Dodaj do ulubionych

He he skoro srulasy o nas...

24.07.05, 11:57
to można srulasom i o ich czystości napisać:

www.suburbanchicagonews.com/heraldnews/city/j24sweep.htm
Ciekawe czy im z przyczep też graffiti usuwają?

I z okolicy artykułu. Ciekawa restauracja "Taste of Polonia".

www.cityofjoliet.com/business/tasteofpolonia.htm
www.google.com/local?hl=pl&lr=&rls=DVXA,DVXA:2005-
01,DVXA:en&q=polonia&near=Joliet,+IL&sa=X&oi=localr

Dla mnie hitem są "Lazanki with Noodles" smile

Obserwuj wątek
    • filipek.us Cześć, brudasku. Dawnośmy nie czytalim tak nieudan 26.07.05, 01:28
      Dawnośmy nie czytalim tak nieudanej prowokacji. No cóż - żniwa! Słoneczko
      czółko przypieka i dymek z kombajna rzuca się na móżdżek hehehe
      • angelika_20 Re: Cześć, brudasku. Dawnośmy nie czytalim tak ni 26.07.05, 08:41
        Tow. Filipek. W tył zwrot i do baraku marsz czyścić walonki na jutrzejszą
        defiladę.
        Myślicie że jak was operacyjnie do usa wysłali to możecie na internecie cieciu
        siedzieć?
        • filipek.us Wio, Kombajn! 26.07.05, 11:15
          Dawnośmy nie czytalim tak nieudanej prowokacji. No cóż - żniwa! Słoneczko
          czółko przypieka i dymek z kombajna rzuca się na móżdżek hehehe

Zadajcie trochę obroku Kombajnowi, coby wam nie padł.
          • grafiti_lives Re: Wio, Kombajn! 31.07.05, 16:13
            oto polski kombajn (najwyzsza technologia):
            www.paz.most.org.pl/fot_rs/6.jpg
            • angelika_20 No to ktoś cię podsumował. 31.07.05, 20:36
              Q: What happens when a Polak doesn't pay his garbage bill?
              A: They stop delivering.

He he.
              • kup_pan_paszport Re: No to ktoś cię podsumował. 06.08.05, 15:23
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48&w=25230308&a=25230308
                pawel8883 napisał:

> "Chodzi mi o możliwość sprawdzenia maszyn pracujących na zakresie IP:
                > dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=195.116.133.*
                > co do ich lokalizacji (czy wszystkie są z WSI), czy jest możliwość, że do
                > sieci pod wskazanymi IP podłączane są osoby całkowicie prywatne.
                >
                > Dlaczego pytam?
                > Albowiem z tego adresu IP notuje w ostatnim okresie tysiące wpisów na
                > internetowych forach (WP.PL - mam moda i cholery dostaję jak widzę, że na
                > jednej klawiaturze pisze w tym samym czasie Zdzisiek, Krzysiek czy może
                > Rysiek), (setki na onecie) i w innych serwisach www o tematyce politycznej
                > pisane spod różnych, odbiegających totalnie od siebie "nickach", które
                > charakteryzują się składnią wykazującą elementy manipulacji czytelnikiem
                > (tzw. wywieranie wpływu na ludzi) w dość szerokim rozmachu.
                >
                > WSI - Wojskowe Służby Informacyjne, Zarzad Wojsk Lacznosci i Informatyki pod
                > nich podlega - krótko mówiąc - wywiad.
                >
                > Chcę po prostu uniknąć nieporozumień i najpierw sprawdzić informację, zanim
                > nastąpi to w środkach masowego przekazu.
                >
                > Wszelkie informacje o sprzęcie spod tego ip mile widziane. Powyższa
                > informacja jest w trakcie przetwarzania (analiza treści wpisów), ujawnienie
                > tej sprawy (gdyby powyższe przesłanki okazały się prawdą) byłoby niezłym
                > boom...
                >
                >
                > cala ta klasa jest za firewallem ktory wywala wszelkie przychodzace pakiety,
                > zwykly prosty test, na jakies wieksze testy to .. hehe normalnie starch
                >
                >
                >
                > hotnews.pl/artpolska-497.html
                > www.zive.cz/h/Byznys/F.asp?ARI=117865&CAI=2034&HID=14
                > serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,1655833.html
                > www.mbank.com.pl/cafe/forum/read.html?f=1&i=648033&t=648009
                > www.fkn.pl/news/id__9140/
                > www.fkn.pl/news/id__8986/
                > maciek.fkn.pl/news/id__7847/ "
    • jeet-yet jesteśmy państwem ćwierćpółinteligentów 27.07.05, 23:58
      I mała uwaga - nie jesteśmy państwem totalitarnym tylko państwem
      półinteligentów bez poszanowania dla prawa i zdrowego rozsądku.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=26666165&a=26667093
      • kup_pan_paszport Re: jesteśmy państwem ćwierćpółinteligentów 30.07.05, 21:24
        jeet-yet napisał:

>
        > I mała uwaga - nie jesteśmy państwem totalitarnym tylko państwem półinteligentów bez poszanowania dla prawa i zdrowego rozsądku.

paszporty.blogspot.com/2005/07/krystyna-janda.html
        • angelika_20 Re: jesteśmy państwem ćwierćpółinteligentów 30.07.05, 21:29
          Zamierzalismy z mezem i 3ka dzieci wyjechac do ojczyzny na 4 tygodniowe
          wakacje. Planowalismy juz w 1999 roku, staralismy zebrac troszke grosza, bo nie
          jest to niestety tania wyprawa.

6 lat kobita zbierała. Pewnie jej WalSrul mało płacił...
          • kup_pan_paszport Re: jesteśmy państwem ćwierćpółinteligentów 30.07.05, 21:39
            30 July 15:27 Skynet Belgacom, Belgium - Anielka stuka z Belgii lub też używa proxy belgijskiej
            • angelika_20 Re: jesteśmy państwem ćwierćpółinteligentów 30.07.05, 21:47
              Ech co za tempo.
              Toż pisałam że na Auto-Moto się udzielam. Nie szukałeś dokładnie a tam jest
              odpowiedź.
              Szukaj paszport szukaj smile

He he ciekawe kto to jest proxa belgijska.
              • kup_pan_paszport Re: jesteśmy państwem ćwierćpółinteligentów 30.07.05, 21:55
                angelika_20 napisała z saksów w Brukselu:

> Ech co za tempo.
                > Toż pisałam że na Auto-Moto się udzielam. Nie szukałeś dokładnie a tam jest
                > odpowiedź.
                > Szukaj paszport szukaj smile
                >
                > He he ciekawe kto to jest proxa belgijska.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23879632&a=23926829
                • angelika_20 Re: jesteśmy państwem ćwierćpółinteligentów 30.07.05, 22:03
                  Szukaj szukaj to nie jest najciekawsze.

He he.
                  • filipek.us dla pewnej znanej instytucji z siedziba w Belgii 30.07.05, 22:16
                    "pracuje dla pewnej znanej instytucji z siedziba w Belgii."
                    • angelika_20 Re: dla pewnej znanej instytucji z siedziba w Bel 30.07.05, 22:23
                      He he i powiem ci filipek że jeśli byś płacił w Usa podatki a nie siedział przy
                      śmietniku polując na koty to żyła bym z twojej też kasy.
                      He he a tak żyję z podatków uczciwych hamerykańców i wszelkich srulasów
                      zatrudnionych legalnie.

I dla tego mogę się śmiać do woli.

smile
                      • filipek.us No nie mów mi, głuptasku 30.07.05, 22:31
                        żeś gnida społeczna, bo to żaden powodzik do chluby.

angelika_20 napisała:

> He he i powiem ci filipek że jeśli byś płacił w Usa podatki a nie siedział
                        przy
                        >
                        > śmietniku polując na koty to żyła bym z twojej też kasy.
                        > He he a tak żyję z podatków uczciwych hamerykańców i wszelkich srulasów
                        > zatrudnionych legalnie.
                        >
                        > I dla tego mogę się śmiać do woli.
                        >
                        > smile
                        • angelika_20 Re: No nie mów mi, głuptasku 30.07.05, 22:34
                          He he to mówi...
                          I nie linkuje he he.
                          Nie pękaj, ty na dachu na czarno siedzisz to nie masz się co martwić.
                          • filipek.us Znaczy się, Anielka, Wy tu tak raczej służbowo 30.07.05, 22:51
                            Znaczy się, Anielka, Wy tu tak raczej służbowo się produkujecie. Służba nie
                            drużba - ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś. Szkoda, że to Wasze bezładne ujadanie
                            pozostaje bez echa i macie największą ilość pościków z zerowym odzewikiem. Być
                            może awans do rangi opiekuna poprawi Wasze samopoczucie. Kupcie se jednak
                            większy wibratorek bez względu na awans.

angelika_20 napisała:

> He he i powiem ci filipek że jeśli byś płacił w Usa podatki a nie siedział
                            przy
                            >
                            > śmietniku polując na koty to żyła bym z twojej też kasy.
                            > He he a tak żyję z podatków uczciwych hamerykańców i wszelkich srulasów
                            > zatrudnionych legalnie.
                            >
                            > I dla tego mogę się śmiać do woli.
                            >
                            > smile
                            • angelika_20 Re: Znaczy się, Anielka, Wy tu tak raczej służbow 30.07.05, 22:56
                              A i wy tow. też statystykę hobbystycznie prowadzicie.

He he.
                              • kup_pan_paszport Pan Wiarus płaci mi tausena za każdy pościk. 30.07.05, 23:18
                                angelika_20 napisała:

> A i wy tow. też statystykę hobbystycznie prowadzicie.
                                >
                                > He he.
                                --
                                Przyłapaliście mnie, Anielka op heterdaad betrapt.
                                Faktycznie Pan Wiarus płaci mi tausena za każdy pościk.
                                • angelika_20 Re: Pan Wiarus płaci mi tausena za każdy pościk. 30.07.05, 23:21
                                  Zdecydowanie przepłaca.
                                  • kup_pan_paszport Wasza praktyka jest nieodpłatna, Anielko. 31.07.05, 00:13
                                    www.polrepeu.be/stage_info.doc
                                    - posiadać obywatelstwo polskie i zamieszkiwać na stałe w Polsce.

Praktyka jest nieodpłatna. Czas trwania praktyki wynosi jeden miesiąc. W
                                    szczególnych przypadkach czas trwania może zostać przedłużony.

W czasie praktyki studenci mają okazję współpracować z jednym z dyplomatów,
                                    który pełni funkcję opiekuna. Praktykanci nie mają dostępu do wiadomości
                                    niejawnych.

Zgłoszenie na praktykę należy kierować na adres Przedstawicielstwa (Avenue de
                                    Tervueren 282-282, 1150 Bruxelles) lub drogą elektroniczną na adres:
                                    mail@polrepeu.be.

www.polrepeu.be/stage_info.doc
                                    • angelika_20 Tow. srulas. 31.07.05, 20:29
                                      He he mylicie się jak zwykle towarzyszu.
                                      Ja jestem z 15 departamntu MSWiA do spraw poszukiwania pozapolskich srulastych
                                      intelygentnych form życia. Coś jak SETI tylko obciążone mniejszym
                                      prawdopodobieństwem sukcesu.

Do tego agituję za kandydatem na prezydenta ale nie powiem jakim bo to
                                      tajemnica państwowa.
      • jeet-yet Pozdrawiam zdrowy rdzeń demokratycznej cenzury III 03.09.05, 01:33
        Anielka napisało:

> I mała uwaga - nie jesteśmy państwem totalitarnym tylko państwem
        > półinteligentów bez poszanowania dla prawa i zdrowego rozsądku.
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=26666165&a=26667093

Pozdrawiam zdrowy rdzeń demokratycznej cenzury IIIRP
    • debunker No to ktoś Was podsumował, panie oneline hehehe 06.08.05, 18:44
      No to ktoś Was podsumował, panie oneline hehehe:

"oneline napisał:

> Przestań już mądrzyć się.Boli cię Polanezja? Trudno jest jak jest- ale skończ
      > z tym opluwaniem.Grzej tam stare jaja przez te 300 dni!
      -----------------------------------------------------------------------

Hehehe. My nie tylko mozemy tu "grzac jaja" ale rowniez nam wolno pisac co nam
      sie podoba, bez obaw ze Polska Mylycja przyjdze do mojego domu i odbierze moj
      komuter. Wlasnie w Polanezji takie rzeczy sie zdarzaja."

--
      Oneline - stawiajta spacjem po kropie - jesteśta pierwszy raz przy klawiaturce?
      • oneline Re: No to ktoś Was podsumował hehe 06.08.05, 20:17
        debunker wyskrobał:

oneline napisała:
        >
        > > Przestań już mądrzyć się.Boli cię Polanezja? Trudno jest jak jest- ale sk
        > ończ
        > > z tym opluwaniem.Grzej tam stare jaja przez te 300 dni!
        > -----------------------------------------------------------------------
        >
        > Hehehe. My nie tylko mozemy tu "grzac jaja" ale rowniez nam wolno pisac co
        nam
        > sie podoba, bez obaw ze Polska Mylycja przyjdze do mojego domu i odbierze moj
        > komuter. Wlasnie w Polanezji takie rzeczy sie zdarzaja."
        >
        > --
        > Oneline - stawiajta spacjem po kropie - jesteśta pierwszy raz przy
        klawiaturce?

Chciało ci się szperać po forum ?
        Ale mój post w porząsiu ,no niesmile)))
    • beebop123 Re: He he skoro srulasy o nas... 06.08.05, 22:44
      no tak

ze tez mialas czelnosc prosic o administrowanie tutaj!

srulasy, qrde

paszla (paszlo?) won
      • filipek.us Anielka w drodze 07.08.05, 15:18
        Anielka w drodze

beebop123 napisał:

> no tak
        >
        > ze tez mialas czelnosc prosic o administrowanie tutaj!
        >
        > srulasy, qrde
        >
        > paszla (paszlo?) won

Anielka w drodze
        • oneline Re: Swojsko i sielsko 07.08.05, 16:29
          zarzycki.org/~jurek/picts/Travels/2005_europe/pol_country/pol_country-Pages/Image13.html
          • oneline Re: Swojsko i sielsko 07.08.05, 16:32
            zarzycki.org/~jurek/picts/Travels/2005_europe/pol_country/pol_country-Pages/Image19.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka