Gość: Ewcia IP: 63.150.110.* 07.08.02, 22:56 Jestem samotna, ladna, madra dziewczyna ktora jest bardzo bardzo samotna. Potrzebuje meskiego ramienia aby sie przytulic. Mam 27 latek i dosyc samotnych wieczorow na obczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur moze dac, tez jakies ogloszenie....hm IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 23:02 Gość portalu: Ewcia napisał(a): > Jestem samotna, ladna, madra dziewczyna ktora jest bardzo bardzo samotna. > Potrzebuje meskiego ramienia aby sie przytulic. Mam 27 latek i dosyc > samotnych wieczorow na obczyznie. ............. nieeeeee, poznalem juz te klocki. do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: moze dac, tez jakies ogloszenie....hm 07.08.02, 23:08 Co importowales towara zza Odry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: moze dac, tez jakies ogloszenie....hm IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 23:33 pajacyk2 napisał: > Co importowales towara zza Odry? jjaaaaaa? co ty. towara? eeee jak juz to towary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Król Artur jako hurtownik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 23:39 nic dziwnego, że czujesz się wypalony. Co na to wszystko mali rycerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Król Artur jako hurtownik IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 23:44 Gość portalu: dorota napisał(a): > nic dziwnego, że czujesz się wypalony. > Co na to wszystko mali rycerze? .............. poczekaj zajze tylko w.... eeee nie jeszcze nic nie wypalone. juz sie przestraszylem. A sa, a co? dwoch ich bardzo kocham, mame niestety nie. A hurtowni nie mam... tylko agencje reklamowa. Buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota nic straconego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 23:51 Gość portalu: Artur napisał(a): > A hurtowni nie mam... tylko agencje reklamowa. W odpowiedzi na oczekiwania konsumenckie zawsze się możesz przekwalifikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: nic straconego ? IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 23:55 Gość portalu: dorota napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > A hurtowni nie mam... tylko agencje reklamowa. > > W odpowiedzi na oczekiwania konsumenckie zawsze się możesz przekwalifikować. .......... nie wiesz z kim tanczysz. I jaki jestem artycha. I zostawmy to tak jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota tak przy ludziach? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 23:52 Gość portalu: Artur napisał(a): > Buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur popierdółki IP: *.access.nacamar.de 08.08.02, 00:03 Gość portalu: dorota napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Buziaczek ............ na mnie nie czeka chlopak we Francji. doroto i nie musze nic udawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota poważny śmiertelnik nie tańczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 00:15 i nikomu nigdy nic. To już chyba ustaliliśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: poważny śmiertelnik nie tańczy chyba, że IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 00:34 udaje. Też buziaczek Arturze i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur nooooo IP: *.access.nacamar.de 08.08.02, 00:39 Gość portalu: dorota napisał(a): > udaje. > Też buziaczek Arturze i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszka Arturku 08.08.02, 15:35 twoje posty pomagaja slabej meskiej plci oprzec sie najazdowi pelnoletnich gwaizdeczek i ewun. Pierwszy twoj komentarz ze po dziecku to wszystko kosztuje i jakby wiecej polecialem oprawic w drogie ramy. Teraz musze dopisac (niestety juz na szkle i paskudnym mazakiem, niezmywalnym na szczescie), ze klocki sa juz lekko starszawe i jakby lekko zuzyte. Mialem nawet odpowiedziec gwiazdecze na anons ale strach przed utrata skorki mnie oblecial. Twoje pisarstwo stawiam na rowni z pisarstwem takich gigantow forumowych jak p. Cornio. Wasz wklad w sanacje umyslowa meskich matolow, do ktorych i ja siebie odwaznie zaliczam, jest tu niniejszym skromnie doceniany. Niestety, moja wrodzona tepota i ociezalosc umyslowa polaczone z nadmiernym opetaniem przez szatana (a moze szatanke) seksu nie pozwalaja mi jasno mylec podobnie jak Artur i Cornio, musze wiec korzystac z waszych doswiadczen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Arturku-Fuszka IP: *.access.nacamar.de 08.08.02, 17:23 fuszka napisał: > twoje posty pomagaja slabej meskiej plci oprzec sie najazdowi pelnoletnich > gwaizdeczek i ewun. > > Pierwszy twoj komentarz ze po dziecku to wszystko kosztuje i jakby wiecej > polecialem oprawic w drogie ramy. Teraz musze dopisac (niestety juz na szkle i > paskudnym mazakiem, niezmywalnym na szczescie), ze klocki sa juz lekko > starszawe i jakby lekko zuzyte. > > Mialem nawet odpowiedziec gwiazdecze na anons ale strach przed utrata skorki > mnie oblecial. > > Twoje pisarstwo stawiam na rowni z pisarstwem takich gigantow forumowych jak p. > > Cornio. Wasz wklad w sanacje umyslowa meskich matolow, do ktorych i ja siebie > odwaznie zaliczam, jest tu niniejszym skromnie doceniany. Niestety, moja > wrodzona tepota i ociezalosc umyslowa polaczone z nadmiernym opetaniem przez > szatana (a moze szatanke) seksu nie pozwalaja mi jasno mylec podobnie jak Artur > > i Cornio, musze wiec korzystac z waszych doswiadczen. ................. moje posty, to chyba nic innego jak Soft-Version, otworzenia ludziom oczu...mam nadzieje. Ale zycie czesto chce inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Arturku-Fuszka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 17:34 taaaa ....idz arturek wypocznij przez ten miesiac. naucz sie manier zwlaszcza do kobiet a w szzcegolnosci doroty... Kretyn Fuszka na pewno sobie poradzi bez ciebie. Wezmie sobie klocki lego do zabawy. Na prawdziwy seks nie ma odwagi . Co zostaje Fuszce? Legoland !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Arturku-do zmiji Marcee IP: *.access.nacamar.de 08.08.02, 17:39 Gość portalu: marcee napisał(a): > taaaa ....idz arturek wypocznij przez ten miesiac. naucz sie manier zwlaszcza > do kobiet a w szzcegolnosci doroty... > Kretyn Fuszka na pewno sobie poradzi bez ciebie. Wezmie sobie klocki lego do > zabawy. Na prawdziwy seks nie ma odwagi . Co zostaje Fuszce? Legoland !!!! .......... powoli zaczynasz mnie wkurwiac. pizda cie swedzi i nie wiesz jak klijenta podejsc. i z z tym masz problem, bo coraz bardziej zaczynasz syczej. daj sobie troche na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: to ja Twoja Zmija ssssssssykkkk IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 17:45 lubie swoja pizde jka mnie swedzi tez syKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
uryna lesba Marcee nimfomanka 08.08.02, 17:57 ze swedzaca pizda. umycie nie pomoze tu trzeba na derme zap..c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur a wogole to skad wiesz, ze jestes ladna... IP: *.access.nacamar.de 08.08.02, 00:07 Gość portalu: Ewcia napisał(a): > Jestem samotna, ladna, madra dziewczyna ktora jest bardzo bardzo samotna. > Potrzebuje meskiego ramienia aby sie przytulic. Mam 27 latek i dosyc > samotnych wieczorow na obczyznie. ...bo ladna, to pojecie wzgledne lub rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
newyork2 A teraz konkrety 08.08.02, 00:55 8 000 po slubie 2 000 po interview 2 000 za Zielona Karte. Razem 12 000 za caly romans pasuje ))) ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
fuszka Re: A teraz konkrety 08.08.02, 15:47 o k., a le tu sie narobilo... to tak mozna to wszystko wyliczyc? Powiedzmy do tej zielonej karty to 3 lata z okrakiem (Mirko skoryguj), moze byc nade mna nawet.. tzn 4 kola rocznie. tzn $300 miesiecznie, czyli 10 dolarow dziennie. Tzn jakby dochodzilo do aktu milosnego codziennie to byloby to $10. Mnie sie wydaje, ze danie dupy jest warte ok $30 ($10 za malo, $50 za duzo, pewnie sie bedzie lenila, wiec tak na $40 tez nie zasluguje. czyli te $30) Tzn, jakby spolkowanie czyli dawanie w kiche kosztowalo $30 za numerek tzn ze sredni co 3 dni czyli przecietnie lekko powyzej 2 razy na tydzien. To z wlasna papierowa zona, a to powinno byc taniej, bo po ch. kupowac ten browar? A pani na telefon, to wezmie setke, pani w restauracji wezmie duzo mniej... nijak sie ta matematyka nei chce zgodzic. widac ta ociezalosc umyslowa polaczona z natrectwami wyraznie przeszkadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
newyork2 Re: A teraz konkrety 08.08.02, 16:12 fuszka napisałnijak sie ta matematyka nei chce > > zgodzic. widac ta ociezalosc umyslowa polaczona z natrectwami wyraznie > przeszkadzaja. No wlasnie, wyraznie ci przeszkadzaja. Widac ty ten romantyczny typ jestes. Ja pussy leasuje gdzie indziej i inaczej sie rozliczam. Papiery to odrebna sprawa, a za 12K , to wierz mi, teraz naprawde deal jak skurwysyn. Tylko ze wzgledow patriotycznych bym to zrobil. Dupa nudzi mi sie znnacznie szybciej niz po 3 latach, na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-vv-ogrodzie Re: Szukam faceta z Nowego Jorku!!! 08.08.02, 01:16 Gość portalu: Ewcia napisał(a): > Jestem samotna, ladna, madra dziewczyna ktora jest bardzo bardzo samotna. > Potrzebuje meskiego ramienia aby sie przytulic. Mam 27 latek i dosyc > samotnych wieczorow na obczyznie. Ja tez szukam i to w calej Ameryca luiza-w-ogrodzie i ...z kielbaska w reku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Szukam faceta z Nowego Jorku!!! IP: *.dyn.optonline.net 08.08.02, 02:02 Gość portalu: Ewcia napisał(a): > Jestem samotna dziewczyna ktora jest bardzo bardzo samotna. przypomina mi sie "Lek wysokosci" pamietacie? "Zaklad dla bardzo bardzo psychicznie chorych"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: bardzo bardzo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 08:39 )))))))) usmialam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Typ razem potraktuje sytuacje zbiorowo. IP: *.tiaa-cref.org 08.08.02, 15:08 Efcia, Nie mam dla Ciebie zadnej dobrej rady. Moze oporcz jednej. Uwazaj bardzo! Serce naiwne, bo jak Cie dopadnie Drap (obojetne w ktorej osobie) to po tobie! Dora napisal: >>Co na to wszystko mali rycerze? Dora, Wyczny Erotyczne Artka mnie kompletnie nie interesuja. Co ja jestem piewca- erotoman? Art napisal: >>nie wiesz z kim tanczysz. I jaki jestem artycha. Artek, Nie chwal sie bo to nieladnie. Za "prawdziwego mezczyzne" przemawiaja czyny. Jak chcesz zrobic wrazenie na dorthei to ja porwij na kanary. J, Jedyna wypowiedz na temat. *) wszystkie opinie zawarte w tym poscie sa absolutnie subiektywne i jako takie calkowicie pozbawione sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota unifikacja nie rabotajet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 15:38 nie imponować kanarkami - ten typ tak nie ma. Michał tyś się chyba na głowy z małym rycerzem zamienił, jeśli uważasz, że to takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Prosta sprawa. 08.08.02, 15:42 Gość portalu: dorota napisał(a): > nie imponować kanarkami - ten typ tak nie ma. Ma tylko jeszcze o tym nie wie. > Michał tyś się chyba na głowy z małym rycerzem zamienił, jeśli uważasz, że to > takie proste. Proste proste, wywrotowcow bedzie sie rozstrzeliwac a nastepnie sadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Michal, mysle, ze jestes w bledzie, wiec wyjasniam IP: *.access.nacamar.de 08.08.02, 17:19 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Efcia, > Nie mam dla Ciebie zadnej dobrej rady. Moze oporcz jednej. Uwazaj bardzo! Serce > > naiwne, bo jak Cie dopadnie Drap (obojetne w ktorej osobie) to po tobie! > > Dora napisal: > >>Co na to wszystko mali rycerze? > Dora, > Wyczny Erotyczne Artka mnie kompletnie nie interesuja. Co ja jestem piewca- > erotoman? ----------wlasnie o nich nie pisalem, bo nie mam ochoty sie popisywas i wogole to moj biz. gdzie-kiedy-z kim-co-i jak ---------------------- > > Art napisal: > >>nie wiesz z kim tanczysz. I jaki jestem artycha. ---------i to podtrzymuje, dokladnie, czasem nie wiadomo z kim tu na Forum masz doczynienia. Slowo Artycha ma w tym w kontekscie podwujne znaczenie: 1. tak, przyznaje, jestem troche dzikim typem, lecz to daje mnie w zyciu pewnego "piepszu" bo lubie troche swirowac. 2. Artysta, to moj zawod i filozofia zyciowa------------------------------------ > Artek, > Nie chwal sie bo to nieladnie. Za "prawdziwego mezczyzne" przemawiaja czyny. > Jak chcesz zrobic wrazenie na dorthei to ja porwij na kanary. ------------nawet nie zaczelem sie "chwalic" po, co? co to da. A panieniek tutaj nie szukam, poflirtowanie to co innego, i chetnie to robie. dosc jest ich tu gdzie zyje i to mnie w 100% wystarcza, a dorotka? no cos ty, za jedna szparką nie bede wywalac oczu az do Polski. i mam nadzieje, ze dorota sama wie gzie leza pewne granice. Tego by tylko brakowalo---------------------- ---Mysle, ze Tobie teraz pewne rzeczy wyjasnilem, i teraz chyba juz znikam, na jakis miesiac...czy cos takiego------------------------------------------------- > > J, > Jedyna wypowiedz na temat. > > *) wszystkie opinie zawarte w tym poscie sa absolutnie subiektywne i jako takie > > calkowicie pozbawione sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: artur IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 17:29 Dorota to takiego jak tY biedny artycho leje z gory puknij sie w lepete facet i to dobrze. Dorocie ty jestes potrzebny jak snieg z przeszlego roku. Idz pisz jakies dyrdymaly dla kretyna Fuszki zeby sobie mogl oprawiac je w ramki i moze nawet odmawiac w nocy jak rozaniec. Ona ma lepszych niz Ty. Wiesz jacy faceci sa w Wawie????????? Facet ty przy nich to zero i nul. Zapewniam. Wiec Dorocie twoja osoba rowno lata. Po co Dorocie kiep pt mlody staruch ? Zostaje ci brzdakanie na gitarce w tytmie rock czy tam soul i gapienie sie na laski za oknem. No i forum polonia rzecz jasna. I wielbiciel Fuszka ))))) ha ha ha Wlasnie. Arturek masz wielbiciela Fuszke ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: artur IP: *.access.nacamar.de 08.08.02, 17:35 Gość portalu: marcee napisał(a): > Dorota to takiego jak tY biedny artycho leje z gory > > puknij sie w lepete facet i to dobrze. Dorocie ty jestes potrzebny jak snieg z > przeszlego roku. Idz pisz jakies dyrdymaly dla kretyna Fuszki zeby sobie mogl > oprawiac je w ramki i moze nawet odmawiac w nocy jak rozaniec. > > Ona ma lepszych niz Ty. Wiesz jacy faceci sa w Wawie????????? Facet ty przy > nich to zero i nul. Zapewniam. Wiec Dorocie twoja osoba rowno lata. Po co > Dorocie kiep pt mlody staruch ? > > Zostaje ci brzdakanie na gitarce w tytmie rock czy tam soul i gapienie sie na > laski za oknem. No i forum polonia rzecz jasna. I wielbiciel Fuszka ))))) ha ha > > ha > Wlasnie. Arturek masz wielbiciela Fuszke ))))) > .................... z przykroscia, musze stwiedzic, ze masz troche nasrane w baniaku, Marcee. Mysl tak dalej, jestes na wlasciwym parowcu. Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: artur IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 17:39 dobra dobra facet, spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur to TY sie przyje...balaś, stara trąbo IP: *.access.nacamar.de 08.08.02, 17:42 > dobra dobra facet, spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ha ha ha ha , zabolało??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 17:46 wiec z szacunkiem do kobiet Gnoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur wcale, tylko żal dupe sciska IP: *.access.nacamar.de 08.08.02, 17:49 Gość portalu: marcee napisał(a): > wiec z szacunkiem do kobiet Gnoju ....... do kobiet zawsze... tylko czy ty kobieta?... i nie mam juz czasu dla ciebie....kobietotototototototototototo Odpowiedz Link Zgłoś
uryna MARCEE TY CHAMKO SPOD BORYNY 08.08.02, 18:12 TY SZCZYLOWO BEZ POLOTU JESTES NA SAMYM DNIE SKORO SAM URYNA RACZY NA CIEBIE SIE ODLAC SCIERWO FORUMOWE. JAK SMIESZ TY PSYCHOLKO TAK SIE ODZYWAC DO OSTATNIEJ OSTOI MESKIEGO RODU? JAK SMIESZ SPROWADZAC DYSKUSJE PUSTA GLOWO NA SAME DNO USENETU? JAK SMIESZ WPROWADZAC SWOJE ZAMILOWANIA SEKSUALNE NA FORUM PUBLICZNE? MNIE GOWNO OBCHODZI KTO CIE JEBIE, GDZIE W CO I JAK. CO NAS TO NA FORUM PUBLICZNYM OBCHODZI, TY SZLAMIE SPOD NOWEJ HUTY, CO TY CHCESZ WYRABIAC W WARSIAWIE NA PRZYKLAD? TRAFNIE CIE ARTUR PODSUMOWAL ZE LATASZ NA TYM FORUM JAK WSCIEKLA MUCHA ZE SWIEZYM LADUNKIEM GOWNA I CO RAZ OTWIERASZ SZCZEKACZKE Z IDIOTYCZNYM KOMENTARZEM. PRZECIEZ CI ARTUR WYRAZNIE GRZECZNIE ODPOWIADAL -NIE, MUSIALO BYC NA TWOIM. WIESZ, W WARSIAWIE, TO TEZ LEJA TOWARY TAKIE JAK TY PO MORDACH I WYRZUCAJA MAJTKI RANO PRZEZ DRZWI - ZARAZ ZA TOBA. POGADAMY JAK WROCISZ. SZKODA ZE POD PRAD TA WISLA, BO BYC MOZE BYS SPLYNELA - SPOWROTEM. ROZNE OSOBNICZKI BYLY NA TYM FORUM PRZED TOBA ALE TAKIEGOS SCIERWA DOBRZE JUZ NADPSUTEGO TU JESZCZE NIE PRZYNIOSLO. SRAM CI NA KLATE, KURWO ZBOCZONA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żmija Re: z powrotem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 18:18 Slownik Jezyka Polskiego PWN warszawa 1993, str 874 Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: MARCEE TY CHAMKO SPOD BORYNY 08.08.02, 18:54 Smierdzisz uryna. rozkladasz sie. spusc wode. Odpowiedz Link Zgłoś