Gość: Renka IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 08.07.02, 21:34 Poukladano smiecie w rowne sterty, gdzieniegdzie za duzo tego, a pogoda jak zwykle plata figle i mnie az skreca od smrodu nie wyniesionych starych smieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: Witajcie na nowym smietniku! 08.07.02, 21:36 Renka, Ty nie narzekaj. To w Toronto strajkuja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Hey, Roseanne IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 08.07.02, 21:46 Prawde mowiac, podoba mi sie tu na tym nowym. Zartowalam z tym smietnikiem , jak zawsze.Wyobrazam sobie tych w TURONO ze stertami w te pogode. Ja w Windsor nigdy nie narzekalam na serwisy.Automatyczne sprzatanie na mojej cichej avenue kilka razy w tygodniu uwazam poniekad za luksus.Dzieki sluzbom za to.Wiem, ze nie wszedzie tak jest, ale dlatego ja mieszkam w centrum Pozdrowionka, mysle ciagle o scallops w maselku. Niestety ostatnio w ogole jem z rzadka, ale wkrotce je napewno zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Hey, 08.07.02, 22:55 Czy u Was tez tak goraco i widac dymy w Quebecku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Hey, IP: *.sympatico.ca 08.07.02, 23:36 roseanne napisał(a): > Czy u Was tez tak goraco i widac dymy w Quebecku? Ruzia, wez raz w roku mape do reki (nie do renki). Przyda sie na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Gadulo, spamerze 09.07.02, 00:04 Prosze sie odemnie odpierwiaskowac. Dymy z plonacych lasow bylo rano widac z NY. Na Polwyspie Niagara sama widzialam wczoraj. zadnego egzaminu nie mam w planach Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: Witajcie na nowym smietniku! 09.07.02, 01:03 Nie lubie Cie juz Renka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: jestem podobno niezbyt lubiana ... IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 09.07.02, 02:31 wiec nie pozostaje mi nic inego, jak sie zastrzelic, yep.. buddy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: lista IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 09.07.02, 02:58 A co to za lista przyjaciol? Czy to znaczy, ze sie trzeba dostosowac do wiekszosci*), aby byc uwazanym za przyjaznego ? *)niezaleznie od stanu ich intelektu Jezeli jest tak, jak przypuszczam, to ja mam w d.. TAKA liste przyjaciol. Milo mi, ze mnie tolerujesz, postaram sie byc twoja przyjaciolka ; musze sobie zapisac: nie bluzgac, nie zaczepiac i nie wysmiewac _maas )) i zawsze go(ja) wspierac DUCHOWO. Odpowiedz Link Zgłoś