Dodaj do ulubionych

i wy macie czelnosc nazywac siebie polonia USA !??

IP: *.ipt.aol.com 11.07.02, 06:24
chamidla i gnoje jestescie - zero szacunku i kultury... greeenpojciaki od 7
bolesci !!!!!!!!

siedzicie nielegalnie i robicie w gacie z zazdrosci, bo nie mozecie odwiedzic
bliskich i kraju...

tym razem to ja na was (_._) moim szlachetnym PUUUUPPPPPPY !!!!!!!!!

cheeeers
Obserwuj wątek
    • Gość: A. Re: i wy macie czelnosc nazywac siebie polonia US IP: *.ltn.cable.ntl.com 11.07.02, 10:44
      Gość portalu: student napisał(a):

> chamidla i gnoje jestescie - zero szacunku i kultury... greeenpojciaki od 7
      > bolesci !!!!!!!!
      >
      > siedzicie nielegalnie i robicie w gacie z zazdrosci, bo nie mozecie odwiedzic
      > bliskich i kraju...
      >
      > tym razem to ja na was (_._) moim szlachetnym PUUUUPPPPPPY !!!!!!!!!
      >
      > cheeeers

Niezle jestes sfrustrowany nie ma co.
      A.
    • baloo1 Re: i wy macie czelnosc nazywac siebie polonia US 11.07.02, 11:31
      Student, pokrecilo cie z tych nerwow czy mozg ci sie od upalu zlasowal ?
      Czy dotrze kiedys do ciebie, ze to wlasnie zawartosc twoich postow prowokuje do
      takich a nie innych komentarzy ? Juz nawet w miare zyczliwe ci osoby milkna
      zazenowane, a innym nerwy puszczaja (jak ozpolowi). Sienkiewiczem nie bedziesz,
      wiec odpusc sobie te "Listy z Ameryki". Po prostu odlacz sie na jakis czas od
      kompa. Idz na spacer. Przeczytaj cos. Wypelniaj te formularze. Skos trawe w
      ogrodku. Rob cokolwiek, ale nie pitol. Aha, i nie pisz po pijaku, bo zeby bola ,
      jak sie to czyta.

Baloo
      • jot-23 Re: i wy macie czelnosc nazywac siebie polonia US 11.07.02, 15:35
        baloo1 napisał:

> Student, pokrecilo cie z tych nerwow czy mozg ci sie od upalu zlasowal ?
        > Czy dotrze kiedys do ciebie, ze to wlasnie zawartosc twoich postow prowokuje do
        >
        > takich a nie innych komentarzy ? Juz nawet w miare zyczliwe ci osoby milkna
        > zazenowane, a innym nerwy puszczaja (jak ozpolowi). Sienkiewiczem nie bedziesz,
        >
        > wiec odpusc sobie te "Listy z Ameryki". Po prostu odlacz sie na jakis czas od
        > kompa. Idz na spacer. Przeczytaj cos. Wypelniaj te formularze. Skos trawe w
        > ogrodku. Rob cokolwiek, ale nie pitol. Aha, i nie pisz po pijaku, bo zeby bola
        > ,
        > jak sie to czyta.
        >
        > Baloo

haha widze ze faktycznie ciezka noc byla.... no czytamy dalej co zostalo
        spolodzone przez ostatnie 8 godzin smile))
        • __redakcja nie przejmuj sie niemotami w stylu baloo1 i j-23 11.07.02, 15:49
          oni znajom tylko dobrom polszczyznem, w odroznieniu od takich ch. jak ja. A wiec
          student, na poczatek podoaba mi sie twoj sygnal do pedalow tego swiata.
          Zrozumialem ale zly adresat, chociaz ladny macie ten 'sekretny uscisk', co prawda
          nie dloni, a moze nie tylko. Ale to twoja sprawa co robisz ze swojom dupom, ale
          trzymaj te sprawy bardziej prywatnie. Sa do tego odpowiednie m,iejsca, np kible
          szikagoskie czy nawet forum dla alternatywnych czyli lubiacych w gline. Nawet w
          Ameryce.

a teraz zebysmy siem dobrze zrozumieli, moj boss nie pozawala mi klac za duzo
          wiec musisz sobie to przetlumaczyc:

$#@! $#@ *&^%$!!!

papatki dla twojej pupki.
    • Gość: JVC Re: i wy macie czelnosc nazywac siebie polonia US IP: *.fastres.net 12.07.02, 01:38

> chamidla i gnoje jestescie - zero szacunku i kultury... greeenpojciaki od 7
      > bolesci !!!!!!!!
      >
      > siedzicie nielegalnie i robicie w gacie z zazdrosci, bo nie mozecie odwiedzic
      > bliskich i kraju...
      >
      > tym razem to ja na was (_._) moim szlachetnym PUUUUPPPPPPY !!!!!!!!!
      >
      > cheeeers

Okrrropne,pare dni w US i taki jezyk.
      Cos mowiles o tesknocie?........Nie, nie wierze.
      To jakas propaganda.
      • don_diavolo Student 12.07.02, 03:36
        Student, lagodniejesz w tej Ameryce. Jak byles w Bielsku to potrafiles sie
        odszczeknac jak malo kto. Co sie stalo?
    • Gość: student lagodnieje... IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 03:41
      ..bom sie objadl fast foodami i zrobilem sie tlusciutki jeszcze bardziej niz
      bylem.. i nie mam juz takich ruchow jak kiedys.. a na powyzsze posty po prostu
      zieeewam smile

cheers
      • bulldog3 student -SWIR !!!! 12.07.02, 04:49
        A mowilem wczesniej !!!! ze student to SWIR !!!!!! a nikt mi nie chcial
        wierzyc !! Dzien Swira !! to tytul polskiego filmu ktory weszedl na ekrany,
        czyli przygody jebnietego lekko ,tak mozna by to przetlumaczyc . Wszystko bylo
        do przewidzenia !! student dostaje na leb, brak pracy,konczacy sie zapas $$$,
        cisza w najblizszej przyszlosci z praca !! a co na to forumowe ciotki gorace
        zwolenniczki studenta i clubowej wspolnoty, zadna nie wysle przez Western
        UNion czek na chocby 100 $$$ dla tak uwielbianego clubowego studenta ???
        Bzdury na dziecinnych zebraniach clubowych wypisywac [ale harcerstwo !!]kazda
        potrafi ale gdy potrzeba siegnac do kieszeni to CISZAi wszyscy glupa wala !!
        nikt nie zna nikogo. hihihihhihi - normalka w polskim wydaniu !!
        • Gość: student hej bulldog3 IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 04:53
          mysle ze bycie swirem w usa to zadna nowosc.. przeciez tutaj mozesz byc kim
          chcesz i jak chcesz.. o $$$$$$ sie nie martw.. poki co sa i nie brakuje..
          potrafie zyc oszczednie i zarazem w taki sposob by niczego mi nie zabraklo...
          pozdrawiam w jak najlepszym humorze.

cheeers

bastard

P.S. i nie obrazaj Clubowych Ciotek... a w ogole Kogo miales na mysli ??? Nie
          rozumiem skad ta zlosc do Pan z forum ??????

• Gość: student hej bulldog3 IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 04:54

cheeers

bastard

• Gość: student hej bulldog3 IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 04:54

cheeers

bastard

• Gość: JVC Re: student -SWIR !!!! IP: 168.143.113.* 12.07.02, 04:55
          bulldog3 napisał(a):

> A mowilem wczesniej !!!! ze student to SWIR !!!!!! a
          nikt mi nie chcial
          > wierzyc !! Dzien Swira !! to tytul polskiego filmu
          ktory weszedl na ekrany,
          > czyli przygody jebnietego lekko ,tak mozna by to
          przetlumaczyc . Wszystko bylo
          > do przewidzenia !! student dostaje na leb, brak
          pracy,konczacy sie zapas $$$,
          > cisza w najblizszej przyszlosci z praca !! a co na to
          forumowe ciotki gorace
          > zwolenniczki studenta i clubowej wspolnoty, zadna nie
          wysle przez Western
          > UNion czek na chocby 100 $$$ dla tak uwielbianego
          clubowego studenta ???
          > Bzdury na dziecinnych zebraniach clubowych wypisywac
          [ale harcerstwo !!]kazda
          > potrafi ale gdy potrzeba siegnac do kieszeni to
          CISZAi wszyscy glupa wala !!
          > nikt nie zna nikogo. hihihihhihi - normalka w
          polskim wydaniu !!

Ja napewno studenta nie sprowadze do EU.
          Nie mam pieniedzy.
        • Gość: student hej bulldog3 IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 04:55

cheeers

bastard

• Gość: student hej bulldog3 IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 04:56

cheeers

bastard

• Gość: JVC Re: student -SWIR !!!! IP: 168.143.113.* 12.07.02, 04:56
          bulldog3 napisał(a):

nikt mi nie chcial
          ktory weszedl na ekrany,
          forumowe ciotki gorace
          wysle przez Western
          clubowego studenta ???
          [ale harcerstwo !!]kazda
          polskim wydaniu !!

Nie mam pieniedzy.
        • Gość: student hej bulldog3 IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 04:57

cheeers

bastard

• Gość: JVC Re: student -SWIR !!!! IP: 168.143.113.* 12.07.02, 04:58
          bulldog3 napisał(a):

nikt mi nie chcial
          ktory weszedl na ekrany,
          forumowe ciotki gorace
          wysle przez Western
          clubowego studenta ???
          [ale harcerstwo !!]kazda
          polskim wydaniu !!

Nie mam pieniedzy.
    • Gość: krzys Re: i wy macie czelnosc nazywac siebie polonia US IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.07.02, 05:38
      siedze sobie tu w usa z rodzina,w polsce nie mam kogo odwiedzac,popijam zimne
      piwko i sram student na ciebie,a tak przy okazji,potrzebujesz pa5re groszy na
      psychiatre?
      • Gość: XYZ Student ... ale Pan IP: *.enter.net 23.07.02, 00:02
        Szybko wylazla z Ciebie tesknota za Ojczyzna i brak sexu w normalnym wydaniu.
        I co dalej Powrot do epoki czy wytrzezwienie kac i ponowne podejscie do realji
        zycia w USA.Troche masz daleko do mnie bo z duza checia pokazal bym Tobie jak
        potrafii zycz Polonia
        Pozdrawiam XYZ
        • Gość: student cheeers, leje Ci prosto do ryja, ty malkontencie IP: *.bredband.skanova.com 23.07.02, 01:09
          hujku kogotku
    • Gość: student piszecie..piszecie...piszecie... IP: *.ipt.aol.com 23.07.02, 02:26
      ..a nawet nie wiecie do czego odnosil sie ten watek i do kogo... nie bede
      tlumaczyl bo szkoda na to czasu.... kto wie ten wie ...

Ja tez sie mam dobrze i nie ukrywam tego... ale co ja tu bede pisal.. juz to
      bylo kiedys walkowane...

moge jedynie podkreslic to: UNIKAM POLAKOW i tyle... no moze nie wszystkich...
      znam jedna jedyna zyczliwa mi osobe.. i ciesze sie z tego...

zatem cheeeeeeeers dla tego pana co siedzi sobie tutaj w U S A i sra na mnie...
      bo ja moglbym teraz powiedziec to samow twoja strone krzys czy jak ci tam
      bylo...

sam kiedys zaczynales, moze nawet i gorzej... ja zaczynam teraz ! i na cale
      moje szczescie nie mam rodziny, ktora bym musial, tak jak ty, sprowadzac tutaj.

nara.
      • Gość: student cheeers chlej cieply mocz z piana, albo bez piany IP: *.bredband.skanova.com 23.07.02, 15:46
        • Gość: student cheeers chlej cieply mocz z piana albo bez piany IP: *.bredband.skanova.com 23.07.02, 15:55
          ...jak spiewal Rosiewicz "piwo nie ma mowy w nim o pianie ale za to bardzo
          tanie",
          mnie rodzina sciagnela do szwecji,
          a ty musisz wlasne cialo sprzedac jakims puszystym paniom lub panom dobrze
          ustawionym,bedziesz pomagal szczytowac, i czym sie szczycisz szczylu?
          dusze stracisz dla pobytu w usa
    • Gość: cracovian Re: i wy macie czelnosc nazywac siebie polonia US IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 23.07.02, 15:55
      Student - zaczynaj sobie tutaj zycie, ale uwazaj zebys szybko nie skonczyl.
      Wedlug mnie, wypierdola cie stad szybciej niz uda ci sie zjesc nastepnego
      hamburgera. Scierwo proste z ciebie i zawsze kible bedzie ci dane w Polsce i
      USA czyscic.
    • kuciapka1 Kto to jest student? 23.07.02, 16:07
      mywebpages.comcast.net/polonia/
      listy goncze
      • Gość: XYZ Re: Kto to jest student? IP: 63.83.145.* 23.07.02, 22:20
        Facet na bani bez mozliwosci wytrzezwienia tak juz bedzie mial od piwka do
        klawiatury i do piwka pozniej trunki mocniejsze,szarosc dnia i nocy coraz
        bardziej wulgarny na forum a moze nie moze wezmie sie do kupy posprzata pokoik
        zapozna jakas laske sperma przestanie walic po jelitach i beda z niegi
        EMIGRANTY wyksztalcone wykonywujace nieskomplikowane prace
        • Gość: student Re: Kto to jest student? IP: *.ipt.aol.com 24.07.02, 00:34
          a tobie glabie ta sperma juz na mozg odwalila... wiec sie ode mnie odstosunkoj.
          • Gość: ECLIPSE Re: Kto to jest student? IP: *.dial.eclipse.net 24.07.02, 18:44
            STUDENT TO CIENKI KUTAS CO LASKE PSOM ROBI RAZEM ZE SWOJA STARA.
            DEPORTUJCIE TEGO CHUJA PLEASE.INS CIE CHUJU POWINNO WYPIERDOLIC TY KUTASIE
        • Gość: REALstudent Re: Kto to jest student? IP: *.bredband.skanova.com 24.07.02, 01:17
          tzw.negatywna postac tego forum,
          niech sluzy za odstraszajacy przyklad czlowieka wyzutego z wszelkich moralno-
          etycznych zasad.

jeszcze gorzko zaplacze,
          • Gość: student Re: Kto to jest student? IP: *.ipt.aol.com 24.07.02, 01:20
            Gość portalu: REALstudent napisał(a):

> tzw.negatywna postac tego forum,
            > niech sluzy za odstraszajacy przyklad czlowieka wyzutego z wszelkich moralno-
            > etycznych zasad.
            >
            > jeszcze gorzko zaplacze,

TObie tez juz na mozg poszlo.. bo chyba Ci soczewki zalalo i nie widzisz tego
            jakie brednie ty wypisujesz - PSEUDO STUDENCIE !!!!!
            • Gość: XYZ THE END IP: 63.83.144.* 24.07.02, 03:43
              I to by bylo tyle o Polskim Studenciku,jakbym glos ludu polskiego slyszal
              Z Pozalowaniem bez Powazania XYZ
              Pij chlopcze pij na starosc podziemna ameryka i ;opalony kij;
              • Gość: XYZ Re: THE END IP: 63.83.144.* 24.07.02, 03:51
                Gość portalu: XYZ napisał(a):

> I to by bylo tyle o Polskim Studenciku,jakbym glos ludu polskiego slyszal
                > Z Pozalowaniem bez Powazania XYZ
                > Pij chlopcze pij na starosc podziemna ameryka i ;opalony kij;

O bym zapomniaj podaj jakis adres to wysle Ci pare widokowek z ciekawych
                miejsc z USA.Zabaczysz jak sie bawi Polonia no moze ta troszke bardziej bogata
                i niestety bardziej wyksztalcona
                • Gość: student skape ciotki maja weza w kieszeni, IP: *.bredband.skanova.com 24.07.02, 09:17
                  student sie przeliczyl , myslal ze lata umizgiwania sie do starych ciot,
                  spowoduje uwolnienie gotowki,a tu huja, one nie wysla ci kasy przez western
                  union,gdy zabraknie ci na zaplacenie za piwniczny pokoik, opisane jest to w
                  ksiazce szczuropolacy.HUAHAHA
                  • Gość: XYZ Re: skape ciotki maja weza w kieszeni, IP: *.enter.net 24.07.02, 14:36

> student sie przeliczyl , myslal ze lata umizgiwania sie do starych ciot,
                    > spowoduje uwolnienie gotowki,a tu huja, one nie wysla ci kasy przez western
                    > union,gdy zabraknie ci na zaplacenie za piwniczny pokoik, opisane jest to w
                    > ksiazce szczuropolacy.HUAHAHA

Taka po prostu randka w ciemno z bolesnym spadem na dupsko!!!
    • _szwedka Re: do Adasia 24.07.02, 16:46
      Pisz jako zalogowany o ile chcesz aby Cie czytac. Nie chcemy otwierac postow od
      tej podszywajacej sie kanalii ze skanowej. Miales przeciez ten nowy nik student-
      inzynier czy cos w tym stylu.
      Powodzenia
      • Gość: student-inzynier do _szwedki IP: *.bredband.skanova.com 24.07.02, 16:54
        _szwedka napisała:

> Pisz jako zalogowany o ile chcesz aby Cie czytac. Nie chcemy otwierac postow
        od
        >
        > tej podszywajacej sie kanalii ze skanowej. Miales przeciez ten nowy nik
        student
        > -
        > inzynier czy cos w tym stylu.
        > Powodzenia
        Kanalia? ty tania dziwko z PRL ,
        nie prowokuj mnie, swym chamskim zachowaniem,
        nie podszywaj sie tez pod opinnie publiczna,
        ludzie mnie kochaja i czytaja moje posty z zapartym tchem,
        zawsze sa niezadowoleni,malkontenci,
        ale forum to nie dyktatura pogladow,
        zaklamanej czesci polonni, amen.
        • Gość: ECLIPSE Re: do _szwedki IP: *.dial.eclipse.net 26.07.02, 16:48
          TEPY CHUJU IDZ PSU LASKE ZROBIC BO TYLKO TYLE MOZESZ TY GNOJU JEBANY
          • Gość: eclipse Re: do _szwedki IP: *.sjcpl.lib.in.us / 129.74.234.* 26.07.02, 23:37
            ODPIERDOL SIE OD STUDENTA BO NASLE NA CIEBIE INS ty KURWO !!!
            • Gość: XYZ Bez nerw IP: *.enter.net 27.07.02, 01:02
              Panie i Panowie tak wygladaja pierwsze dni po duzej stracie
              kasy /niestety /rent i te zabezpieczenie o ktorym student nie wie ,ze nigdy
              jego nie odzyska!!!

Niestety Ameryka bardzo drogi kraj/dla biedniejszej warstwy spolecznej/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka