izabellka25 24.08.05, 12:06 Mam na imie iza i mam 7 miesieczneka synka o imieniu Oliver.Jezeli sa jakies mamy z wiednia to bardzo bylo by milo podzielic sie swoimi eiadomosciami.Zapraszam i pozdrawiam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellka25 Re: mamy z WIEDNIA!!!!!!!! 24.08.05, 21:34 izabellka25 napisała: > Mam na imie iza i mam 7 miesieczneka synka o imieniu Oliver.Jezeli sa jakies > mamy z wiednia to bardzo bylo by milo je poznac i spotkac sie na forum .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_wieden Re: mamy z wiednia!!!!!!!! 25.08.05, 23:35 Hejka mieszkam we Wiedniu od 9 lat, mam 2 synkow,prawie 4-ro letniego Filipka i rocznego Lukasa. jak masz jakies pytania to pytaj pozdrowka gosia Odpowiedz Link Zgłoś
izabellka25 Re: mamy z wiednia!!!!!!!! 27.08.05, 19:43 Hejka! Znasz moze jakiegos polskiego dziecinnego lekarza bo ja mam ci austryjaccy lekarze moim zdaniem nie sa dobrzy ,no chyba ze na takiego trafilam.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_wieden Re: mamy z wiednia!!!!!!!! 29.08.05, 15:55 hejka niestety nie znam polskiego pediatry, ja chodze do austriackiego, ale tez musialam juz raz zmieniac, bo tez mi sie trafila.... a w ktorym bec. mieszkasz? ja w 11-tym. buzka gosia Odpowiedz Link Zgłoś