ingass 06.06.05, 15:51 Dziewczyny! Czy macie jakas zaufana nianie, ktora moglabym "pozyczyc" na czwartek 14 czerwca? Potrzebuje osoby od 8 do 18. Z gory dziekuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka75 Re: Niania na jeden dzien! 06.06.05, 16:03 Czesc, napisalam przed chwila do Ciebie na priv. Jakbys chciala, to moze ja moglabym zaopiekowac sie Twoim skarbem - i tak siedze w domu Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aaiwa super opiekunka 07.06.05, 11:29 super opiekunka!!! polecam. Nazywa sie Ania, ma 25 lat. Ma coreczke 5-cio letnia. Ona zajmuje sie moim 9-cio miesiecznym synkiem raz w tygodniu. Moj synek na ogol strachliwy od razu ja zaakceptowal, ona ma dar do malych dzieci, sama caly czas obraca sie wsrod malych dzieci, jej siostry maja maluszki. Super polecam. oto jej nr.tel. 07875663070. Jezeli sie zdecydujesz to powiedz ze od Oli. pozdrawiam. ola Odpowiedz Link Zgłoś
beatak Re: super opiekunka 07.06.05, 12:06 AAiwa, jeśli możesz, napisz tak z ciekawości, ile płaci się opi9ekunce w UK, możeliwe, że będę też szukać opiekunki dla mojej 2-letniej córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ingass Re: Niania na jeden dzien! 07.06.05, 18:30 Dziekuje Wam dziewczyny za odzew! Nianie juz mam! Z Viki zostanie moja przyjaciolka Odpowiedz Link Zgłoś