Gość: tato Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? IP: 168.143.113.* 24.07.02, 04:02 .......Ty wierz ze to choroba? Lecz sie chlopaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? IP: *.dialo.tiscali.de 24.07.02, 13:12 Gość portalu: tato napisał(a): > .......Ty wierz ze to choroba? > Lecz sie chlopaku! ........ nie, wole rzeczy wyszukane swierze i zdrowe, zaden FastFoot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? IP: *.proxy.aol.com 25.07.02, 03:48 wpieprzam w wszystko co sie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? 25.07.02, 04:01 Gość portalu: burak napisał(a): > wpieprzam > w wszystko > co sie rusza ______________________________________________________ a burokow nie wpieprzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? 25.07.02, 04:04 Gość portalu: tato napisał(a): > .......Ty wierz ze to choroba? > Lecz sie chlopaku! _________________________________________________________ najpierw zrobilscie ze mnie tlusciocha a teraz chlopoka?/tatko Ty sie z mojej choroby nie wysmiewaj/ a moze i Ciebie obzarstwo dopadlo skoro wiesz ze to choroba ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: jak u Was z nadwaga?czy duzo wpieprzacie? IP: *.fastres.net 25.07.02, 04:26 choroba_aniutka_wita napisała: > Gość portalu: tato napisał(a): > > > .......Ty wierz ze to choroba? > > Lecz sie chlopaku! > _________________________________________________________ > najpierw zrobilscie ze mnie tlusciocha a teraz chlopoka?/tatko Ty sie z mojej > choroby nie wysmiewaj/ a moze i Ciebie obzarstwo dopadlo skoro wiesz ze to > choroba ?! ..........Ja jestem Men.......moge wpieprzac co chce i kiedy chce..... Mam pelny luz.Jedna nigdy nie mialem z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: jak u Was z nadwaga? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 17:59 Choroba nie wiem czemu dowaliłes sie do Aniutka bo ze zdjec wynika ze na znaczna nadwage to cierpi Roseanne akurat , choc nic w tym zlego i ladnie sie maskuje .... Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: jak u Was z nadwaga? 26.07.02, 05:12 Gość portalu: marcee napisał(a): > Choroba nie wiem czemu dowaliłes sie do Aniutka bo ze zdjec wynika ze na > znaczna nadwage to cierpi Roseanne akurat , choc nic w tym zlego i ladnie sie > maskuje .... ________________________________________________________ ja sie do nikogo nie dowalam / Jestem chora ...obzarstwo mna opanowalo a to nietety choroba a Wy polonusy wysmiewacie sie ze mnie na kazdym kroku!!!! zamiast mi pomoc!!!! Jedynie co to brzydkie slowo mozna od Was uslyszec nic poza tym!!!Wstydzcie sie tak jak ja sie Was wstydze ...Na diecie jestem kilka dni, choc mialam juz od stycznia kilka podejsc, to konczylo sie to niestety porazka. Wszystko byloby dobrze gdyby nie moje napady glodu na slodycze. Czasami sama siebie nienawidze za te swoje obzarstwo i z obrzydzeniem patrze na coraz wiekszy brzuch. Niestety teraz waze juz ? kg. A wszystko to dzieki slodyczom!!! z powazaniem choroba_aniutka_wita niektorym znana jako aniutek . Odpowiedz Link Zgłoś
don_diavolo dobra, aniutek z nadwaga. 26.07.02, 05:17 czy chcesz siem odchudzic? Zapraszam do slonecznej Hiszpanii bo akurat tak sie sklada ze bede slomianym wdowcem - Ruda wcielo na wojajze wiec ma sie troche fantazji. Po dwoch tygodniach bedziesz cienak jak palec. Moj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: aniutek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 20:02 wez tabletki z chromem, chrom taki pierwiastek, po dluzszym zazywaniu mina ci napady, serio, u nas lekazre to daja jaka wspomaganie diety ale tez jako srodek zapobiegania pzred cukrzyca, gdyz chrom normalizuje poziom cukru a ja ostatnio kupilam gume do zucia-biodiet-rewelacja!!! nie wiezrylam ale to dziala, nie czuje sie laknienia i zadnych objawow niepozadanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: DON IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 20:04 ach hiszpania .....hiszpania...boska hiszpania....ja bym tam utyla chyab od tych wuktualow ostatnio widzialam u nas w tv jak malkowicz w sewilli gotuje na placu hiszpanskim jakis wasz chlodnik z migdalow...mniam...to musi byc PYCHA !!!!! mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: DON IP: *.corp.redshift.com 26.07.02, 20:38 Aniutek, przed posilkiem bierz L-Glutamine, 500 mg. To jest normalne ze po posilku, z insulina krazaca w organizmie ma sie potrzebe na cukier. u nas w USA duzo ludzi poddaje sie gastric bypass operacji. Jestem tego przeciwnikiem ale znajome ktore mialy ta operacje sa zadowolone i stracily sporo wagi. Tak naprawde najlepsza kuracja to nie sa diety ale zmiana stylu jedzenia i polubienie tegoz. Male porcje, nie mieszanie high-carbs z proteins/fat i duzo silnej woli.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do Marcee i Oli... 26.07.02, 20:45 Czy wy macie dobrze w glowie? Tu jakis typ przesladuje Aniutek a wy mu dopomagacie? Czy ona was prosila o porady? Nie...bo nie musi. Jej nadwaga to wymysl jakiegos wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Do Marcee i Oli... 26.07.02, 20:54 _szwedka napisała: > Czy wy macie dobrze w glowie? Tu jakis typ przesladuje Aniutek a wy mu > dopomagacie? Czy ona was prosila o porady? Nie...bo nie musi. Jej nadwaga to > wymysl jakiegos wariata. nie krzycz na Ole! Bo Ola jako kobieta zapamieta na dluzej niz mezczyzna ten negatywny image, i moze wpasc w depresje! Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: Do Marcee i Oli... 28.07.02, 02:37 _szwedka napisała: > Czy wy macie dobrze w glowie? Tu jakis typ przesladuje Aniutek a wy mu > dopomagacie? Czy ona was prosila o porady? Nie...bo nie musi. Jej nadwaga to > wymysl jakiegos wariata. ____________________________________________________________________ _szwedka to Ty jestes wariatka!!!/ czy myslisz ze nikt tutaj na forum nie ma zadnych problemow?/jak nie jestes w stanie pomoc to sie nie wpieprzaj do dyskusji i nie zabieraj glosu na moj temat/ z powazaniem choroba_aniutka_wita znana jako aniutek. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: popieram 27.07.02, 12:20 Marcee i Ola, czy Wy juz rozum stracilyscie? Odpowiedz Link Zgłoś