoj wlasny temat jest bez znaczenia dla reszty.
            Podobnie jak twoje prawo do nazywania mnie prostakiem z kompleksami.

Z jednym sie nie zgadzam.
            Wcale nie jestem zmuszona zyc tu, gdzie zyje.
            Jestem tu, bo lubie klimat Kaliforni, lubie moja prace i ludzi wokol mnie.Kiedy
            jednak zmienie zdanie--pojade gdziekolwiek indziej.
            Polska tez wchodzi w rachube.

Acha, i do mojej listy rzeczy ktore mnie draznia w twoim poscie, dorzucilabym
            podobienstwo naszych nickow.
            • Gość: alka Re: wyjasniam AUTOPOPRAWKA IP: *.oc.oc.cox.net 18.06.02, 04:57
              Gość portalu: alka napisał(a):

> Gość portalu: Ala napisał(a):
              >
              > > Sluchaj osobniku Alko, moj tekst nie jest pod zadnym wzgledem ani prymityw
              > ny
              > > ani prostacki, lecz zawierajacy prawde ktora wlasnie takiego prostaka jak
              > ty
              > > boli najbardziej. Analizuj raczej swoje kompleksy bo jedynie na tym widac
              > sie
              > > znasz. Co cie tak mocno w moim poscie zbulwersowalo? To ze emigranci moga
              > > wybierac miejsce pobytu a ty jestes zmuszona zyc tam gdzie zyjesz, czy te
              > z to
              > > ze sa to ludzie najbardziej wartosciowi, ktorzy potrafia sobie poradzic w
              > > roznych krajach nie tylko w Polsce?
              >
              >
              >
              > Nie, nigdzie mnie nie boli.
              > Co najwyzej drazni, kiedy glupota i arogancja bierze gore nad rozsadkiem.
              >
              > Drazni,kiedy polski menel sadzi, ze bycie po drugiej stronie Atlantyku daje mu
              > prawo, by gardzic krajanami. A gardzi, bo wierzy, ze w US nastapi cudowna
              > transformacja i z cwoka stanie sie panisko, nawet "najwartosciowsza jednostka",
              > a
              > jego bzdurne opinie to "sama prawda"!
              > Wierz mi, to tylko zalosne zludzenia. - Spojrz w lustro.
              >
              > Denerwuje, kiedy prowincjonalizm i zahukanie takich osobnikow w zetknieciu
              > z 'wielkim swiatem' szuka odreagowania swoich lekow poprzez bluzgi w anonimowym
              > a
              > wiec bezpiecznym Internecie.
              > I jeszcze jedno.
              > O tym, czy twoj tekst jest, czy nie jest prymitywny i prostacki pozwol, ze
              > decydowac beda inni, nie ty.
              > Twoja opinia na swoj wlasny temat jest bez znaczenia dla reszty.
              > Podobnie jak twoje prawo do nazywania mnie prostakiem z kompleksami.
              > To twoje prawo.
              >
              Z jednym sie nie zgadzam.
              > Wcale nie jestem zmuszona zyc tu, gdzie zyje.
              > Jestem tu, bo lubie klimat Kaliforni, lubie moja prace i ludzi wokol mnie.Kiedy
              >
              > jednak zmienie zdanie--pojade gdziekolwiek indziej.
              > Polska tez wchodzi w rachube.
              >
              >
              > Acha, i do mojej listy rzeczy ktore mnie draznia w twoim poscie, dorzucilabym
              > podobienstwo naszych nickow.

• Gość: ach hehehe Alu IP: 80.48.53.* 18.06.02, 22:50

> Ach, jak widac to ty wlasnie masz problem. Nie zauwazyles ze najczesciej to
        > bluznia tu polacy z Polski, a nie ci zamieszkujacy za granica?

Mylisz się smile

>To wlasnie ci
        > biedacy ktorzy nie moga wyemigrowac maja najwiekszy problem i sa zzerani
        > wewnetrznie.

Mogłem/łam wyemigrować wielokrotnie i NIE CHCIAŁAM/ ŁEM i nic mnie nie zżera hehe
        Dzisiaj KAŻDY może wyjechać , gdzie chce, masz stare wiadomości...

> Jedyna droga odreagowania jest wlasnie atak na tych ktorzy moga
        > wybierac: zycie w Polsce albo za granica.

Mogę tak wybierać jak i Ty, naprawdę smile i wielu innych także smile))))

> Pamietaj ze tylko najwartosciowsze
        > jednostki, z najwieksza inicjatywa moga sobie poradzic i tu i tam i radza
        > sobie.

Patrzę na to forum i oczu nie moge oderwać jakie to wartościowe jednostki widzę smile
        Największą inicjatywe trzeba było wykazać tutaj, w cieżkich czasach ,
        kiedy ,przepraszam, Ty swoją pupę wywiozłaś.

>A wy biedaki krajowe pocieszacie sie jedynie tym, ze nie ruszajac dupy z

Pocieszam się, że "nie ruszając dupy z Kraju" coś dla Niego zrobiłam/łem i to
        ryzykując, szczegołów oszczędzę. Dlatego mogę cieszyć sie z Jego sukcesów
        uczciwie a także z tego, że zbliza się do krajów cywilizowanych, jak bystro
        zauważyłaś.
        Ty "ruszyłaś dupę z kraju" po to, by napchać własne kieszenie. Udało się???
        I sądzisz,że jesteś szczęśliwsza ode mnie ???

Nie jesteś szczęśliwa, ale nie krzycz o tym tak głośno, to jest zbyt
        natarczywe wink))
        I zapewniam Cie że nie ma podstaw, by sądzić, że jestes bardziej wartościowa ode
        mnie. Wyluzuj , relax !!!

ach ( jakże szczęśliwy/a i wartościowy/a ) )!!!!

• Gość: Linda Re: agresja na forum polonii IP: 212.244.39.* 17.06.02, 21:11
      kurna facet, co ty wiesz o agresji!
      • Gość: czyco Re: agresja na forum polonii IP: 213.78.125.* 18.06.02, 00:35
        Gość portalu: Linda napisał(a):

> kurna facet, co ty wiesz o agresji!

bogdan..a co wiesz ty..co cie kapral nauczyl..daj probe..
        np przetlumacz na 'agresywna wulgarnosc' zdanie:
        nie moge powiedziec ze nie moge sie z toba godzic, jednoczesnie nie chce zgadzac
        sie z toba poniewaz mysle inaczej..i ja i ty to sens..wykluczajac..jezeli w tym
        samym temacie..ktos to bezsens..kto?..tym bardziej ze nik t nie zaglosuje..a
        innym nie bedzie sie chcialo..nawet rzygnac..bo srac czasem trzeba..
        • Gość: Renka Re: agresja na forum polonii IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 18.06.02, 05:14
          Umiejetne uzywanie soczystego jezyka dodaje smaku wyrazeniom emocjonalnym, ale
          wulgaryzmy serwowane tutaj sa po prostu niesmaczne.To nie jest sztuka jezyka.
          I niewazne, kto sie wypowiada i co ma do powiedzenia. Niewazne.Sama melodia
          wyrazonej mysli powinna wzbudzac emocje, a nie niesmak.Buracza zdolnosc
          wypowiadania sie wymaga ciaglego szlifowania, o czym buraki zdaja sie zapominac.
          • Gość: Olivia Re: agresja na forum polonii IP: 193.178.168.* 18.06.02, 12:56

> A wy biedaki krajowe pocieszacie sie jedynie tym, ze nie ruszajac dupy z

Bez urazy ale ja mam kilku znajomych polakow, ktorzy po wyjechaniu za granice
            (nie za komuny ale pozniej) zaczynaja sie wstydzic swojego kraju. Wstydza sie
            swojego pochodzenia i jezyka do tego stopnia, ze nawet po polsku nie chca gadac
            lub gadaja z "akcentem". Ja rozumiem, ze dla niektorych w Polsce jest syf. Tak
            sie sklada, iz ja mam wielu znajomych ze srodowiska emigrantow z Iranu, Chile,
            Somalii, Afganistanu i Kazachstanu. Tam tez jest nie ciekawie ale jak na razie
            Polacy sa jedynym narodem, ktorzy tak sie zachowuja. Zastanawia mnie (powtarzam
            bez urazy) wasz brak patriotyzmu i pogarda do OJCZYZNY. Czesto zagladam na to
            forum z czysto socjologicznej ciekawosci. Dlaczego tak sie dzieje? Mam kuzyna
            chilijczyka, ktory mieszka w Londynie i uczy na uniwersytecie (jest emigrantem
            politycznym). Ma sporo kasy i jest mu lepiej niz w Chile jednak jak sie
            przedstawia to mowi Jorge (czyt. Chorche) a nie George (czyt.
            Dzordz).

Olivia 1/2 polka z Warszawy.
            • pinkink Re: agresja na forum polonii 18.06.02, 20:35
              Gość portalu: Olivia napisał(a):

>
              > > > Bez urazy ale ja mam kilku znajomych polakow, ktorzy po wyjechaniu za
              granice
              > (nie za komuny ale pozniej) zaczynaja sie wstydzic swojego kraju. Wstydza sie
              > swojego pochodzenia i jezyka do tego stopnia, ze nawet po polsku nie chca gadac
              >
              > lub gadaja z "akcentem".

To dobre.
              Myslisz, ze nie ma sie czego wstydzic?
            • khalif Re: agresja na forum polonii 18.06.02, 21:20
              Gość portalu: Olivia napisał(a):

>
              > > A wy biedaki krajowe pocieszacie sie jedynie tym, ze nie ruszajac dupy z
              > > kraju i nie ryzykujac niczym zblizyliscie sie do krajow cywilizowanych, po
              > d
              > > wzgledem wartosci waluty rowniez.
              >
              > Bez urazy ale ja mam kilku znajomych polakow, ktorzy po wyjechaniu za granice
              > (nie za komuny ale pozniej) zaczynaja sie wstydzic swojego kraju. Wstydza sie
              > swojego pochodzenia i jezyka do tego stopnia, ze nawet po polsku nie chca gadac
              >
              > lub gadaja z "akcentem". Ja rozumiem, ze dla niektorych w Polsce jest syf. Tak
              > sie sklada, iz ja mam wielu znajomych ze srodowiska emigrantow z Iranu, Chile,
              > Somalii, Afganistanu i Kazachstanu. Tam tez jest nie ciekawie ale jak na razie
              > Polacy sa jedynym narodem, ktorzy tak sie zachowuja. Zastanawia mnie (powtarzam
              >
              > bez urazy) wasz brak patriotyzmu i pogarda do OJCZYZNY. Czesto zagladam na to
              > forum z czysto socjologicznej ciekawosci. Dlaczego tak sie dzieje? Mam kuzyna
              > chilijczyka, ktory mieszka w Londynie i uczy na uniwersytecie (jest emigrantem
              >
              > politycznym). Ma sporo kasy i jest mu lepiej niz w Chile jednak jak sie
              > przedstawia to mowi Jorge (czyt. Chorche) a nie George (czyt.
              > Dzordz).
              >
              > Olivia 1/2 polka z Warszawy.
              >

Oj polewasz olivio 1/2 polko.cos jest nie tak -kuzyn emigrant "polityczny z
              czile ? to juz dawna historia.kazdy emigrant mogl weocic juz dawno-lewica nie ma
              juz od dawna tam problemow.nawet powiedzialbym jest na odwrot.studentem jak jest
              to pewno emigrowal jeszcze w pieluszkach.I do tego musi byc bardzo dojrzalym juz
              studentem.verdad es verdad-mentira es mentira,si o no ?
              • pinkink Re: agresja na forum polonii 18.06.02, 22:17

Olivia napisala, ze kuzyn uczy na uniwersytecie, a nie--uczy SIE na
                uniwersytecie w Londynie.
                To roznica.
                Skad taka podejrzliwosc?
                • Gość: Karlik Re: agresja na forum polonii IP: *.cpool2.quickclic.net 18.06.02, 22:32
                  Osoby ktore zachowuja sie agresywnie,to ludzie w sumie bardzo zakompleksione i
                  niepewne siebie,a agresja umozliwia im maskowanie wlasnej slabosci.Typowy
                  przyklad to maz ktory bije wlasna zone,w ten sposob wyladowuje swoje psychiczne
                  slabosci i leki,ktore w przelozeniu na tzw; zycie, czyni go przegranym i
                  zyciowym nieudacznikiem,a alkochol sprawia tu role katalizytatora,no i gdzies
                  musi znalezc ofiare,a zona jest najblizej i oczywiscie slabsza.To samo na tym
                  forum,poprzez agresje jeden z drugim probuja sie wten sposob
                  dowartosciowac,pokazujac ze sa "macho-man",a niejednokrotnie tez z braku
                  konkretnych argumentow w dyskusji,zastepuja ja agresja,co jeszcze bardziej
                  czyni ich zalosnymi,pyrsk.
                  • Gość: zuzanka Re: agresja na forum polonii IP: *.sympatico.ca 18.06.02, 22:35
                    Gość portalu: Karlik napisał(a):

> Osoby ktore zachowuja sie agresywnie,to ludzie w sumie bardzo zakompleksione i
                    > niepewne siebie,a agresja umozliwia im maskowanie wlasnej slabosci.Typowy
                    > przyklad to maz ktory bije wlasna zone,w ten sposob wyladowuje swoje psychiczne
                    >
                    > slabosci i leki,ktore w przelozeniu na tzw; zycie, czyni go przegranym i
                    > zyciowym nieudacznikiem,a alkochol sprawia tu role katalizytatora,no i gdzies
                    > musi znalezc ofiare,a zona jest najblizej i oczywiscie slabsza.To samo na tym
                    > forum,poprzez agresje jeden z drugim probuja sie wten sposob
                    > dowartosciowac,pokazujac ze sa "macho-man",a niejednokrotnie tez z braku
                    > konkretnych argumentow w dyskusji,zastepuja ja agresja,co jeszcze bardziej
                    > czyni ich zalosnymi,pyrsk.

A jakie wytlumaczenie na agresywne kobiety (jezeli wierzyc
                    nickom)?
                  • Gość: alka Re: agresja na forum polonii IP: *.oc.oc.cox.net 18.06.02, 22:46
                    To mniej wiecej staralam sie powiedziec w moim poscie niejakiej Ali.

Pyrsk dla Karlika
                    • Gość: Karlik Re: agresja na forum polonii IP: *.cpool2.quickclic.net 18.06.02, 23:08
                      Lata temu slyszalem ciekawa historie o dwoch malzenstwach z Polski o kompletnie
                      roznym wyksztalceniu i pochodzeniu,i ich losach w Ameryce.Ci pierwsi to prosci
                      wiesniacy z terenow wschodnich,ktorzy nic nie mieli oprocz biedy,drudzy
                      natomiast to ludzie tzw;elity,on docent,ona profesor biologi,oba malzenstwa
                      zyli zgodnie do tej pory.Po 5-ciu latach emigracji,"wiesniacy"maja swoj biznes
                      i dwoch pracownikow,oraz sliczna coreczke,natomiast elita znajduje sie w stanie
                      rozkladu malzenskiego,nie maja stalej pracy i dochodow,na domiar zlego pani
                      profesor zaczela zagladac do kieliszka,potem byla coraz bardziej agresywna,i
                      niejednokrotnie pobila swojego meza,na poczatku piesciami potem brala do reki
                      co popadlo,docent zaczol nie przychodzic do domu,sypial gdzie sie dalo,az w
                      koncu zniknal w sina dal,pani profesor skonczyla na odwyku,i dzisiaj pracuje w
                      organizacji charytatywnej,ale jako osoba samotna i zgorzkniala,rzeczywistosc
                      ich chyba przerosla,i w porownaniu do wiesniakow nie umieli sie w niej
                      odnalezc,a co wy o tym myslicie?,pyrsk.
                      • Gość: docent Re: agresja na forum polonii IP: *.sympatico.ca 18.06.02, 23:18
                        Gość portalu: Karlik napisał(a):

> Lata temu slyszalem ciekawa historie o dwoch malzenstwach z Polski o kompletnie
                        >
                        > roznym wyksztalceniu i pochodzeniu,i ich losach w Ameryce.Ci pierwsi to prosci
                        > wiesniacy z terenow wschodnich,ktorzy nic nie mieli oprocz biedy,drudzy
                        > natomiast to ludzie tzw;elity,on docent,ona profesor biologi,oba malzenstwa
                        > zyli zgodnie do tej pory.Po 5-ciu latach emigracji,"wiesniacy"maja swoj biznes
                        > i dwoch pracownikow,oraz sliczna coreczke,natomiast elita znajduje sie w stanie
                        >
                        > rozkladu malzenskiego,nie maja stalej pracy i dochodow,na domiar zlego pani
                        > profesor zaczela zagladac do kieliszka,potem byla coraz bardziej agresywna,i
                        > niejednokrotnie pobila swojego meza,na poczatku piesciami potem brala do reki
                        > co popadlo,docent zaczol nie przychodzic do domu,sypial gdzie sie dalo,az w
                        > koncu zniknal w sina dal,pani profesor skonczyla na odwyku,i dzisiaj pracuje w
                        > organizacji charytatywnej,ale jako osoba samotna i zgorzkniala,rzeczywistosc
                        > ich chyba przerosla,i w porownaniu do wiesniakow nie umieli sie w niej
                        > odnalezc,a co wy o tym myslicie?,pyrsk.

Docencie Karlik, bardzo mi przykro, ale juz wyslalem stare
                        ciuchy do kraju. Uklony dla pani profesor.
                      • Gość: alka Re: agresja na forum polonii IP: *.oc.oc.cox.net 18.06.02, 23:27
                        Brak elastycznosci i zdolnosci przystosowawczych.
                        Zdarza sie.
                • cornio Re: agresja na forum polonii 19.06.02, 00:09
                  pinkink napisał(a):

>
                  >
                  > Olivia napisala, ze kuzyn uczy na uniwersytecie, a nie--uczy SIE na
                  > uniwersytecie w Londynie.
                  > To roznica.
                  > Skad taka podejrzliwosc?

Nie znosze komunistow-ani prawdziwych ,ani udawanych-jak wiesz o czym mowie
                  • khalif Re: agresja na forum polonii 19.06.02, 00:13
                    cornio napisał(a):

> pinkink napisał(a):
                    >
                    > >
                    > >
                    > > Olivia napisala, ze kuzyn uczy na uniwersytecie, a nie--uczy SIE na
                    > > uniwersytecie w Londynie.
                    > > To roznica.
                    > > Skad taka podejrzliwosc?
                    >
                    >
                    >
                    > Nie znosze komunistow-ani prawdziwych ,ani udawanych-jak wiesz o czym mowie

szybki byles !! dokladnie to !
    • Gość: Gruby Re: agresja na forum polonii IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 22:22

>
      > Takiej agresji,tak duzej liczby wulgarnych słow, kłotni, obrazliwych wypowiedzi
      >
      > nie spotkasz na innych "forach".

Chyba nie czytasz forum: "Jak zrobic dobra pizze?" albo (jeszcze lepiej = gorzej)
      "Auto-Moto".
      PZDR.
    • Gość: a psik Re: agresja na forum polonii IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 18.06.02, 23:08
      prosze pani/pana moze pan/pani "te wyrazy" zna, ale jak one odzialywuja na
      odbiorce teksu ??!!! - po prostu robia piorunujace wrazenie i budza respekt dla
      autora tekstu co autorzy jako wytrawni znawcy czytelnikow wiedza.
      Sa to slowa klucze do kariery i popularnosci co mozna zauwazyc w wypowiedziach
      polskich politykow wyokiej klasy czy tez ogladajac polskie filmy akcji.
      Na swoj uzytek uklulem taki ci oto slogan:
      Uzywajac slowa "kurwa" deleko zajedziesz.
      z wyrazami szacunku smile))))))))))
      • conyo Re: agresja na forum polonii 19.06.02, 00:07
        przedni komentarz, a psik. z wyrazami 'szaconku'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka