Dodaj do ulubionych

21 lat pozniej-nigdy nie wyjechalbym z Polski

• wedera1 Re: Waldek 19.05.05, 21:11
      Przedewszystkim , prosze zwrocic uwage na 2-ga VVEDERE. Ten Idiot pisze przez 2
      v v/vvadera/. , to nie ja pisalam o tych pieskach!
      PS: Waldku-dyskusja na temat pisowni angielskiej calkiem sluszna, tylko, ze
      najmniejsze to ma znaczenie jak kto napisze, wazny jest sens tego co pisze!
      Stad moja dygresja z g....m. Nie badzmy drobiazgowi, ja to nazywam zwykla
      literowka! Nie badzmy zlosliwi za to, ze ktos cos z bledem napisze! Czy to
      nawazniejsze w calej madrej dyskusjii? Dosc i tak zlosliwosci rzucamy sobie w
      twarz. Czy naprawde jeszcze ta dronastka warto sobie dokuczac?
      To tyle gwoli wyjasnienia
      Pozdrawiam
      Wadera
      • klient.z.comcast.tx Re: Waldek 19.05.05, 22:19
        Pozwol ze i ja cos wtrace. Moze i prawda z ta wyzszoscia sensu wypowiedzi nad
        ortografia, ale... Zauwaz ze franse udowadnia w niezmiernie nieudolny i
        osmieszajacy sie sposob ze czytuje on 'lectures' hehehehehe po angielsku jako
        swoja 'every day routine' hehehehehe. W taki oto sposob nabyl on bieglosci w
        jezyku angielskim a oto przyklad wraz ze skladem gramatycznym. Nie czytuje NYT
        ale mam nadzieje ze to nie tam sa 'lectures' hehehehe tak oto sformulowane
        gramatycznie:
        > What I don’t understand is why would you think I wouldn’t be able to enjoy an
        > English language lecture ???
        Cos mi ten styl bardziej wyglada na spoldzielnie LINGWISTA hehehehehe. I tak to
        sie ma znaczenie gramatyki w tej particular wypowiedzi naszego forumowego
        ynteligenta.

• wedera1 Re:I zgadzam sie- klient.z.comcast.tx 19.05.05, 23:15
          Doskonale wiem, ze chodzilo Waldkowi o to, zeby udowodnic "franciszce", ze
          klika gdzies z Polski a jezeli nie, to slabo zna angielski. Ja przez to sie
          przslizgnelam, uogulnilam.
          Chcialam tylko, zeby skonczyc udowadnianie, kto zna lepiej angielski a wrocic
          do motta zagadnienia.
          Pozdrawiam Wadera
          • usmoron O przeslizgiwaniu ogulnym 20.05.05, 13:48
            "Przeslizgnac sie"- jak naucza Slownik Polszczyzny Wielkiej Wadery, jest
            zwrotem staropolskim, pochodzacym z roku 1556. Wtedy to poeta uzyl go w swym
            poemacie bukolicznym:

"Na zielonej lace, raz dwa, trzy,
            Pasly sie zajace, raz, dwa , trzy.
            Jeden zajac sie poslizgnal,
            I jajcami w drzewo pizgnal"

Jest to rowniez jak dotychczas na przestrzeni 6 wiekow jedydny udokumentowany
            przypadek uzycia zwrotu "poslizgnal" w polszczyznie. A takze "pizgnal".
            Oczywiscie w rozumieniu "ogulnym".
        • usmoron Klient 20.05.05, 13:54
          klient.z.comcast.tx napisał:
          'lectures' hehehehehe po angielsku jako
          > swoja 'every day routine' hehehehehe.

Kliencie,
          Czepiajac sie jak ostatni glupek zwrotu "everyday routine" wsytawiasz
          swiadectwo wylacznie sobie. Swiadectwo morona o zakutej glowie. Pofatyguj sie i
          wrzuc sobie na wyszukiwatke "everyday routine" i wyskoczy ci 10 000 przykaldu
          zastosowania tego zwrotu. Co do lecture- zgoda, to angielski angielski a nie
          wasz, amerykanski i masz prawo poczuc sie obrazony. Tak samo jak na przyklad w
          momencie gdyby ktos stwierdzil, ze Bud to nie piwo.
          • klient.z.comcast.tx Re: Klient 20.05.05, 16:05
            Yo moron, 'every day routine' nie jest smieszna w brzmieniu tylko w znaczeniu.
            Bo jak czytanie NYT jest czyjac daily routine, czy everyday routine to sie
            automatycznie wie ze zdanie > > What I don’t understand is why would you think
            I wouldn’t be able to enjoy an English language lecture ???<< brzmi jak
            wypowiedz typowego anglisty rodem z pomrocznej tzw. absolwenta kursu j.
            angielskiego przy spoldzielni LINGWISTA.

A swoja droga to chyba lepiej wrzucac w search engine niz w WYSZUKIWATKE.

usmoron napisała:

Co do lecture- zgoda, to angielski angielski a nie
            > wasz, amerykanski

A kto sie ciebie o zgode pytal. Sam piszesz ze jestes moron tylko po kiego
            licha piszesz 'us' skoro o US wyrazasz sie 'wasz'. Ty jestes czerwony_moron i
            waniajet tym od ciebie na odleglosc. Od ciebie i od franse, twojego drugiego
            nick'u.
            • usmoron [...] 20.05.05, 16:19
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • klient.z.comcast.tx A oto odpowiedz na twoje obelgi w moja strone 20.05.05, 16:32
                Made you look hehehehehe.
      • waldek.usa Re: Waldek 20.05.05, 19:29
        wedera1 napisała:

> Przedewszystkim , prosze zwrocic uwage na 2-ga VVEDERE. Ten Idiot pisze przez
        2
        >
        > v v/vvadera/. , to nie ja pisalam o tych pieskach!
        > PS: Waldku-dyskusja na temat pisowni angielskiej calkiem sluszna, tylko, ze
        > najmniejsze to ma znaczenie jak kto napisze, wazny jest sens tego co pisze!
        > Stad moja dygresja z g....m. Nie badzmy drobiazgowi, ja to nazywam zwykla
        > literowka! Nie badzmy zlosliwi za to, ze ktos cos z bledem napisze! Czy to
        > nawazniejsze w calej madrej dyskusjii? Dosc i tak zlosliwosci rzucamy sobie w
        > twarz. Czy naprawde jeszcze ta dronastka warto sobie dokuczac?
        > To tyle gwoli wyjasnienia
        > Pozdrawiam
        > Wadera

► faktycznie jakas lachmyta niemyta za podszywke tu szaleje.
        Ja nie jestem zlosliwy, ja li tylko pokazalem brak znajomosci angielskiego
        typowi, ktory mysli, ze jezyk zna. Typowe, jak rowniez rozpaczliwe wykrecanie
        kota ogonem.
        Ale ty sie nie przejmuj, nie chcialem nikogo obrazic...
        • sram_na_texas Re: Waldek 20.05.05, 19:41
          waldek.usa napisał:

> Ja nie jestem zlosliwy, ja li tylko pokazalem brak znajomosci angielskiego
          > typowi, ktory mysli, ze jezyk zna. Typowe, jak rowniez rozpaczliwe wykrecanie
          > kota ogonem.
          > Ale ty sie nie przejmuj, nie chcialem nikogo obrazic...

Dziecinnie rozbrajajaca szczerosc w ustach pierdzacego ogniem oszalalego z
          wscieklosci maszkarona ............
          Lustra w domu gnoju nie masz ?
          PS
          Ozen sie z ta Wadera moze.
          Super parka-karlowaty troll i pierdoInieta w glowe kucharka.
          • waldek.usa Re: Waldek 20.05.05, 19:50
            sram_na_texas napisał:

>
            > Dziecinnie rozbrajajaca szczerosc w ustach pierdzacego ogniem oszalalego z
            > wscieklosci maszkarona ............
            > Lustra w domu gnoju nie masz ?

► wez pigulki i przestan ze soba rozmawiac, gnoju.

> PS
            > Ozen sie z ta Wadera moze.
            > Super parka-karlowaty troll i pierdoInieta w glowe kucharka.

► widzisz cwoku, jaka sobie chamska laurke sprawiles.
            Nie do ciebie byl post, ales sie rzucil jak na gwizdek...gnoju, hehehe.
    • asia9111 Re: 21 lat pozniej-nigdy nie wyjechalbym z Polski 25.05.05, 03:54
      a dlaczego Twoj e-mail @gazeta nie dziala? Chcialam Ci przekazac opinie na
      temat Twego postu-jak najbardziej kulturalna, ale cos tu nie pracuje!
      • prawdziwawadera2 Re: 21 lat pozniej-nigdy nie wyjechalbym z Polski 25.05.05, 20:02
        Soup- nie zwrociles uwagi, ze pisze tutaj jakis JOLOP podpisujacy sie moim
        nickiem uzywajac 2-ch v v vvadera.
        Jestes malo spostrzegawczy! Od dzisiaj pisze jako prawdziwawadera2.Posty
        podpisane v v vvadera nie sa moje!

Prawdziwawadera2
        • 2rist Re: 21 lat pozniej-nigdy nie wyjechalbym z Polski 25.05.05, 20:09
          jezeli jestes prawdziwa to dlaczego
          masz 2 na koncu?
          przeciez to jest klasyczna podrobka czyjegos nicka?

sorry, ale tak mi sie wydaje

PZDR
          • prawdziwawadera2 Re: 21 lat pozniej-nigdy nie wyjechalbym z Polski 25.05.05, 20:14
            2rist
            Nie podrobka- mialam do wyboru :prawdziwawadera 1
            " 2
            " 3,
            poniewaz przed zmiana bylam wdera1, teraz zeby ten idiot nie mial mozliwosci,
            wybralam prawdziwawadera2.
            Pozdrawiam, prawdziwawadera

• misiekoala Re: 21 lat pozniej-nigdy nie wyjechalbym z Polski 26.05.05, 03:13
      Czemu robicie tyle szumu wokol jakiejs idiotki czy idioty?
      Jezeli gramatyka nie interesuje kogos to tylko swiadczy o jego poziomie.
    • karmin-cynober Re: 21 lat pozniej-nigdy nie wyjechalbym z Polski 26.05.05, 10:44
      Takich rodzin nickowych jak ty jest wiecej. Zaloz forum i pogadajcie sobie
      blizniaczki, trojaczki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka