emigrantka 09.07.02, 01:14 Jezeli ktos z moich tutejszych znajomych siedzie czasem na IRC (dalnet, #polska) to niech mi da znac na moj email na poczta (oczywiscie z nickiem jakiego uzywa na IRC) Cos ostatnio spac po nocach nie moge Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcee Re: IRC IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 01:29 ja dzisiaj, a sa jacys sensowni rozmówcy? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: IRC 09.07.02, 01:34 no ale jak mi swoich nickow nie podacie to was nie poznam heheheeh czekm na maile z nickami - nie ma co sie oglaszac tutaj..hmmmm pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: IRC IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 01:42 ja nie mam tego programu, szkoda pogawedzilabym z toba Emigrantka chetnie gdyz nie moge usnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: IRC IP: 168.143.113.* 09.07.02, 01:47 Gość portalu: marcee napisał(a): > ja nie mam tego programu, szkoda pogawedzilabym z toba Emigrantka chetnie gdyz > nie moge usnac Tez mam problem ze spaniem,to chyba jakas epidemia. Odpowiedz Link Zgłoś