Dodaj do ulubionych

STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1

IP: 212.130.109.* 22.06.02, 02:12
Witam serdecznie z Kopenhagi.....

Postaram sie opisac troche moja WIELKA PRZYGODE do USA, ktora w tej chwili
utknela w Danii - Kopenhaga...
Warszawa - lotnisko Okecie - godzina. 17:00 - juz wiemy, iz samolot do
Kopenhagi - USA... bedzie opozniony, ale kto by sie spodziewal dwugodzinnego
opoznienia !!! Godzina 19:30 samolot koluje.. w koncu nastapil dluugo
oczekiwany start...lecimy - MOJ 1 WSZY raz w samolocie - cos wsanialego....
Mialem dosc ciekawe miejsce - wyjscie awaryjne tuz nad skrzydlem, do tego obok
mnie Pani przypominajaca indyjke w chustce okalajacej jej twarz- zatem i mysli
rozne... ale w KONCU TO SAS - wiec nic nam nie gorozi....

I teraz zaczyna sie przygoda... samolot do USA odlecial o 19:45 a tymczasem ja
15 minut w powietrzu nad Polska.... Przylecielismy do Danii - godzina 21:00 - a
tu okazuje sie, iz dzis juz do USA nie polecimy dalej.. co w zwiazku z tym..
ano WSPANIALA postawa ersonelu linii SAS, ktory zaproponowal nam darmowy nocleg
w hotelu Radison SAS, darmowe przejazdy taksowkami...kolacje, sniadanie i
obiad, rowniez za darmo... oczywiscie bilety zostaly przebukowane i w ten
sposob spedzam wspaniale chwile w tym niemniej wspanialym miescie... JESTEM POD
WIELKIM WRAZENIEM i bardzo sie ciesze, iz sprawy tak sie ulozyly... Nowy Jork
przywitam juz dzis ale do tego czasu ulynie jeszcze mnostwo godzin w
Kopenhadze, ktore zamierzam wykozystac w odpowiedni sposob....

Serdecznie zatem pozdrawiam wszystkich forumowiczow oraz mieszkancow
Kopenhagi...

jesli takowi tutaj sa...

student

P.S. Aniutek odezwe sie na maila ...
Obserwuj wątek
    • bulldog3 Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 22.06.02, 02:31
      student - ta trasa juz lecialem 23 razy , nie podniecaj sie tak ,przejdzie ci
      jak wyladujesz !!
    • galetik Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 22.06.02, 03:20
      Gość portalu: student napisał(a):

....
      >
      > I teraz zaczyna sie przygoda... samolot do USA odlecial o 19:45 a tymczasem ja
      > 15 minut w powietrzu nad Polska.... Przylecielismy do Danii - godzina 21:00 - a
      >
      > tu okazuje sie, iz dzis juz do USA nie polecimy dalej.. co w zwiazku z tym..
      > ano WSPANIALA postawa ersonelu linii SAS, ktory zaproponowal nam darmowy nocleg
      >
      > w hotelu Radison SAS, darmowe przejazdy taksowkami...kolacje, sniadanie i
      > obiad, rowniez za darmo... oczywiscie bilety zostaly przebukowane i w ten
      > sposob spedzam wspaniale chwile w tym niemniej wspanialym miescie... JESTEM POD
      >
      > WIELKIM WRAZENIEM i bardzo sie ciesze, iz sprawy tak sie ulozyly...

cos sie tak podniecil buraku?
      w jakim ty swiecie sieroto zyjesz ?kazde linie lotnicze to robia jak zajdzie
      potrzeba.
      • Gość: aniutek Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -cze IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 22.06.02, 03:24
        Studenciak,
        maila przeczytalam, odpisalam, baw sie dobrze i miej w d.... tych wielkich podroznikow pt
        zapomnial wol jak cieleciem byl,
        pozdraw smile
        • galetik Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -cze 22.06.02, 03:26
          Gość portalu: aniutek napisał(a):

> Studenciak,
          > maila przeczytalam, odpisalam, baw sie dobrze i miej w d.... tych wielkich podr
          > oznikow pt
          > zapomnial wol jak cieleciem byl,
          > pozdraw smile

wiedzialem ze ta gruba ciota aniutek zaraz morde otworzy.
        • Gość: student Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -cze IP: 212.130.109.* 22.06.02, 09:25
          Aniu dziekuje za maila... odezwe sie na pewno..tymczasem pora na sniadanie...

pozdrawiam z Kopenhagi.

bastard
          • karelia Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -cze 22.06.02, 10:59
            szkoda , ze nie leciales przez Stockholm,hehehe Nie moznabylo zboczyc z trasy?
            Moze w drodze powrotnej? Najlepiej pisz pamietnik, zeby bylo co wspominac.
            Najgorzej ,jak niektiorzy zapomnieli jak pierwszy raz tramwajem jechali i
            teraz udaja swiatowcow, ze to niby wszystko to male piwo, czego to my nie
            widzieli, czego nie slyszeli.
            Aniutek, spokojnie i bez nerv, psy szczekaja karawana leci SASEM dalej.
            • Gość: norge Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -cze IP: *.kub.nl 22.06.02, 12:26
              Hej,

Za pare dni rowniez bede lecial SASem - z Amsterdamu do Warszawy przez
              Kopenhage. A zauwazyles, jakie SAS ma fajne etykietki na bagaz, z ladnymi
              zdjeciami? I na przyklad z napisem, "luggage is like a poem. it's what inside
              that counts". Podobne hasla maja na jedzeniu (np. na cukrze "imagine it snowed
              sugar. it would look like snow, but a lot more people would be eating out"). A
              na nowym air-busie "some travel in their heart, some travel in their mind,
              welcome to the third choice".

Do studenta: jesli nie jestes jeszcze czlonkiem Euro Bonus (programu Star
              Alliance - grupy linii lotniczych), to popros o formularz w hotelu albo przed
              rejestrowaniem sie na lot. Podczas rejestracji popros, zeby Ci doliczyli
              punkty. Za podroz do Stanow zdobedziesz bardzo duzo punktow, a gdy uzbierasz
              wiecej, bedziesz mogl gdzies za darmo poleciec. W tym programie biora udzial
              m.in. Lufthansa, Austrian Airlines a od przyszlego roku rowniez LOT. Punkty sa
              wazne przez 5 lat, ja zbieram i juz niedlugo wystarczy mi, zeby polatac za
              darmo po Skandynawii.

pozdrowienia i milych lotow
              • Gość: selma tu Dania IP: *.ppp.get2net.dk 22.06.02, 15:35
                trzymaj sie Adasiu -SAS to dobre linie- nie zginiesz ,idz na przeciwko hotelu
                nad wode -pospaceruj ,za duzo emocji jak na jeden raz ,ale musisz sprobowac
                wyluzowac bo to jeszcze nie koniec podrozy.
    • Gość: Mirko W drodze... IP: *.union01.nj.comcast.net 22.06.02, 15:30
      Jeśliby jeszcze kol. Studencki podał nr. rejsu tego SAS-a to moglibyśmy wszyscy
      kibicować postępowi/przebiegowi wspaniałego lotu - na ruchomej "real time"
      mapie (poczynając od okolic mniej więcej kanadyjskiego Halifax w Nowej Szkocji
      gdzie północnoatlantyckie loty pojawiają się na północnoamerykańkich radarach )
      pod
      www.trip.com/trs/trip/flighttracker/flight_tracker_home.xsl
      (i chyba "show all airlines"?)

P.S. Mnie najbardziej w Kopenhadze podobają się laski-pracowniczki
      linii/lotniska hulające po tych tam lotniskowych parkietach na służbowych
      hulajnogach.
      • Gość: SMAS SAS sucks.... IP: *.proxy.aol.com 22.06.02, 15:44
        Najgorsze linie na ziemi. Raz lecialem tym syfem. Nawpierdalali tyle siedzen
        do A400 ze jak jest pelny samolot to k..a oddychac nie ma czym, po posilku nie
        zbieraja na transatlantyckim locie brudnych tac przez 3 godziny a wode do
        picia to mozna sobie wziac z kranu w kiblu bo k...y stewardessy za ch..a
        znalezc nie mozna.
        Lac na SAS.
        • Gość: otat Re: SAS sucks.... IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.02, 15:47
          bleeeebleeeebleee

ja lecialem 4 razy i wszystko bylo super,
          wysokie i piekne stewardeski, dotego
          w miare dobre jedzenie.
          • brunotrzypiatki Zalezy co lubisz 22.06.02, 15:52
            Jesli wpier...asz na co dzien w McDonaldzie to jedzenie dla ciebie w SASie jest
            super.
            Ja tego starego kotleta nawet nie ruszylem, tak samo jak nie ruszam starych
            bab, a tylko takie lataja jako stewardessy w SAS-ie.
            Przelec sie Swissair to zobaczysz stewardessy
            • Gość: otat Re: Zalezy co lubisz IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.02, 15:55
              ja nie wpierdalam miesa, wiec McDonaldow nie znam,
              a ty sie przelec Lufthansa to dopiero zobaczysz
              stewardeski.
              • Gość: norge Re: Zalezy co lubisz IP: *.kub.nl 22.06.02, 16:11
                Lecialem SASem wielokrotnie i zawsze ich wybieram jesli mam mozliwosc, jedzenie
                maja bardzo smaczne, pare razy byly krewetki albo losos. Zdecydowanie lepsze
                niz w Lufthansie, nie wspominajac o KLM. Maja takze swietnie wyszkolonych
                pilotow, ktorzy lataja najtrudniejszymi trasami lotniczymi na swiecie (polnocna
                Skandynawia, Spitzbergen, Grenlandia), no i ciekawa witryne w sieci pod
                www.scandinavian.net
                Milej podrozy dla Studenta
                • Gość: Mirko Panowie, spokojnie IP: *.union01.nj.comcast.net 22.06.02, 16:18
                  Gościu leci SAS-em ze starymi lub młodymi "Stefkami" ze starym czy młodym
                  kotletem.
                  Napisał jak wół, że leci pierwszy raz w życiu. Czy Wasza "pierwsza" tez
                  spełnieła wszystkie wymagania 23-ciej lub chociaż 3-ciej?

Proponujecie mu przesiadkę?

"Sit back and enjoy the ride."
                  www.trip.com/trs/trip/flighttracker/flight_tracker_home.xsl
            • brunotszypiatki Re: Zalezy co lubisz 22.06.02, 16:25
              brunotrzypiatki napisał(a):

> Jesli wpier...asz na co dzien w McDonaldzie to jedzenie dla ciebie w SASie jest
              >
              > super.
              > Ja tego starego kotleta nawet nie ruszylem, tak samo jak nie ruszam starych
              > bab, a tylko takie lataja jako stewardessy w SAS-ie.
              > Przelec sie Swissair to zobaczysz stewardessy

Lataj LOTem!
              • Gość: czytacz Re: Student! IP: 203.40.168.* 23.06.02, 10:04
                Powodzenia i zyczenia pelnych wrazen.Nie zwracaj uwagi na tych kroli
                przestworzy i starych wyjadaczy,co jak zaplaca za tani bilet to mysla,ze sa w 5
                * restauracji.Ja tez pamietam swoj 1-szy lot,niezapomniane przezycie.Pisz
                wszystko,i jak Karelia napisala"psy szczekaja..".Powodzenia z Au
    • luiza-w-ogrodzie Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 23.06.02, 13:41
      student, pierwszy raz to zawsze przygoda, po kilku przelotach nad oceanem
      zaczynasz zauwazac kiepska jakosc jedzenia i zmarszczki stewardess ;-((
      swiezosci wrazen zycze! mam schowane oryginalne bilety z mojego przelotu do
      Australii, do dzis mnie wzrusza moj niewinny zachwyt ta podroza

...warto zachowac przynajmniej odcinki "boarding pass" zeby moc zapisac sie do
      Star Alliance, polecam, sa naprawde dobrzy.

Trzymam kciuki
      Luiza-w-Ogrodzie
    • Gość: mariusz Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 IP: *.reykir.is 23.06.02, 14:36
      cieszyc sie wszystkim to szczescie
      narzekac na wszystko to straszna i smiertelna choroba

Student, trzymaj sie w USAsmile
      Mnostwo wrazen kazdego dniasmile
      obys nigdy nie wybieral linii lotniczych dla jakosci jedzenia czy wygladu
      stewardes

zycie to droga
      wiec szczesliwej drogismile)

Pozdrawiam
      Mariusz
      • koniuszy Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 23.06.02, 16:13
        ciekawi mowisz o tej szczesliwej drodze, ale czy studentowi inaczej by poszlo
        gdybys np mu zyczyl wszystkiego najgorszego.? A moze na odwrot, poszloby mu
        lepiej? Poganski zwyczaj czy jak? Biedny jestem...

Pierwszy lot byl fajny. Poczekaj student na obudzenie po pierwszej nocy i
        powiedz nam miales mysli.
        • jajecznica1 Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 23.06.02, 18:46
          No i co dalej ??? utknelo wszystko ?/ Student sie zagubil na lotnisku w
          Kopenhadze !! przez glosniki wzywali opiekunow studenta, zeby sie zglosili w
          recepcji po jego odbior !
          • brunotszypiatki Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 23.06.02, 18:52
            jajecznica1 napisał(a):

> No i co dalej ??? utknelo wszystko ?/ Student sie zagubil na lotnisku w
            > Kopenhadze !! przez glosniki wzywali opiekunow studenta, zeby sie zglosili w
            > recepcji po jego odbior !

Najpierw obowiazek, a potem przyjemnosc, jak aniutek
            pozwoli pouzywac komputra. Cierpliwosci.
            • jajecznica1 Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 23.06.02, 19:29
              co to znaczy najwpierw obowiazek ??? czy to znaczy ze student wpierw musi
              obrobic "dzialke" u Aniutka a potem dostanie poklikac na compie ??? A co na to
              stary [maz] Aniutkowy ?/ juz nie moze ???
    • Gość: Jurek Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 IP: *.246.79.72.Dial1.NewYork1.Level3.net 23.06.02, 19:42
      Hey Student super przygoda! miales szczescie z tym opoznieniem - bo kopenhaga jest zeczywiscie
      warta odwiedzin!
      Pozdrawiam - i zycze milej podrozy jak i samych pozytywnych wrazen!
      • Gość: selma Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 IP: *.ppp.get2net.dk 23.06.02, 20:40
        moze Student trafil do Chrystiani-dzielnicy wolnych narkotykow lub na
        Istedgade -ulice pelna sex-schopow itp i juz wcale nie chce do USA?
        • Gość: aniutek Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -cze IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 23.06.02, 22:06
          Student spedzil kolejna noc w Kopenhadze- nie bylo dla jego grupy miejsca w locie do NYC,
          spodziewam sie go dzisiaj.... mial byc kolo 2 pm.
          • Gość: marco Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -cze IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 22:25
            Qrcze z tej podrozy studenta to sie robi prawie telenowela smile
        • jajecznica1 Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 23.06.02, 22:06
          Niewykluczone , Selma niewykluczone
          ze tam wlasnie trafil i przezto siedzi tak cicho,ale co teraz z robi
          Aniutek ??? !! caly misternie ulozony plan dostania mlodego "walecznego"
          diabli wzieli !! tyle trudu i deklaracji na nic.
          • Gość: marcee Re: jajecznica IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 22:31
            )))))))))

a co zal ze kobiety lubia mlodych facetow???
          • bulldog3 Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 23.06.02, 22:37
            no tak robi sie telenowela , bo jakis gluptas pierwszy raz leci samolotem i
            cala plejada gluptokow mu w tym towarzyszy,to tak jakby babcia na nowo zaczela
            uczyc sie jazdy na rowerze !! - atrakcja !
    • Gość: tato Re: STUDENT i jego podroz do USA - KOPENHAGA! -czesc 1 IP: *.fastres.net 23.06.02, 22:36
      Gość portalu: student napisał(a):

> Witam serdecznie z Kopenhagi.....
      >
      > Postaram sie opisac troche moja WIELKA PRZYGODE do USA, ktora w tej chwili
      > utknela w Danii - Kopenhaga...
      > Warszawa - lotnisko Okecie - godzina. 17:00 - juz wiemy, iz samolot do
      > Kopenhagi - USA... bedzie opozniony, ale kto by sie spodziewal dwugodzinnego
      > opoznienia !!! Godzina 19:30 samolot koluje.. w koncu nastapil dluugo
      > oczekiwany start...lecimy - MOJ 1 WSZY raz w samolocie - cos wsanialego....
      > Mialem dosc ciekawe miejsce - wyjscie awaryjne tuz nad skrzydlem, do tego obok
      > mnie Pani przypominajaca indyjke w chustce okalajacej jej twarz- zatem i mysli
      > rozne... ale w KONCU TO SAS - wiec nic nam nie gorozi....
      >
      > I teraz zaczyna sie przygoda... samolot do USA odlecial o 19:45 a tymczasem ja
      > 15 minut w powietrzu nad Polska.... Przylecielismy do Danii - godzina 21:00 - a
      >
      > tu okazuje sie, iz dzis juz do USA nie polecimy dalej.. co w zwiazku z tym..
      > ano WSPANIALA postawa ersonelu linii SAS, ktory zaproponowal nam darmowy nocleg
      >
      > w hotelu Radison SAS, darmowe przejazdy taksowkami...kolacje, sniadanie i
      > obiad, rowniez za darmo... oczywiscie bilety zostaly przebukowane i w ten
      > sposob spedzam wspaniale chwile w tym niemniej wspanialym miescie... JESTEM POD
      >
      > WIELKIM WRAZENIEM i bardzo sie ciesze, iz sprawy tak sie ulozyly... Nowy Jork
      > przywitam juz dzis ale do tego czasu ulynie jeszcze mnostwo godzin w
      > Kopenhadze, ktore zamierzam wykozystac w odpowiedni sposob....
      >
      > Serdecznie zatem pozdrawiam wszystkich forumowiczow oraz mieszkancow
      > Kopenhagi...
      >
      >
      > jesli takowi tutaj sa...
      >
      > student
      >
      >
      > P.S. Aniutek odezwe sie na maila ...

......Student,jak twoja zona bedzie rodzic to tez opiszesz?
      Wielu preferuje noc poslubna.........hehehe.........
      • jajecznica1 Re: dp marcee 23.06.02, 22:48
        to ze student lubi starsze panie to juz jest tajemnica poliszynela na tym
        forum ,to ma rownie z swoja nazwe ,taki mlody facet zalecjacy sie do starszych
        pan nazywa sie ZIGOLAK po francusku ,nie wiem jak to poprawnie sie pisze
        [GIGOLAK ?] i to stare zboczenie jak swiat a moze preferencja seksualna, no
        coz, przy okazji to bardzo sprytny chlopaczyna z diabelska wykalkulowana
        pazernoscia na darmowe swiadczenia od strony pan !!!
        • Gość: aniutek Re: dp marcee IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 23.06.02, 23:45
          jessusususus stara jestem buuuubuuuubuuuuu

jajecznica1 napisał(a):

> to ze student lubi starsze panie to juz jest tajemnica poliszynela na tym
          > forum ,to ma rownie z swoja nazwe ,taki mlody facet zalecjacy sie do starszych
          > pan nazywa sie ZIGOLAK po francusku ,nie wiem jak to poprawnie sie pisze
          > [GIGOLAK ?] i to stare zboczenie jak swiat a moze preferencja seksualna, no
          > coz, przy okazji to bardzo sprytny chlopaczyna z diabelska wykalkulowana
          > pazernoscia na darmowe swiadczenia od strony pan !!!

• galetik Re: dp marcee 23.06.02, 23:47
            Gość portalu: aniutek napisał(a):

> jessusususus stara jestem buuuubuuuubuuuuu

nie tylko stara.pulchna i ubita jak swinia rowniez.
            • aniutek tchorzu z jackowa 23.06.02, 23:53
              galetik w calej krasie hehehehehehe
              heheheheheh wiedzialam ,ze MALY ale az tak?
               cytat:
              to ja gelatik
                         galetik@poczta.gazeta.pl   25-05-2002 00:08 odpowiedz na list 
                         przy kopiowaniu

www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg

cytat:
              Przyznam sie wam
                  galetik@poczta.gazeta.pl   24-05-2002 23:56 odpowiedz na list  odpowiedz cytując

Moj stary mnie zgwalcil.Wskoczyl na mnie jak na suke ani nie zdazylem sie
                 ogladnac i bylo juz po wszystkim.Najgorsze to to ze mi sie spuscil do srodka
                 dupy!!!!!Przeztom taki oglupialy.

• galetik Re: tchorzu z jackowa 23.06.02, 23:56
                aniutek napisał(a):

> galetik w calej krasie hehehehehehe
                > heheheheheh wiedzialam ,ze MALY ale az tak?
                >  cytat:
                > to ja gelatik
                >            galetik@poczta.gazeta.pl   25-05-2002 00:08 odpowiedz na list 
                >            przy kopiowaniu
                >            
                >            www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg
                >
                >
                > cytat:
                > Przyznam sie wam
                >     galetik@poczta.gazeta.pl   24-05-2002 23:56 odpowiedz na list  odpowiedz cy
                > tując
                >
                >    Moj stary mnie zgwalcil.Wskoczyl na mnie jak na suke ani nie zdazylem sie
                >    ogladnac i bylo juz po wszystkim.Najgorsze to to ze mi sie spuscil do srodka
                >
                >    dupy!!!!!Przeztom taki oglupialy.
                >    
                >
                >

trafic nie mozesz .
                probuj dalej az sie spocisz .troszke tluszczu przy okazji zgubisz.
              • galetik Re: tchorzu z jackowa 23.06.02, 23:57
                aniutek napisał(a):

> galetik w calej krasie hehehehehehe
                > heheheheheh wiedzialam ,ze MALY ale az tak?
                >  cytat:
                > to ja gelatik
                >            galetik@poczta.gazeta.pl   25-05-2002 00:08 odpowiedz na list 
                >            przy kopiowaniu
                >            
                >            www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg
                >
                >
                > cytat:
                > Przyznam sie wam
                >     galetik@poczta.gazeta.pl   24-05-2002 23:56 odpowiedz na list  odpowiedz cy
                > tując
                >
                >    Moj stary mnie zgwalcil.Wskoczyl na mnie jak na suke ani nie zdazylem sie
                >    ogladnac i bylo juz po wszystkim.Najgorsze to to ze mi sie spuscil do srodka
                >
                >    dupy!!!!!Przeztom taki oglupialy.
                >    
                >
                >
                >

tak to sie robi sieroto:

www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg
        • Gość: marcee Re: jajecznica IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 23:55
          Kojarzysz mi sie z Gogolem ...jestes arcyzabawny. Lapidarne i trafne.

Chyba sie to pisze poprawnie gigolo. Tylko czemu to was tak smieszy ze lubimy
          mlodych facetow... ja ich lubie dreczyc. obiecuje wiele nic nie daje i to jest
          frajda tak sie bawic nimi.

• Gość: marcee Re: jajecznica IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 23:58
            i jakie to zboczenie znowu?? jesli chodzi o dopasowanie temperamentow to mit
            jest, wiem co mowie, kochankowie to sa zadni
            zbozcenie to za mocne slowo, bo jaka to anomalia?
          • Gość: .. .. .. Re: jajecznica IP: *.sympatico.ca 24.06.02, 00:52
            Gość portalu: marcee napisał(a):

Chyba sie to pisze poprawnie gigolo.

Po polsku: dzięcioł.
        • Gość: dorota Re: dp marcee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 00:00
          Jajecznica piszesz z zazdrości, bo tylko marzysz aby z któraś z Ciebie zrobiła
          wydmuszkę, lub wciągnęła przez rurkę. A tu nic, posucha. A jajko towar
          nietrwały i szybko się spsuwa.

Swoją drogą repertuar obrażania kobiet na tym forum jest całkowicie szablonowy.
          Aby "przywalić" kobiecie zasugeruj, że:
          jest stara
          jest gruba
          jest lesbijką
          albo po prostu nikt jej nie chce, musi, coś z nią "nie tak"
          albo wszystkim daje (kurwa)
          albo nikomu nie daje (oziębła)
          lub wcale nie jest kobietą tylko np. wielbłądem

Więcej wyobraźni Panowie. Wymyślcie coś nowego.
          • galetik nowe 24.06.02, 00:04
            Gość portalu: dorota napisał(a):

> Jajecznica piszesz z zazdrości, bo tylko marzysz aby z któraś z Ciebie zrobiła
            > wydmuszkę, lub wciągnęła przez rurkę. A tu nic, posucha. A jajko towar
            > nietrwały i szybko się spsuwa.
            >
            > Swoją drogą repertuar obrażania kobiet na tym forum jest całkowicie szablonowy.
            > Aby "przywalić" kobiecie zasugeruj, że:
            > jest stara
            > jest gruba
            > jest lesbijką
            > albo po prostu nikt jej nie chce, musi, coś z nią "nie tak"
            > albo wszystkim daje (kurwa)
            > albo nikomu nie daje (oziębła)
            > lub wcale nie jest kobietą tylko np. wielbłądem
            >
            > Więcej wyobraźni Panowie. Wymyślcie coś nowego.

wymyslone przez galetika dzieki aniutkowi.oh jak na nia niekiedy na ulicy patrze
            to widze spasiona swinie.
    • Gość: marcee Re: galetic IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 00:28
      pzryznaj sie maly, podoba ci sie Aniutek i tyle
      • galetik Re: galetic 24.06.02, 00:35

> pzryznaj sie maly, podoba ci sie Aniutek i tyle

stara, gruba i zuzyta .
      • galetik Re: galetic 24.06.02, 00:40

> pzryznaj sie maly, podoba ci sie Aniutek i tyle

O.K. przyznaje sie .
        bardzo mi sie podoba.
        mam nadzieje ze i wam sie spodoba.

www.fukdis.com/fukdis/images/ddr009_jpg.jpg
        • jajecznica1 Re: marcee 24.06.02, 01:15
          Nie wiedzialem ze gigolak ma polskie odpowiednik i nazywa sie "dzieciol" ale
          sie usmialem, nawet teraz pekam ze smiechu !! A wiec '"student dzieciol"
          ciekawe dlaczego akurat "dzieciol". no coz panie [starszawe] trafia sie okazja
          miec o 24 lata mlodszego ,korzystac !! okazja!! dzieciol w drzewo puka ......
          • Gość: .. .. .. Re: marcee IP: *.sympatico.ca 24.06.02, 04:05
            jajecznica1 napisał(a):

> Nie wiedzialem ze gigolak ma polskie odpowiednik i nazywa sie "dzieciol" ale
            > sie usmialem, nawet teraz pekam ze smiechu !! A wiec '"student dzieciol"
            > ciekawe dlaczego akurat "dzieciol". no coz panie [starszawe] trafia sie okazja
            > miec o 24 lata mlodszego ,korzystac !! okazja!! dzieciol w drzewo puka ......

dzieciol w PRUCHNO puka ......
        • miesco GALETIC TY CHORY SUKINSYNU 24.06.02, 04:53
          WYZYGALEM SIE W PROMIENIU DWOCH METROW. WSZYSTKO POKRYTE BIALAWO CZERWONAWA
          MASA PLYNNA, TY ARTYSTO! Ludzie, podleczcie sie na tym linku, bo ja jsetem juz
          powaznie CHORY przez tego galetica!

eroticbondage.net/gallery-99/pinup/elvgren.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka