Dodaj do ulubionych

DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I.....

20.06.02, 14:04
...uważją, że wszystko maja najlepsze - łącznie z piwem i kuchnią amerykańską?
Wytłumaczcie mi o czym można porozmawiać z takimi ludźmi którzy wierzą, że
zielone ludki robiły na nich eksperymenty biologiczne i w ogóle jest spisek???
Barany te Amerykany, czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: tato Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... IP: *.fastres.net 20.06.02, 14:13
      podbijak napisał(a):

> ...uważją, że wszystko maja najlepsze - łącznie z piwem i kuchnią amerykańską?
      > Wytłumaczcie mi o czym można porozmawiać z takimi ludźmi którzy wierzą, że
      > zielone ludki robiły na nich eksperymenty biologiczne i w ogóle jest spisek???
      > Barany te Amerykany, czy nie?

Amerykanie to znaczy kto?
      Polacy?Wlosi?Anglicy?Irlandczycy?Czarni z Afryki?Trybu amerykanskie?

• podbijak Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... 20.06.02, 14:16
        tzn. wszyscy którzy uważają się z Amerykanów !!!! Choćby i Eskimosi.
        • Gość: Bozena S Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... IP: KENCOM* / 198.16.9.* 20.06.02, 14:23
          Byles tam?
          • podbijak Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... 20.06.02, 14:24
            6 lat.
            • Gość: tato Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... IP: *.fastres.net 20.06.02, 14:30
              podbijak napisał(a):

> 6 lat.

To duzo czy malo?
              • Gość: Renka Re: DLACZEGO jest tak a nie inaczej ? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 20.06.02, 16:59
                Gdzie baba nie moze, tam wiadomo kogo posle,hehehehehee
                Amerykanie to narod wytrwaly, pracowity i kochajacy wolnosc. Wszedzie zdarzaja
                sie mniejsze lub wieksze odchylenia od normy, ale efekty mowia same za siebie.
                W kazdym przypadku.
    • bruno555 Wytlumaczenie dla Podbijaka... 20.06.02, 14:33
      Amerykanie slusznie uwazaja,ze wszystko maja najlepsze i sa najmadrzejsi, gdyz
      reszta swiata generalnie rzecz biorac jest pojebana.
      Spojrz chocby na siebie.
      Nawet jesli jestes osranym polskim inzynierkiem lub lekarzem, zarabiasz 5 razy
      mniej niz sprzatacz ulic w San Francisco.

A byt ksztaltuje swiadomosc, kapisz ?
      • Gość: tato Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... IP: *.fastres.net 20.06.02, 14:36
        bruno555 napisał(a):

> Amerykanie slusznie uwazaja,ze wszystko maja najlepsze i sa najmadrzejsi, gdyz
        > reszta swiata generalnie rzecz biorac jest pojebana.
        > Spojrz chocby na siebie.
        > Nawet jesli jestes osranym polskim inzynierkiem lub lekarzem, zarabiasz 5 razy
        > mniej niz sprzatacz ulic w San Francisco.
        >
        > A byt ksztaltuje swiadomosc, kapisz ?

Ja zarabiam dobrze.I nie mieszkam w San Francisco.

• bruno555 Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... 20.06.02, 14:54
          Gość portalu: tato napisał(a):

> bruno555 napisał(a):
          >
          > > Amerykanie slusznie uwazaja,ze wszystko maja najlepsze i sa najmadrzejsi,
          > gdyz
          > > reszta swiata generalnie rzecz biorac jest pojebana.
          > > Spojrz chocby na siebie.
          > > Nawet jesli jestes osranym polskim inzynierkiem lub lekarzem, zarabiasz 5
          > razy
          > > mniej niz sprzatacz ulic w San Francisco.
          > >
          > > A byt ksztaltuje swiadomosc, kapisz ?
          >
          > Ja zarabiam dobrze.I nie mieszkam w San Francisco.

Na tym Forum wszyscy zarabiaja dobrze. I polowa zamiata ulice.
          >

• Gość: tato Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... IP: *.fastres.net 20.06.02, 15:00
            bruno555 napisał(a):

> Gość portalu: tato napisał(a):
            >
            > > bruno555 napisał(a):
            > >
            > > > Amerykanie slusznie uwazaja,ze wszystko maja najlepsze i sa najmadrze
            > jsi,
            > > gdyz
            > > > reszta swiata generalnie rzecz biorac jest pojebana.
            > > > Spojrz chocby na siebie.
            > > > Nawet jesli jestes osranym polskim inzynierkiem lub lekarzem, zarabia
            > sz 5
            > > razy
            > > > mniej niz sprzatacz ulic w San Francisco.
            > > >
            > > > A byt ksztaltuje swiadomosc, kapisz ?
            > >
            > > Ja zarabiam dobrze.I nie mieszkam w San Francisco.
            >
            > Na tym Forum wszyscy zarabiaja dobrze. I polowa zamiata ulice.
            > >
            >

.......Taaak?....Zarabiam nawet bardzo dobrze.
            Czy proponujesz bym nie dyskutowal z niektorymi?
            • bruno555 Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... 20.06.02, 15:16

> .......Taaak?....Zarabiam nawet bardzo dobrze.
              > Czy proponujesz bym nie dyskutowal z niektorymi?

Widocznie szybko zamiatasz
              • Gość: tato Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... IP: *.fastres.net 20.06.02, 15:19
                bruno555 napisał(a):

>
                > > .......Taaak?....Zarabiam nawet bardzo dobrze.
                > > Czy proponujesz bym nie dyskutowal z niektorymi?
                >
                >
                > Widocznie szybko zamiatasz

Ma sie to przypierdolenie......co?
                • bruno555 Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... 20.06.02, 15:27
                  No wlasnie, Polak pootrafi wink))
                  • Gość: johnny Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... IP: *.client.attbi.com 20.06.02, 16:07
                    Amerykanie ograniczeni umyslowo - a Polacy to narod geniuszy.
                    Szczegolnie jesli chodzi o roznego rodzaju kradzieze i przekrety finansowe.
                    Dzieki temu ograniczeniu umyslowemu Ameryka jest w ciaglym kryzysie ekonomicznym
                    a Polska kwitnie i sie rozwija w zawrotnym tempie.
                    Podaj mi bo jakos zapomnialem nazwiska tych genialnych polakow, ktorzy
                    w ostatnich 50 latach zdobyli nagrode nobla z fizyki, chemii, medycyny ...
                    Mam nadzieje, ze nie zaboli cie reka od wypisywania tych nazwisk.
                    • Gość: walus Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... IP: *.proxy.aol.com 20.06.02, 16:30
                      komunistyczna poetka zdobyla nobla
                      • Gość: johnny Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... IP: *.client.attbi.com 20.06.02, 16:34
                        Ja mowilem o naukach scislych
                        • Gość: Jakob Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... IP: 12.6.221.* 20.06.02, 16:42
                          coz, biorac pod uwage nagrode nobla, to amerykanow (Citizen of US) tez nie bylo
                          za duzo... smile.. Wiekszosc to niestety ludzie ktorzy na troche tutaj
                          przyjaechali.. smile
                    • podbijak Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... 20.06.02, 17:40
                      Gość portalu: johnny napisał(a):

> Amerykanie ograniczeni umyslowo - a Polacy to narod geniuszy.
                      > Szczegolnie jesli chodzi o roznego rodzaju kradzieze i przekrety finansowe.

Myślisz o Enronie i Andersenie?

> Dzieki temu ograniczeniu umyslowemu Ameryka jest w ciaglym kryzysie ekonomiczny

A terroryzm gospodarczy jak choćby wywiezienie prezesa polskiej firmy
                      zbrojeniowej siłą do USA na początku lat dziewięćdziesiątych? Emisja do atmosfery
                      i olewanie Kyoto? To fizole, a nie geniusze.

> a Polska kwitnie i sie rozwija w zawrotnym tempie.
                      > Podaj mi bo jakos zapomnialem nazwiska tych genialnych polakow, ktorzy
                      > w ostatnich 50 latach zdobyli nagrode nobla z fizyki, chemii, medycyny ...
                      > Mam nadzieje, ze nie zaboli cie reka od wypisywania tych nazwisk.

Amerykańskich też jakoś mało, bo to wszyscy obcokrajowcy.
                      Amerykanie to MATOŁY !!!
                      Ale mają za to najlepszą na świecie kuchnię !!!

• Gość: johnny Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... IP: *.client.attbi.com 20.06.02, 18:17
                        Ty pewnie jestes przykladem polskiego geniuszu.
                        Porownaj sobie ilosc afer gospodarczych w Polsce i USA.
                        Te ktore byly w USA nie zrobily wiekszej roznicy w gospodarce amerykanskiej
                        i nie doprowadzily USA do ruiny czego niestety nie mozna powiedziec o polskich
                        aferach
                    • Gość: Lombat Re: Polscy noblisci IP: *.uws.edu.au 21.06.02, 02:35
                      Szanowny panie Johny

Polscu uczeni na obczyznie zdobyli w ostatnich L latachDWIE nagrody Nobla
                      jedna z medycyny przez uczonego S. za badania mozgu, slynny wywiad z nim
                      przeprowadzil Maciej Ilowiecki z Polityki w 1977. Drugim jest uczony B. ze Szwajcarii,
                      ktory dokonal odkryc z fizyki w nadprzewodnictwie kompozytow ceramicznych.
                      Moze nie wiesz pan, ze obaj jeszcze swobodnie mowia i pisza po polsku.

• Gość: johnny Re: Polscy noblisci IP: *.client.attbi.com 21.06.02, 03:30
                        Uczony B. oraz uczony S.
                        O co ci panowie sa podejrzani skoro nawet nie podasz ich nazwisk tylko inicialy?
                        A poza tym jak nadmieniles nie zamieszkuja od lat w Polsce wiec czy to naprawde
                        juz czy tez jeszcze Polacy?
                        Ja pytalem o nazwiska takich uczonych ktorzy doszli do tej nagrody pracujac
                        i robiac swoje odkrycia w Polsce wiec mi ich wymien.
                        • Gość: Bozena L Re: Polscy noblisci IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 05:03
                          Gość portalu: johnny napisał(a):

> Uczony B. oraz uczony S.
                          > O co ci panowie sa podejrzani skoro nawet nie podasz ich nazwisk tylko inicialy
                          > ?
                          > A poza tym jak nadmieniles nie zamieszkuja od lat w Polsce wiec czy to naprawde
                          > juz czy tez jeszcze Polacy?
                          > Ja pytalem o nazwiska takich uczonych ktorzy doszli do tej nagrody pracujac
                          > i robiac swoje odkrycia w Polsce wiec mi ich wymien.

Lech Walesa - elektryka i elektronika
          • Gość: MPO Re: Wytlumaczenie dla Podbijaka... IP: 193.120.126.* 20.06.02, 16:33
            bruno555 napisał(a):

> Na tym Forum wszyscy zarabiaja dobrze. I polowa zamiata ulice.
            > >
            >

Cholera ale ja naprawde zamiatam ulice i zarabiam kiepsko. Prosze sie odpiepszyc
            od zamiataczy!!!
            • bruno555 Johnny 20.06.02, 16:50
              Te gadki wracaja co jakis czas na to Forum...
              Kiedys jakis podkurcz opowiadal, jak to studenci z Politechniki Warszawskiej i
              Lomonosowa wygrali ze studentami MIT w jakims tam konkursie wiedzy...
              Po prostu ludzie w biednym polkim kraju nie rozumieja jeszcze, po co sie ucza.
              Ucza sie, bo moze sie to kiedys przyda. Bo lepiej miec niz nie miec dyplom.
              Potem taka zyciowa sierota skarzy sie, ze ma 2 fakultety i zna 7 jezykow i co?
              Nikt jej nie daje pracy...To wszystko bierze sie z zazdrosci, ze taki "pokonany
              w konkursie wiedzy" absolwent MIT zarobi po studiach powiedzmy $ 120,000 na
              otwarcie, a "wygrany" absolwent PW moze 8, 000 jak mu rodzina robote zalatwi.
              Bo, kochani rodacy, uczymy sie na uniwersytetach po to, by zarabiac kase.
              By zaspokoic zas glod wiedzy to mozemy sobie przeczytac w wolnej chwili ksiazke.
    • cracovian Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... 20.06.02, 16:49
      W bardzo fajnym srodowisku musiales przebywac przez te 6 lat. Gratuluje
      wytrwalosci!

A tak na marginesie to amerykanie maja wszystko co najlepsze, a jak nie to albo
      kupia technologie, produkty albo sprowadza wlasciwych ludzi. Na to samo
      wychodzi - zgadza sie?
    • Gość: Zly Bo tak wielu ma polskie pochodzenie ! IP: *.proxy.aol.com 20.06.02, 23:26
    • Gość: * Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... IP: *.dial.eclipse.net 21.06.02, 00:48
      podbijak napisał(a):

> ...uważją, że wszystko maja najlepsze - łącznie z piwem i kuchnią amerykańską?
      > Wytłumaczcie mi o czym można porozmawiać z takimi ludźmi którzy wierzą, że
      > zielone ludki robiły na nich eksperymenty biologiczne i w ogóle jest spisek???
      > Barany te Amerykany, czy nie?
      TEPY CIECIU TO TY JESTES OGRANICZONY.JAK MOZNA PISAC ZE AMERYKANIE SA BARANAMI???
      TO POLACY SA KIM?????POMYSL SOBIE TEPY CHUJU .A KIM TY CIECIU JESTES???ZWYKLY
      ZAKOMPLEKSIONY KUTAS KTOREMU NIC NIE WYSZLO.SZKODA CIEBIE CHUJU BO JESTES
      PIERDOLNIETY .PODBIJ SIE CHUJU W GLOWE.

• Gość: Bozena L Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 00:56
        Gość portalu: * napisał(a):

> podbijak napisał(a):
        >
        > > ...uważją, że wszystko maja najlepsze - łącznie z piwem i kuchnią amerykań
        > ską?
        > > Wytłumaczcie mi o czym można porozmawiać z takimi ludźmi którzy wierzą, że
        >
        > > zielone ludki robiły na nich eksperymenty biologiczne i w ogóle jest spise
        > k???
        > > Barany te Amerykany, czy nie?
        > TEPY CIECIU TO TY JESTES OGRANICZONY.JAK MOZNA PISAC ZE AMERYKANIE SA BARANAMI?
        > ??
        > TO POLACY SA KIM?????POMYSL SOBIE TEPY CHUJU .A KIM TY CIECIU JESTES???ZWYKLY
        > ZAKOMPLEKSIONY KUTAS KTOREMU NIC NIE WYSZLO.SZKODA CIEBIE CHUJU BO JESTES
        > PIERDOLNIETY .PODBIJ SIE CHUJU W GLOWE.
        >

Bardz mi przykro, ale nie moge sie zgodzic, palancino. Tylko
        Kanada. Amerykany i Polaki w USA to ograniczeni
        umyslowo glupie polglowki.
        • Gość: * Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... IP: *.dial.eclipse.net 21.06.02, 00:59
          Gość portalu: Bozena L napisał(a):

> Gość portalu: * napisał(a):
          >
          > > podbijak napisał(a):
          > >
          > > > ...uważją, że wszystko maja najlepsze - łącznie z piwem i kuchnią ame
          > rykań
          > > ską?
          > > > Wytłumaczcie mi o czym można porozmawiać z takimi ludźmi którzy wierz
          > ą, że
          > >
          > > > zielone ludki robiły na nich eksperymenty biologiczne i w ogóle jest
          > spise
          > > k???
          > > > Barany te Amerykany, czy nie?
          > > TEPY CIECIU TO TY JESTES OGRANICZONY.JAK MOZNA PISAC ZE AMERYKANIE SA BARA
          > NAMI?
          > > ??
          > > TO POLACY SA KIM?????POMYSL SOBIE TEPY CHUJU .A KIM TY CIECIU JESTES???ZWY
          > KLY
          > > ZAKOMPLEKSIONY KUTAS KTOREMU NIC NIE WYSZLO.SZKODA CIEBIE CHUJU BO JESTES
          > > PIERDOLNIETY .PODBIJ SIE CHUJU W GLOWE.
          > >
          >
          > Bardz mi przykro, ale nie moge sie zgodzic, palancino. Tylko
          > Kanada. Amerykany i Polaki w USA to ograniczeni
          > umyslowo glupie polglowki.
          GLUPIA SZMATO SPADAJ LASKE PSU SASIADA OBCIAGNAC
          TY JESTES SZMATO PIERDOLNIETA .

• Gość: emil Re: DLACZEGO AMERYKANIE SĄ OGRANICZENI UMYSŁOWO I..... IP: 5.2.1D* / *.public.svc.webtv.net 21.06.02, 01:58
            Kochani Pan Podbijak oswadczyl nam ze Polska rozwija sie w ogromnym tepie.Po przecytaniu tego zdania opuszczam ten temat. A jeszcze jedno. Kto nakladl Panu Podbijakowi do glowy ze Amerykanie uwazaja ze ich piwo jest najlepsze. Ja znam wielu ktorzy twerdza ze eurpoejskie sa o wiele lepsze.
    • Gość: posel DLACZEGO DUPKI SA ZAZDROSNE... IP: *.client.attbi.com 21.06.02, 03:38
      I ZAL IM DUPE SCISKA?
      • i.p.freely Re: DLACZEGO DUPKI SA ZAZDROSNE... 21.06.02, 09:21
        Gość portalu: posel napisał(a):

> I ZAL IM DUPE SCISKA?

*********************************************************************************
        posel,
        ja chyba wykrywam tak zwany "wet dream" ...Czy jeszcze pulsuje???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka