Gość: student IP: *.bredband.skanova.com 14.07.02, 20:32 ilu z was choruje/chorowalo na glowke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.p.freely Re: czy ktos tu oszalal?, smialo piszcie 14.07.02, 20:47 Gość portalu: student napisał(a): > ilu z was choruje/chorowalo na glowke? ******************************************************************************* ...hm. ... a Ty ktory student...? Mam nadzieje "that you greased your zipper"!!! Jak widzisz na tym forum to prawdziwy "COCK FIGHT ALL THE TIME". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: czy ktos tu oszalal?, smialo piszcie IP: *.ipt.aol.com 14.07.02, 20:48 ja jak zobaczylem Ciebie na tym forum - IDIOTO !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: czy ktos tu oszalal?, smialo piszcie 14.07.02, 20:57 Gość portalu: student napisał(a): > ja jak zobaczylem Ciebie na tym forum - IDIOTO !!!!!!!!!!! ^O^ ... no i jeszcze jeden OLIVIA NEWTON'S JOHN..?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student ty zboczona swinio wachasz zaszczane majtki kareli IP: *.bredband.skanova.com 14.07.02, 21:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: ty zboczona swinio wachasz zaszczane majtki k IP: *.ipt.aol.com 14.07.02, 21:05 a lyzka na to NIE MOZLIWE !!!!!!!!!! buraku zdebilnialy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student JA PRAWDZIWEK - tamten to jakas plesniawka !!!!! IP: *.ipt.aol.com 14.07.02, 21:20 kiedys bywalem tutaj spod hosta - dialog.pl teraz zmienilem miejsce.. a ten z .bredband.skanova.com !!!! to jakis cwel ......! cheeeeeers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nr1student twoja sielanka sie skonczyla,zalatwilem Dona zalat IP: *.bredband.skanova.com 14.07.02, 21:29 zalatwie i ciebie, jakie slowka uzywa ten ugrzeczniony studencik, CWELem zcwelonym jestes tylko ty, oprocz zboczenia gerontofilii, fetyszyzmu: podnicania sie zapachem szczochow starszych pan jak Karelia,z ktora flirtowales od roku, napisales do niej setki e-listow, ty pojebie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinm@onetel.net.uk Re: czy ktos tu oszalal?, smialo piszcie IP: 213.78.108.* 14.07.02, 21:52 ..ja..wszystko widze..kazdy falsz..filtruje do oporu.. musze spotkac osobe ODPoWiedzielna.. mam w to uwiezyc..czy ktos ma jutro czas moge pokazac i wyjasnic swiat obrazkow.. spotkanie godz. 14;41 stacja..RozKopana metra.. Slon&Zamek..piec funtow od osoby..zgloszenia... dimservices@onetel.net.uk ps wy stawiacie..ja i tak wracam tam jutro................te kamery w kolo... zrob cos..poderznij mi gardlo.. nie obiecuje ,ze jutro nie zaatakuje! ps tak jestem wariatem/lubie siebie+zmiany..niestety takze powtorki..wakur// .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. odbijam..warto zyc..zaprawde powiadam wam..kto odbija tez zyje.. there were rumours..basic+ cicho sza czyli..HASZ-HASZ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: czy ktos tu oszalal?, smialo piszcie IP: 213.78.108.* 14.07.02, 21:55 Gość portalu: marcinm@onetel.net.uk napisał(a): > ..ja..wszystko widze..kazdy falsz..filtruje do oporu.. > musze spotkac osobe ODPoWiedzielna.. > > mam w to uwiezyc..czy ktos ma jutro czas moge pokazac i wyjasnic swiat > obrazkow.. spotkanie godz. 14;41 stacja..RozKopana metra.. > Slon&Zamek..piec funtow od osoby..zgloszenia... > > dimservices@onetel.net.uk > > ps wy stawiacie..ja i tak wracam tam jutro................te kamery w kolo... > > zrob cos..poderznij mi gardlo.. > nie obiecuje ,ze jutro nie zaatakuje! > > ps tak jestem wariatem/lubie siebie+zmiany..niestety takze powtorki..wakur// > > .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. > > odbijam..warto zyc..zaprawde powiadam wam..kto odbija tez zyje.. > there were rumours..basic+ cicho sza czyli..HASZ-HASZ.. wiecie..niedaleko ode mnie (tzn tu gdzie mieszkam i wycieczka) wychowywal sie czaplin..takze mieszkal tu kilka lat vangogh.. jaka chatka mowie wam..tzn ta w ktorej mieszkal..to lepsze niz buckingHam...zapraszam..£5 od osoby.. jeden raz ..jedynie i niepowtarzalnie...pokaze! adres macie"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota ciekawe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 23:36 ale czy przewidujesz specjalne atrakcje? Np. demonstracja obcinana uszu brzytwą. Tak czy owak, nie omieszkam skorzystać następnym razem. Chociaż mam nadzieję, że nie nastąpi to zbyt prędko, gdyż chora jestem za każdym razem jak muszę tam jechać, tydzień przed, w trakcie i dwa tygodnie po. Ohydne żarcie, kartoflane gęby, demolka i inwigilacja na lotniskach, wilgoć wszędzie, grzyb, parasol, mokre buty. W każdym razie, wpisz mnie na "waiting list" - czego się w końcu (in-the-end) nie robi dla cudem odzyskanych z szafy osób. W międzyczasie, może układaj bukiety z suchych kwiatów, lub coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota jakto nikt się nie zgłosił IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 18:06 a ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: jakto nikt się nie zgłosił IP: 213.78.104.* 15.07.02, 18:15 Gość portalu: dorota napisał(a): > a ja? dla ciebie tylko prywatnie .. tzn w 4 galy.. plus *100..czyli piec stow .. ale pokaze ci wszystko .. to bomba.. szczegolnie dla cienkiego dziennikarza ktory potrzebuje sie wybic.. you..are welcome!.. na koniec bedziesz mogla.. wymyslic swoj koniec.. a ja bede sie usmiechal.. jednak nie wypalimy.. podpale tylko patrzac w twoje wredna zapewne oczeta.. odwroce sie i oddejde, przy siudmym kroku splune tylko jeszcze.... przed siebie.. prosto mesko solid-nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: jakto nikt się nie zgłosił IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 18:21 strach jest złym doradcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: jakto nikt się nie zgłosił IP: 213.78.104.* 15.07.02, 18:32 Gość portalu: dorota napisał(a): > strach jest złym doradcą dodaje..to nie snacz i walki psow mam na mysli.. nie rozumiem tego o tym strachu..albo ty nie zrozumialas.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student chce mi sie dzis poszalec, zrobic cos niesamowiteg IP: *.bredband.skanova.com 15.07.02, 19:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: chce mi sie dzis poszalec, zrobic cos niesamo IP: *.acn.waw.pl 18.08.02, 13:08 to idź do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota strach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 20:52 co innego uczestniczenie w wycieczkach w ramach dofinansowania emigranckiej braci, co innego faceci oferujący wszystko za jakąś duperelną opłatą. A strach, no chodzi o to, że zazwyczaj jak dają z siebie to tzw. "wszystko", to wprowadza to jakiś nieład, nieporządek. Obawiam się, że zaśliniłbyś mi buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: strach IP: 213.78.104.* 15.07.02, 21:10 Gość portalu: dorota napisał(a): > co innego uczestniczenie w wycieczkach w ramach dofinansowania emigranckiej > braci, co innego faceci oferujący wszystko za jakąś duperelną opłatą. > > A strach, no chodzi o to, że zazwyczaj jak dają z siebie to tzw. "wszystko", to > > wprowadza to jakiś nieład, nieporządek. Obawiam się, że zaśliniłbyś mi buty. ja mam w sobie 'wszystkiego'-tego na trzy zycia.. wypalenia sie nie boje..o forme dbam..pluwam by sie slinic.. czasem zasycha mi w gardle.. najpierw musialabys jednak zobaczyc te wilgotnosc ktora opisujesz. by to zrozumiec..niestety niektorym strach buduje taki klatki.. ze sraja w gacie nie z powodu sliny nawet..ale mrugniecia powieka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: strach IP: 213.78.106.* 18.08.02, 13:06 czy ktos z Was sie boi...jeszcze..? ps to juz ukradzione.. nastepnym razem bedziesz mniej choroWala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: czy ktos tu oszalal?, smialo piszcie IP: *.dial.eclipse.net 28.08.02, 00:47 TEPY UTRZYJDUPO IDZ SIE PIERDOLNIJ O SCIANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trEnd w razie gdyby jeszcze ten watek.. IP: 213.78.123.* 28.08.02, 21:00 ..znalazl sie na szczycie.. serdecznie informuje ze moja wartosc rynkowa od tego czasu kategoryczni wzrosla/podskoczyla..dziekuje za uwage i prosze o konTakt.. Odpowiedz Link Zgłoś
1student czuj czuj czuwaj hhuja ssaj, dobre? to sie obliz 29.08.02, 01:30 wy harpagany pegeerowskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: czuj czuj czuwaj hhuja ssaj, dobre? to sie ob IP: 213.78.119.* 29.08.02, 21:24 1student napisał: > wy harpagany pegeerowskie to fatalne..beznadziejarzu Odpowiedz Link Zgłoś