Dodaj do ulubionych

jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie?

24.07.02, 03:08
Obserwuj wątek
    • Gość: tato Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? IP: 168.143.113.* 24.07.02, 04:02
      .......Ty wierz ze to choroba?
      Lecz sie chlopaku!
      • Gość: Artur Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? IP: *.dialo.tiscali.de 24.07.02, 13:12
        Gość portalu: tato napisał(a):

> .......Ty wierz ze to choroba?
        > Lecz sie chlopaku!
        ........
        nie, wole rzeczy wyszukane swierze i zdrowe, zaden FastFoot!
        • Gość: burak Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? IP: *.proxy.aol.com 25.07.02, 03:48
          wpieprzam
          w wszystko
          co sie rusza
          • choroba_aniutka_wita Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? 25.07.02, 04:01
            Gość portalu: burak napisał(a):

> wpieprzam
            > w wszystko
            > co sie rusza

• choroba_aniutka_wita Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? 25.07.02, 04:04
        Gość portalu: tato napisał(a):

> .......Ty wierz ze to choroba?
        > Lecz sie chlopaku!
        • Gość: tato Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? IP: *.fastres.net 25.07.02, 04:26
          choroba_aniutka_wita napisała:

> Gość portalu: tato napisał(a):
          >
          > > .......Ty wierz ze to choroba?
          > > Lecz sie chlopaku!
          > _________________________________________________________
          > najpierw zrobilscie ze mnie tlusciocha a teraz chlopoka?/tatko Ty sie z
          mojej
          > choroby nie wysmiewaj/ a moze i Ciebie obzarstwo dopadlo skoro wiesz ze to
          > choroba ?!

..........Ja jestem Men.......moge wpieprzac co chce i kiedy chce.....
          Mam pelny luz.Jedna nigdy nie mialem z tym problemu.
    • Gość: marcee Re: jak u Was z nadwaga? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 17:59
      Choroba nie wiem czemu dowaliłes sie do Aniutka bo ze zdjec wynika ze na
      znaczna nadwage to cierpi Roseanne akurat , choc nic w tym zlego i ladnie sie
      maskuje ....
      • choroba_aniutka_wita Re: jak u Was z nadwaga? 26.07.02, 05:12
        Gość portalu: marcee napisał(a):

> Choroba nie wiem czemu dowaliłes sie do Aniutka bo ze zdjec wynika ze na
        > znaczna nadwage to cierpi Roseanne akurat , choc nic w tym zlego i ladnie sie
        > maskuje ....

Jedynie co to brzydkie slowo mozna od Was uslyszec nic poza tym!!!Wstydzcie
        sie
        tak jak ja sie Was wstydze ...Na diecie jestem kilka dni, choc mialam juz od
        stycznia kilka podejsc, to konczylo sie to niestety porazka. Wszystko byloby
        dobrze gdyby nie moje napady glodu na slodycze. Czasami sama siebie
        nienawidze
        za te swoje obzarstwo i z obrzydzeniem patrze na coraz wiekszy brzuch.
        Niestety
        teraz waze juz ? kg. A wszystko to dzieki slodyczom!!!

z powazaniem choroba_aniutka_wita niektorym znana jako aniutek .
        • don_diavolo dobra, aniutek z nadwaga. 26.07.02, 05:17
          czy chcesz siem odchudzic? Zapraszam do slonecznej Hiszpanii bo akurat tak sie
          sklada ze bede slomianym wdowcem - Ruda wcielo na wojajze wiec ma sie troche
          fantazji. Po dwoch tygodniach bedziesz cienak jak palec. Moj.
          • Gość: marcee Re: aniutek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 20:02
            wez tabletki z chromem, chrom taki pierwiastek, po dluzszym zazywaniu mina ci
            napady, serio, u nas lekazre to daja jaka wspomaganie diety

ale tez jako srodek zapobiegania pzred cukrzyca, gdyz chrom normalizuje poziom
            cukru

a ja ostatnio kupilam gume do zucia-biodiet-rewelacja!!! nie wiezrylam ale to
            dziala, nie czuje sie laknienia i zadnych objawow niepozadanych
          • Gość: marcee Re: DON IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 20:04
            ach hiszpania .....hiszpania...boska hiszpania....ja bym tam utyla chyab od
            tych wuktualow

ostatnio widzialam u nas w tv jak malkowicz w sewilli gotuje na placu
            hiszpanskim jakis wasz chlodnik z migdalow...mniam...to musi byc PYCHA !!!!!

mniam
            • Gość: Ola Re: DON IP: *.corp.redshift.com 26.07.02, 20:38
              Aniutek, przed posilkiem bierz L-Glutamine, 500 mg. To jest normalne ze po
              posilku, z insulina krazaca w organizmie ma sie potrzebe na cukier.
              u nas w USA duzo ludzi poddaje sie gastric bypass operacji. Jestem tego
              przeciwnikiem ale znajome ktore mialy ta operacje sa zadowolone i stracily
              sporo wagi.
              Tak naprawde najlepsza kuracja to nie sa diety ale zmiana stylu jedzenia i
              polubienie tegoz. Male porcje, nie mieszanie high-carbs z proteins/fat i duzo
              silnej woli.Pozdrawiam
              • _szwedka Re: Do Marcee i Oli... 26.07.02, 20:45
                Czy wy macie dobrze w glowie? Tu jakis typ przesladuje Aniutek a wy mu
                dopomagacie? Czy ona was prosila o porady? Nie...bo nie musi. Jej nadwaga to
                wymysl jakiegos wariata.
                • jot-23 Re: Do Marcee i Oli... 26.07.02, 20:54
                  _szwedka napisała:

> Czy wy macie dobrze w glowie? Tu jakis typ przesladuje Aniutek a wy mu
                  > dopomagacie? Czy ona was prosila o porady? Nie...bo nie musi. Jej nadwaga to
                  > wymysl jakiegos wariata.

nie krzycz na Ole! Bo Ola jako kobieta zapamieta na dluzej niz mezczyzna ten
                  negatywny image, i moze wpasc w depresje!
                • choroba_aniutka_wita Re: Do Marcee i Oli... 28.07.02, 02:37
                  _szwedka napisała:

> Czy wy macie dobrze w glowie? Tu jakis typ przesladuje Aniutek a wy mu
                  > dopomagacie? Czy ona was prosila o porady? Nie...bo nie musi. Jej nadwaga to
                  > wymysl jakiegos wariata.

____________________________________________________________________

_szwedka to Ty jestes wariatka!!!/ czy myslisz ze nikt tutaj na forum nie ma
                  zadnych problemow?/jak nie jestes w stanie pomoc to sie nie wpieprzaj do
                  dyskusji i nie zabieraj glosu na moj temat/

z powazaniem choroba_aniutka_wita znana jako aniutek.
    • Gość: Artur popieram IP: *.access.nacamar.de 26.07.02, 20:52
      • dundee_girl Re: popieram 27.07.02, 12:20
        Marcee i Ola, czy Wy juz rozum stracilyscie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka